Koç Burcu:

Yeniaydan aldığınız güzel enerjilerle başladığınız bu hafta, iş ve sağlık alanında yapacağınız girişimleriniz için gerçekçi ve mantıklı davranmalısınız. Önemli insanlardan destek görebilirsiniz ve ortaklı maddi konularda şansınız yüksek olacak. Salı gününden sonra Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle, enerjinizi sosyal çevrenize yönelteceksiniz. Takım çalışmaları ve grupça yapılacak etkinlikler, organizasyon ve davetler gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizi organize etme isteğiniz, bazı arkadaşlarınızla aranızda sorun çıkmasına neden olabilir. Yaz aylarında yaşadığınız sıkıntıları üstünüzden atmanın tam zamanı. Maddi konularda bu hafta, Çarşamba gününe dikkat edin. Sosyal çevrenizle aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz, kendinizi ve arkadaşlığınızı sorgulayabilirsiniz ve kolay sıkılmaya açık olabilirsiniz. Hafta sonu iş ve günlük hayatınız ile ilgili konularda şanslı olacaksınız.

Boğa Burcu:

Yeniay’ın etkileriyle başlayan bu hafta, aşk, çocuk, eğitim ve yaratıcılık alanlarında planladığınız konular varsa, ayrıntılara dikkat ederek hamle yapabilirsiniz. Salı gününden sonra, yönünüzü kariyer ve iş hayatına döneceksiniz.

Yaz aylarında zorlandığınız şeylerin üstesinden gelmenin tam zamanı olabilir. İnsan içinde bulunacaksınız ve bu alanda uğraşılarınız artacak. Takım çalışması yapabilir veya toplumla ilgili olaylara yönelebilirsiniz. Özgürlüğünüze ve rahatınıza düşkün olacağınızdan, patronlarınızla ya da müdürünüzle sürtüşme yaşayabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda ağzınızdan çıkanlara dikkat etmelisiniz. Bu hafta, geleceğinizle ilgili planlarınızda hayat sizi destekleyecek. Özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Çabuk sıkılabilirsiniz. Çarşamba günü, ilişkinizde tansiyonlu durumlar ortaya çıkabilir. Arkadaşlarınızın ve çevrenizdeki insanların önemli konularda sizi yanıltmasına izin vermeyin. Kendi iç sesinizi dinleyin. Çünkü hafta sonu önemli konularda şans sizden yana olacak ve önünüze güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız.

İkizler Burcu:

Yeniay etkisiyle başlayan bu hafta, ev ve ailenizle ilgili konularda kararlar almanız gerekeceğinden, ince eleyip sık dokumalısınız. Salı günü Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle, seyahate çıkabilirsiniz veya yurt dışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Hukuki sorunlar da yaşayabilirsiniz. Yaz ayları boyunca bu konularda gerileyen Mars’ın yeniden yükselmesi, işlerinizin düzelmesine ve sorunlarınızın üstesinden gelmenize yardım edebilir. Artık karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirebilirsiniz. Bu hafta, aile içinde maddi konularda zorlanmayacaksınız ve rahat olacaksınız. Bu alanda yapmanız gereken işleriniz varsa kolaylıkla halledebilirsiniz. Çarşamba günü birlikte çalıştığınız insanlarla aranızdaki ilişkilere dikkat etmelisiniz. Cuma günü, ailevi konularda ve iş alanında kararsızlık yaşayabilirsiniz. Hafta sonu, ailevi konularda güzel şanslar ve fırsatlar yakalayacaksınız. Maddi konularda daha doğru ve etkili adım atabilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Yeniay’ın etkileriyle başladığınız bu hafta, iletişimle ilgili veya sosyal alanlarda, dikkatli ve özenli davranarak, önemli adımlar atabilirsiniz. Salı günü Mars’ın yeniden Kova burcuna geçmesiyle, enerjinizi maddi konulara yönlendireceksiniz. Ortaklı borç ve ödeme konularında bu hafta, mücadeleci tavrınız ön plana çıkıyor. Tehlikeli yerlerden uzak durun. İnsan içinde, maddi konularda çabuk tepki vermekten ve risk almaktan kaçınmalısınız. Bu alanda, yaz ayları boyunca gerileyen Mars’ın yeniden yükselmesi yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelmenizi kolaylaştıracak ve hatalarınızı düzeltebileceksiniz. Çarşamba günü, özel ilişkinize dikkat etmelisiniz.

