Koç Burcu:

Pazartesi Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Önünüzdeki 1 ay boyunca; satış ve iletişimle ilgili konular, yakın çevre, yazım, öğrenim alanlarında bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Bu hafta çözüme yönelik konular ön plana çıkabilir.

Çarşamba günü, yaratıcılığınız yüksek olacağından maddi konularda atak yapabilirsiniz ancak tutamayacağınız sözler vermeyin.

Perşembe günü hırslı yapınızı geleceğinizi ilgilendiren işlerinize yöneltebilirsiniz. Güçlü ve istekli olacaksınız. Cuma günü iş konularında sizden daha yetkili olan insanlarla konuşmalar yapabilirsiniz. Kafanızdaki güçlü düşüncelerden bahsetmek için uygun ortam bulabileceksiniz. Ayrıca yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde farklı ve sabırsız davranacaksınız, sizi harekete geçirecek olan konularda değişimlere açık olmalısınız. Cumartesi günü ilişkinizin üzerine yoğunlaşabilirsiniz. İş hayatındaki sorumluluklarınız, aile hayatında sorun yaşamanıza neden olabilir. Bazı kişilerle aranızdaki sevginin azaldığı düşünebilir veya dışlanmış hissedebilirsiniz. Sizi rahatlatacak kişilerle birlikte olmaya çalışın, ve ilişkilerinize gereken özeni gösterin.

Boğa Burcu:

Pazartesi, gün içinde yapmanız gereken işlerinizde karar vermekte zorlanacaksınız. Sağlıklı kararlar vermeye çalışın.

Pazartesi Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Yaklaşık bir ay boyunca maddi konularda öne çıkacaksınız, temkinli ilerleyerek kazancınızı artırabilirsiniz. Bu hafta planlarınıza odaklanırken, sorunlarınıza çözüm üretmek isteyeceksiniz. Çarşamba günü arkadaşlarınıza yardım edebilir veya onlardan yardım görebilirsiniz. Sevdiğiniz insana gerçekçi isteklerle yaklaşın ve tutamayacağınız sözlerden kaçının. Perşembe günü maddi konularda hırslı olacaksınız ve bu harekete geçmenizi sağlayacak.

Önemli maddi konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Bu hafta istekli olduğunuz konularda kendinizi frenlemeyin. Cuma günü; maddi konularda değişik düşünceler veya fikirler içinde olabilirsiniz. Cumartesi gününe dikkat edin. İlişkilerinizde ve gelecek ile ilgili sorumluluklarınızda zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkinizde sorunlar oluşabilir. Düşüncelerinizin desteklenmediğini düşünebilir ve kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Bu duygulardan sıyrılmak için, kendinize inanmalı ve şartları zorlamalısınız.

İkizler Burcu:

Haftaya kısa vadeli planlarla başlıyorsunuz. Gün içinde kararsızlıklarınızın arttığını görebilirsiniz. Pazartesi Güneş, sizin burcunuza geçiyor, önünüzdeki bir ay boyunca kendinize güveniniz artacak. Kafanızdakileri hayata geçirmek için çabalayacaksınız, ama yine de önemli meseleleri üstlenmek için zamana ihtiyacınız var. Bu hafta geri planda tuttuğunuz, konulara yoğunlaşabilirsiniz. Her şeyi anlamlandırmaya ve sorunlarınızı çözmeye çalışacaksınız. Bir davete veya organizasyona gidebilirsiniz. Çarşamba günü iş ortamında tutamayacağınız sözler vermeyin. Perşembe günü yapacağınız seyahat planları sizi heyecanlandırabilir. Hayat sizi destekleyecek. Cuma günü planlarınız için güzel adımlar atacaksınız, edebiyat veya yazı işleriyle uğraşıyorsanız verimli bir gün geçirebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki değişiklikler, keyfinizi artırabilir. Cumartesi günü maddi konularda dikkatli adım atmaya çalışmalısınız. Ortaklı para sorumluluklarınız kafanıza göre harcama yapmanıza engel olabilir, almak istediğiniz bir şey varsa hevesiniz kaçabilir. Sahip olduklarınız konusunda, kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Gün içinde kalabalık ortamlara gireceksiniz ve maddi konularda bazı kararsızlıklar yaşayacaksınız. Pazartesi Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Önünüzdeki bir ay boyunca elinizde olmayan bir takım olaylara maruz kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Sakin durmalı ve planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla beraber yapılacak olan etkinliklerde fikirlerinizi sorgulayabilirsiniz. Çarşamba günü beklenmedik iş konuşmaları yapacaksınız.

