Koç Burcu:

Haftaya geleceğinizi ilgilendiren konulara yönelerek başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizi de ilgilendiren maddi konularla haşır neşir olacaksınız. Çevrenizdeki insanlarla paylaşımlarda bulunacaksınız ve bunun da güzel sonuçlarını alacaksınız. Ne yapmanız gerektiğini çok iyi bildiğiniz bir gün olacak. Çarşamba ve Perşembe, yaptığınız görüşmelerde ve katıldığınız konuşmalarda çabuk aldanabilir olacaksınız. Yalana ve aldanışlara dikkat etmelisiniz. Bazı insanlar da sizi yanıltabilir. Olaylar düşündüğünüz gibi gitmeyecek. Ailenizle aranızda sürtüşmeler yaşanabilir veya aile bireyleriyle tartışabilirsiniz. İnsanlar üzerinde baskı kırmaya çalışmayın ve ılımlı olmaya çalışın.

Boğa Burcu:

Haftaya yapmanız gereken işlere yönelerek başlıyorsunuz ve maddi konuları da ele alacaksınız. Gelişen olaylara daha net bakmanız ve her konuyu akıllıca ele almanız gerekebilir. Çevrenizdeki insanların ne söylediğine kulak asmayın, beklediğiniz yardımı yakın çevrenizden göreceksiniz. Çarşamba ve Perşembe maddi konularda vereceğiniz kararlarda, yakın çevrenizin etkisi altında kalmayın. Kendi fikirlerinizi ve aldığınız kararları dinleyin ancak temkini de elden bırakmayın. Etrafınızdaki insanlardan kolay etkileneceksiniz. Arkadaşlarınız veya yakın çevrenizdeki insanlar, maddi konularda sizi yanıltabilir. Katıldığınız bir etkinlikte maddi olarak kullanılmadığınızdan emin olun. Çarşamba, bencil ve kıskanç yaklaşımlara maruz kalabilirsiniz veya siz kuşkucu davranabilirsiniz. Sizi seven insanlara karşı anlayışlı olmaya çalışın.

İkizler Burcu:

Hayatınızla ilgili alacağınız önemli kararlarda kendi yeteneklerinize güvenmelisiniz. Yaşadığınız kararsızlıklar sizi zorlayacak. Hep aynı hataları yapmamak için duygularınızı kontrol etmeye çalışmalısınız. Çarşamba ve Perşembe iş konusunda gözünüzü dört açın ve kararsız kaldığınız veya net olmayan durumlarda yanlış karar vermemek adına temkinli yaklaşın. Gelecekle ilgili hayal kurarken gerçekçi olun. İş yerinde ruhsuz ve düşük enerjili olabilirsiniz. Alerji veya hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız.

Özellikle iş yerinde yanılmaya açık olabilirsiniz. Maddi konulara dikkat edin, kazanç ve borç konusunda, değişken ruh hali içinde olabilirsiniz ve bu da bazı ilişkilerinize zarar verebilir.

Yengeç Burcu:

Haftaya kendinize vakit ayırarak başlamalısınız, kendinizle baş başa kalmaya ihtiyacınız olacak. Maddi konularda sık sık aynı hataya düşmemek amacıyla ihtiyaçlarınızı belirlemeli ve ona göre adım atmalı veya yatırım yapmalısınız. Herkese yetemeyeceğinizi aklınızdan çıkarmayın. Çarşamba ve Perşembe, ticaret ve medya alanında ve bazı uzak yerlerde sorun yaşayabilirsiniz. Tanımadığınız insanlarla kurduğunuz ilişkiler, seyahat veya iş konusundaki belirsizlikler gelecek planları kurarken yanılmanıza neden olabilir. Yanlış hamle yapmaya meyilli olacaksınız bu nedenle anlaşmalarınızı ve önemli konuları ileri bir tarihe atın. Çarşamba günü, ben merkezli tavrınız özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aranızı açabilir ve kıskançlıklara sebep olabilir. İlişkilerinizi sakin yaşamaya çalışın.

Aslan Burcu:

İkili ilişkilerinizde gelgitler yaşayabilirsiniz, sorunu çözmek yerine garip bir iyimserlik sergileyeceksiniz. Arkadaşlarınızla yaptığınız sohbetlerde yaşadıklarınızı tarafsız bir şekilde anlatmaya çalışın. Çarşamba ve Perşembe sosyal çevrenizle yapacağınız konuşmalar, maddi konularda yanlış kararlar vermenize neden olabilir. Veya geleceğinizi etkileyen bir görüşmede maddi açıdan yanıltılabilirsiniz. Bu hafta arkadaşlarınızdan borç almayın veya borç vermeyin. Çarşamba günü kariyerinize veya sosyal ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Bazı kişilerle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Baskıcı bir tavır takındığınız için karşı taraf üzerinde hakimiyet kurmak isteyebilirsiniz.

Başak Burcu:

Günlük işlerinizi düzene sokmakta zorlanacaksınız. İş konusunda enerjiniz artarken, çevrenizdekilerin ihtiyaçlarını önemsemek yerine kendi yapacaklarınıza odaklanın. Çarşamba ve Perşembe göz önünde olacağınız ortamlarda fırsatlarla karşılaşacaksınız, ama iş konusunda aldanmalara karşı uyanık olmaya çalışın. Özel hayatınızda net olmayan konular, iş iş hayatındaki gelişmeleri de aksatabilir. Çevrenizdeki insanların sizi iş konusunda yanlış yönlendirmesine izin vermemeye çalışın. Özel hayatınızda sosyal ortamlarda kıskançlıklara, açık olacaksınız. Gittiğiniz her yerde ve girdiğiniz her ortamda kendinizi kontrol etmeye çalışın.