Arkadaşlarınızlayken veya sevgilinizleyken, ani tepkiler verebilirsiniz, dikkatli olun. Cuma günü yaşayacağınız kafa karışıklığı sizi zorlayacak. Yaptığınız önemli görüşmelerde detayları göz ardı etmeyin, gerçekçi olun. Hafta sonu, ikili ilişkilerinizde ve özel hayatınızda mutluluğu yakalayacaksınız.

Aslan Burcu:

Başak burcunda oluşan Yeniay’dan gelen etkiyle başlayacağınız bu hafta, maddi konularda önemli başlangıçlar yapacak veya önemli kararlar alacaksanız ancak dikkatli ilerleyin. Salı günü Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle, dikkatinizi ilişkilerinize yönlendirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin hayatındaki mücadeleler artarken, kendinizi bu mücadelenin içinde bulabilirsiniz. Kendisiyle ilişkinizde bazı sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Bu konularda, demokratik olmalısınız. Yaz ayları boyunca Mars bu alanlarda gerilediğinden, yaşadığınız zorlukların, Mars’ın yeniden yükselmesi ile üstesinden gelebileceksiniz. Bu hafta aile içinde ve günlük yaşantınızda maddi konularda aldığınız kararları uygulamaya sokabileceksiniz, bazı fırsatları yakalayabilirsiniz. Çarşamba günü ailenizle ilişkinize dikkat etmelisiniz. Maddi konularda daha dikkatli olmalısınız ve gerçekçi düşünmelisiniz. Cuma günü maddi konulardan uzak durun. Hafta sonu, aile ve iş hayatında güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Başak Burcu:

Yeniay’ın etkisiyle başlayacağınız bu hafta, enerjik olacaksınız. Kafanızdaki planları devreye sokabilir ve planladığınız başlangıçları yapabilirsiniz. Salı günü Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle, iş hayatınıza odaklanacaksınız. Çok fazla çalıştığınız bu dönemde, kavga ve sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. İş alanında sorumluluğunuz artabilir. Ayrıca sağlığınıza önem vermelisiniz. Dolaşım sisteminizi çok fazla zorlamayın. Fazla ayakta durmaktan kaynaklı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yaz ayları boyunca bu alanlarda gerileyen Mars nedeniyle yaşadığınız sıkıntıların üstesinden, Mars’ın yeniden yükselmesiyle gelebileceksiniz. Enerjinizi doğru kullanın. Bu hafta iletişim anlamında, güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz ancak özel hayatınızda kafanız karışık olabilir. Cuma günü özellikle dikkatli olun. Ortağınız varsa, yeni bir işe girişirken daha gerçekçi yaklaşın. Çarşamba günü, kafanız karışık olabilir, çabuk sıkılabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Hafta sonu şanslı hissedeceksiniz. Özel ilişkinizde yakaladığınız fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın.

Terazi Burcu:

Kader alanınızda oluşan Yeniay’la başladığınız bu hafta, harekete geçmeniz için uygun değil maalesef. Ancak kötü alışkanlıklarınızdan ve bağımlılıklarınızdan kurtulmak istiyorsanız, hemen başlayabilirsiniz. Salı günü Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle, ilginizi aşk ve eğlence hayatına ve çocuklarınıza çeviriyorsunuz. Kendinize ve sevdiklerinize daha çok vakit ayırabileceksiniz. Hobilerinize yönelecek ve sportif faaliyetlere katılacaksınız. Yaz aylarında bu alanda gerileyen Mars’ın yeniden yükselişe geçmesiyle, ertelediğiniz planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Bu hafta özellikle göz önünde olmak istemediğiniz konularda maddi anlamda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Çarşamba günü maddi konularda anlık tepki vermekten sakının, bu durum ilişkilerinizi kötü etkileyebilir. Cuma günü, yaşadığınız kafa karışıklıkları sizi yorabilir. Günlük hayatınızda bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu aile içinde veya maddi konularda şans sizden yana olabilir.

Akrep Burcu:

Yeniay’ın etkileriyle başladığınız bu hafta, sosyal çevrenize yoğunlaşabilirsiniz. Gelecekle ilgili planlarınız için arkadaşlarınızla harekete geçeceksiniz. Salı günü Mars’ın Kova burcuna geçmesinden sonra, aile ve ev hayatına yöneleceksiniz. Ayrıca ailenizdeki insanlarla tartışmalar yapabilirsiniz ve bu sizin özgürlük düşkünü yapınızdan kaynaklanacak. Özel hayatınızda risk almayın ve her yapılanı, özgürlüğünüze yapılmış saymayın. Yaz aylarında bu alanda yaşadığınız sorunları artık çözebilirsiniz. Bu hafta, arkadaşlarınızın aracılığıyla karşılaşacağınız fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. Çarşamba günü özel ilişkinizde çabuk sıkılabilir ve kolay tepki verebilirsiniz. Cuma günü yanılmaya meyilli olacaksınız, riske girmeyin ve önemli kararlar almayın. Hafta sonunu çok keyifli geçireceksiniz.

