Numerolojide Evrensel 5. Yılımız olan 2021’in enerjisini nasıl deneyimleyeceğiniz, kendi Kişisel Yılınızın titreşimine bağlı olacaktır. KENDİ Kişisel Yıl Sayınızı hesaplayın ve 2021 boyunca karşılaşacağınız potansiyel fırsatlarınızı ve zorluklarınızı keşfedin.

Numerolojideki Kişisel Yıl Sayınız, takvim yılı içerisindeki potansiyel temalar ve hayat deneyimleri hakkında yoğun bir fikir verir. Her kişisel yıl, hayatınızı potansiyel fırsatlar, zorluklar ve içgörü armağanlarıyla renklendiren 1 ila 9 yıllık bir döngünün parçasıdır.

Eşsiz Kişisel Yıl Sayınızı, küresel 2021 ve Numerolojideki Evrensel 5. Yıl ile birlikte okumak, Dünyanın ve İnsanlığın daha büyük döngülerine dair daha derin bir anlayış sağlar ve bunun Kişisel Yılınızdaki kendi deneyimleriniz üzerinde etkisi olabilir.

Kişisel Yıl Sayınızı hesaplamak için doğduğunuz güne doğduğunuz ayı ekleyin ve bunu içinde olduğumuz yıla ekleyin; tüm rakamları bir araya getirin. Bu rakamların toplamı çift haneli olursa (örneğin, 34), sayıyı tek haneye indirgemek için bu sayının rakamlarını toplayın (örneğin, 3+4=7).

Diyelim ki 27 Kasım’da (11. ay) doğdum, dolayısıyla numerolojik açıdan 2021’de Kişisel Yılım “7”:

2+7+1+1+2+0+2+1=25 ve 2+5=7 Kişisel Yıl

Kişisel Yıl Sayınızı hesapladıktan sonra yaşamınızdaki bu mevcut döngü hakkında daha fazla ilgi edinmek ve 2021 boyunca bu enerjiyle bilinçli olarak nasıl çalışabileceğinizi anlamak için aşağıdaki Kişisel Yıl kısmını okuyun.

KİŞİSEL YIL 1 Sayısı:

Anahtar Kelimeler: Yeni Başlangıçlar, Yeniden Doğuş, Yeni Bir Döngünün Başlangıcı
Bu yıl, yepyeni 9 yıllık bir büyüme ve gelişme döngüsüne adım attığınız yeni başlangıçları temsil ediyor. Hayatınızın bu yeni döngüsü için yeni hedefler ve vizyonlar belirlerken kendinizi canlı, hevesli ve motive hissedeceksiniz. Önceki döngüden çok fazla bilgelik kazandınız ve şimdi bu bilgeliği uygulamaya koyma şansınız var. Kişisel Yıl 1, yalnızca bu yepyeni döngünün temellerini oluşturmakla ilgili değil, aynı zamanda önümüzdeki 9 yıl içinde fırsatlar doğurma imkanını elde etmek için harekete geçmek ve tohumlar ekmekle ilgilidir.

KİŞİSEL YIL 2 Sayısı:

Anahtar Kelimeler: Sabır, Kararlar ve Ritim

Kişisel Yıl 2, ilişkiler, ittifaklar ve seçim yapmakla ilgilidir. Kişisel Yıl 1’in tüm o coşkusundan sonra Kişisel Yıl 2, dışarıdan gecikmeler, engeller ve çok fazla beklemeyle dolu görünebileceği için onu sinir bozucu bulabilirsiniz! 1. Yılda “tohum ekildikten” sonra kök salmaya ve temeller oluşturmaya başladı, 2. yılda ise 2’ye bölünüp sürgün vererek ve yaprakları filizlenerek “tohum büyümeye başladı”. Kişisel Yıl 1’deki seçimlerinizin fiziksel ifadesini aniden görmeye başlayacağınız bir yerdesiniz; dolayısıyla bu yıl, “bu 9 yıllık bitkinin büyümesi için ne gerektiğini” anlayacağınız ve düşüneceğiniz bir yıl olacak. Vizyonlarınızı ayarlamanız, hedeflerinize yardımcı olacak yeni insanlarla tanışmanız, benzer düşünen ruhlarla iletişim kurmanız ya da kendinizde değişiklikler yapmanız gerekebilir… Bu yıl, bir seçim yılıdır ve olasılıklar yalnızca hayal gücünüz tarafından sınırlanabilir.

