Koç Burcu:

Haftanın başında beklenmedik durumlar oluşacak ve bu yüzden zorlanacaksınız. Bir engel çıkabilir, bir sebep yüzünden iş ve aile hayatınızın kısıtlandığını düşünebilirsiniz. Topluluk önünde sizi durduran sebeplere karşı dikkatli olmalısınız. Çarşamba ve

Perşembe günü, davranışlarınıza ve ağzınızdan çıkanlara dikkat edin. Agresif tavrınızla iş konusunda fevri olabilir ve kolay yükselebilirsiniz. Sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Bazı fikirlerinizin onaylanmadığını ve destek bulmadığınızı görebilirsiniz, bakış açınızı düzeltin. Önemli işleriniz varsa bu hafta çok zorlanacaksınız. Cumartesi günü iş alanında daha kalıcı ve net ilişkilerle durumları toparlayabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Haftanın başında yabancı kişilerle ortak işlerinizde, seyahat, medya, eğitim ve ticaret alanında zorlayıcı durumlar yaşayabilirsiniz. Uzaklarda yaşayan akrabalarınızın ya da tanıdıklarınızın hayatındaki zorlanmalar sizi de gerebilir. Bu durum için düşünmeli ve çaba sarf ederek adımlar atmalısınız. Bu hafta, yılın en zorlayıcı haftalarından bir tanesini yaşayacaksınız. Çarşamba ve Perşembe günü, parasal konularda kolay tepkiler verebilirsiniz. Beklenmedik olaylara karşı çabuk parlayabilirsiniz. Diğer yandan sizi bekleyen sorumluluklar, olaylara negatif gözle bakmanıza neden olabilir. Çevrenize ve yaşanılanlara karşı eleştirel bir gözle yaklaşacaksınız. Cumartesi günü hayatınızı daha iyi organize etmeye başlayabilirsiniz. Kalıcı ve sağlam işlerin peşinden koşacaksınız ve sıkıntı yaşadığınız noktalar geride kalacak.

İkizler Burcu:

Haftanın başında, ortaklı maddi işlerinizde biraz zorlanma yaşayabilirsiniz. Eğer herhangi bir ödemeniz hafta başına denk geliyorsa önceden önlem almakta fayda olabilir. Ayrıca fiziksel olarak sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bu hafta en zorlayıcı haftalardan bir tanesini yaşayacaksınız. Çarşamba ve Perşembe günü, geleceğe yönelik konularda parasal olarak bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı sinirli ve agresif tavırlarla hareket edebilirsiniz. Bazı arkadaşlarınızla yapacağınız parasal işlerde sorun çıkabilir. Hayata negatif bir açıdan bakacağınız bir iki gün yaşayacaksınız. Cumartesi günü zorlandığınız bazı olayları gözden geçirebilirsiniz ve istediğiniz sonuçları rahatlıkla elde edebilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Haftanın başında özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayarak başlayabilirsiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanmakta zorlanacaksınız ama kontrollü olabilirseniz olayların işleyişini tersine çevirebilirsiniz. Bu hafta her anlamda sizi zorlayacak. Çarşamba ve Perşembe günü özel ilişkinizde, aile hayatında veya iş yerinde agresif olacaksınız, kırıcı cümleler kurmaktan kaçınmalısınız. İçinizde tuttuğunuz bir çok şeyi, hafta ortasında dışarıya vurabilirsiniz. Bu sebeple, ortaklı işlerinizde veya ikili ilişkilerde Perşembe günü zorlanabilecek olduğunuz anlamına geliyor. Cumartesi günü arkadaşlarınızdan alacağınız güzel etkileşimlerle olumlu duygular içine girebilirsiniz, özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntıları geride bırakabilirsiniz. Hafta sonu bazı ilişkilerinizde kalıcı çözümler sağlayacaksınız.

Aslan Burcu:

Haftanın başında, bir iş konusunda zorluk yaşayabilirsiniz. Fiziksel zorlanmalar ve engellerle karşılaşabilirsiniz. Haftanın ortasına kadar sağlığınıza dikkat edin. Kemik sağlığına, cildiniz, dişlerinize ve özellikle dizlerinize dikkat edin. Seyahat ve eğitim konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu haftanın olumsuz geçmesine hazırlıklı olun. İşle ilgili sorumluklar veya seyahatler sizi yorabilir ve durumu zorlayabilir. Sağlığınız yüzünden Çarşamba ve Perşembe günü aksilikler yaşayabilirsiniz. Çok fazla tanımadığınız insanlara karşı agresif yaklaşacaksınız ve genel olarak sinirli olacaksınız. Ancak Cumartesi günü, toplum içinde ve sosyal ortamlarda daha rahat olacaksınız ve enerjiniz hızla yükselecek. Hafta sonunu bekleyin.

Başak Burcu:

Haftanın başında, aşk hayatında ve ailevi olarak bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle, spor yaparken dikkatli olmaya ve fazla zorlamamaya çalışın. Borsada yatırım yapanlar bu hafta mutlaka çok dikkatli olmalı ve ileriye dönük hamleler yapmamalılar.

Çarşamba ve Perşembe günü, maddi konularda veya çok istekle başlayacağınız olaylarda maalesef gergin ve sinirli olabilirsiniz. Sorumluluklarınız üstünüze gelecek ve sizi zorlayacak. Hayata ve olaylara negatif bakmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi olumsuz düşüncelerden uzak tutun. Cumartesi günü, gezmek, dolaşmak ve eğlenmek size çok iyi gelecek, kuracağınız ilişkiler size haftasonu yol gösterebilir.