Sevdiğiniz insanlarla plan yapacak ve çok eğleneceksiniz.

Yay Burcu:

Salı günü Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle, yakınınızdaki kişilere ve olaylara yoğunlaşacaksınız. Bir yandan bu insanları yaptıklarınız ve fikirlerinizle etkileyecek, öte yandan ukala davranışlarınızla tepki toplayacaksınız. Eğitim konularında da kendinizi göstereceğiniz bir haftadasınız. Yaz aylarında yaşadığınız sorunların üstesinden gelmenin şimdi tam zamanı olabilir. Bu hafta iş konusunda çok şanslı olacaksınız ve karşınıza güzel fırsatlar çıkacak. Ayrıca bu etkiyi, maddi kazanç sağlamak için de kullanabilirsiniz. Çarşamba günü, iş ilişkilerinize dikkat edin. Anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Cuma günü, karşılaşacağınız fırsatlara körü körüne atlamayacaksınız, aslında kafanız karışabilir. Kimseyi dinlemeyin, çünkü yanlış yönlendirilebilirsiniz. Gerçekçi olun. Hafta sonu, gündemdeki bir iş konusunda olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Hayatın sizi desteklediğini unutmayın.

Oğlak Burcu:

Sizin için seyahat, eğitim, hukuk ve ticaret alanında önemli bir dönem başlıyor. Bu alanlarda tasarladığınız planlarınızı uygulamak için oluşan Yeniay’dan destek alabilirsiniz. Salı günü, Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle, maddi konularda yükselmeye başlıyorsunuz. Ayrıca teknolojik ürünlere para harcayabilirsiniz. Yaz ayları boyunca Mars’ın gerilemesi nedeniyle, maddi anlamda yaşadığınız sıkıntılar geride kalacak. Bu hafta, gelecekle ilgili planlar yapabilir ve çevrenizdekilerin de arkanızda olduğunu görebilirsiniz. Çarşamba günü yakınınızdaki insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Çabuk sıkılabilirsiniz. Cuma günü, önemli konuşmalar yaparken kafanız karışabilir, önemli karar almamaya çalışın. Hafta sonu hayat sizden yana olacak.

Kova Burcu:

Maddi konularda almanız gereken kararlar varsa, bu hafta ideal olabilir. Banka, kredi ve ödeme konularında dikkatli ve gerçekçi olun. Salı günü Mars’ın Kova burcuna geçmesiyle, amaçlarınız doğrultusunda atacağınız adımlar, bencillik olarak algılanabilir. Yaz aylarında, ilişki alanında gerileyen Mars’ın yeniden yükselmesiyle enerjinizi doğru kullanmaya başlayacaksınız. Bu hafta, kariyerinizle ilgili konularda şanslısınız. Maddi işlerinizi halledebilirsiniz.

Çarşamba günü ailevi konulara ve ilişkilerinize dikkat edin. İnsan içinde sıkılgan davranabilirsiniz. Cuma günü, maddi konularda harekete geçmeyin, çünkü yanılgıya kapılabilirsiniz. Hafta sonu kendinizi mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz. Bu duyguyu, çevrenizdekilere de yansıtabilirsiniz.

Balık Burcu:

Özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde önemli kararlar alabileceğiniz bir haftaya girdiniz. Salı günüden sonra, maddi konularda gerileme yaşayacaksınız. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan ilişkinizde, kendinizi kontrol edin. Bu hafta, geleceğe yönelik konularda güzel adımlar atabilirsiniz ve hayat bu anlamda sizden yana olabilir. Çarşamba günü, daha az tanıdığınız insanlarla aranızda bazı tatsızlıklar yaşanabilir, anlayışsız yaklaşmamalısınız. Sıkılgan olabilirsiniz. Cuma günü özel hayatınızda aldatılma veya kandırılma yaşayabilirsiniz. Her türlü insan ilişkilerinde gözünüzü açık tutun. Kararsızlığın sizi yanlış yerlere sürüklemesine izin vermemelisiniz. Hafta sonu sevdiğiniz insanla tatile çıkabilirsiniz ve bu seyahatten keyif alabilirsiniz.