Tüm kadınlara yakışan, yaşlıları genç gösteren, beyaz tenlilerin yüzüne renk veren ve esmerleri seksi birer bombaya dönüştüren bir renkten bahsedeceğim şimdi sizlere… Hollywood’da en çok tercih edilen saç rengi diyebilirim. Gelin birlikte bir göz atalım.

Shailene Woodley

“Aynı Yıldızın Altında” filmiyle tanınan genç ve güzel aktris genellikle sarı saç rengini tercih etse de, belli ki çikolata kahve büyüsüne karşı koyamamış. Beyaz tenli ve ela gözlü güzelin hem cilt tonuna hem de göz rengine çok yakışmış.

Nikki Reed

Alacakaranlık serisinde sarışın görmeye alıştığımız genç aktris, açık çikolata kahve ile hem çok dinamik hem de çok cool görünüyor. Saçlarının aralarındaki ışıltılar ve doğal dalgalı hali çok klas duruyor.

Lily Aldridge

1985 doğumlu Amerikalı top model, saçlarını genellikle çikolata kahve kullanıyor ve sık sık hafif ışıltılar eklese de esas renk asla değişmiyor. Hem çok dişi hem de çok taze durmuyor mu?

Eva Longoria

En başından da söylediğim gibi, esmer kadınları seksi bir bombaya dönüştüren çikolata kahvenin en çok yakıştığı esmer ünlülerden olan güzel aktris Eva Longoria, hem uzun süredir bu saç rengini kullanıyor hem de bu şekilde asla yaşlanmıyor. Saçının içindeki hafif altın rengi pırıltılar, teninin rengini vurgulamış. Bir bütün olarak parıldıyor gibi duruyor.

Kendall Jenner

Jenner kardeşlerin belki de en beğenileni olan genç ve güzel model, çikolata kahve saç renginin müdavimlerinden, saç rengini asla değiştirmeyen ve sadece aralara parıltılar serpiştiren Jenner’a bu saç rengi çok yakışıyor. Kabul edin, çok cool bir saç rengi!

Jessica Alba

Çikolata kahve denilince akla illa ki tek renk gelmemeli, çünkü son yılların trendleri çok cümbüşlü geçiyor. Balyajlar, ombreler, farklı ışıltı teknikleri vs. hiçbirinin modası tam anlamıyla geçmiyor, bir model tam demode oldu derken, birden tekrar gündeme gelebiliyor. Ombre için de aynı şey geçerli ve Jessica Alba, açık çikolata kahve saç rengini ombre ile zenginleştirmiş.

America Ferrera

Çikolata kahvenin en net halini America Ferrera’da görüyoruz. Esmer ya da beyaz tenli; genç ya da yaşlı; her kim olursa olsun çok yakışacağına emin olduğum bir ton! Siz eğer çok sert buluyorsanız, tabi ki aralarına ışıltı attırabilirsiniz.

Kim Kardashian

Evet, son yılların en sansasyonel ismi olan Kardashian da çikolata kahve ünlülerinden! Hem seksi gözüküyor hem de özenilmeden de şık duruyor. Her daim dişi olmak için ideal bir saç renginden bahsediyoruz hanımlar!

Jennifer Lopez

Genellikle bal rengi saçlarıyla görmeye aşina olduğumuz Jennifer Lopez, arada sırada da olsa çikolata kahve saç rengini deniyor ve aslında kendisine bu renk çok yakışıyor. Siz de fotoğraftaki gibi sıcak tonlu açık çikolata kahve saç rengini tercih edebilirsiniz. Özellikle esmelerde ve kumrallarda muhteşem duracaktır.

Lilly Collins

“Kemiklerine Kadar” filminden tanıdığımız genç oyuncu, saçlarının uçlarını daha açık renklerde tercih etmiş ve kısacık saçlarıyla çikolata kahveye adeta yeni bir soluk getirmiş. Kısa kestirdiğiniz saçlarınızı, siz de Collins gibi yaptırabilirsiniz. Çok asil duruyor.

Rachel Bilson

Başından beri hiç göz rengi ile ilişkisinden bahsetmedik ama çikolata kahve saç rengi, göz rengini de etkiliyor. Özellikle kahverengi gözlerin rengini vurguladığını Rachel Bilson’da da göreceksiniz. Gözlerim kalbimin aynası olsun diyorsanız, saçlarınızı çikolata kahve boyatabilirsiniz.

Leighton Meester

Güneş ışığı değmiş saçlar giderek daha da moda oluyor ve Meester da bu trendi takip etmiş. Saç renginiz sanki güneşten açılmış gibi durduğunda hem daha şık hem daha natürel duruyor. Denemenizi tavsiye ederim.