Koç Burcu:

Haftanın başında aşk hayatınızda keyifli anlar sizi bekliyor. Hareketli ve enerjik taraflarınızı göstermeye başlayacaksınız, spora yönelebilirsiniz. Başardığınızı gördükçe özgüveniniz artacak. Salı gününden sonra 3 haftalık dönem boyunca çevrenizdekilerle iletişiminiz artacak ve sorumluluklar üstleneceksiniz. Satış ve reklam gibi işlerle uğraşanların işleri yolunda gidecek. Ortaklı maddi işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Çarşamba günü rutin işlerinizde ve sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Karamsar hissedebilirsiniz. Farklı ortamlarda daha rahat olabilirsiniz. Perşembe günü göz önünde olacağınız ortamlarda, kariyer enerjinizi düzgün kullanmaya özen göstermelisiniz. Sert tepkiler vermedikçe, sorun çıkmayacak ancak sert tepkiler hayatınızda değişik olaylara neden olabilir.

Pazar günüyse, iş hayatında aldığınız sorumlulukların karşılığını almaya başlayacaksınız. Kalıcı işlere imza atabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Haftanın başında çok yorulacak olmanıza rağmen kendi içinizden gelen enerjiyi dışarıya aktarabileceksiniz. Aile ile ilgili harcamalar yapacaksınız. Şu sıralar, birileriyle konuşmaya ihtiyacınız olacak. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, 3 haftalık dönem boyunca maddi kazançlarınız artacak. Bir yandan da özellikle sosyal konularda para harcamaya meyilli olacaksınız. Çarşamba günü önemli işlerinizdeki bazı olayları gözden geçireceksiniz. Negatif olaylardan sakınmalısınız. Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız ancak gözünüzden büyütmeyin. Perşembe günü değişik ortamlarda enerjinizi düzgün kullanmaya çalışmalısınız. İçinizi karartıp, olumsuzlukları üzerinize çekmemeye çalışın. Özenli çalışma gerektiren işlerinizde şans sizden yana olacak. Pazar günü ise, geleceğinize yönelik düşüncelerinizin desteklendiğini görebilirsiniz. Hayat gözünüze daha kolay görünecek.

İkizler Burcu:

İletişimle alakalı konularda aktif olacağınız bir gün olacak. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınız yüksek olabilir. Özel hayatınızda bazı tartışmalar yaşadıysanız, düzeltmek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle, önünüzdeki 3 hafta boyunca sosyalleşmeye başlayacaksınız. Artık silkinme zamanınız geldi, biraz kendinize vakit ayırmayı denemelisiniz. Alışveriş ve kısa planlar yapın. Kendinizi şımartmaya başlayacaksınız. Çarşamba günü bazı arkadaşlarınızla maddi işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Hayata bakış açınız karamsar olabilir. Sosyal ortamlarda, arkadaşlık ilişkilerinizde parasal bağlantılarınıza ve ilişkilerinize bugün dikkat etmelisiniz. Pazar günü ise kendinizi sakinleştireceğiniz ve tünelin sonunda ışık göreceğiniz günlerden biri olabilir. Yakın çevrenizden göreceğiniz yardımlar sizi rahatlatacak.

Yengeç Burcu:

Sosyal çevrenizin size birçok konuda yardımcı olduğunu görmek ve bilmek hayata güvenle bakmanıza neden olacak. Maddi konularda cömert davranabilirsiniz. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle önünüzdeki 3 hafta boyunca sosyal anlamda zorlanacaksınız. Gizli saklı işlerden ve ilişkilerden hoşlanacaksınız. İnsanlara yardım etme isteğiniz artacak. Yalnızlığı ve kafanızı dinlemeyi seveceksiniz. Çarşamba günü iş alanında, bazı zorlanmalar ve sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Olaylara eleştirel yaklaşmamaya çalışın. Günlük işleriniz üzerine yoğunlaşmak size iyi gelebilir. Perşembe günü özel hayatınızda kendinizi kontrol etmelisiniz. Enerjinizi olumlu şekilde yönetin ve sevdiklerinize yönlendirin. Pazar günü sosyal çevrenizdeki insanlar özel ilişkilerinizi, atacağınız adımları destekleyecekler. Hafta içinde yaşadığınız olumsuzlukların geride kaldığını görebilirsiniz.

