Şık topuz, örgü ve dağınık saç hayranı mısınız? Sürpriz! Hepsini bir araya getirdik ve ünlü kadınlar tarafından denenmiş 10 muhteşem saç stilini sizler için derledik. Bir göz atmaya ne dersiniz?

Jennifer Lawrence

Yaz ayları boyunca kullanabilirsiniz. Jennifer Lawrence gibi güzel, şık ve zarif görünmek istiyorsanız tam sizlik bir model olabilir. Saçlarınızın önünde iki perçem bırakın ve yanlardan örmeye başlayıp, tepede sabitleyin. Çok sempatik ve saf bir hava kattığını söyleyebiliriz.

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst örgüsünü, şık bir kafa bandı olarak kullanmış ve her açıdan mükemmel görünüyor. Örümcek Adam ile tanınan Kirsten Dunst, saçlarını sevimli bir taç yapmış ve aralarına çiçekler serpiştirmiş. İsterseniz siz de bir kurdele geçirebilirsiniz, örgünüzün içine.

Jessica Alba

Çok şık ve asil bir kırmızı halı saç modeli ile karşı karşıyasınız! Ensede topuz ve örgüyü birleştiren Jessica Alba, güzelliğini dağınık bir görüntüyle de tamamlamış. İncecik bir örgü ile evde kolaylıkla yapabilirsiniz ama şık bir davete veya bir düğüne katılacaksanız, bu modeli kuaförünüze mutlaka göstermelisiniz.

Vanessa Hudgens

Klasik bir örgü modelini kafanızın etrafında tam tur bir halka gibi döndürüp sabitliyorsunuz. İşte bu kadar basit! Herhangi bir hafta sonu gezisi için mükemmel bir saç modeli, uçuş uçuş bir elbise ve üzerine kot ceketle kullanabilirsiniz. Ayrıca bir ipucu, örgünün içine çıt çıt saç da eklerseniz, fotoğraftaki gibi dolgun bir görüntü elde edersiniz. Tabi, dağıtmayı unutmayın. Önlerdeki perçemleri biraz karıştırın.

Minka Kelly

Güzel oyuncunun gördüğünüz üzere pek de gür saçları yok ve bu model ince telli saçlar için oldukça ideal görünüyor. Saçlarınızı ikiye ayırıp, iki yandan örgü yapın ve ensenizin üzerinde bir topuzla sabitleyin. İşte bu kadar basit! Bir davete gidiyorsanız, spreyle sabitleyin, eğer gündelik kullanacaksanız; ne yapıyorduk? Dağıtıyorduk. Dağıtın gitsin!

Sarah Michelle Gellar

Hepimizin vampir avcısı Buffy olarak tanıdığı güzel oyuncu, örgüyü çok seviyor. Örgülü dağınık topuzun öncülerinden diyebiliriz. Saçlarınızı hafifçe yandan ikiye ayırın ve iki tarafı da örüp aşağıya inin. Örgü modelleri serbest, ama balık sırtı güzel duracaktır. Daha sonra ensenizde kıvırarak toplayın. İşin sırrı sonuna kadar örmekte!

Bella Thorne

Kahkülünüz varsa örgülü topuz kullanamaz mısınız? Tabi ki, kullanırsınız! Kahkülü öne doğru tarayın ve arkadaki tutamı da arkaya doğru tarayın. Şimdi tıpkı diğer modellerde olduğu gibi örüp, kafanızın etrafından dolayacaksınız. Ama bu kez çift örgü kullanılmış. İki adet örgü yapmanız gerekiyor. İşte  bu kadar! Sabitleyin veya dağıtın; karar sizin!

Julianne Hough

Romantik ve güzel örgüsüyle listedeki en büyüleyici görüntüyü elde etmiş bence. Hem çok göz alıcı hem de asil duruyor. Geniş örgüsüyle hayranlık uyandırdığını söyleyebilirim. Bu modeli uygulamak için mutlaka bir kuaföre gitmelisiniz. Gelin saçı olarak da çok şık duracağını garanti ederim.

Colbie Caillat

Tam bir parti kelebeği modeli ile karşınızdayız. Önden net ve kusursuz şekilde topladığınız saçlarınızı, ense üstünde ördüğünüz birkaç örgüyle tepede birleştirin ve sabitleyin. Daha sonra geri kalan at kuyruğunu da örüp, kendi etrafında döndürün ve sarmal bir örgü oluşturun. Listedeki yapması en kolay modelin bu olduğunu düşünüyorum. Her yerde kullanabilirsiniz.

Blake Lively

Tamamen karışık, en karışık! Saçlarınızı düzleştirin ve daha sonra elinizle dağıtın. Hatta kirletmek için beş dakika da dans edebilirsiniz. Daha sonra gelişigüzel yandan ayırın ve daha çok saç bıraktığınız bölgeden bir tutam alın, örmeye başlayın. Ayrıca mısır örgü de yapabilirsiniz. Yanındaki tutamı da örüp birleştirebilirsiniz. Tercih sizin! Daha sonra tüm saçı ense üstünde tel tokayla tutturup, aşağıda da farklı tutamlar alıp ince ince örgüler yapın ve yuvarlayıp topuz olarak tutturun. Dediğim gibi, her şey dağınık! Ve muhteşem bir görüntü ile geceye renk katmaya hazırsınız. Bu model için çok uğraşmaya da ihtiyacınız yok, değil mi?