1818 sayısının numerolojideki anlamını mı arıyorsunuz?

Bu sayı hayatınızda kendisini senkronizite ile gösterdiği zaman, daha yüksek benliğiniz için rehberlik sunuyor demektir.

Senkronizite, karşınıza mutlaka sayılar çıkarmak zorunda olmasa da önemli olan şeylere dikkatinizi çekmek için sezgileriniz aracılığıyla çalışır.

Son zamanlarda birkaç olayda dikkatinizin 1818’e çekildiğini fark ettiyseniz bu yazı tam size göre demektir.

Evrendeki bilgeliğe dikkatinizi verdiğinizde ödülleri toplamaya başlayacaksınız.

Gelin şimdi bu sayının sizin için neler bulundurduğunu keşfedelim.

Önemli sayılar

1818 sayısından üç tane sayı elde edebiliriz; bunların hepsi elde edeceğimiz son anlam üzerinde rol oynayacaktır. Bu sayılar şunlardır:

1 – Tek başınalık, bireysellik ve öz motivasyon ile ilgilidir.

8 – İş hayatı, üretkenlik ve para ile ilgilidir.

9 – İnsanlık, insan sevmek ve daha iyi ile ilgilidir.

9’un nereden geldiğini merak etmiş olabilirsiniz. Bu sayıyı, tüm basamakları toplayarak ve bu işlemi tek haneli bir sayı ya da üstat sayı elde edene kadar devam ederek elde ettik.

Yani sayının anlamı buradan geliyor, ancak bunun anlamı nedir? 1818, sizin için ne anlama geliyor?

1818 sayısının anlamı: Daha iyi bir şey yapmak için kendinize zaman tanıyın

Günlük yaşamın karmaşasından biraz uzaklaşmak ve daha iyi bir şey yapmak için kendinize zaman tanımaya teşvik ediliyorsunuz.

Tekrar eden sayılar, genelde belli bir örüntünün içerisinde sıkışıp kaldığınıza işaret eder. Pek çok insan belli alışkanlıklara uyum sağladıkları ve bunlardan çok fazla ayrı kalamadıkları için kendilerini tekdüze bir hayatın içinde bulurlar.

Tabi alışkanlıkları isteyerek belirlediğiniz zaman faydalı olabilirler, ancak alışkanlıklarınıza mecbur kaldığınız zaman zararlı hale gelebilirler.

Alışkanlıklar otomatik bir hale geldiğinde ve siz bunun farkında olmadığınızda sıkışıp kalmak istemediğiniz alışkanlıklara takılı bir hale gelirsiniz.

1818, alışkanlığınızı kırmanızı ve daha kıymetli bir şeyler yapmanızı söyler.

Daha geniş topluluklar için değerli olan şeyler yaratabilme yeteneğine sahipsiniz.

Toplum için en iyi olan, herkes daha iyisi için çalıştığında gerçekleşir; bu nedenle kendinizi, dünyanın yararına sunmanız sizin sorumluluğunuzdadır.

Son zamanlarda yeteneklerinizi kendinize mi saklıyordunuz? Dünya, sizin uzmanlığınızı ve tecrübelerinizi hak ediyor.

Dünyada bize hiçbir şey sunmayan tek bir kişi yoktur, bu nedenle aşırı tevazu göstermekten kaçının.

Kendinizi, yaşadığınız yerdeki bir toplum projesine adamanız için çok iyi bir zaman olabilir.

Şehrinizin internet sitesine bakın, yaşadığınız yerdeki ilanlara bakın ve hayır kurumlarına uğrayın; yani tutkulu bir şekilde yapabileceğiniz bir proje arayın.

Sonrasında bu projeyi yürüten her kimse onunla iletişime geçin. Ona, sizin yapabileceklerinize ihtiyacı olup olmadıklarını sorun. Sadece ufak bir yardıma ihtiyaçları olsa bile yapın, bu sadece bir başlangıç.

Projenin tamamlanmasında yer almanızdan gelen başarı hissi, projeyi gerçekleştirdiğiniz kişilerin duyduğu minnettarlık ile eşleşmektedir.

