Koç Burcu:

Koç burcunda oluşan yeniayla birlikte, planlarınızı uygulamaya başlayacaksınız. Doğru adımlar ve başlangıçlar kapınızda, değişik ve farklı olayların peşinden gideceksiniz. Salı günü maddi konularda coşkulu davranabilirsiniz. İş alanında güçlü insanlardan maddi destekler görecek ve kazancınızı artıracaksınız. Çarşamba günü etrafınızdaki her şeyden sıkılacaksınız. Satürn’ün gerilemeye başlamasıyla iş hayatınızda birtakım işleriniz yavaşlayacak. Attığınız adımlar ve verdiğiniz kararların doğru olup olmadığını değerlendireceksiniz. Cuma günü Güneş’in Boğa burcuna geçmesiyle; maddi konularda kendinizi göstereceksiniz.

Girişimlerinizin karşılığını almak istiyorsunuz. Bütçenizi düzenlemek, bu alandaki görüşmelerinizi yapmak üzere koşullarınızı sağlama bağlamak isteyeceksiniz.

Boğa Burcu:

Koç burcunda oluşan yeniayla birlikte; kendinizi yenileyebilir ve kötü alışkanlıklarınızdan vazgeçebilirsiniz. Hayatınızı etkileyecek önemli adımlardan kaçının ve kendinize yöneltin. Beklenmedik olaylar karşısında sağlam durmalısınız. Salı günü güçlü insanlardan göreceğiniz destekle yapmaktan zevk alacağınız işlere yöneleceksiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insandan beklentileriniz yüksek olabilir. Çarşamba günü geçmiş konu ve olaylar değişik ve farklı bir şekilde ortaya çıkabilir. Hastane veya kapalı herhangi bir yerde bulunmak durumunda kalabilirsiniz. Çarşambadan sonra kariyer, eğitim ve seyahat konusunda gerilim ve sıkıntı oluşabilir. Sıkıntı yaşarsanız bu olayların sizden kaynaklanıp kaynaklanmadığını bulmaya çalışın. Cuma günü Güneş, sizin burcunuza geçiyor. 1 ay boyunca kendi hayatınıza yöneleceksiniz. Kendinizden başka kimse umrunuzda olmayacak.

Girişkenliğiniz ve kendinize olan güveniniz tam olacağından, insanların gözü üzerinizde olacak.

İkizler Burcu:

Koç burcunda oluşacak yeniayla birlikte arkadaşlarınızla yapacağınız işleriniz hızlanabilir. Geleceğinizi şekillendireceğiniz bu dönemde farklı olanın peşinden gideceksiniz. Salı günü maddi işlerinizdeki değişimler sizi değişik yerlere götürecek.

Maneviyatınızın yüksek olması sıkıntılarınızı kolay aşmanızı sağlayabilir. İş hayatınızda güzel haberler alabilirsiniz. Çarşamba günü, sosyal ortamlarınızda değişikler olacak ve hareketli ortamlarda bulunacaksınız. Satürn’ün gerilemeye başlamasıyla, maddi konuları gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Cuma günü Güneş Boğa burcuna geçecek. 1 ay boyunca kişiliğinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Geçmişten kurtulmanın tam zamanı. Planlarınızı yeniden gözden geçirmeli, geçmiş hataları tekrar etmemelisiniz.

Yengeç Burcu:

Koç burcunda oluşan yeniayla birlikte; kariyerinizde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik olaylara açıksınız. Salı günü, özel hayatınızdan alacağınız destekle, istediğiniz başarıyı kolaylıkla yakalayabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda şanslı olacaksınız. Özel hayatınızı hareketlendirecek ortamlarlara girebilirsiniz. Çarşamba günü ani kararlardan kaçının. Özel ilişkileriniz ve ortaklaşa işlerinizdeki sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Cuma günü Güneş Boğa burcuna geçecek. 1 ay boyunca sosyal çevrenizde kişiliğinizi gösterebilirsiniz. Organizasyonlarda kendinizi göstereceksiniz. Güvenilir yönlerinizle, vaktinizi arkadaşlarınızla harcayacaksınız. Kişiliğinizi ortaya koyarken ağır, dikkatli ve birazda tembel davranabilirsiniz. İnatçılık ve ısrarcılıktan kaçınmanız gerekiyor.

