Koç Burcu:

Haftanın başında iletişiminiz artacak. Hafta boyunca iş konusunda güzel sonuçlar alacaksınız. Düşünceleriniz ve fikirleriniz insanlar tarafından onaylanabilir. Bu anlamda Cuma gününü iyi kullanın. Perşembe günü Satürn’ün düzelmesiyle, kariyer alanında yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelmek için harekete geçebilirsiniz. İş konusunda görüşmeler yapabilirsiniz. Diğer yandan beraber çalıştığınız insanlarla veya çalışanlarla olan iletişiminizi artırabilir, sıkıntı yaşadığınız konuları çözebilirsiniz. Sağlığınızın ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Sağlık kontrollerinizi yaptırmak için harekete geçebilirsiniz. Cuma günü, iş hayatında sorumluluklarınızın farkına varabilir ve maddi kazanç elde edebilirsiniz. Haftanın sonunda oluşan Yeniay’la birlikte, iş konusunda aldığınız kararları uygulayabilirsiniz. Yeniay sağlığınızla ilgili konularda yapacağınız girişimleri destekleyecek. Beslenme şeklinizi düzenleyebilir veya diyete başlayabilirsiniz. Hafta sonunda, ortak maddi işlerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir.

Kredi, faiz ve ödeme işlemlerinde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Boğa Burcu:

Bu hafta sanatla ilgili veya yaratıcılık gerektiren konularda başarı elde edebilirsiniz. Perşembe günü Satürn’ün düzelmesiyle, sorumluluklarınız artabilir. Önemli işlerinize başlamak veya yarım kalan işlerinizi tamamlamak için gereken gücü, kendinizde bulabilirsiniz. Perşembe gününde sonra aşk hayatınızın daha fazla gündem olacağı ve özel hayatınıza yöneleceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Eğlenceye veya eğitime önem vermeye başlıyorsunuz.

Çocuğunuzla iletişiminizin artması, hayata daha esnek bakmanıza neden olabilir. Pazar günü oluşan Yeniay’la birlikte, aşk hayatınıza ve çocuklarınızla iletişiminize yöneleceksiniz. Yeniay’da başlayacağınız her yeni etkinlik uzun soluklu olacağından, spora başlayabilir veya herhangi bir hobinizi geliştirmek için kursa yazılabilirsiniz. Pazar gününden sonra, özel hayatınıza yoğunlaşabilir ve sevdiğinizle vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki insana uygulayacağınız baskıyla ilişkinizi zora sokabilirsiniz. Ortak kuracağınız işlerinizde temkinli olun çünkü aşırı coşkulu davranışlarınız işleri tersine çevirebilir.

İkizler Burcu:

Kendi isteklerinize ve beklentilerinize odaklanarak başladığınız bu haftanın ilk gününde, duygularınıza göre hareket edebilirsiniz. Perşembe günü Satürn’ün düzelmesiyle, maddi alanda daha etkili olacaksınız. Zorlandığınız alanlarda daha rahat olacaksınız. Perşembe gününden sonra aile hayatında iletişiminiz artabilir. Emlak işlemleri ve taşınma gibi konularda çabucak karar verebilirsiniz. Cuma günü uyanık olun, maddi konularda kalıcı adımlar atabilirsiniz.

Perşembe günü oluşan Yeniay’la birlikte, ailevi konularda karar alabilirsiniz. Konuştuklarınızı ve planlarınızı uygulamaya geçirebilir ve önemli başlangıçlar yapabilirsiniz. Pazar gününden sonra işte olmaktan keyif alacaksınız. Beraber çalıştığınız insanlarla bağlantınız güçlenebilir. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bu dönemde kilo alabilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Haftaya aile hayatınız için atacağınız adımlarla başlayacaksınız. Ayrıca göz önünde olmaktan ziyade, kendinizi rahat hissedeceğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Perşembe günü Satürn’ün düzelmesiyle, özel hayatınızdaki sorumluluklarınızın bilincinde olmaya başlıyorsunuz. Sorunların temeline inecek ve daha aktif bir şekilde yolunuza devam edeceksiniz. Perşembe gününden sonra, eğitim ve öğretim konularına yönelmekten mutluluk duyacaksınız.