KİŞİSEL YIL 3 Sayısı:

Anahtar Kelimeler: Eğlence, Neşe, Kazanımları Kutlamak

Söylendiği gibi “iyi olan her şey 3’lerde gelir”… Yani Kişisel Yıl 3’te hayatınızda bazı “kazançlar” görmeye başlayacaksınız; 1. Yıldaki tüm öngörüleriniz ve sonrasında 2. Yılda yaptığınız seçimler 3. Yılda meyvesini vermeye başlayacak. Kişisel Yıl 3’te başkalarına çekici gelmenize neden olacak bir özgüven havasına sahip olacaksınız, bu nedenle bazı şeyler bu yıl kucağınıza düşebilir; bu şeyler iş, ilişkiler ve ekonomik durumunuzla ilgili olabilir. Ancak bu yılı her şeye “EVET” diyerek geçirmemeye dikkat edin, bu şekilde yılı tükenmişlik ve aşırı yüklenmeyle sonlandırabilirsiniz. Bu yıl yetki vermek ve kazanmak ve kazandıklarınızı kutlamaya zaman ayırmak için cazibenizi kullanın… Ve gelecek yıl ihtiyaç duyabileceğiniz bu enerjiyi saklayabiliyorsanız saklayın.

KİŞİSEL YIL 4 Sayısı:

Anahtar Kelimeler: Sorumluluk, Karma, Yoğun Çalışma

Bu yıl ile nasıl hizalanmayı seçtiğiniz, Zarafet ve Kolaylık yılı mı yoksa cehennemden çıkmış bir Kişisel Yıl 4 mü yaşayacağınızı belirleyecektir! Kişisel Yıl 4, Kişisel Yıl 3’teki tüm taahhütlerinizi yerine getirmenizin ve söylediğiniz şeyleri yaparak sorumluluk almanızı zamanıdır. Kalıplarınızı ve bunların eski inançlardan, başkalarının görüşlerinden ve hatta geçmiş yaşamların hikayelerini canlandırarak nasıl şekillendiğini düşünmek için bir fırsattır.

Bu “büyümenin”, eski ve işe yaramayan şeylerin döngüsünü kırmanın ve daha yüksek bir amaç ve daha yüksek ruh potansiyeli olan bir yerden kararlar almaya hazır olmanın yılıdır. Bu yıl, “kolları sıvayıp” işe koyulmanın yılıdır… Kişisel Yıl 1’de belirlediğiniz hedeflerinize gerçekte ne kadar bağlısınız?

KİŞİSEL YIL 5 Sayısı:

Anahtar Kelimeler: Özgürlük, Seyahat, Macera… ve ÖZGÜRLÜKTEN bahsetmiş miydim!

Kişisel 4. Yılınızdaki tüm içe dönük analizler ve sıkı çalışmalardan sonra canınızı dişinize takarak çalıştığınız şeylerin karşılığını aldığınızı göreceksiniz… Ve hatta elinde gücü bulunduran tek kişinin kendiniz olduğunu keşfetmiş olabilirsiniz! Kendi hayatınız hakkında SEÇİM YAPMAKTA ÖZGÜR OLDUĞUNUZU ve başkalarının düşüncelerine, fikirlerine ya da inançlarına bağlı olmadığınızı keşfetmişsinizdir. Bu yıl, yeni bulduğunuz bu özgürlüğünü yaşama, seyahat etme, yeni arkadaşlar edinme, yeni maceralar arama ve rutinden vazgeçme yılıdır.

KİŞİSEL YIL 6 Sayısı:

Anahtar Kelimeler: Aşık, Aile, Ev, Kalp

Kişisel Yıl 5’te özgürlüğünüzü ifade ettikten sonra ev gibisi olmadığını anlayabilirsiniz… Ve eviniz, kalbinizin olduğu yerdedir. Kişisel Yıl 6, tüm Kalp bağlantılarınızın çiçek vermesiyle ilgilidir… Mevcut bir ilişkiye bağlanmak ya da yeni bir ilişkinin çiçek açması adına altın fırsat kapısını açmak için durgun bir ilişkiyi sona erdirmekle ilgilidir. Aileniz ve arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmek için yönlendirilmiş hissedebilirsiniz ve affetmek, bu yıl sizin için büyük bir ders olabilir. Bu yıl nişanlanmak, evlenmek ya da aile kurmak için harika bir yıl… Ve bu yıl kurulan yeni arkadaşlıklar genelde ömür boyu sürecek. Evinizin ya da işinizin merkezini inşa etmek, yuva kurmak ve başkalarına hizmet için yönlendirilebilirsiniz.