Aslan Burcu:

Koç burcunda oluşan bir yeniayla birlikte; seyahat ve eğitim, alanlarında değişik adımlar atabilirsiniz. Merkür’deki düzelme ile geleceğinize etki edecek önemli kararlar alabilirsiniz. Seyahatlerde ve eğitim alanında beklenmeyen şeyler yaşanabilir. Salı günü güçlü insanlardan alacağınız destekler, kariyerinizde işinize yarayacak. Hem iş, hem de özel hayatınızda şanslı olacaksınız. Çarşamba günü beklenmedik bir seyahat veya eğitim fırsatı ayağınıza gelebilir. Uzakta bulunan insanlarla daha farklı ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Düşüncelerinizdeki iniş çıkışlara dikkat etmelisiniz. Cuma günü, Güneş Boğa burcuna geçecek. 1 ay boyunca kişiliğinizi, kariyer ve iş alanında ortaya koymaya başlıyorsunuz; insanlar sizi konuşuyor olacaklar. Olabildiğince sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın.

Başak Burcu:

Koç burcunda oluşan yeniayla birlikte, kredi, vergi ve maddi konularda önemli başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Partnerinizin hayatında beklenmedik gelişmeler oluşabilir. Mirasla ilgili konular gündemde olacak. Salı günü, gelecek planlarınız için aradığınız desteği bulacaksınız. Olumlu düşünceler planlarınızı hızlandırabilir. Çarşamba günü beklenmedik olaylara açık olun. Banka ödemeleriniz, vergi konularınız, prim, nafaka işlerinizde sıradışı olaylar yaşayabilirsiniz. Çarşamba günü itibarıyla aşk hayatınızda bazı aksamalar olabilir. Bu dönemde hatalarınızı ve yaptıklarınızı gözden geçirmelisiniz. Cuma günü Güneş Boğa burcuna geçiyor. 1 ay boyunca kişiliğinizi, seyahat, eğitim veya hukuk alanında ortaya koyabilirsiniz. Seyahatler sizi heyecanlandıracak. İş seyahatine çıkabilir ve deneyim kazanabilirsiniz. Yeni insanlar tanımak ve keşfetmek heyecan verici olabilir.

Terazi Burcu:

Koç burcunda oluşan yeniayla birlikte ikili ilişkilerinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Karşı tarafın hayatında gelişmeler oluşabilir. Çarşamba günü sevdiğiniz insandan beklenmedik sürprizlere karşı açık olmalısınız. Onun daha farklı davrandığına şahit olabilirsiniz. Ailevi konulardaki sorumluluklarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Ortaya çıkacak ufak tefek sıkıntıları iyi gözlemlemeli ve hem aşk hayatınıza hem de aile hayatınıza dikkat etmelisiniz. Cuma günü Güneş Boğa burcuna geçecek. 1 ay boyunca kişiliğinizi, ortaklaşa giderler ve harcamalar konusunda ortaya koyacaksınız. Bu süreç içerisinde kredi veya borç alabilirsiniz. Gizemli konu ve olaylar, mistik öğretiler, hayatın ve ölümün anlamı gibi konular kafanızı kurcalayabilir.

Akrep Burcu:

Koç burcunda oluşan yeniay ve Merkür’de düzelme ile, önemli işlerinizde, sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik ve farklı şeylerle karşılaşabilirsiniz. Tansiyon ve kalp sorunlarına dikkat edin. Salı günü özel hayatınızdaki ilişkiler, ortaya güzel işler çıkarmanıza yardım edebilir. Özel hayatınızda oldukça keyifli olabilirsiniz ancak sevdiğinize karşı beklentinizi çok fazla yükseltmeyin. Çarşamba günü iş alanında beklenmedik olaylar yaşanabilir. İletişim alanında, yaşadığınız olayları gözden geçireceğiniz bir döneme gireceksiniz. Şimdiye kadar doğru gördüğünüz her şeyi sorgulayıp, yanlışlarınızı fark edebilirsiniz. Cuma günü Güneş Boğa burcuna geçecek, 1 ay boyunca kişiliğinizi, ikili ilişkilerde ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz insanın istekleri ve şartları sizin için önem kazanmaya başlayacak. Kendinizden çok onu düşünmeye başlayacaksınız. Evlenmek isteyen akrepler, aşk hayatlarında bu kararı verecekleri bir dönem içerisindeler.