Aslan Burcu:

Haftanın başında, insanlardan her alanda hem maddi hem manevi destek göreceksiniz. Önem verdiğiniz kişilerden duyduklarınıza kafayı takabilirsiniz. Her şeye rağmen haftanın ilk günü enerjik hissedeceksiniz. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle, önünüzdeki 3 hafta boyunca sosyal çevrelerde ve arkadaş ortamında insanlarla ilişkilerinizi güçlendirebileceksiniz. Bir grup çalışması size kendinizi iyi hissettirecek. Geleceğinize yönelik iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Çarşamba günü iş sorumluluklarınız, seyahat halindeyseniz sizi yorabilir. Önemli işlerinizde olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmaya ve eğlenmeye özen gösterin.

Perşembe günü, enerjinizi her alanda daha etkili ve doğru bir şekilde kullanmaya çalışın. Kendinizi çok fazla zorlamayın. Pazar günü sorumluluklarınızı yerine getirmekten mutlu olacaksınız. Olumsuz bakış açınızı geride bırakıyor ve güçlü insanlardan beklediğiniz yardımı görüyorsunuz.

Başak Burcu:

Haftanın başında istekli ve tutkulu halinizle, kendiniz için güzel planlar yapacaksınız. Ortak işlerinizde yabancı gruplarla kolay anlaşabileceksiniz. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle önünüzdeki 3 hafta boyunca, iş hayatınızda olumlu gelişmelere yaşayabilirsiniz. Beklenmedik sorumluluklar iş yükünüzü artırsa da şartları lehinize döndürebilirsiniz. Bu dönem terfi ve zam istemeyi düşünebilirsiniz. Çarşamba günü sorumluklarınız sizi zorlayacak. Hayata ve olaylara olumsuz gözlerle bakabilirsiniz.

Negatif düşüncelerden uzak durun. Perşembe günü hıncınızı, sevdiklerinizden çıkarmaya meyilli olacaksınız. Spor yapıyorsanız Perşembe günü dikkatli olun. Yine bu tarihte riskli işlerden kaçının. Pazar günü ise seyahatlerde kalıcı işler yapılabilirsiniz.

Önemli sorumluluklarınızı yerine getirebileceksiniz. Geleceğinizi şekillendireceğiniz işlere yöneleceksiniz.

Terazi Burcu:

Haftanın başında iş konularında fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizde parlayacaksınız ve gün boyunca eğleneceksiniz. Özel hayatınızda olumsuz olmamaya çalışın. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle önünüzdeki 3 hafta boyunca, ortak işlerde, seyahatlerde, hukuk ve eğitim alanlarında güzellikler kapınızda, tanımadığınız insanlarla paylaşımınız artabilir. Seyahat isteğiniz artabilir. Değişik insanlarla tanışabilirsiniz. Çarşamba günü düşüncelerinizin desteklenmediğini görmek sizi bozabilir. Özel hayatınızda kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Yakın çevrenizden alacağınız tavsiyeleri iyi değerlendirmeye çalışın. Perşembe günü, eşinizin parasal konularda üstünüzde hakimiyet kurması çabuk tepkiler vermenize neden olabilir, enerjinizi kontrol edin. Pazar günü maddi konularda istediğiniz verimi alabilirsiniz. Eviniz için harcama yapabilirsiniz.

Akrep Burcu:

İş hayatınızın gerginliğinin üstesinden aşk hayatınız sayesinde geliyorsunuz. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle önünüzdeki 3 hafta boyunca, başkalarından maddi anlamda fayda görebilirsiniz ve banka ile ilgili konularda şans sizden yana olabilir. Kredi çekmeniz gerekiyorsa, hiç düşünmeyin bu hafta sonundan sonra harekete geçebilirsiniz. Çarşamba günü bazı görüşmelerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Zorlandığınız noktalarda size keyif veren durumlara odaklanmaya çalışmalısınız.

Perşembe günü iş alanlarınızda ve iletişiminizde kontrollü ilerlemelisiniz. Yapacağınız işleri kendi çıkarınızı gözeterek yapmalı ve bu şekilde yolunuza devam etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı acımasız olmayın. Pazar günü hayatınızdaki en özel insandan destek görebilirsiniz. Çevrenize karşı üstlendiğiniz sorumluluklar, sevdiğiniz insan tarafından desteklenebilir.

