Kimse sevmese, o yine sever bizi. Kıymetini sadece bir gün değil, her gün bilmemiz gereken annelerinize sorsanız, kendileri için en büyük hediyenin çocukları olduğunu söylerler. Peki, bu sizin hediye almanızı engeller mi? Engellemez. O halde Anneler Günü’nde annesini hediyesiz bırakmayacak sizler için hazırladığım önerilere bir göz atmalısınız!

Atasay / Altın İnci Taşlı Yüzük


Önemli olan maddi değil manevi değeri ama her kadın altın sever. Hem şık ve zarif hem de nispeten uygun fiyatlı bir yüzük almak isterseniz, sizin için seçtiğim incili ve taşlı altın yüzüğe bir göz atabilirsiniz.

https://www.atasay.com/tr/sari-altin-inci-tasli-yuzuk

Sensilis / Origin Pro EGF 5 Yaşlanma Karşıtı Yüz Kremi

Zamana karşı koyamıyoruz, biz kadınlar kırışıklıklarla ve cilt problemleriyle hayatımız boyunca mücadele ettik. Ama gelişen teknolojiyle birlikte birbirinden yetenekli birçok yaşlanma karşıtı ürün hayatlarımıza girdi ve girmeye de devam ediyor. Ben de size son keşfimden bahsetmek istiyorum. Sensilis’in Yaşlanma Karşıtı Origin Pro EGF 5 ürünleri, 5 büyüme faktörü içeren özel formülü sayesinde annelerinizin cildini onarır, besler ve elastikiyetini artırır. Hem de şu anda sitelerinde Anneler Günü’ne özel %30 indirim sizi bekliyor.

https://www.cortexpharma.com/urun-detay/D3001L010/origin-pro-egf-5-cream

Atelier Rebul / Pera Parfüm

1895’de İstiklal Caddesi’nde açılan Rebul Eczanesi, günümüzde Atelier Rebul olarak varlığını sürdürüyor. Ve bir parfüm markası olarak hayatlarımızı etkilemeye devam ediyor. Senelerdir kullandığım enfes ve baş döndürücü kokularından en favori olanı

Pera’yı annenize hediye edebilirsiniz. Pera, kutusunda da belirtildiği gibi, Doğu ile Batı’nın gizemli buluşmasını bizlere sunuyor. Baharatlı, sıcak ve çarpıcı. Hangi kadın mis gibi kokmayı sevmez ki? Annenize parfüm hediye almak istiyorsanız, Atelier Rebul’a bir göz atabilirsiniz!

https://www.atelierrebul.com.tr/pera-eau-de-parfum-125-ml.html
https://www.atelierrebul.com.tr/pera-parfum-set.html

Tefal / OnTheGO Blender

Formuna ve yediklerine dikkat eden annelere önerebileceğim en işlevsel hediyelerden biri Tefal’in minik ama çok çalışkan olan içecek hazırlama makinesi OnTheGO blender! Spor sonrası, kahvaltılar ve gün içinde smoothie hazırlayıp, yanında taşımayı seven anneler için bu blender çok kullanışlı olabilir. Avokado, yaban mersini, süt ve daha ne isterseniz içine atıyorsunuz ve 1 dakika içinde içeceğiniz hazır. Ayrıca soğuk kahve tarifleri ile misafirlerini etkilemek isteyen anneler için de ideal!

https://www.tefal.com.tr/G%C4%B1da-Haz%C4%B1rlama-/Blend%C4%B1r/OnTheGO-blender/p/8000035805

Skechers / Summits Yürüyüş Ayakkabısı

Tempolu yürüyüş, özellikle belirli bir yaştan sonra insanın formunu korumak ve sağlıklı kalmak için yapabileceği en kolay egzersizdir. İlerleyen yaşla birlikte, bel fıtığı, bacak ağrıları ve omurga problemleri artar. Ve yürümek uzun sürede sıkıntı yaratabilir. Hem yürümeyi seven hem de sağlık problemleri olan anneler için önerim, rahat ve kaliteli bir yürüyüş ayakkabısı olacak. Bunun için Skechers’ın ayakkabılarına bakmanızı tavsiye ederim.

https://www.skechers.com.tr/p/summits-12980-wsl

Beymen / Çanta

Kadınların en sık değiştirdiği ve en çok ilgi duyduğu aksesuarları çantalarıdır. Her gün aynı ayakkabıyı giyen kadınlar bile, çantalarını sık sık değiştiriyorlar. Özellikle klasik giyinmeyi seven annelerimiz için seçtiğim bu sade ve şık çanta, hem kullanışlı hem de büyüklüğü ideal. Eğer annenizin şu sıralarda çantaya ihtiyacı varsa, Anneler Günü, kendisini sevindirmek için size bir fırsat sunuyor. Beymen’de bulunan diğer çantalara da bakmanızı tavsiye ederim.

https://www.beymen.com/p_beymen-askili-capraz-canta_383115

Arçelik / Doğrayıcı

Yemek yapmayı seven her kadın gibi anneniz de mutfakta kolay iş yapmaya hayır demeyecektir. Özellikle soğan doğrarken zorlanan ve ağlamaktan sıkılmış annelerinizi, bu Anneler Günü’nde güldürmeye ne dersiniz? Soğan hazırlamak artık eskisi kadar zor olmayacak. Hem de anneniz yemeği çabucak yapacağı için, kendine daha fazla vakit ayırabilecek.

https://www.arcelik.com.tr/dograyici/k-8530-r-karistirici-dograyici.html

Philips / Action Fit Mikrofonlu Spor Kulaklık

Benim gibi spor yapmayı seven ve formuna özen gösteren annelerinizin, egzersiz sırasında ya da tempolu yürüyüşlerde müzik dinlemesine destek verebilirsiniz. Müzik özellikle spor yaparken insanı havaya sokuyor ve kendi ritminizi bulmanıza yardımcı oluyor. Philips’in bu kulaklıkları hem ter ve su geçirmiyor hem de kulaktan düşmüyor. Ayrıca anneniz spor yaparken, bu kulaklık sayesinde, sizin aramalarınıza da cevap verebilir.

https://www.philips.com.tr/c-p/SHQ3405BL_00/actionfit-mikrofonlu-spor-kulaklik

Desa / Sandalet

Şık ve modayı takip eden anneleriniz için, yaz gelirken alabileceğiniz en mükemmel hediyelerden biri de sandalet olabilir. Hem topuk boyu ile hem de rengi ile tüm annelerin sevebileceği bir hediye değil mi? Ayrıca Desa’da Anneler Günü’ne özel % 50 indirim ve ikinci ürüne ise % 40 indirim var. Bence ikinci indirimi de kendiniz için değerlendirebilirsiniz.

https://www.desa.com.tr/altin-siri-kadin-sandalet-2010042852/

ÇiçekSepeti / Yenilebilir Kek

Bu kez, hem fiyatı uygun ve kişiye özel, hem de annenizin midesini bayram ettireceğiniz ve bir günlük diyetini bozmasına neden olabileceğiniz bir hediye seçtim sizin için. Bu yenilebilir kekler ve dilerseniz çikolatalar, annenizin yüzünü güldürecektir. Yanına belki bir çiçek buketi de ekleyebilirsiniz. Size kalmış.

https://www.ciceksepeti.com/annemin-sozleri-kek-buketi-gr1013