Arkadaşlarınızla yapacağınız konuşmalarda objektif olmaya çalışın, biraz yanlı ve taraflı davranabilirsiniz veya abartarak aşırı iyimserlikle hareket edebilirsiniz. Perşembe günü ruhsal yanlarınız uyanacak. Uzun zamandır değiştirmek istediğiniz şeyleri şimdi yapabilirsiniz. Cuma günü partnerinizden yardım alabilirsiniz ve önemli organizasyonlar için görüşmeler yapabilirsiniz.

Cumartesi günü özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Hem ruhen, hem de iş alanındaki değişimler özel hayatınızdaki insanı anlamanızı veya onun sizi anlamasını zorlaştırabilir. İlişkilerinizde sorumluluklardan kaçmayın. Sevdiklerinizle aranıza duvar örmeyin ve sorunlarınızı konuşarak aşabileceğinizi unutmayın.

Aslan Burcu:

Haftaya kendi isteklerinize odaklanmış bir şekilde, heyecanlı haberler alarak başlayabilirsiniz. Aile hayatında duygusal iniş çıkışlarınız olabilir. Pazartesi Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Bir ay boyunca arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz hayatınızda etkili olacak. Organizasyonlar, grup aktiviteleri, işten elde edilecek gelirleriniz için uğraşılarınız artabilir. Geleceğinizi yönlendirecek insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal olacağınız bu dönemi iyi değerlendirin. İş hayatında, kariyerinizde hem güçlü insanlardan destek görecek, hem de fikirlerinizin dikkate alındığını fark edeceksiniz. Çarşamba günü değişik ortamlara gireceksiniz ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. İş hayatındaki fırsatlara daha gerçekçi yaklaşmayı denerseniz, olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

Perşembe günü adım atmanız gereken işler için harekete geçebilirsiniz ve sosyal çevrenizle beraber yapacağınız işlerinizde istikrarla ilerleyebilirsiniz. Organizasyon yeteneğinizi göstereceksiniz. Cuma günü iş arkadaşlarınız veya çalıştığınız ortamlardaki güçlü insanlar, kariyeriniz adına sizin arkanızda olacak. Cumartesi günü iş ve sağlık sorumluluklarınız sizi aşağıya çekebilir. İlişkilerinize yakın çevre bağlantılarınıza bu Cumartesi dikkat edin. Negatif olmayın.

Başak Burcu:

Pazartesi Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Önünüzdeki bir ay boyunca kariyeriniz ve iş hayatınızda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Kafanızı çözüme yönelik çalıştıracaksınız. Çarşamba günü, sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız seyahat sebebiyle, kendinizi çok mutlu hissedebilirsiniz. Yabancılarla yapılacak işlerinize büyük bir anlayışla yaklaşabilirsiniz. Farklı seçenekler karşısında net olmalısınız. Perşembe günü iş hayatınızda pratik davranacak ve koordine edici yapınızla istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Hırsınızı ortaya koyacaksınız ve uzun zamandır halletmek istediğiniz konulara el atacaksınız. Cuma günü, farklı ortamlarda harikalar yaratabilirsiniz. Diğer insanlarla anlaşmakta zorluk yaşamayacaksınız, düşüncelerinizi etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. İş alanında çok şanslısınız ve hiç ummadığınız yerlerden destek görebilirsiniz. Bu hafta en çok

