Bir yurt odasını tasarlamak oldukça zordur çünkü genelde pek güzel görünmezler ve üzerine çalışabileceğiniz çok fazla alan da yoktur. Ancak aslında bir kaç temel nokta ile odayı kendiniz için çok daha uygun bir hale getirebilirsiniz. Sizler için kesinlikle ihtiyacınız olan bir kaç yurt odası fikrini bir araya getirdik.

1- Eski Tip Lambalar

Telleri görünen eski tip dekoratif lambalar hem odanıza biraz ışık vereceklerdir hem de oldukça güzel bir estetik detay olacaklardır.

2- Konforlu Sandalye

Masa, sandalye ve yatağınızın dışında biraz rahatlamak isterseniz odaya alacağınız konforlu bir sandalye kesinlikle faydalı olacaktır.

3- Renkli Çarşaflar

Yurt odasında kişiye ait olan en önemli şey genelde yataktır ve bu nedenle yatağınızı güzelce tasarlamayı unutmayın. Dolayısıyla çarşaflarda renkli ve güzel seçenekleri kullanabilirsiniz.

4- Ayna

Aynanın iki görevi vardır. Birisi hazırlanmak, birisi ise bazı önemli kıyafetleri asmak. Bu nedenle üstünde askısı olan ayaklı bir aynayı unutmayın.

5- Duvar Kağıdı

Yurt odanızın duvarlarını boyamak genelde yasaktır ancak geçici olarak takılabilen duvar kağıtlarını tercih edebilirsiniz.

6- Kağıt Avize Seti

Odanızın her zaman eğlenceye açık görünmesini istiyorsanız biraz kağıt avize alabilirsiniz.

7- USB Masa Lambası

Bu tip modern lambalar hem üstlerindeki USB girişi sayesinde telefonlarınızı şarj etmenize yardımcı olurlar hem de gerektiğinde lamba olarak hayli işe yararlar.

8- Dokuma Duvar Süsü

Dokuma ufak kilimler ve duvar süsleri odanın hayli sıcak görünmesine yardımcı olacaklardır.

9- Banyo Matı

Banyoda yere sereceğiniz güzel bir mat, yurda daha ev havası verecektir.

10- Çamaşırlık

Kirli çamaşırlarınızı biriktirmek için güzel ve renkli bir çamaşırlık alırsanız onları yıkamaya götürmeniz de biraz daha kolay olabilir.

11- Kilim

Yuvarlak ve işlemeli bir kilim odanın dekoruna katkıda bulunacaktır ve ufak oldukları için neredeyse her odaya uygun oluyorlar.

12- Çerçeveler

Elbette güzel anılarınız için fotoğrafları koyacak çerçeveleri unutmayın!