KİŞİSEL YIL 7 Sayısı:

Anahtar Kelimeler: İçedönük, Mistik, Kişisel Farkındalık ve Gelişim

Kişisel Yıl 7, “fiziksel deneyim yaşayan bir ruh” olarak kendinizi, kendinize gerçekten yansıtma ve psiko-analiz (kulağa uğursuz gibi geliyor) fırsatınızın olduğu bir yıl… Sizin için anlam ifade ettiği şekliyle. Dünya gezegeninde sen kimsin? Hayatın, dünyaya değer katıyor mu? Fark yaratıyor musun? Bu yıl, bazı gerçeklerle yüzleşmek, bazı büyük soruların içine girmek ve bunlara cevap aramak için büyük bir yıl. Bu yıl, nasıl “simyacı” olabileceğinizi anlayacağınız ve hayallerinizi yalnızca en yüksek amacınız için değil, aynı zamanda herkesin en yüksek iyiliği için tezahür ettireceğiniz bir yıl. 2021 yılında kendi başınıza daha fazla zaman geçirmeniz, bulunduğunuz yerin dışına çıkmanız ve hatta yeni bir eğitim kursuna başlamanız için yönlendirilebilirsiniz.

KİŞİSEL YIL 8 Sayısı:

Anahtar Kelimeler: “Ne varsa alemde, o vardır ademde” ve Kutupluluk

Kişisel Yıl 8’de her şey önem kazanmış göklere çıkmış gibi görünüyor… Bu nedenle dikkatinizi bu yıl odakladığınız şeyden daha fazlasını alacaksınız. Kişisel 8. Yılda sizi başkaları açısından cazip ve çekici kılan benzersiz bir niteliğe sahip olma eğiliminde olacaksınız. Bu niteliği gösteriş yapmak için kullanmak ya da kafanızı kuma gömmek size kalmış! Bu yıl finans, kariyer ve servet bolluklarına pozitif bir şekilde odaklandığınızda geri dönüşlerin çok daha kolay akmasını bekleyebilirsiniz. Ancak elbette ki sefalete boğulmuş bir “vah bana” durumuna girerseniz, bu gerçekliği tezahür ettirir ve şimdiye kadarki en kederli yılınızı geçirirsiniz. Bu yıl “midas dokunuşu” potansiyeline sahipsiniz; dünya sizin istiridyeniz, kendinize inanmayı seçerseniz.

KİŞİSEL YIL 9 Sayısı:

Anahtar Kelimeler: Tamamlama, Hizmet, Döngünün Sonu

Kendim Kişisel Yıl 9’ları seviyorum, çünkü 9 yıllık yolculuğunuzda kazandığınız tüm deneyimlerinizi ve bilgeliklerinizi gözden geçirmek ve gelecek yıla yeni bir döngüde nasıl başlamayı seçeceğinize dair kararlar vermek için harika bir fırsattır. Deneyimlerinizi faaliyette olan kişilerle paylaşmak, kendi yolculuğunuzdan bilgelikler sunmak için harika bir yıldır. Kimileri için Kişisel Yıl 9, sanki “ayağa artık olmayan ayakkabılar” gibi biraz rahatsız edici olabilir ve son 9 yıllık döngü ile aranızda bir kopukluk hissedersiniz ve istediğiniz tek şey yeni istekler ve vizyonlar peşinde koşmak olduğundan Kişisel Yıl 1’e atlamak istersiniz. Nefes alın, anda olun ve dinlenin ve bu yılı yeniden kazanın… Geçmişteki 1. Yılın “tohum ekimi” çabanızdan elde ettiğiniz meyvelerin tadını çıkarın ve sonrasında meyvelerinizin tohumlarını alın ve bunları bir sonraki döngüde Kişisel 1. Yılınıza başlamak için kullanın.

Unutmayın, 9 yıllık döngüde yarım kalmış tüm işleri halletmek, öğrendiklerinizi yansıtmak ve kucaklamak, affetmeyi denemek ve bir sonraki Kişisel 1. Yılınız için artık ihtiyaç duyulmayan her şeyi serbest bırakmak önemlidir.

