Koç Burcu:

Hafta Akrep burcunda oluşan Dolunayla başlıyor. Dolunay, ortaklaşa parasal konulara yoğunlaşmanıza neden olacak. Birkaç gün boyunca ortak para ödemeleriniz, harcamalarınız, hesaplarınızla ilgili hareketlenmeler yaşayacaksınız. Elinize geçecek kaynaklarla kariyerinizde istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Haftanın ortasında maddi konulardan uzaklaşarak farklı ortamlarda önemli işlerin peşine düşebilirsiniz. Uzaklardan haber alacaksınız. Seyahat planları ve insanlarla buluşmalar artabilir.

Hafta sonu yardım amaçlı harcamalarınız olabilir. Başka insanlar için birşeyler yapmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Hafta Akrep burcunda oluşan Dolunayla başlıyor. Dolunay sizin ikili ilişki ve evlilik konularınızı etkileyecek. Kendinize çok odaklandığınız bu süreçte, özel hayatınıza daha fazla dikkat etmeli, sevdiğiniz insanla, partnerinizle bağlantılarınızı kuvvetlendirmelisiniz. Haftanın genelinde özel hayatınızdan arta kalan zamanlarda maddi konularla ilgilenebilirsiniz. Haftanın ortasında ödemeleriniz, banka işlemleriniz, yapılması gereken önemli parasal konulara kendinizi verebilirsiniz. Haftasonu sosyal çevrenizdeki insanlardan alacağınız güzel yardımlar ve destekler keyfinizi yerine getirecek. İnsanlara yardım etmekten mutluluk duyacaksınız.

İkizler Burcu:

Hafta Akrep burcunda oluşan Dolunayla başlıyor. Hem sağlıkla hem de işle ilgili konularda önemli sonuçlara ve duygusal kararlara açık olacaksınız. Bu alanlara harcayacağınız paralardan verimli sonuçlar alacaksınız. İş hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Haftanın ortasında özel hayatınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Başka insanlarla beraber çalışmaktan, kalabalık ortamlarda bulunmaktan mutluluk duyacaksınız. İnsanlardan onay almak isteyeceksiniz. Hafta sonu çevrenizdeki insanlara yardım edeceksiniz. Çevrenizdeki insanlardan yardım alacak, kendinizle ve iç dünyanızla olan bağlantınızı kuvvetlendireceksiniz.

Yengeç Burcu:

Hafta Akrep burcunda oluşan Dolunayla başlıyor. Dolunay, aşk hayatınızı veya çocuğunuzla ilgili konuları tetikleyecek. Toplum önünde, kariyerinizle ilgili konularda beklenmedik şekilde gelişen ilişkilerin içinde aşk hayatınız da hız kazanacak. Yaratıcılığa dayalı ve sanatsal işlerinizde de önemli sonuçlar alacaksınız. Bu hafta günlük işlerinizin düzeni üzerine düşecek, yapılması gereken işlerinizi tamamlamak isteyeceksiniz. Sağlığınızla ilgili konu ve olaylarda dikkatli olmalısınız. Hafta sonu sosyal çevrenizle beraber vakit geçirebilirsiniz. Sizi daha az tanıyan insanlarla daha iyi anlaşacak, anlayışlı ve hoşgörülü davranacaksınız.

Aslan Burcu:

Haftanın başında Akrep burcunda oluşan Dolunayla birlikte ev, aile ve yuva konularına daha fazla dikkat edeceksiniz. Aile hayatınızda birkaç gün boyunca hassasiyet ve stres oluşabilir, diğer yandan aile arasında keyfiniz yüksek olacak.

Dolunaydan sonra ilginizi özel hayatınıza kaydırabilirsiniz. Hayata daha keyifle yaklaşacak, size keyif veren işlerle ilgileneceksiniz.

Çocuğunuz varsa onunla olan paylaşımlarınız artabilir. Sevdiğiniz insanla Çarşamba ve Perşembe günü vakit geçirmek size iyi gelecek. Haftasonu ise, göz önünde olacağınız ortamlarda beklenmedik insanlardan fayda ve yardımlar görebilirsiniz. Parasal işlerinizde de güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu:

Hafta Akrep burcunda oluşan Dolunayla başlıyor. Dolunay, iletişimsel konularda hızlı gelişmeler yaşamanıza neden olacak. Satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım ve medyayla ilgili konularda da önemli sonuçlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan destek göreceksiniz. Haftanın ortasından sonra ilginizi ailenize ve yuvanıza yönlendirebilirsiniz. Evinizle ilgili kararlar, aile büyüklerinizle beraber yapacağınız önemli konuşmalar ve paylaşımlar öne çıkabilir. Haftasonu özel hayatınızda sevdiğiniz insanla yapacağınız programlarda daha anlayışlı ve fedakar yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek olacak. Hayattan keyif alacaksınız.

