Mezuniyet yaklaşıyor ve her genç kız aynı fikirde: Ne giyeceğim? Saçlarımı nasıl yaptıracağım? Ben de sizi düşündüm ve mezuniyette kullanabileceğiniz ve diğer kızlardan bir adım öne geçebileceğiniz modelleri sizin için derledim. Bakalım beğenecek misiniz?

Yarım Dağınık

Saçınızın üst ve ön kısmını kabartın ve kulaklarınızdan geriye doğru toplayın. Saçlarınızı geriye doğru düzeltin ve hepsini arkada bir tel toka yardımıyla tutturun. Açıkta bıraktığınız saçları bir saç maşası yardımıyla şekillendirebilirsiniz. Daha sonra dağınık görüntü vermek için karıştırın.

Prenses Çiçekleri

Yumuşak dalgalar oluşturmak için saç düzleştirici kullanın. Kafanızın bir tarafını seçin ve orada tepeden başlayarak aşağıya doğru balık sırtı örmeye başlayın. Aynı zamanda diğer taraftan da örüp lastikle sabitleyeceksiniz. Aşağıda örgünün içinde dahi etmediğiniz saçlarınız dağınık bir görüntü oluşturacaktır. Ayrıca örgüye çiçekler takabilirsiniz.

Görkemli Dalgalar

Saçlarınızı ortadan ayırdıktan sonra, kıvırmak için bir saç maşası kullanın. Saç spreyi ile sabitleyin ve dalgaları ellerinizle düzeltin. Daha sonra çenenizin altında kalan tutumları hafifçe krepe yapın. Minik bir taç ile modeli tamamlayın.

Zincirli Örgü

Saçınızı tepede bir atkuyruğu yapın ve daha sonra üç eşit tutama ayırın. Üç tutamı da mısır örgüsü ile örüp iyice dağıttıktan sonra, tel tokayla birkaç yerinde başınıza sabitleyin. En sevdiğiniz zincir kolyenizin ucunu lastiğe geçirin ve gerisi size kalmış, istediğiniz şekilde örgülerin arasından geçirebilirsiniz.

Islak Görünümlü

Özellikle orta boy veya kısa saçlarda harika duracağına eminim. Saçlarınızı dilediğiniz bir tarafa ayırın ve düzleştirici ile düzeltin. Ardından bir wax ya da bir saç şekillendirici ve sabitleyici ürünü tüm saçınıza yedirin. Tamamen düzeltmek için bir tarak kullanın.

Disko Topuzları

Saçlarınızı düzleştirip ortadan ikiye net bir şekilde ayırın. Yukarıda iki kuyruk yapın ve lastikle sabitleyin. Gerisi aslında size kalmış; ister örüp kendi etrafında döndürerek, ister de küçük dağınık topuzlar elde etmek için gelişigüzel toplayarak iki topuz yapın ve sabitleyin. Tercih ettiğiniz saç sabitleyici ürününe karıştırdığınız simlerle beraber, ürünü uygulayın. Ya da önce simleri döküp sonra sprey sıkabilirsiniz.

Örgü Baş

Saçlarınızı ensenin tam üstünde toplayıp, lastikle sabitleyin. Daha sonra klasik şekilde örün. Yukarı doğru kaldırdığınız örgüyü, içerlerden tel tokayla kafanıza sabitleyin ve örgünün ucunu da aynı yolla yok edin. Bir ipucu olarak, örgünün daha geniş ve fotoğraftaki gibi durmasını istiyorsanız, ek saç ekleyebilirsiniz.

Karışık Mega Örgü

Kafanızın hemen üzerinden başlayarak bir Hollanda örgüsü yapın. Kulağın üstüne geldiğinizde, altta kalan diğer tutamla birleştirerek yanda, kulağınızın üzerinde toplayın ve mısır örgü yapmaya başlayın. Örgüyü hafifçe dağıtabilirsiniz.

Küçük Dalgalar

Saçlarınızı küçük çaplı bir saç maşası kullanarak kıvırın ve ardından kullandığınız yöne doğru belirgin şekilde ayırın. Saç yoğunluğu olan bölgeyi, tepenizde dağınık topuz oluşturacak şekilde, tel tokalarla tepeye sabitleyin. Diğer yanda kalan saçınızı iki eşit parçaya bölün ve sıkıca kıvırıp, iki minik boru haline getirin. Onu da bir taşlı toka yardımıyla kafanıza sabitleyin. Ardından kalan tüm saçları topuz oluncaya kadar toplamaya devam edin.

Hacimsel Örgü

Saçlarınızı düzleştirin ve önlerini hafifçe krepe yapıp, kabartın. Geriye doğru tarayın. Ardından bir prenses tacı takın ve aşağıda kalan tutamları dilediğiniz yöntemle örün. Saçlarınızı sabitlemek için saç spreyi kullanmalısınız.

Yarım Toplama

Hem şık hem de asil. Saçlarınızı düzleştirin ve sadece uçlarına geniş çaplı bir maşa kullanarak belli belirsiz dalgalar verin. Daha sonra önden fotoğrafta görüldüğü kadar bir tutam alıp, hafifçe kabartın ve geriye doğru tarayın. Kafanızın tepesinde sabitleyin. İşte bu kadar! Klasik değil mi?

Çiçeklerden Taç

Bu model için kuaförünüzden yardım alabilirsiniz. Çünkü hem sabitlemesi hem de muntazam şekilde uygulaması zor olabilir.

Son Olarak Kısacık Saçlar için Bir Model

Saçlarınızı bir yana ayırın. Saçınızın yoğun olduğu bölgede maşa kullanarak belli belirsiz dalgalar yaratın. Diğer tarafta ise kulak üstünü ortalayarak örmeye başlayın ve saçın en altına kadar ördükten sonra, taşlı bir tokayla sabitleyin. Saç bir taraftan bakıldığında asi, diğer taraftan bakıldığında ise muhteşem minik dalgalarıyla romantik görünecektir.