Toplum için iyi bir şeyler yaptığınız zaman toplum da daha iyi şeyler yapma eğiliminde olacaktır.

Yaşadığınız yerdeki insanların yararı için en iyi olanları görmeniz, sizin içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarır; peki, toplumunuzu geliştirmenin onu önemsediğinizi göstermekten daha iyi bir yolu olabilir mi?

Katkınızın, fark edilecek kadar büyük olması gerekmediğini unutmayın. Atasözünün de söylediği gibi, damlaya damlaya göl olur.

Yaşadığınız toplumda olumlu bir iz bırakmak için elinizden geleni yapın ve dayanağı olarak bu toplumdaki yerinizi kazanın.

1818, size katkıda bulunmanızı söylediğinde zaman, bunu en iyi şekilde nasıl yapacağınızı tam olarak anlamanız sizin sorumluluğunuzdadır.

1818 sayısının anlamı: İyi zamanlarda sıkı çalışın

Başka bir kötü örüntü daha 1818’in hayatınızda belirmesinin kaynağı olabilir. Bu örüntü ise para yönetimi konusunda zayıf olduğunuz olabilir.

Ekonomik olarak iyi zamanlar geçirdiğinizde yapmak istediğiniz şeyleri yaparak paranızı harcamak istiyor olabilirsiniz.

Cebinize giren bir miktar para olduğunda hayat tarzınızı yükseltmenin cezbediciliğine kapılmanız kolaydır.

Ancak maalesef bunu yapmanız, şansınız kaçınılmaz bir şekilde tersine döndüğünde sizin için yardımcı olmayacaktır.

Şansın doğası budur; şansınızı pozitif düşünme, tezahür ettirme ve niyetiniz ile değiştirmeniz mümkün olsa da onun sadakatini hiçbir zaman kazanamazsınız. Şansınız tükendiğinde paranız da tükenir.

Sadakat

1818, ekonomik durumunuzun geleceğini planlamanız gerektiğini hatırlatmak için hayatınızda görünebilir.

Elinize geçen fazladan bir para varsa bu parayı harcamak için yeni şeyler arayışında olmamalısınız.

Bunun yerine paraya sıkıştığınız zaman kullanmak üzere “kötü gün” parası biriktirmelisiniz. Bunu yapmanızın iki amacı vardır.

Bunu yaparsanız öncelikle acil durumlarda fedakarlık yapmanıza gerek kalmadan kenara para koymuş olursunuz.

Bunu yapmadığınız takdirde acil bir gideri karşılamak için yüksek faizli bir krediye ihtiyacınız olabilir; bu da orta ve uzun vadede kaybedeceğiniz anlamına gelir.

İkinci olarak para biriktirmeniz; aylık harcamalarınızın, daha zor bir duruma düşmeniz halinde sürdürmenizin mümkün olmadığı bir seviyeye çıkmasını engeller.

Size nefes almanız için bir alan bırakır; bu da sizi çok fazla stres yaşamaktan uzak tutacağı gibi ekonomik olarak da iyi durumda olmanızı sağlar.

Parayı, önemsiz bir şey olduğundan çarçur etmeniz kolaydır. Para sadece paradır; hayatta paradan çok daha önemli şeyler vardır.

Bu şekilde düşünüyor olabilirisiniz; ancak bu, her şeyin parasal yönünü görmezden gelebileceğiniz anlamına gelmez. Halihazırda modern dünyada yaşadığınızın farkındasınız.

Ekonominizin geleceğini planlamak, sadece paradan çok daha fazlasıdır.

İç huzur

Bunların hepsi iç huzurunuz; fiziksel vücudunuzun ihtiyaçlarını tatmin ederek onun üstünde yaşayabilmeniz hakkındadır.

Bu, tüm eviniz kokmaya başlamadan önce yatak odanızda yerde bulunan ve yıkamanız gereken kirli çamaşırlardır.

Ve 1818 ortaya çıktığı zaman size bunu söyler, dikkatinizi buna vermeniz gerekir.

Şansınız değişmek üzere olabilir; bu yüzden kendinizi, zamanında işaretleri dinlemiş olmayı dilerken bulmak istemezsiniz.