1111 Frekansı Nedir?

11.11 Gerçek Anlamı  

Sayılar, geometri ve metametik bana göre yaşamın anlamı. Yaşam matematiksel olarak kodlanmış muazzam bir organik plazma. Bu plazma enerji alanlarıyla titreşimlerle frekans olarak değişim içinde. Bu anlamda kainatta varolan her sayının yaşamlarımızda titresimsel, yaşamsal ve  ruhsal  bir önemi bulunmaktadır. Her rakam (1-9 arası), Evren’in sizinle mesajlarını paylaşabilmesi için eşsiz bir frekansa ayarlıdır. Sayıların sizin için göründüğünü fark etmeye başlamak ve onların rehberliğini takip etmek, ruhunuzun büyümesini hızlı bir şekilde geliştirecektir.

Sayı dizileri de ruhani geçitleri harekete geçirir. Bu durum özellikle de tekrar eden sayıları içeren tarihler (3/3, 4/4, 5/5) için doğrudur. Bu tarihlerin enerjisine uyum sağlayarak ve kişisel numerolojinizi anlayarak bilincinizi arttırmak ve hayatınızı dönüştürmek için kullandıkları özel ruhani güçten faydalanabilirsiniz. Sizlere bir referans olabilmesi için bir başlangıç yazısı hazırladım. Numerolojiyi ve rakamların güçlerini anlamanız ve ona göre yaşamlarınızda kullanmanız için. Genel olarak Batı yaklaşımı numeroloji, Kabala ve Uzakdoğu mistisizmi ile harmanlayarak sizlere bir yazı hazırladım. Öncelikle evrensel yazılım temel sayılar 1 ve 9 arası olsa da bence bu sıranın başında 0 olmalı idi, ancak onu ayrı bir yazıda paylaşacağım. Bugün konumuz 11.11

Nedir 1’in gücü?

Cesur Başlangıçlar – 1

Numerolojide 1 sayısı, yeni başlangıçları işaret eder. Bu sayı; yeni başlangıçların, bağımsızlığın ve bireyselliğin rakamıdır.

Bu sayı sizin için göründüğü zaman diğerlerinin beklentilerinden kurtulmanızın zamanı gelmiş demektir. Evren, sizden bu biraz yalnız kalmanız anlamına gelse de kendi ruhunuzun yolunu izlemenizi istiyordur.

1, liderliğin karmik sayısıdır. Bu sayı göründüğü zaman kontrolü elinize almanız istenir. Hedef odaklı bir hale gelmeniz ve diğerlerinin takip etmesi için bir yol açmanız gerekir.

Problem çözmeye daha yenilikçi yaklaşmanızın zamanı geldi demektir. Alışılmışın dışında düşünmeli ve 1 sayısını gördüğünüz her zaman yolunuzun en iyi çözüm olduğunu bilerek davranmalısınız.

Artık kendinizden şüphe duymanıza gerek yok. Geçmişte sizi alıkoyan önceki sınırlarınızı ve engellerinizi kolayca itebilirsiniz. 1, güçlü ve dirençli olduğunuzu gösterir.

1 sayısını görmek yeni şeylerde risk alma zamanınızın geldiğini gösterir. Doğru gelen yollar yaratın ve tereddütlerinizi serbest bırakın. Şu an alacağınız aksiyonlar kolayca yeni fırsatlar ve bolluğun bereketi olarak ortaya çıkacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlahi ortaklık – 11

11 sayısı, ilahi ortaklığın sayısıdır. Bu sayı, diğerleri ile bağlantı kurduğunuzda tüm ruhani özünüz ile durmanız için sizi çağırır.

1, kutsal bir sayıdır çünkü Cennet ile Dünya’nın bağlılığını temsil eder. Bu sayının enerjisi Evren için süper bir taşıyıcıdır.

11, iki canlının mükemmel bir uyum içinde olmasını temsil eder. Birinin diğerine boyun eğmesi yoktur, taraflar arasında eşit bir karşılıklılık vardır.

11 sayısı, ortaklıklarınızda denge durumu olduğundan emin olmak ve herkesin birbirine aynı miktarda verdiğini ve aldığını görmek ister.

İlişkilerin ruhani açıdan başarılı olması için önce kendinizle mükemmel bir uyum içinde olmanız gerekir. Bu da diğer bir insanla olan ilahi bağınıza tam olarak güvendiğinizde olan kişisel gücünüzden kaynaklanır.

11 sizin için göründüğü zaman içsel değerleriniz, inançlarınız ve motivasyonlarınız ile birleşmenizin zamanı gelmiş demektir. İçinizdeki ilahiliği hatırladığınız zaman özgürleşirsiniz ve başkaları ile ilahi bir ortaklık paylaşmak için hazır hale gelirsiniz.

Bu, ortaklığınızın ilahi olduğunu göstermek için size bir hatırlatıcı. Bir ilişki içerisindeyseniz bu numerolojik mesaj sizden birliğin ruhani kaynağını yaratmanızı istiyordur. Bir ilişki arayışı içerisindeyseniz bu, ruh eşinizin yakın zamanda hayatınıza gireceğinin mükemmel bir işaretidir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlahi yaratılış – 111

111, ilahi yaratılışın bir mesajıdır. Dünyayla paylaşabileceğiniz yetenekleriniz bulunuyor. Ruhani yolculuğunuzun bir parçası da bu yeteneklerinizi mükemmelleştirmek ve onları diğerleri ile paylaşmaktır.