KİŞİSEL SAYI Üstat Sayılar

Pek çok Numerolog, Kişisel Yıl Sayıları, bir “Üstat Sayıya” (11, 22 gibi) indirgenebilirken bunları tek haneye indirgemeyi tercih etse de ben ikisiyle de çalışmayı ve Üstat Sayıyı sonrasında indirgenmiş sayı üzerine yansıtmayı tercih ediyorum.

Üstat Sayı, tek haneli sayının enerjisini yükselterek “Üstat” bir üstel potansiyel yaratır. Enerjinin emredici olduğu zamanlarda bir Üstat sayıyla çalışmak zor olabilir; ancak Üstat Numaradan faydalandığınız zaman hayatınızda olağanüstü deneyimlere ve fırsatlara yol açabilir.

İndirgenmiş Üstat Sayı, Üstat Sayının tam gücünü azaltsa da bu sayıyı da dikkate almak önemlidir. İndirgenmiş Üstat Sayının enerjisinin, Üstat Sayının doğasında bulunan armağanlar alınmadan etkili olabileceğini görüyorum.

Bunun mutlaka olumsuz bir şey olması gerekmiyor, yalnızca daha büyük bir potansiyelin zayıflatılmış bir deneyimidir.

Aşağıda yer alan Üstat Sayılara genel bakış, Aetheric Healing™ online kursumdan alıntılardan oluşmaktadır:

KİŞİSEL YIL 11:

Anahtar Kelimeler: Mistik

Karizmatik, Anlayışlı, idealist, sezgisel, ilham verici, aydınlatıcı, bilge, hayalperest, falcı, spiritüel olarak farkında, sezgiyi mantığa tercih eden, empatik.

GÖLGE: Tembel, kıskanç, kendine zarar veren, sahiplenici, takıntılı, egoist, gergin, karamsar.

DAHA BÜYÜK POTANSİYEL/YETENEKLER: Öğretmen, yazar, şifacı, medyum, sanatçı, müzisyen, filozof, iş dünyasında fikir lideri, yenilikçi.

KİŞİSEL YIL 22:

Anahtar Kelimeler: Usta Yapıcı

Vizyoner, yaratıcı, adanmış, ileri görüşlü, kuantum potansiyeli, karizmatik, yaratıcı, sezgisel, pratik, spiritüel değerler, özverili hizmet.

GÖLGE: Kontrolcü, işkolik, tembel, talepkar, kendini beğenmiş, kibirli, esnek olmayan, garip, bağımlılıklar, alerjiler, sabit.

DAHA BÜYÜK POTANSİYEL/YETENEKLER: Öğretmen, yazar, şifacı, medyum, sanatçı, müzisyen, filozof, iş dünyasında fikir lideri, yenilikçi.

En yüksek Kişisel Yıl Üstat Sayısı 22 olabilir. Ancak genel ilgi alanınız için aşağıya daha fazla Üstat Sayı ekledim.

ÜSTAT SAYI 33:

Anahtar Kelimeler: Usta Öğretmen/Şifacı

Yaratıcı, neşeli, sezgisel, şefkatli, iyileştirici, sevgi dolu, besleyici, neşelendirici, bilinç yükseltici, dünyaya hizmet.

GÖLGE: Mükemmeliyetçi, otoriter, kendini eleştiren, müdahaleci, aşırı başarılı, insanları memnun eden.

DAHA BÜYÜK POTANSİYEL/YETENEKLER: Öğretmen, yazar, şifacı, medyum, sanatçı, müzisyen, filozof, iş dünyasında fikir lideri, yenilikçi.

ÜSTAT SAYI 44:

Anahtar Kelimeler: Usta Vizyoner – Simyacı

Yaratıcı, sezgisel, disiplinli, kontrollü (duygular ve sinirler), azim, yanal düşünme, problem çözücü, şifacı, durgunluk, mevcudiyet.

GÖLGE: Yıkım, başarı/zenginlik/maddiyatı olan egomanyak, psikotik, zihinsel bozukluklar, gücü kötüye kullanma.

DAHA BÜYÜK POTANSİYEL/YETENEKLER: Vizyoner, Mucit, yenilikçi, doktor/şifacı, üstün mistik/psişik.