Diğer yandan çevrenizdeki insanlarla iletişiminiz artabilir. Sosyal medya, medya veya pazarlama ile ilgili konularda, şanslı olacaksınız. Düşüncelerinizi insanlarla paylaşmaktan çekinmeyebilirsiniz. Cuma günü, alacağınız haberlerden kolay etkileneceksiniz, kararsızlık yaşayabilirsiniz. Ayrıca ortaklı işlerinizde maddi sorumluluk üstlenebilirsiniz.

Pazar günü oluşan Yeniay’la, iletişimle ilgili konuları halletmeye başlayacaksınız. Satış, reklam, teknoloji veya bilgisayar alanında çalışıyorsanız, Pazar günü veya sonrasına bırakmalısınız. Eğitim hayatınızda önemli adımlar atabilirsiniz. Pazar gününden sonra, aşk hayatınızda heyecana açık olmalısınız. Aynı zamanda duygusal olarak yoğun hissedeceksiniz. Bu dönemde kıskançlık ve sahiplenme güdülerinize dikkat edin.

Aslan Burcu:

Haftaya arkadaşlarınızla konuşmalar yaparak ve iletişimsel konulara yönelerek başlıyorsunuz. Kısa süreli planlar yapmak için güzel bir dönemdesiniz. Tatlı dilinizle çevrenizdeki insanları etkiniz altına alabilirsiniz. Ayrıca akıllı ve duygusal yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Perşembe gününden sonra, maddi kazancınızı artırmaya başlayacaksınız. İşinizle ilgili fikirleriniz ön plana çıkacak ve pratik yaklaşımlarınızla güzel çözümler üreteceksiniz. Para ile ilgili görüşmeler ve Cuma günü, kalıcı anlaşmalar yapabilirsiniz. Perşembe günü Satürn’ün düzelmesiyle; günlük yaşantı, kariyer ve sağlık anlamında; yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak. Artık ipleri elinize alacaksınız ve iş konusunda etkili olacaksınız. Cuma günü maddi anlamda yanılgılara veya yönlendirmelere dikkat etmelisiniz.

Yatırım yapacak olursanız, istediğiniz sonucu elde edemeyebilirsiniz. Pazar günü meydana gelen Yeniay, maddi konularda atacağınız adımları destekleyecek. Önünüzdeki 15 gün boyunca, yatırım veya maddi konularda değişiklikler yapabilirsiniz. Pazar gününden sonra, evinize yönelecek ve sevginizi gerektiği gibi göstereceksiniz. Ailenizdeki büyüklerle paylaşımlarınız artabilir. Misafir kabul edebilirsiniz. Badana ve tadilat konularında sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu:

Bu hafta işle ilgili bolca koşuşturma yaşayacaksınız, ancak Merkür’ün Başak burcuna geçmesiyle, iletişim becerileriniz yükselecek. Perşembe günü Satürn’ün düzelmesiyle, özel hayatınızda, eğitim konusunda ve yaratıcılıkla ilgili konularda, daha disiplinli ancak istediğiniz gibi davranabileceksiniz. Perşembe gününden sonra, kendinizi istediğiniz şekilde ifade edebileceksiniz. 15 günlük zaman dilimi içerisinde kariyer alanında ilerleme kaydedebilirsiniz. Cuma günü, özel hayatınızda bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Hayatınızdaki insanla uyuşmadığınızı fark edebilir ve durumla yüzleşebilirsiniz. Heyecan verici durumlardan yana şansınız yüksek olabilir.

Pazar günü meydana gelen Yeniay’la birlikte, hayatınızla ilgili önemli kararları uygulamaya koyabilirsiniz. Yeniay, plan uygulamak için çok iyi bir dönem olabilir. Pazar gününden sonra, eğitim konusunda ve reklam alanlarında kazanç sağlayabilirsiniz. Ancak ağzınızdan çıkanların farkına varmalısınız.

