Ye 2022 yılının rengi belli oldu. Özgün, Cesur Kişisel Yaratıcılığı ve Yaratıcılığı Teşvik Eden Yeni Bir Pantone Rengi.

Dönüştürücü zamanlarda yaşıyoruz. PANTONE 17-3938 Çok Peri, içinde bulunduğumuz anın ve geçiş sürecinin küresel ruhunun bir simgesidir. Yoğun bir izolasyon döneminden çıkarken, kavramlarımız ve standartlarımız değişiyor ve fiziksel ve dijital yaşamlarımız yeni şekillerde birleşiyor. Dijital tasarım, keşfedebileceğimiz ve yeni renk olasılıkları yaratabileceğimiz dinamik bir sanal dünyanın kapısını açarak gerçekliğin sınırlarını genişletmemize yardımcı olur. Oyundaki trendler, dijital uzayda metaverse’in artan popülaritesi ve yükselen sanatsal toplulukla birlikte PANTONE 17-3938 Very Peri, modern hayatın kaynaşmasını ve dijital dünyadaki renk trendlerinin fiziksel dünyada nasıl tezahür ettiğini ve bunun tersini gösteriyor.

Pantone Yılın Rengi, küresel kültürümüzde olup bitenleri yansıtıyor ve insanların bu rengin yanıt vermeyi umduklarını ifade ediyor.” Pantone Renk Enstitüsü Başkan Yardımcısı Laurie Pressman’ı . “Yılın Pantone Rengi eğitici renk programımızın tarihinde ilk kez yeni bir renk yaratmak, gerçekleşen küresel inovasyonu ve dönüşümü yansıtıyor. Toplum, rengi kritik bir iletişim biçimi ve fikirleri ve duyguları ifade etmenin ve etkilemenin ve etkileşim kurmanın ve bağlantı kurmanın bir yolu olarak kabul etmeye devam ettikçe, bu yeni kırmızı menekşe aşılanmış mavi renk tonunun karmaşıklığı, önümüzde uzanan geniş olasılıkları vurgulamaktadır”.

PANTONE 17-3938 Very Peri, blues’un özelliklerini bünyesinde barındıran, ancak aynı zamanda menekşe kırmızısı bir alt tona sahip olan PANTONE 17-3938, cesur yaratıcılığı ve yaratıcı ifadeyi teşvik eden hareketli, neşeli bir tavır ve dinamik bir duruş sergiliyor.

YILIN PANTONE RENGİ HAKKINDA

Pantone Yılın Rengi seçim süreci, dikkatli bir değerlendirme ve trend analizi gerektirir. Pantone’un Pantone Color Institute™’daki renk uzmanları, her yıl seçime ulaşmak için dünyayı yeni renk etkileri aramak için bir araya getiriyor. Bunlar, eğlence endüstrisini ve yapım aşamasındaki filmleri, gezici sanat koleksiyonlarını ve yeni sanatçıları, modayı, tasarımın tüm alanlarını, popüler seyahat yerleri , yeni yaşam tarzlarını, oyun tarzlarını ve sosyo-ekonomik koşulları içerebilir. Etkiler ayrıca rengi etkileyen yeni teknolojilerden, malzemelerden, dokulardan ve efektlerden, ilgili sosyal medya platformlarından ve hatta dünya çapında dikkat çeken yaklaşan spor etkinliklerinden kaynaklanabilir. 23 yıldır Pantone Yılın Rengi, moda, ev mobilyası ve endüstriyel tasarımın yanı sıra ürün ambalajı ve grafik tasarımı da dahil olmak üzere birçok sektörde ürün geliştirme ve satın alma kararlarını etkiledi.

Veri Perry rengi ile tasarlayabileceğiniz ev dekorasyonu, makyaj ürünleri ve trend kıyafetleriniz ile yıla Özgün tarzınızla güzel bir başlangıç yapabilirsiniz.