Terazi Burcu:

Haftanın başında, sevdiğiniz insandan baskı görebilirsiniz. Bu baskıya vereceğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz. Hafta ortasına kadar bir kaç gün aile hayatında bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ailevi meselelerde kontrollü olmalısınız ve sakin kalmalısınız. Bu hafta özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize dikkat etmeye çalışın. Çarşamba günü sevdiğiniz kişiye karşı vereceğiniz tepkilerin dozunu iyi ayarlamaya çalışın çünkü içinizde ne varsa dökmeye meyilli olacaksınız. Eğer sakin olmazsanız ilişkinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Perşembe günü fikirlerinizin desteklenmediğini göreceksiniz, eleştirilere kapalı olmayın. Haftanın sonunda ise, maddi yönden kendinizi güçlü ve rahat hissedeceksiniz. Maddi anlamdaki planlarınızı sevdiğiniz kişiye aktarmak aranızdaki buzları eritmeye yardım edebilir.

Akrep Burcu:

Haftanın başında, iletişimsel konularda, sosyal çevrenizle, akrabalarınız veya kardeşlerinizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Özellikle kısa yolculuklarda dikkatli adımlar atmalısınız. Kontrolü elden bırakmayın ve tedbirli olun. Sağlığınıza ve kariyerinize özen göstermeniz gereken bir haftadasınız. Çarşamba günü iş arkadaşlarınıza karşı hoşgörüsüz ve sabırsız yaklaşabilirsiniz.

Sıkıntı yaşadığınız noktalarda hemen tepki vermek yerine, sakinleşmeye çalışın. Eğer kendinizi kontrol edemezseniz ertesi gün sizin için daha sıkıntılı geçebilir. Hayatın sizi desteklemediğini düşünebilirsiniz, negatif düşüncelere kapılabilirsiniz. Cumartesi günü, özel hayatınızda kurduğunuz sağlam ilişkiler ne yapacağınız belirlemenize yardımcınız olacak. Sevdiğiniz kişiyle her şeyi konuşabilirsiniz. Bir şeyleri paylaşmak ilişkinizi sağlamlaştıracak ve sevginizi artıracak.

Yay Burcu:

Haftanın başında, maddi konularda zorlanabilirsiniz. Maddi açıdan önemli işleriniz varsa başka bir güne bırakmalısınız. Maddi açıdan sıkıntılı bir haftadasınız. Aşk hayatınızda da olumsuz etkiler söz konusu olabilir. Bu hafta zorlanacaksınız. Yaratıcılığa dayalı konularda, eğlence ve aşk hayatında ya da aile içinde bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü konuşmalarınıza dikkat edin, sinirli olacaksınız, sakin hareket etmeye çalışın. Maddi konularda çabuk tepkiler vereceksiniz. Perşembe günü, hayattan beklediklerinizi alamayacaksınız. Riskli işlerden kaçınmak isteyebilirsiniz. Cumartesi günü günlük hayatınızı düzene sokmanız maddi açıdan sizi rahatlatabilir. Bazı konularda, ilişkileriniz sayesinde olumlu adımlar atabilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Haftanın başında enerjinizi düşüren ve hareket etmenizi zorlaştıran bir olayla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hırslı şekilde hareket etmek sizi sıkıntıya sokabilir ve bu dönemde bazı kazalar yaşayabilirsiniz. Sakarlık yapmamaya dikkat edin.

Aynı olumsuz etkiyi özel hayatınızda ve aile içinde de göreceksiniz, ailevi ilişkilere dikkat edin. Çarşamba günü içinizde tuttuğunuz konularda patlayabilirsiniz. Ailedeki büyüklere karşı sert ve agresif tavırlar takınmayın, cümlelerinizi dikkatle seçin.

Perşembe günü bazı düşünceleriniz aileniz tarafından onay görmeyecek ancak kendinizi kontrol etmeye çalışmalısınız ve oluşabilecek negatif durumlardan kendinizi uzak tutmalısınız. Cumartesi günü kendinizi eğlenceye, gezmeye ve spora vererek rahatlayabilir ve planladığınız şeyleri yapabilirsiniz.

Kova Burcu:

Haftanın başında, iş yerinde ve arkadaş çevrenizde birtakım engellerle karşılaşacaksınız. Bu engellerin sizi etkilemesine izin vermeyin. Yaşayacağınız sorunları fazla abartmayın ve enerjinizi kontrollü kullanmaya çalışın. Bu haftayı sağlığınızı zorlamadan geçirmeye çalışın. Çarşamba günü sinirli ve agresif olabilirsiniz. Meydana gelecek durumlar karşısında sinirinizi yakınlarınızda çıkarabilirsiniz, bu nedenle sakin olmalısınız. Perşembe günü sinirli ve gergin olacaksınız bu nedenle adım atmayın. Objektif bir bakış açısıyla hayatınızdaki her tür sorunun nedeni olarak kendinizi görebilirsiniz. Cumartesi günü aile hayatınızdaki güzel diyaloglar kendinizi iyi hissettirecek. Daha çok evde vakit geçireceksiniz.

Balık Burcu:

Haftanın başında, arkadaşlarınızla bazı anlaşmazlıklar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda maddi konularda ve aşk hayatında da sıkıntı çıkabilir. Gittiğiniz yerlerde dikkatli olun. Çarşamba günü, yaşayacağınız bazı aksiliklere yüksek tepkilere vereceksiniz. İnsanlarla birlikte iş yapıyorsanız sabırsız davranacaksınız ve anlayış göstermeyeceksiniz. Perşembe günü sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hayata bakış açınızda olumsuz olmamaya çalışın, hiç olmayacak bir olayı büyütebilirsiniz. Cumartesi günü çevrenizdeki ilişkilerde yaşadığınız sıkıntılı durumları geride bırakmak isteyeceksiniz. Ayrıca yorulduğunuz ilişkilerinize yönelecek ve sorun yaşadığınız durumları telafi etme isteği duyacaksınız.