Koç Burcu:

Bu hafta düzenli işlerinize ve özel hayatınıza bol bol vakit ayıracaksınız. İş konusunda sizi kısıtlayabilen sorunları insanlarla iletişime geçerek ve sosyalleşerek, bertaraf edebilirsiniz. Haftanın başında Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle; kariyer ve iş konusunda sıkıntılar yaşamaya açık bir döneme giriyorsunuz. 27 Ağustos’a kadar kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, insan içinde bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Ağustos sonuna kadar girişimde bulunmayın. Bayram tatili öncesinde maddi işlerinizi düzene sokabilirsiniz. Perşembe öğleden sonra daha rahat olacaksınız. Hafta sonu iletişim gezegeni Merkür düzeliyor, iletişim konusunda becerikli olacaksınız. Özel ilişkilerinizde zorlandığınız konular azalmaya başlayacak. İş ve sağlık konularında, yakın çevrenizle ilişkilerinizde daha rahat hareket edebileceksiniz.

Boğa Burcu:

Bu hafta girişimleriniz konusunda acele etmemelisiniz. Haftanın başında Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, ay sonuna kadar yabancılarla olan işlerinize, seyahatlere, ticaretle ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Mars eğitim ve akademik alanınızda gerilemeye başlayacak. Ay sonuna kadar bu alanlarda enerjinizi ortaya koyamayabilirsiniz. Bayram öncesinde hazırlıklarınızı tamamlayın, iş yerinde Salı günü daha etkili hareket edebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri özel hayatınıza odaklanacaksınız. Ailevi veya evle ilgili konularda önemli bir işi halletmeniz Cumartesi önem kazanıyor. Pazar günü iletişim gezegeni Merkür düzeliyor. Ailevi alanlarda yaşadığınız iletişim sıkıntılarının geride kalmaya başladığını göreceksiniz. Artık daha doğru kararlar alabilirsiniz. Aşk hayatında ve maddi konularda rahatlamaya başlayacaksınız.

İkizler Burcu:

Bu hafta, harcamalarınızı kontrollü yapmaya çalışın. Haftanın başında Mars’ın Oğlak burcuna geçmesiyle, ay

sonuna kadar ortak parasal konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu sıralarda borç almayın veya kimseye kefil olmayın. Ay sonuna kadar arkadaşlarınızın kariyerleriyle ilgili konulara yöneleceksiniz. Bayrama yaklaşırken, keyif alacağınız işlerinizi haftanın ilk yarısında yapabilirsiniz. Geri kalanında, işle alakalı konuları doğru şekilde halletmeye çalışın. Hafta sonu sağlığınıza özen gösterin. Cumartesi günü yakın çevrenizdeki insanlarla özel hayatınızla ilgili sohbet edebilirsiniz, ayrıca hayatınızdaki özel kişiyle sosyal çevrenizi buluşturabilirsiniz. Pazar günü Merkür’ ün düzelmesiyle iş konusunda ve iletişimsel alanlarda rahat bir nefes alacaksınız. Hafta sonundan itibaren karşınıza gelecek fırsatları değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Ailevi ve sağlık konularında da rahatlıyorsunuz.

Yengeç Burcu:

Haftanın başından, 27 Ağustos’a kadar özel ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekiyor. Evliliğiniz, ikili ilişkileriniz, ortak işlerinizde bazı girişimlerinizde ve konularda zorlanabilirsiniz. Enerjiniz karşıya doğru geçmeyebilir. Geçmiş konularla ilgili uğraşmaya başlayabilirsiniz. Partnerinizin kariyeriyle ilgili sorunlar oluşabilir. Bu hafta eviniz ve özel hayatınızla ilgili detaylara ve planlarınıza daha fazla önem vermelisiniz. Cuma günü attığınız riskli adımlarda istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Cumartesi günü aile hayatınıza olumlu şekilde yansıyacak fırsatlar yakalayabilirsiniz. Maddi bir konu konuşabilir, çözüm oluşturabilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle maddi konularda rahatlayacaksınız. Aksilik ve sorunlar, geride kalmaya başlayacak. Yakın çevre iletişiminizde ve yurtdışı bağlantılı konularda iletişiminiz normale dönebilir.

Aslan Burcu:

Haftanın başından itibaren, iş alanınızda gerileyen Mars, günlük işlerinizde, hayat düzeninizde ve iş ortamınızda erkeklerle sorun yaşamanıza neden olabilir. Bu süreçte önemli iş girişimlerinden kaçınmalısınız. 27 Ağustos’a kadar dikkatli olun. Sağlığınızı çok zorlamayın. Çarşamba günü iş konularında, krizlere açık olabilirsiniz. Haftanın devamında, keyifli ve şanslı etkiler altında olacaksınız, ailenizle beraber güzel vakit geçirebilirsiniz. Cumartesi günü, yakın çevrenizdeki insanlarla oldukça eğleneceksiniz. Bu ayın en tehlikeli zamanlarını geride bırakıyorsunuz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle, kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz. İş konularında da iletişiminiz yükselecek. Sosyal çevreniz ve maddi konularda da, iletişiminiz sağlamlaşmaya başlayacak.

