Hayatta seyahat etmek kadar heyecan verici çok az şey olduğunu söylersek yanlış söylemiş olmayız. Ancak tabi ki uçağın rötar yapması ve yolda birtakım aksiliklerin meydana gelmesi gibi şeylerle karşılaşabiliriz. Bu nedenle seyahatlerinizde yanınıza ne almanız gerektiğini tam olarak bilirseniz, karşılaştığınız sorunlarla o kadar başarılı bir şekilde başa çıkabilirsiniz.

Seyahat sırasında evinizin konforundan mahrum kalabilirsiniz, ancak işin keyifli yanı biraz da budur. Yine de yeni yılda gerçekleştireceğiniz seyahatleri en rahat şekilde geçirmek ve yanınıza ihtiyacınız olan her şeyi aldığınızdan emin olmak için sizler için seçtiğimiz 10 ürüne göz atabilir ve eksiklerinizi belirleyebilirsiniz.

  1. Kabin boy valiz

Kısa süreli seyahatlerde hem eşyalarınızı uçağın bagaj kısmına koymamak hem de dolaşırken yanınızda kocaman bir yükünüzün olmaması için kabin boy valizler tercih edebilirsiniz.

Wogard Kabin Boy ABS Valiz, 36x55x21 ölçüleri sayesinde kolayca taşınabilir. Kaliteli bir çekçek makinesi bulunan bu valizi istediğiniz her yere rahatlıkla götürebileceksiniz.


 

  1. Valiz düzenleyici

Seyahate çıkacaksanız, yanınıza aldığınız valizin kendisi kadar içini nasıl düzenlediğiniz de önemlidir. Ufak valiz içi düzenleyiciler ile eşyalarınızı düzenleyebilir ve bu sayede her şeyin birbirine karışmayacağından emin olabilirsiniz.

Arsimo Bavul Organizer ve Valiz Düzenleyici 6’lı Set, valize koyacağınız tüm eşyaları düzgün bir şekilde yanınıza almanızı sağlar. Sette 6 adet organizer olması sayesinde eşyalarınızı koyarken poşet ya da başka düzenleyicilere ihtiyaç duymayacaksanız.


 

  1. Sırt çantası

Hafta sonu doğada zaman geçireceğiniz ufak tatiller planlayacaksanız, o halde yanınıza valiz almak yerine sırt çantası alabilirsiniz. Sırt çantaları hem taşıma kolaylığı sağlar hem de eşyalarınızı organize etmeniz bazı açılardan daha kolaydır.

4KF Dağcı Komando Sırt Çantası, kamp yapmayı sevenler ve doğada zaman geçirecekler için bir sırt çantası. Özel su geçirmeyen kumaştan yapılmış olan bu sırt çantasının çeşitli bölmeleri sayesinde eşyalarınızı kolayca düzenleyebileceksiniz. İsterseniz taşıma sapı ile elinizde de taşıyabileceğiniz bu çantayı ortopedik askısı ve özel korumalı sırtlığı ile sırtınızda da rahatça taşıyabileceksiniz.


 

  1. Şal

Şalların en kullanışlı seyahat aksesuarlarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Battaniyeye mi ihtiyacınız var? Şalınızı açın. Yastık mı gerekiyor? Şalınızı katlayıp yastık yapın. Isınmak mı istiyorsunuz? Şalınızı omuzlarınıza atın.

Seyahatlerinizde her türlü koşula hazırlıklı olmak için sizi sıcak ve konforlu tutacak bir şala ihtiyacınız varsa 180×65 cm ölçülerindeki Çift Taraflı Ekose Kadın Şal tam size göre. Bir yüzü İskoç desen, diğer yüzü ise siyah-beyaz ekose olan bu şalı çift taraflı kullanabilir ve şıklığınızdan ödün vermeden ısınabilirsiniz.


 

  1. Su matarası

Yolculuklarda elinizin altında daima su bulunması, vücudunuzun susuz kalmaması açısından önemlidir. Yanınıza geniş kapasiteli bir su matarası alarak vücudunuzun en önemli ihtiyacını karşılayabilirsiniz.