Terazi Burcu:

Haftanın başında, dışarıdaki işlerinizde, odaklanmaya çalışın ve kararsızlığı bir kenara bırakın. Arkadaş ortamında güzel cümleler işitebilir ve gelecek hakkında plan yapabilirsiniz. Perşembe günü Satürn’ün düzelmesiyle, aile, iş, geçmiş ve davranış konusunda, sorumluluklarınızın bilincinde olacak ve öyle hareket edeceksiniz. Sorun yaşadığınız konuları düzeltmekte zorlanmayacaksınız. Perşembe gününden sonra, geri planda kalmak ve yaşadığınız şeyleri gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak kendinizi ve düşüncelerinizi ifade edemeyebilirsiniz. Önünüzdeki iki haftalık süreçte, dedikodunuzun yapıldığını öğreneceksiniz. Bu sebeple, sırlarınızı kimseye söylememeye özen göstermelisiniz. Cuma günü, bazı arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Pazar günü meydana gelen Yeniay, kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bir fırsat olabilir. Bunu iyi değerlendirmelisiniz. Ancak, önemli başlangıçlar yapmaktan kaçınmalısınız. Pazar gününden sonra, maddi kazanımlarınız artabilir. Ancak harcamalarınız da artacak.

Tatminsiz davranmak, para harcamanıza neden olabilir.

Akrep Burcu:

Haftaya maddi konulara yönelerek başlayabilirsiniz. Ancak kafanızın net olmasına dikkat edin. Kariyer anlamında önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Perşembe gününden sonra, almanız gerek sorumlulukları bilecek ve olayların üstesinden gelebileceksiniz. Sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir ve arkadaşlarınızdan fikir alabilirsiniz. Maddi kazancını artarken, bir yandan da aktivitelerden ve etkinliklerden para kazanmaya başlayabilirsiniz. Cuma günü, sosyal çevrenizde veya aşk hayatınızda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Pazar gününden sonra kendinize ve görünümünüze önem vermeye başlayacaksınız. Sosyal olacak ve şüpheci yönünüzü dengeleyebileceksiniz. Pazar günü oluşan Yeniay’la birlikte, arkadaşlarınızla veya tanıdıklarınızla girişeceğiniz işleriniz, gelecek planlarınızı şekillendirebilir ve anlamda önemli başlangıçlar yapmak adına adım atmış olabilirsiniz.

Yay Burcu:

Haftaya ortaklarınızla atacağınız adımlarla başlayacaksınız. İş hayatınızdaki dengesizlikleri geride bırakabilir ve kalıcı çözümler bulabilirsiniz. Çevrenizdekilerden duyacağınız güzel cümleler kendinize olan inancınızı artırabilir.

Perşembe günü Satürn’ün düzelmesiyle, maddi sorumluluklarınız artabilir. Yapmanız gerekenlerin farkında olduğunuzdan, disiplinli şekilde adım atacaksınız. Perşembe gününden sonra, kariyer anlamında kendinizi gösterebilir ve fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. Önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Birden fazla şeyle ilgilenecek ve mükemmeliyetçi davranacaksınız. Kariyer konusundaki disiplininiz, sizin yükselmenizi sağlayacak. Kararsız olmayın ve olsanız bile, kimseye yansıtmayın. Cuma günü aileniz ve dostlarınız, sizi yanıltabilir.