Başak Burcu:

Pazartesi gününden sonra Mars, aşk alanınıza kayıyor. Özel hayatınızda bazı sıkıntı ve sorunlara açık olacaksınız. Özellikle spor yapıyorsanız bu dönem enerjiniz düşebilir. İstikrarlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Çocuğunuzla olan ilişkinize 27 Ağustos’a kadar dikkat edin. Maddi anlamda çok açılmayın. Çarşamba günü riskten kaçının, kendinizi bir anda krizlerin ortasında bulabilirsiniz. Haftanın 2. yarısında kısa vadeli hedeflerinize yönelerek, yakın çevrenizle olan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Cumartesi günü yaşayacağınız bir olayla aydınlanacaksınız ve şükredeceksiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle, sağlık ve iletişim konularında rahat nefes almaya başlayacaksınız, ancak fikirlerinizi etrafınızla paylaşmak için acele etmeyin.

Terazi Burcu:

Haftanın başından itibaren, Mars aile ve ev hayatınızı zorlayabilir. 27 Ağustos’a kadar aile ve ev konularında enerjinizi ortaya koyamayabilirsiniz. Özellikle aile içindeki sorunlara bu dönemde dikkat edin. Eşiniz de kariyeriyle ilgili sorunlar yaşayabilir. Çarşamba günü aile içinde, bazı krizler ortaya çıkabilir. Haftanın 2. yarısında maddi konuların üzerine eğileceksiniz, iş ve maddi alanda Cuma günü şansı yakalayacaksınız. Cumartesi günü arkadaşlarınızla güzel planlar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişim gezegeni Merkür düzelmeye başlıyor. Sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla olan iletişimsel sıkıntılarınızı geride bırakacaksınız.

Akrep Burcu:

Haftanın başından 27 Ağustos’a kadar yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sorunlar oluşabilir. Etrafınızdaki insanlarla anlaşmakta zorlanacaksınız. Ağustos ayında, önemli girişimlerde bulunmaktan kaçının. Bu hafta kendinize ve ruhunuza vakit ayırmalısınız.

Sizi çok zorlayacak koşturmalardan uzak durun, haftanın 2. yarısında kendi istekleriniz ön planda olacak. Cuma günü yemeye ve içmeye olan ilginiz artacak. Cumartesi günü ise, sorun yaşadığınız ilişkilerinize güzel çözümlerle yaklaşabilir, sevdiklerinizle önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişim gezegeni Merkür’ün düzelmesiyle, kariyerinizdeki iletişiminizi sağlamlaştıracağınız bir döngüye giriyorsunuz. Maddi konularda da rahatlama yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu:

Haftanın başından, 27 Ağustos’a kadar maddi konularda önemli adımlar atmayın. Harcamalarınızı kontrol edin. Hu hafta bazı planlarınızı gözden geçirmeli ve arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmelisiniz. Çarşamba günü maddi konularda dikkatli olmalısınız. Haftanın 2. yarısında kendinize ve isteklerinize yöneleceksiniz. Cumartesi günü, arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz. Pazar günü iletişim gezegeni Merkür’ün düzelmesiyle, sizi daha az tanıyan insanlarla olan iletişiminizde rahatlamalar yaşayacaksınız. Kariyer ve özel hayatınızda da sorunlarınızı daha kolay aşabilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Hafta başından ay sonuna kadar, Mars kişisel alanınızda gerileyecek. Kişisel konularda düşünmeden hareket edebilirsiniz. 27 Ağustos’a kadar yeni başlangıçlardan ve girişimden kaçının. Bu hafta işlerinizi es geçmemelisiniz. Çarşamba günü kariyerinizde krizlere açık görünüyorsunuz. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizden göreceğiniz destek sizi mutlu edebilir. Cuma günü arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Cumartesi günü ailevi konularda güzel sonuçlar elde edilebilir ve maddi bir sıkıntınızı halledebilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle birlikte, eliniz maddi anlamda rahatlayabilir. İş ve eğitim alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalacak.

Kova Burcu:

Hafta başından itibaren, Mars kader ve talih alanınıza geçerek gerilemeye devam edecek. 27 Ağustos’a kadar yakın çevrenizde bazı sorunlar oluşabilir. Girişimlerden uzak durun ve sağlığınıza çok dikkat edin. Bu hafta işlerinizi istediğiniz gibi yoluna koymak isteyeceksiniz. Cuma günü, kariyerinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Cumartesi günü sevdiğinizle beraber yolculuğa çıkabilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle birlikte sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunları düzeltebilirsiniz. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde iletişiminiz rahatlamaya başlıyor. Herşeyin yavaş yavaş yoluna girdiğini görebilirsiniz.

Balık Burcu:

Hafta başından itibaren, sosyal çevrenizle olan işlerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ay sonuna kadar sakinliğinizi koruyun. Bazı erkek arkadaşlarınız, hayatındaki ailevi sorunlarla mücadele ederken sizden destek alabilir. Bayramdan önce, parasal işlerinizi toparlayabilirsiniz. Çarşamba günü arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde krizler ortaya çıkabilir. Perşembe ve Cuma günü, seyahat anlamında bir ilerleme yaşayacaksınız. Özellikle Cuma günü hem iş hem de tatil konusunda şanslısınız. Pazar günü iletişim gezegeni Merkür’ün düzelmesiyle, iş ve sağlık konusundaki iletişim sıkıntılarınızı düzeltmek ve yaşadıklarınızı geride bırakmak için uğraşacaksınız. Özel ilişkileriniz ve ailevi konularda da rahatlamalar görülebilir.