Qmatara Premium Cam Su Matarası, BPA ve kurşun içermez ve camdan üretilmiştir. Bu sayede suyunuzu sağlıklı ve lezzetli içebilmenizi sağlar ve suyunuzun sıcaklığının ya da soğukluğunun korunmasına yardımcı olur. 750 cc kapasiteye sahip bu matara ile seyahatleriniz sırasında su bulamamaktan korkmayacaksınız.


 

  1. Gürültü önleyici kulaklık

Gürültü önleyici kulaklıklar yalnızca seyahatleriniz sırasında en sevdiğiniz şarkılarınızı dinlemenizi değil, aynı zamanda dışarıdan gelen rahatsız edici gürültüleri engellemenizi sağlar. Ağlayan bebekler, konuşan yolcular, uçağın motor sesi ve daha pek çok şey yolculuklarda rahatsız olmanıza neden olabilir.

HUAWEI Freelace Pro, Kulak İçi Kablosuz Bluetooth Kulaklık, aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir. Kullanımı oldukça rahat olan bu kulaklıklar ile dış dünyadan izole olabilir ve müziklerinizi tek şarj ile 24 saat boyunca dinleyebilirsiniz.


 

  1. E-kitap okuyucu

Sık sık seyahat ediyor ve seyahatleriniz sırasında ya da gittiğiniz yerlerde kitap okumayı seviyorsanız, e-kitap okuyucular tam ihtiyacınız olan cihazlardır. E-kitap okuyucular sayesinde kitapların ağırlığı olmadan yanınızda istediğiniz kadar kitap taşıyabilirsiniz.

KOBO Libra H2O ile kitaplarınızı istediğiniz yerde rahatça okuyabilirsiniz. 192 gram ağırlığı ile oldukça hafif olan ve 8 GB kapasitesiyle istediğiniz tüm kitapları yanınızda taşımanıza yardımcı olacak bu e-kitap okuyucu ile seyahatleriniz asla sıkıcı olmayacak.


 

  1. Powerbank

Yolculuk esnasında en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri elbette cep telefonumuzdur. Kamera, harita ve daha pek çok amaçla kullanabildiğimiz cep telefonlarımızın şarjı kısa sürede bitebildiği için yanımızda powerbank taşımamız oldukça faydalı olacaktır.

Hypergear Powerbank 10.000Mah, yüksek kapasiteye sahip powerbank’lerden bir tanesi. 2 USB çıkışı ve şarj durumu göstergesi bulunan bu cihaz ile cep telefonunuzun bataryasına bağlı olarak birkaç kez şarj edebileceksiniz.


 

  1. Valiz kilidi

Seyahat ederken valizlerinizi bırakmanız gerektiğinde eşyalarınızın başına bir şey gelmesinden endişe duyabilirsiniz. Valizinizde kilit olsa da olmasa da işinizi garantiye almak için valiz kilidi kullanabilirsiniz.

Yale 23 Mm Mini Şifreli Asma Kilit, üzerinde bulunan üç adet şifreleme mekanizması ve çelik halkası ile eşyalarınızı güvenlik altına almanıza yardımcı olur. Dayanıklılığı arttıran çift kilitleme mekanizması sayesinde eşyalarınıza yalnızca siz erişebileceksiniz.


 

  1. Günlük

Gittiğimiz yerlerin fotoğraflarını çekmek, o yerlere dair anılar biriktirmemiz için mükemmel olsa da yanınızda bir not defteri taşıyarak başınızdan geçenleri yanınıza dökebilirsiniz. Bu sayede yıllar sonra dönüp okuduğunuzda eğlendiğiniz anları ve yaşadıklarınızı çok daha net bir şekilde hatırlayabilirsiniz.

Fabooks Kırmızı Defter, ergonomik boyutuyla yanınızda rahatça taşıyabileceğiniz bir defter. 160 sayfalık bu defteri seyahatlerinizde yanınızda taşıyabilir ve anılarınızı somut olarak biriktirebilirsiniz.