Koç Burcu:

Bu hafta özelinize ve kişisel ilişkilerinize yöneleceksiniz. Ortaklık yapmak istediğiniz insanlarla görüşmeleriniz hızlanırken, kafanızdaki planları bir an önce harekete geçirmek isteyebilirsiniz. Arkadaş ve sosyal ortamlarınızda bazı konuların tamamlanmaya başladığını, iş ve hayatla ilgili sorumluluklarınızın özel hayatınızı aksattığını fark edebilirsiniz. Ayrıca aile içi anlaşmazlıklar yüzünden zorlanabilirsiniz. Salı günü oluşan Dolunay, özel hayatınızda önemli duygusal tepkiler vermenize neden olabilir. Bu dönemde insanlarla anlaşmanız zorlaşacak. İnsanların sorumluluklarını yerine getirmediğini düşünebilir ve hayatınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Çarşamba günü özel ilişkilerinize ve iş hayatınıza dikkat edin.

Boğa Burcu:

Bu hafta günlük işlerinizde ve iş hayatında önemli konular veya olaylar yaşayacaksınız. Önemli girişimlerde bulunmak isteyeceksiniz ve fikirlerinizi hayata geçirmek için sabırsızlanacaksınız. Hayatınız hareketlenecek ama diğer taraftan geleceğiniz için üstlendiğiniz sorumluluklar, kariyer ve sağlık açısından sizi zorlayabilir. Çarşamba günü, iş görüşmelerine dikkat edin.

Babanızın akrabalarından sağlık ve iş anlamında haber alabilirsiniz. Kendinizi çok zorlamayın. Salı günü meydana gelen Dolunay, kaderinizi değiştirebilir. Bir durumun iç yüzünü görebilirsiniz. İş hayatınızda kayıp yaşayabilirsiniz. Sakin olmalı ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu:

Aşk hayatınıza ve sanatsal işlerinize önem vereceğiniz bu hafta, varsa çocuğunuzun eğitimine odaklanacaksınız. Bekarların özel hayatını hareketlendirecek önemli olaylar meydana gelebilir. Sevdiğiniz insanla beraber bir seyahat planlayabilirsiniz, ancak bu hafta ödemeleriniz veya maddi sorumluluklarınızın sizi zorladığını göreceksiniz. Çarşamba günü özellikle bu açıdan dikkatli olun.

Salı günü oluşan Dolunay’la birlikte, sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerinizde hassas durumlar yaşayabilirsiniz. Davet edileceğiniz bir etkinlik özel hayatınızdaki kişiyi ihmal etmenize ve gerginlik yaşamanıza neden olabilir.

Yengeç Burcu:

Bu hafta aileniz ve sevdiklerinizle ilgili konular gündeme gelebilir, alışveriş ve harcamalar yapabilirsiniz. Eviniz için düşündüklerinizi uygulayabileceğiniz bir hafta olacak ancak, ilişkinizle ilgili sorumluluklar, diğer insanlarla olan bağlantılarınızda zorlanmalara neden olabilir. Birçok açıdan çok istekli olacaksınız ancak, sevgilinizden veya eşinizden bu isteği görememek ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir. Çarşamba günü bu konuda dikkatli olun. Salı günü meydana gelen Dolunay, kariyer ve iş hayatınızda iniş çıkış ve stres yaşamanıza neden olabilir. İş hayatında yaşadığınız gerginliği ailenize ve evinizi yansıtmamaya çalışın. İlişkilerinizin sorumlulukları, bu dolunayda sizi yorabilir.

Aslan Burcu:

İletişime yönelik adımlarınızın hızlanacağı bu hafta, çevrenizde olup biten konulara meraklı yaklaşacaksınız. Kısa vadeli planlarınıza odaklanabilirsiniz. Akrabalarınızla veya özel hayatınızda güzel planlar yapabilir, eğer bekarsanız dengeli iletişim kurarak özel hayatınızı canlandırabilirsiniz. İş anlamında, görüştüğünüz insanlardan destek bulamayabilirsiniz. Bu konuda hafta ortasında dikkat etmelisiniz. Salı günü oluşan Dolunay, yurtdışı bağlantılı işlerinizde, seyahat ve ticaretle ilgili konularda, duygusal stres yaşamanıza neden olacak. Daha önemli olaylarla uğraşabilirsiniz. Çok çabuk karar almak ve harekete geçmek istediğiniz zamanlarda yaşamın işleyişine uymalısınız. Bazı olaylar sonlanabilir veya sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Başak Burcu:

Bu hafta maddi kazanıma odaklanacaksınız. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken gücü kendinizde bulacağınız bu hafta, diğer yandan özel hayatınızın sorumlulukları sizi zora sokabilir. Yaratıcılığa dayalı konularda bazı engeller yaşayabilirsiniz.