Yay Burcu:

Koç burcunda oluşan yeniayla birlikte, çocuk yapmak için harekete geçebilirsiniz veya çocuğunuzun hayatıyla ilgili kararlar alabilirsiniz. Salı günü güzel işler yapabilirsiniz. Çarşamba günü aşk hayatınızda sıra dışı olaylar ilginizi çekecek. İlişkinizdeki bu hızlı hareketlenmeler dengenizi sarsabilir. Satürn, para evinizde gerilemeye başlayacak. Maddi konularda bazı sorun ve aksiliklere açık olacaksınız. Özellikle hayatınızla ilgili girişimlerinizi kullanmak adına bazı fikirlerinizi ortaya dökmekten kaçınmayacaksınız.

Cuma günü Güneş Boğa burcuna geçecek ve 1 ay boyunca kişiliğinizi iş alanınaa kaydıracaksınız. Sağlığınız sizin için önemli olmaya başlıyor. Yine bu dönem içinde evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Koç burcunda oluşan yeniayla birlikte, ailenizle ilgili kararlarınızı devreye sokacaksınız. Emlak alım, satım, yer değiştirme gibi önemli kararlar alabilirsiniz. Salı günü aşk hayatınızda istediğiniz şartların ve fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlı ve keyifli olacaksınız. Çarşamba günü evinizde değişik ve farklı bir gün sizi bekliyor. Hayatınızı birkaç aylığına gözden geçireceksiniz. Önemli yanlarınızı ve gerçek sınırlarınızı bu süreçte farkedebilirsiniz. Cuma günü Güneş Boğa burcuna geçecek ve 1 ay boyunca kişiliğinizi, aşk konularında veya yaratıcılık gerektiren işlerde gösterebilirsiniz. Aşk, hayatınızın merkezine yerleşmeye başlayacak. Çocuğunuz varsa, onunla vakit geçirmek ve sorumluluk üstlenmek durumunda kalacaksınız.

Kova Burcu:

Koç burcunda oluşan yeniayla birlikte, satış, reklam, tanıtım, pazarlama gibi işlerinizde önemli olaylar yaşayabilirsiniz. Salı günü aile ilişkilerinde, kendinizi güçlü ve huzurlu hissedebilirsiniz. Ayrıca iş alanında karşınıza gelen fırsatlar aile hayatınıza olumlu yansıyabilir. Her iki taraf arasında dengeyi korumaya çalışmalısınız. Çarşamba günü sizden çok farklı olacak bir insanla aşk yaşayabilirsiniz.  Yakın çevrenizde olup biten olaylar hayata bakış açınızı değiştirebilir. Birkaç ay boyunca hayat sizi zorlayabilir.

Daha öncesinden verdiğiniz kararları gözden geçirmelisiniz. Bundan sonraki dönemde olayları birazcık daha gözlemleyerek ilerlemelisiniz. Cuma günü Güneş Boğa burcuna geçecek, kişiliğinizi ev ve aile hayatınızla ilgili işlerde ortaya koyacak, kendinizi ailenize adayacaksınız.

Balık Burcu:

Koç burcunda oluşan yeniayla birlikte, maddi konularda değişik ve sıra dışı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Salı günü girişime dayalı işlerinizde arkadaşlarınızdan alacağınız yardımlar yüksek olabilir. Çarşamba günü maddi konularda beklenmedik ve farklı bir gün geçirebilirsiniz. Elinize bir para geçebilir veya elinizden para çıkabilir. Arkadaşlıklarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Organizasyonlar, davetler, etkinlikler ile ilgili üstlendiğiniz sorumlulukları gözden geçirebilirsiniz. Cuma günü

Güneş Boğa burcuna geçecek. 1 ay boyunca kişiliğinizi aktivitelerde göstereceksiniz. İletişiminiz hızlı akacak, satış, pazarlama, ticaret, ulaştırma, bilgisayar, yayıncılık ve teknik gerektiren işleriniz varsa bu bir ay boyunca gerekli düzenlemeleri yapabilir, çözümler üretebilirsiniz.