Son yılların en trend saç renklerinden biri küllü sarı olabilir. Küllü kumraldan sonra büyük bir yenilik gibi gelmiş olabilir aslında! Artık o eski civciv sarılarını kim tercih eder ki? Küllü sarı hem doğal duruyor hem de her cilt tipine çok yakışıyor. Genç yaşlı demeden herkesin denemesi gereken bu saç rengini, gelin bir de Hollywood ünlülerinde görün! Eminim bu rengi gördükten sonra, saç boyatma hevesiniz canlanacak!

Naomi Watts


Yaşına ve yüzüne çok yakışan bir model tercih eden güzel aktris, küllü sarı saç rengini uzun süredir kullananlardan. Saç diplerini daha koyu bir tonda bırakmış ve saçlar uçlara doğru belli belirsiz açılıyor. Sizce de çok çok doğal durmuyor mu? Kısacık saçlara en çok yakışan renk de sarı bu arada, denemeye değer!

Rita Ora

Yakın dönemde dip boyası gelmiş gibi görünen saçlar moda olacak deniyordu ki; o günler geldi çattı. Genç ve güzel şarkıcı, cilt tonuna en çok yakışan küllü sarı saç rengini tercih etmiş ve böylece dinamik bir görüntü elde etmiş. Özellikler eğer kendi saç renginiz küllü kumralsa yaptırmayı düşünmelisiniz.

Kate Hudson

Senelerdir kendisini uzun saçlarla görmeye alışkın olduğumuz Kate Hudson, böyle radikal bir saç kesimi kararı aldığı için, siz de benim gibi şokta olabilir misiniz? Muhteşem küllü sarı saç rengini koruyan aktris, saçlarını kısacık kestirmiş. Daha yuvarlak hatlı biz yüzünüz varsa, bu modeli kestirebilirsiniz. Az önce de söylediğim gibi kısacık saçlara en çok yakışan saç rengi küllü sarı!

Soo Joo Park

Günümüzün en aranan modellerinden biri Park, enteresan saç renkleriyle gündem olmayı seven nadir isimlerden biri. Ama şunu söyleyebilirim ki, en çok açık küllü sarı tercih ediyor. Beyaz bir cildiniz varsa ve biraz marjinal görünmeyi seviyorsanız, bu ton sizin için gerçekten harika bir seçim olabilir.

Selena Gomez

Yanık tenliler sarı boyatamaz diye bir kural olmadığının en büyük kanıtı karşınızda olabilir. Gomez’e koyu renk saçın daha çok yakıştığını düşünebilirsiniz ama kabul edin, orta tondaki bu küllü sarı da çok hoş bir hava vermiş ve yaşına çok yakışmış.

Taylor Swift

Başarılı şarkısı, küt kestirdiği saçlarını çok net bir küllü sarı tonuna boyatmış. Harikulade görünüyor. Hem modern, hem asi, hem de feminen! Beyaz tenliler ve özellikle sarı alt tonlu cilt rengi olanlar için muhteşem bir tercih olabilir.

Gigi Hadid

Son dönemlerin en dikkat çeken isimlerinden biri olan Hadid, sarı saçlarıyla tanındı desek yeridir. Henüz farklı bir saç rengiyle görmedik kendisini. Her daim küllü sarı tercih eden güzel model, büyük bir değişikliğe gitmeyecek gibi görünüyor. Hafif buğday tenliyseniz, Hadid gibi bir ton tercih edebilirsiniz.

Cara Delevigne

Sarı küllü saç rengi ve koyu kaşlar denilince akla gelen tek isim olabilir. Bu akımı başlatan güzel model ve oyuncu Delevigne, belirli aralıklar saç rengini değiştirse de, dönüp dolaşıp küllü sarıya dönüyor. Buğday tenli ve renkli gözlüler için en trend saç rengi ve modeli olabilir. Mutlaka denemelisiniz!

Julianne Hough

Güzel aktris, listedeki en havalı saç tonuna ve modeline sahip isim olabilir. Kesimi, dağınık dalgaları ve açık küllü sarı saç rengiyle muhteşem görünüyor. Ayrıca kendisi, saç diplerini hafif koyu tercih eden ünlülerden. Çok yakışmış, değil mi?

Jennifer Lawrence

Alaycı kuşumuz ve yeni moda ikonumuz güzel oyuncu Jennifer Lawrence, Oscar’da elbisesiyle olduğu kadar saç rengi ve modeliyle de konuşuldu. Her daim küllü sarı saç rengini tercih eden oyuncu göz kamaştırıyor.

Kate Upton

Bu senenin bir başka trendi de küllü kumral saç diplerine, küllü sarı saç rengi uygulamak olabilir. Başta da demiştim, dip boyası gelmiş gibi gezinmek moda olmaya başladı diye, güzel model ve oyuncu Kate Upton, bunun ne net örneklerinden!

Kim Kardashian

Selena Gomez’in esmerliğine ve Cara Delevigne’nin koyu kaş rengine değinmiştim, işte ikisinin birleşimi duruyor karşınızda. Küllü sarı saç rengi, esmer teni ve koyu renk kaşlarıyla Kim Kardashian, bu senenin en marjinal isimlerinden biri olacağa benziyor. Yakışmış mı? Çok beğenen de var, hiç beğenmeyen de… Siz hangi taraftasınız?