Bu sayıyı görmek, potansiyelinizi gösterme zamanınızın geldiğini gösteren bir işarettir. Bu, ciddileşmeniz ve yeteneklerinizin ortaya çıkardığı eğlenceden mahrum kalmanız gerektiği anlamına gelmemektir.  Tam aksine eğlenceyi hissetmeli ve en çok neyi seviyorsanız onu yapmalısınız.

Yaratıcı ilgi alanlarınız ile mutlulukla bir araya gelerek çakranızı doğal olarak harekete geçirirsiniz. Bu frekansta olmak etrafınızdakilerin kalplerini açmaya yarayacak bir dalga efekti yaratacaktır.

Yaratıcı kıvılcımınız ilham kaynağı ve ruhani dünya ile bir bağ olacaktır. Gerçek yeteneklerinizi gösterdiğiniz zaman artmış bir duygusal hassasiyet kazanacak ve ruhsal olarak büyümenize yardımcı olacak sezgisel iç görüye sahip olacaksınız.

Tekrar eden bu numaralar görüldüğünde toplumsal ve sosyal bağlar beslenmelidir. Hayatınızda farklı insanlardan oluşan bağlantılara sahip olmanız daha yaratıcı hissetmenize yardımcı olacaktır.

Evren’in bahşettiği yeteneklerinizin, başkaları için de verildiğini unutmayın. Yeteneklerinizi paylaştığınızda gerçekte kim olduğunuzu görmenin tadını çıkaracaksınız.

Evren’den gelen bu işaret, neyi yapmanız gerekiyorsa şu an tam olarak onu yapıyor olduğunuzu gösterir. Gerçek ruhani amacınızı yaşamak ile birlikte gelen tatmini ve iyimserliği hissetmeyi hak ediyorsunuz. 111’i görmek, bunun sizin yolunuz olduğunu doğrular!

Ayrıca bu numarayı gördüğünüzde yeni yeteneklerin farkına varmanız istenebilir. Bu sayıyı bir daha gördüğünüzde durun ve ne yaptığınızı ya da ne düşündüğünüzü fark edin. Bu, bir sonraki yeteneğinizi geliştirmeniz için ipucunuz olabilir.

Eşzamanlı göstergeler – 1111

1111, numerolojideki en kutsal sayı göstergelerinden biridir. Gün içinde sürekli olarak 1111’i görmek, dışa vurma yeteneğinizi uzmanlaştırarak yükseleceğiniz bir yolda olduğunuzu gösterir. 1 rakamsal anlamı dışında sekilsel olarak baktığımızda düz bir çizgidir. Aynı zamanda bir bölme, bir kapı, bir geçit sekli de vardır. Bu anlamda 11 11 bir kapı görevi de görmektedir.

Saat 11:11 olduğunda dilek tutmanın oldukça popüler olması bir tesadüf değildir. Çünkü bu numara, fiziksel boyuta anında geçebilecek ruhani arzuları gösterir. Bu sayı göründüğü zaman tam bir ruhani uyum içindesiniz demektir. 1111 sayısı, Evren’in bolluk, bereket ve zenginlik getirmesi için bir kanal görevi görür.

Bu, Evren’in akışı ile bir olduğunuzun işaretidir. 1111, genelde eşzamanlılığı işaret eder. Tek yapmanız gereken şey inanmak ve sizin için anlam ifade eden şeyin yolda olduğuna güvenmektir.

Bu numarayı her gördüğünüzde bir enerji geçidi açılır. Ruhunuzu yüksek tutmak ve pozitif olmak, yüksek titreşimli bir hayat tarzı yaşamanın faydalarından yararlanmanızı sağlayacaktır.

Yeteneklerinizi ilahi bir şekilde nasıl kullanabileceğinizi ve Evren ile birlikte kendinizi nasıl ortaya koyacağınızı öğrendiniz. Rehberliğinize güvendiğinizde ruhunuz da sizinle birlikte olabilir. Bu nedenle ışık işçileri genelde bu sayıyı görür.

1111; ruhsal şifacı, enerji işçisi ve sezgisel bir ruh olduğunuzu gösterir. Rehberliğinize güvenerek şimdi yeni bir ruhani geçit açabilir ve hayatınıza daha fazla bolluk, aşk ve mutluluk getirebilirsiniz. Alametlere güvenmek ve önümüzde beliren işaretleri takip etmek önemlidir.

Sizlerel 15 Ağustos 2019 paylaştığım ilk seviye enerji çalışmamla başlayarak 21 günlük çalışmaları düzenli yaparak, sonrasında canlı meditasyonlarla bedensel, ruhsal ve  bilinçsel frekanslarımızı  yükselttik. Şimdi artık 1111 enerjisine uyumlanmaya hazırız.

Sevgiyle kucaklıyorum

 

 

 

 

 

 

 

 

Ayşe