Cumartesi gününe dikkat etmelisiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizde anlaşmazlıklar oluşabilir. Bazı arkadaşlarınızla aranız bozulabilir. Kalabalıklar arasında kendinizi yalnız ve mutsuz hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu:

Pazartesi Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Bir ay boyunca seyahat, eğitim, hukuk, medya alanında kendinizi göstereceksiniz. İstediğiniz bir kursa ya da seminere katılarak hayattan aldığınız zevki artıracaksınız. Bu hafta yapılacak ödemelerinizde mantıkla hareket etmelisiniz. Çarşamba günü parasal konularda kafanız havalarda olabilir, gerçekçi davranmıyor olabilirsiniz. Karşınıza gelecek fırsatları daha kapsamlı ve net bir şekilde ele almaya çalışmalısınız. Başkalarına yaptığınız yardımların karşılığını göreceksiniz. Perşembe günü sanatsal işlerde oldukça aktif olacaksınız. Uzun soluklu kararlar almak ve uygulamak isteyeceksiniz.

Cuma günü ortaklaşa atılacak adımlarda farklı bir gün yaşayacaksınız. Bir seyahat, medya işi veya eğitim konusu sizi heyecanlandırabilir. Cumartesi günü aile ilişkilerinize dikkat edin. Aile hayatınızda aldığınız sorumluluklar, kalabalıklar arasında kendinizi yalnız hissetmenize neden olabilir. Aile büyüklerinizle olan bağlantılarınıza dikkat edin. Tavrınız ve tarzınız yaşayacağınız olayların büyüyüp büyümeyeceğini belirleyecek, bu yüzden temkinli olun.

Akrep Burcu:

Pazartesi Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Bir ay boyunca maddi konularda kimliğinizi ortaya koyacaksınız. Tecrübeli bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu hafta özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde çözüme yönelik hareket edebilirsiniz.

Çarşamba günü sevdiğiniz insanla iletişiminiz artacak ve kendinizi karşı tarafa bırakacaksınız. Sevdiğiniz insandan alacağınız bir teklif sizi mutlu edebilir. Hem ortaklı işlerinizde, hem de özel hayatınızda karşılaşacağınız fırsatları daha net bir şekilde ele almaya çalışmalısınız. Perşembe günü başkalarıyla yarışa gireceksiniz. Aile hayatınızla ilgili yapmanız gereken düzenlemeler ve harcamalar konusunda çabucak harekete geçmek isteyebilirsiniz. Cuma günü yakın çevrenizde bulunan bir insandan yardım göreceksiniz. Özel hayatınızda fikirlerinizi etkili bir biçimde ortaya koyacaksınız. İş alanında yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

Cumartesi günü sosyal ortamlarda ilişkilerinize dikkat edin. Sevdiğiniz kişiyle tatildeyseniz, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bağlantılarınızı güçlü tutmaya çalışın.

Yay Burcu:

Pazartesi Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Bir ay boyunca evlilik, ikili ilişkiler, ortaklı işler, yer değiştirme gibi konular gündemde olacak. Bu hafta koşuşturmalarınız artabilir, bana bir şey olmaz hissiyle ilerlemek yerine, daha gerçekçi olmalısınız. Çarşamba ailenizle beraber vereceğiniz kararlar gündemde olacak. İş konusunda kafanıza takılan bazı şeyleri ince eleyip sık dokuyacaksınız.

Perşembe günü yakın çevrenizle beraber aldığınız kararları özel yaşantınızda uygulamak isteyebilirsiniz. Cuma günü maddi konularda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. İş getirileriniz ve uğraşılarınız bu dönem size güzel fırsatlar sunabilir. Özel hayatınızda sabırsız ve heyecanlı olabilirsiniz, bu da size değişik ve heyecanı yüksek bir gün geçirtebilir. Cumartesi günü parasal konularda dikkatli olmalısınız. Harcamalarınızın artması, sizi zorlayabilir. Parasal konularda arkadaşlarınızla tartışmamaya özen gösterin.