Terazi Burcu:

Hafta başında işle ilgili konuları toparlamaya başlayacaksınız. Önemli konuşmalar yaparken net olmaya çalışın. Hayatınızı düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe, iş konusunda kandırılmaya meyilli olacaksınız. Eğitim alanında, seyahatlerde veya ticarete dayalı konularda kandırılmamaya çalışın. İş yerinde her şeye anlam yüklemeyin ve net olun. Gözünüzü dört açmaya çalışın ve birkaç gün boyunca oluşacak durumları kafanızda büyütmeyin. Bu hafta aile ilişkilerinde dikkatli olmanız gerekebilir. Göz önünde olacağınız yerlerde, iş yerinde ve aile arasında kıskançlıklara ve manipülasyona açık olacaksınız.

Akrep Burcu:

Aile hayatında kendinizi işe yarar hissedeceksiniz. Yapılması gereken işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Maddi konularda, bu hafta şanslı olacaksınız ama kararsızlıktan kaçınmalı ve kararlarınıza güvenmelisiniz. Çarşamba ve Perşembe aşk hayatında bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Risk almayın ve para harcamayın. İlişkilerinizde net olun ve kendinizi kandırmayın. Özel ilişkinizde, tutkularınızın sizi yanıltmasına izin vermeyin. Hayata gerçekçi yaklaşın. Maddi konularda yanılgılar yaşayabilirsiniz. Pek de samimi olmadığınız tanıdıklarınızla aranızda sorun çıkabilir. Çevrenizdekileri yönlendirmeye çalışırsanız veya sizi yönlendirmeye çalışırlarsa, bu durum ilişkilerinizi zorlayabilir.

Yay Burcu:

Haftaya insan ilişkilerinizi düzelterek başlayacaksınız. Çevreniz kalabalık olacak ve insanlar sizin yanınızda bulunmak isteyecek. Sevgilinizle olan paylaşımlarınız artacak. Ancak bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe, sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalarda, ailenizin yönlendirmesiyle hareket etmemeye çalışın. Dolduruşa gelmeyin ve ilişkide kendinizi kandırmayın. Dengesiz davranışlarda bulunursanız, ilişkileriniz zarar görebilir. Maddi konularda bazı dengesizlikler yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe, büyük maddi girişimlerden uzak durmaya çalışın.

Oğlak Burcu:

Haftaya maddi konulara yönelerek başlıyorsunuz. Maddi konularda hataya düşmemeye çalışın. İş konusunda konuşma ve görüşmeler yapacaksınız, bu aşamada gerçekçi olmalısınız. Çarşamba ve Perşembe, yakın çevrenizdeki insanlar, iş konularında sizi yanlış yönlendirebilir. İnsanlara karşı daha net ve açık olmaya çalışın. Ayrıca enerjiniz düşük olabilir. Hastalıklara veya alerji sorunlarına dikkat etmelisiniz. Çarşamba günü ikili ilişkinizde dengeli olmalısınız. Kıskançlık yapmadan ve çevrenizdekilerin yönlendirmelerinden etkilenmeden davranırsanız, ilişkinizde sorun yaşamazsınız. Ayrıca karşınızdaki insana da karşı anlayışlı olun ve aşırı tepki vermekten kaçının.

Kova Burcu:

Bu hafta yeni şeyler keşfetme isteğiniz artacak. Hobilerinize yöneleceksiniz. İş hayatında bu hafta bazı güçlüklere karşı hazırlıklı olmalısınız. Gerçekçi adımlar atmaya çalışın. Çarşamba ve Perşembe, aşk hayatınız için ve sosyal çevrenizle birlikte yapacağınız harcamalarınız sizi zora sokabilir. Parasal konularda şartlarınızı gözden geçirmeden alışveriş yapmayın. Borsada yatırım yapıyorsanız çok dikkatli olmalısınız. Çarşamba iş konusunda beraber çalıştığınız insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Gerginlikleri ve krizleri düzgün yönetmeye çalışın.

Balık Burcu:

Haftaya yavaş başlayacaksınız ama önemli bir konuda karar almak zorunda kalabilirsiniz. Net olmaya çalışın. Özel hayatınızda çekişmelere açık olabilirsiniz. Çarşamba ve Perşembe, aile ile yaptığınız veya yapacağınız konuşmalarınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Kararsızlıklarınız çevrenizdeki insanları olumsuz etkileyebilir. Emlak işlerinden, alım ve satımından uzak durmaya çalışın. Aile içinde isteksiz olacaksınız. Kendi özel hayatınızda yaşadığınız belirsizlikler, ailenize yansıyabilir. Bu durumdan kaçının. Hayalperest davranmaktan kaçının ve gerçekçi olun. Ayrıca Çarşamba günü, sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Çevrenizin ilişkiniz üzerinde baskı kurmasına izin vermeyin ve göz önünde bulunduğunuz ortamlarda sürtüşme yaşamaktan kaçının.