Çarşamba günü, eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. Salı günü oluşan Dolunay, maddi olarak düşünmeden hareket etmenize neden olabilir. Bir borcun veya ödemenin ortaya çıkması, aile ve özel ilişkinizi veya eşinizin hayatındaki maddi değişimler, sizi de etkileyebilir. Çarşamba günü maddi girişimlerinize dikkat edin. Riskten kaçının, yatırımda bulunmayın

Terazi Burcu:

Bu hafta kendinize odaklanacaksınız. Güneş ve Merkür, Terazi burcunda olduğundan, hayatınızda denge ve uyum arayacaksınız. Aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili ve eğitim konularında, harekete geçmek için sabırsızlanabilirsiniz. Kafanızdakileri uygulamaya dökmek için çaba sarf edeceksiniz. Ancak alışkanlıklarınız ve sorumluluklarınız sizi yorabilir. Salı günü oluşan Dolunay’la özel hayatınızda yaralarınızı sarabilirsiniz. Bir yandan da özel hayatınızdaki önemli adımlarınızı düşünmeden atabilir ve bu nedenle, hassas ve duygusal kararlar alabilir, iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Sonlanmalar, bitişler, karşılaşmalar bu hafta hayatınızda olacak.

Akrep Burcu:

Geri planda kalmanız ve olayları gözlemlemeniz gereken bir haftaya başlıyorsunuz. Kendinizle ve geçmişteki olaylarla yüzleşeceksiniz ve önemli konuları tamamlayabileceksiniz. Taşınmak istiyorsanız, bu hafta uygun olabilir. Enerjinizi etkili bir biçimde kullanacaksınız. Verdiğiniz sözlerin oluşturduğu baskı ve üstlendiğiniz sorumluluklar sakin kalmanızı ve dinlenmenizi engelleyebilir. Güçlü insanlardan aradığınız desteği bulmakta zorlanabilirsiniz. Çarşamba günü bu konuda dikkatli olun. Salı günü oluşan Dolunay iş hayatınızda ve günlük işlerinizde duygusal anlamda zorlanmanıza neden olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

Yay Burcu:

Arkadaşlarınızla olan görüşmelerinizin hızlandığı bu hafta, enerjinizi yapacağınız planlarda kullanabilirsiniz. Aramanız gerekenleri ihmal etmeyin. Maddi sorumluluklarınız, gelecekle ilgili planlarınızı zorlaştırabilir. Yapılması gerekenlerin çokluğu sebebiyle, olumsuz düşünebilirsiniz. Maddi beklentiniz olan bir konu varsa, Çarşamba gününe dikkat edin. Arkadaşlarınızla yaptığınız maddi işlerinizde sıkıntılar çıkabilir. Salı günü oluşan Dolunay kendinizi aşka ve eğlenceye vermenize neden olabilir.

Bu Dolunayda aşkı bulabilirsiniz. Ayrıca bebek bekliyorsanız, olumlu bir haber alabilirsiniz. Özel hayatınızda sabırsız ve düşüncesiz davranışlarınızın sonucunda maddi açıdan zorlanacaksınız.

Oğlak Burcu:

Kariyer konusunda koşuşturmalarınızın artacağı bu hafta, maddi yönden harekete geçeceksiniz. Ancak sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Tam da işleri yoluna koymuşken, olumsuz düşünmeyi bırakmalı ve işlerinize odaklanmalısınız. Çarşamba günü, maddi konulara dikkat edin. Salı günü oluşacak Dolunayla birlikte, aile hayatına gereken özeni göstermeyi unutmayın. Kariyerinizde ilerlemek için, ailenizden destek almanız gerektiğini unutmayın. İş hayatında yaşadığınız zorlanmaların acısını, ailenizden çıkarabilir ve melankolik olabilirsiniz. Sağlığınıza özen gösterin.

Kova Burcu:

Eğitim ve seyahat konularında öne çıkacağınız bu hafta, geleceğinizi ilgilendiren konularda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Motivasyonunuz yüksek olacak ve yaptıklarınızın karşılığını alacaksınız. Pazartesi ve Cuma günü, tasarladıklarınız için harekete geçebilirsiniz ama Çarşamba günü beklenmedik sorunlara karşı dikkatli olun. Bu dönemde önemli sorunlar yaşayabilirsiniz. Olmuyorsa, çok zorlamayın. Salı günü, yakın çevrenizdeki olaylara odaklanabilirsiniz. Pratik ve net çözümler üretmelisiniz ve uzun vadeli plan yapmamalısınız. Düşünceleriniz çabuk değişiyor. Hayatın sizi aşağıya çekeceği olayların içinden sıyrılın.

Balık Burcu:

Maddi konularla uğraşacağınız bu hafta, işleriniz için gereken enerjiyi bulabileceksiniz. Etrafınızda olup biten olayları farklı gözlerle göreceksiniz, ruhsal aydınlanmalar yaşayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerle ilgilenebilirsiniz. Çarşamba günü dikkatli olun. Maddi sorumluluk almayın, kimseye borç vermeyin veya kimseden borç almayın, kredi çekmeyin. Önemli bir konuda engellerle karşılaşabilirsiniz. Salı günü oluşan Dolunayla birlikte, elinize bir miktar para geçebilir. Fikirleriniz, gelecekle ilgili planlarınız veya arkadaşlarınızla ilgili sorumluluklarınız, duygusal anlamda sizi yorabilir.