Terazi Burcu:

Hafta Akrep burcunda oluşan dolunayla başlıyor. Elinize bir miktar para geçebilir ya da parasal konularda çeşitli hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte alacak-verecek dengesini kurmaya çalışın. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu kılacak ama bu durumu ve harcamalarınızı çok abartmayın. Bu hafta iletişimsel konulara yoğunlaşacaksınız. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla olan planlarınıza odaklanabilirsiniz. Hayatınızdaki gelişmeleri kendileriyle konuşabilir ve sevdiklerinizden yardım görebilirsiniz. Hafta sonu iyimser yapınızla her tür ortamda ve konuda kendinizi göstereceksiniz. Fedakarlıkların size yarar sağladığını görebilirsiniz.

Akrep Burcu:

Hafta sizin kişisel alanınızda oluşan Dolunayla başlıyor. Hayati konularla ve duygusal kararlarla haşır neşir olacaksınız. Sevdiğiniz insanın hayatındaki değişimler yüzünden, siz de hayatınızdaki birtakım olayları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizle hayatınızla ilgili konularda iyimser davranışlar sergileyebilirsiniz. Hafta ortasında parasal konulara odaklanacaksınız. Sahip olduklarınızı gözden geçirebilir, yatırımlarınız konusunda çaba harcayabilirsiniz. Haftasonu ise özel hayatınızda yardımsever ve fedakar etkilerle hareket edecek, sizi mutlu edecek planlara yöneleceksiniz.

Yay Burcu:

Hafta Akrep burcunda oluşan dolunayla başlıyor. Birtakım beklenmedik kadersel oluşumlar etrafınızda cereyan edebilir, kendinizi hiç olmadık durumların içinde bulabilirsiniz. Tüm bu olaylar esnasında ne olursa olsun derin bir rahatlama duyacaksınız. Kendinizle olan bağlantılarınız güçlenecek. Hafta ortasında şartlar sizden yana olacak. Birkaç günden beri yaşadığınız zorlanmaların geride kaldığını göreceksiniz. Kendi istekleriniz ve arzularınız öne çıkacak. Önemli işlerinizi, maddi konuşmalarınızı hafta sonuna doğru yapmakta fayda olabilir. Haftasonu aile hayatınızda, büyükleriniz ve eviniz için yapacağınız fedakarlıkları artırabilirsiniz. Ailenize yardım etmekten mutluluk duyacaksınız.

Oğlak Burcu:

Hafta Akrep burcunda oluşan Dolunayla başlıyor. Bu Dolunay’da arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda hassas ve önemli olaylar yaşayacaksınız. Sosyal çevrenizin hareketliliği yüzünden, özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasında kalabilirsiniz.

Abartılı olaylar içinde kalabilir ya da sosyal ortamlarda kendinizi şanslı ve mutlu hissedebilirsiniz. Hafta ortasında kendinizi geri plana çekeceksiniz. Olayları gözlemlemek, düşünmek için vaktiniz olacak, önemli işleriniz ve toplantılarınız varsa Cuma günü daha etkili adımlar atabilirsiniz. Haftasonu özel hayatınızda oldukça yaratıcı ve fedakar olacaksınız. Çocuğunuz varsa anlayışla yaklaşacaksınız.

Kova Burcu:

Haftaya Akrep burcunda oluşan Dolunayla başlıyorsunuz. Kariyerinizde hızlı ve beklenmedik duygusal durumlar oluşabilir. Aniden ortaya çıkacak bir iş, size kariyerinize daha fazla önem vermeniz gerektiğini gösterebilir. Anne tarafınızın hayatında da önemli olaylar devreye girebilir. Hafta ortasında kariyerinizden alacağınız güçle önemli konuları göğüsleyebilir ve organizasyona dayalı işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik işlere yönelebilirsiniz. Hafta sonu aileniz için yapacağınız harcamalar bağlarınızı güçlendirebilir. Sevdiklerinize karşı anlayışla yaklaşacaksınız.

Balık Burcu:

Hafta Akrep burcunda oluşan Dolunayla başlıyor. Dolunay; seyahat, eğitim, hukuk ve yabancılarla yapılacak ortaklaşa işler alanında gerçekleşecek. Uzak çevrenizden alacağınız haberler sizi mutlu edebilir. Abartıdan kaçının. Hafta ortasında, kariyerinize ve işinize yöneleceksiniz. Kendinizi bu alanlarda ortaya koyabilirsiniz. İş alanında hareketlenme yaşayabilirsiniz. Hafta sonu, yakın çevrenizdeki insanlarla iyi anlaşacak ve eğlenceli planlar yapacaksınız.