Oğlak Burcu:

Haftaya ödeme yaparak başlayacaksınız. Pazartesi Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Bir ay boyunca iş ve hizmet alanlarında kendinizi göstereceksiniz. Özel hayatınıza yönelik veya sanatsal işlerde hızlıca sonuçlar almak isteyeceksiniz. Kafanız çözüme yönelik çalışabilir. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar kafanızın hızlı çalışmasına neden olabilir. Çarşamba günü sosyal çevrenizdeki hareketlilik özel hayatınızı renklendirebilir. Biriyle tanışabilirsiniz. Vereceğiniz sözlere dikkat edin. Perşembe günü iş alanında hırslı yapınızla harekete geçmekte zorlandığınız konulara yöneleceksiniz. Cuma günü eğlenceye ve sanata dayalı işlerinizde gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Kişiliğinizdeki değişimler ve güçlü oluşumlar, hayata eğlenceli bir perspektiften bakmanıza neden oluyor. Yakın çevrenizle iş ilişkilerinizi sıkı tutmalısınız. Cumartesi gününe dikkat edin.

Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamakta zorlanabilirsiniz. Sorumluluklarınız artarken, karşı tarafa ilgi göstermemek ve empati kuramamak da ilişkinizi zorlayacak. Aynı şekilde ortaklıklı işleriniz için de destek görmeyeceksiniz.

Kova Burcu:

Pazartesi Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Bu bir ay boyunca aşk, eğlence veya çocuklarla ilgili konularda kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem olabilir. Aşk hayatınız alevlenebilir. Bu hafta aile hayatınızda halledilmesi gereken konulara yöneleceksiniz. Çarşamba günü taraf tutabilirsiniz ve abartılı hareket edebilirsiniz. Eviniz için yapacağınız işlerde dikkatli olun, fazla abartmayın ve para harcamayın. Perşembe günü hayat size göz kırpıyor. Aşk ve keyif dolu yönlerinizle hayatınızda hızlanma yaşayabilirsiniz. Eğitim, hobi, spor, aşk, çocuklar; hayatınızda hangisi daha fazla ön plandaysa o alana yöneleceksiniz. Cuma günü aile hayatınızda veya emlak alım satım konularında çözüme yönelik hareket edeceksiniz.

Farklı insanlardan destek görebilirsiniz. Orijinal ve değişik düşünceler sizi mutlu edebilir. Yüksek risk içeren işlerinizde önemli şanslarla karşılaşabilirsiniz. Cumartesi günü beraber iş yaptığınız insanlar ve yanınızda çalıştırdığınız kişilerle olan bağlantılarınıza dikkat edin. Beklenmedik olaylar, ilişkilerinizi zedeleyebilir. Bu dönemde sağlığınıza da özen göstermelisiniz.

Balık Burcu:

Pazartesi Güneş, İkizler burcuna geçiyor. Bir ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular ön plana çıkmaya başlayacak.

Ailenizle beraber hareket edeceksiniz, ev alım satım ve kiralama gibi işlere yöneleceksiniz. Çarşamba günü iletişime dayalı işlerinizde oldukça yaratıcı davranabilirsiniz. Olaylara tek bir açıdan bakmamalı ve daha geniş bir bakış açısına sahip olmalısınız.

Konuşma ve görüşmelerinizde verdiğiniz sözlere dikkat edin. İyimser yapınızı kullananlar çıkabilir. Perşembe günü aile hayatında kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Enerjinizi daha çok ailenize ve evinize harcayacaksınız. Başka insanlarla uğraşmak yerine kendinize ve sevdiklerinize vakit harcayacaksınız. Cuma günü sosyal çevrenizdeki insanlardan her tür konuda yardım göreceksiniz. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalarınız, size farklı ve değişik bir gün geçirtebilir. Cumartesi günü aşk hayatınıza dikkat edin. Hem aşk hayatınız, hem de çocuğunuz varsa onun hayatıyla ilgili konularda alıngan olacaksınız, kimsenin sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Doğru iletişim kurmaya dikkat edin.