Pazar günü meydana gelen Yeniay’la birlikte, işle ilgili planlarınızı ve girişimlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Seçeneklerinizi değerlendirin ve bir yerden başlayın. Pazar gününden sonra, çok çalıştığınız alanlarda geride durabilirsiniz. Hayatı anlamlandırmaya çalışacak ve arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. İçinize ve kendinize yönelebilir ve sosyal çevrenizden uzaklaşabilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Haftaya yapılması gereken işlerinize yönelerek başlayacaksınız ve kararsızlıktan uzak durmalısınız. Kariyer anlamında ve maddi konularda güzel anlaşmalar yapabilirsiniz. Perşembe günü Satürn’ün düzelmesiyle, hayatınızın kontrolünü elinizde tutmaya başlayacaksınız. Satürn gerilediğinde yaşadığınız sıkıntıları atlatmanın tam zamanı gelmiş bulunmakta, artık enerjinizi istediğiniz gibi kullanabildiğiniz için, yolunuza devam edin. Perşembe günü, eğitimle ilgili konulara yoğunlaşacaksınız. Bilgi alışverişi yapabilirsiniz. Gelecekle ilgili plan yapabilir ve iş seyahatine gidebilirsiniz. Cuma günü, kendinizi her düşünceden sıyırın, karşılaştığınız fırsatlar istediğiniz gibi sonuçlanmayabilir. Çevrenizdeki insanlardan aldığınız fikirleri iyice değerlendirmeden, hiçbir şey yapmayın. Ancak, kalıcı anlaşmalarda yapabilirsiniz. Pazar gününden sonra, seyahat, eğitim, ticaret ve medya alanında, sizin kararlarınız önem kazanacak. Arkadaşlık ilişkilerinize ve sosyal çevrenizdeki insanlarla bağlantılarınıza önem vereceksiniz. Değişik insanlarla tanışabilir, yeni ortamlara girebilir ve dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Kova Burcu:

Haftaya keyif alarak başlayacaksınız. Riskli işlerde, içgüdülerinizi dinlemeyin. Seyahatle ilgili veya geleceğinizi ilgilendiren işlerde ortağınızdan destek görebilir ve fikirlerini dinleyebilirsiniz. Perşembe gününden sonra, içinize yönelebilirsiniz; ruhani konulara eğiliminiz artabilir. Hayata farklı gözle bakabilir, partnerinizin maddi sıkıntılarını çözmek için bir şeyler yapmaya karar verebilirsiniz. Perşembe günü, Satürn’ün düzelmesiyle, yurtdışı ile ilgili işlerde ya da geri planda durduğunuz konularda, sorumluluklarınızı bilecek ve ona göre daha net hareket edeceksiniz. Cuma günü şans sizden yana olacak ancak maddi anlamda çok dikkatli olmanız gerekebilir. Pazar gününden sonra, kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Bu dönemde, toplum önünde bulunmanız gereken işlerde kendinizi gösterebilir ilerleme kaydedebilirsiniz. Doğru insanlarla birlikte atacağınız her adım sizi doğru yere çıkaracak. Ancak kıskanç insanlar ve manipülasyon çabaları sizi çileden çıkarabilir. Pazar günü meydana gelen Yeniay’la ödeme ve borç konularına yönelebilir ve bu tarihten sonra karar alabilirsiniz.

Balık Burcu:

Haftaya içe kapanık başlayacaksınız. Özel hayatınıza daha fazla vakit ayırabilir ve iş konusundan yaptığınız görüşmelerin maddi anlamda karşılığını görebilirsiniz. Perşembe günü, Satürn’ün düzelmesiyle, aileniz ve arkadaşlarınız sorumluluklar üstlenmekten çekinmeyeceksiniz. Özellikle Perşembe gününde ve sonrasında, sevgilinizle veya eşinizle paylaşımınız artacak ve iletişiminiz hızlanacak. Ortaklı işlere yönelebilir ve önemli işlerin ve görüşmelerin peşine düşebilirsiniz. Cuma günü, özel ilişkinize ve özellikle kendinize çok dikkat etmelisiniz.

Enerjinizin düşük olması, sizi kötü etkileyebilir ve sevgilinizle birbirinizi anlamanızı zorlaştırabilir. Öte taraftan, ortak olduğunuz iş konusunda, kalıcı adımlar atabilirsiniz. Pazar gününde ve sonrasında seyahat edebilir veya hareketli olabilirsiniz. Gezecek, dolaşacaksınız ve bu hareketlilikten memnun olacaksınız. Yeni yerler keşfetmek, kendinizi iyi hissettirebilir. Aslında yakın çevrenizden ziyade, az tanıdığınız insanlarla daha rahat anlaşabileceğiniz bir dönem içerisindesiniz. Pazar günü meydana gelecek olan Yeniay’la özel hayatınızla iliği atmak istediğiniz adımlar ve başlangıçlar konusunda şanslı olacaksınız. Evlilik, söz ve nişan gibi durumlar olabilir ve bu alanda karar alabilir ve harekete geçebilirsiniz.