Yay Burcu:

Haftanın başında, ailenizle birlikte yapmak zorunda olacağınız işleri, büyük bir istekle yerine getireceksiniz. Farklı ortamlarda, keyfiniz yerinde olacak. Kendinizi geliştirmeniz, iş hayatınıza olumlu yansıyacak. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle, özel hayatınızda ilişkilerinizin güçlendiğini göreceksiniz. Ortaklı işlerde güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artacak. Kısa vadeli planlar yaparak aşk hayatınızı renklendireceksiniz. Çarşamba günü riskli işlerden kaçınmanız gerekebilir. Bazı konularda negatiflikler ortaya çıkabilir. Kendinizi önemsemek ve düşünmek yerinde olacak; kendi bildiğinizden şaşmayın. Perşembe günü maddi konularda sadece kendinizi düşünmemeli ve diğer insanların kazançlarını da gözetmelisiniz.

Maddi konularda enerjinizi doğru yönlendirmeye çalışın.

Pazar günü günlük işlerinizi gerektiği gibi organize edebilirsiniz. Sorumluluklarınızın farkında olarak ve güçlü kişilerden destek alarak ilerleyeceksiniz.

Oğlak Burcu:

Haftanın başında, çevrenizdeki insanlara yardım etmekten mutluluk duyacaksınız. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, önünüzdeki 3 hafta boyunca iş konularından çeşitli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde mantığınızı devreye sokmalısınız. Sağlığınıza dikkat edin. Çarşamba günü, fikirlerinizin ailenizdeki kişiler tarafından onay görmemesi nedeniyle aşırı tepkiler verebilirsiniz, kendinizi kontrol etmeye çalışın. Her aklınıza geleni dile getirmeyin. Perşembe günü enerjinizi kontrol etmeye çalışın. İçgüdülerinizle hareket etmek tepki görmenize neden olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Hırsınızı kontrol etmeye çalışın. Pazar günü eğlenceli ve keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz. Diğer insanlardan göreceğiniz destekler keyfinizi yerine getirecek.

Kova Burcu:

Haftanın başında sevdiğiniz insanla kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Aynı fikirleri paylaşmasanız bile, duygularınız yoğun olabilir. Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle, önünüzdeki 3 hafta boyunca aşk hayatınız ön planda olacak. Çocuğunuz varsa ona olan sevginiz her şeyin üstünde olabilir. Beyninizi çalıştıran ve becerilerinizi geliştiren her tür spor faaliyetiyle uğraşabilirsiniz. Eğlenceli zaman geçireceksiniz. Çarşamba günü sinirli ve gergin olacaksınız, iletişim konularında adım atmaktan kaçının. Eleştirel bakış açınızla hayatınızdaki her tür sorunun kaynağını kendinizmiş gibi hissedebilirsiniz. Perşembe günü enerjinizi doğru kullanmalısınız. Hiç beklemediğiniz yerlerde yapacağınız duygusal çıkışlar sizi zor durumlara sokabilir. Pazar günü ailenizdeki insanlardan göreceğiniz destek içinizi rahatlatacak. Hafta içindeki gerginliğinizi üzerinizden atacaksınız.

Balık Burcu:

Haftanın başında, çevrenizdeki insanlardan yardım göreceksiniz. İş alanında maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Salı günü Venüs’ün İkizler burcuna geçmesiyle önünüzdeki 3 hafta boyunca ev ve aile hayatınızda gelişmeler yaşanacak. Ailenizle olan paylaşımlarınız artacak ve evinize ve misafirlerinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Çarşamba günü gelecek planlarınızda sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Hayata olumsuz bakmamaya çalışın. Perşembe günü maddi konulardaki olumsuz bakış açınız sosyal ortamlarda enerjinizi boşa harcamanıza neden olabilir. Sakin durmalısınız ve sadece kendinizi düşünmemelisiniz. Diğer insanları düşünerek atılacak adımlar sizi zor durumlardan kurtaracak. Pazar günü yakın çevrenizdeki insanlarla beraber planlar yapabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan göreceğiniz destek, geleceğe umutla bakmanıza neden olabilir.