Denize sıfır konumu ve doğa ile iç içe olmanın verdiği huzur ile Antalya, Kemer’de bulunan Ulusoy Kemer Holiday Club; lezzetli yemekleri, çocuklu aileler için sunduğu çocuk kulübü, evinizde gibi hissettirecek konforlu odaları ve doğa ile iç içe olma olanağı ile, keyifli bir dinlenme ve yoğun şehir hayatından başarılı bir kaçış olanağı sunuyor. Geleneksel Anadolu Türk Evi konseptinin modern bir versiyonu olarak tasarlanan odaları, otelin bu yönüyle de öne çıkmasını sağlıyor.

Gün boyu deniz ya da havuz kenarında geçirilen saatlerin ardından, odanıza gelip dinlendikten sonra, lezzetli yemeklerin tadına bakmak için kısa bir yürüyüş yeterli. Otelin odaları, deniz ve havuzlara da oldukça yakın konumda. Antalya’nın mavi bayraklı plajlarından birine sahip olan otelin plajında, yazın en yoğun dönemlerinde bile tüm misafirlerini ağırlamaya yetecek kadar şezlong ve şemsiye var. Burada; denize kumsaldan yürüyerek girmeyi sevenlerin yanı sıra, denize atlamak isteyenler için iskele alternatifi de mevcut.

Kemer Country Club’da Bir Gün Nasıl Geçiyor?

Kahvaltı ve Çocuk Kulübü

Kemer Country Club’da sıradan bir gün, otelin muhteşem deniz manzaralı restoranında, lezzetli bir kahvaltı yaparak başlıyor.

Kahvaltınızı yaparken, çocuklar bir an önce kalkmak için size ısrar edemiyor; çünkü onlar, kahvaltılarını bitirir bitirmez soluğu çocuk kulübünde alıyorlar. Otelin Çocuk Kulübü’nde her gün farklı aktiviteler yaptırıyorlar. Burası, son yıllarda gittiğim oteller arasında en başarılı çocuk kulübü. Kulüpte çocuklarla ilgilenen ablalar, onlarla gerçekten ilgili. Ayrıca, çocukları eğlendirmenin yanında, onların gelişimini destekleyen aktiviteler tercih ediliyor. Çocuklar burada; alçıdan maske yapıyor, deniz kenarından taş topluyor, boyama yapıyor, bazen de boncuklardan eğleneli bileklikler yapıyorlar. Çocuk kulübünde, bu aktivitelerin yanında sportif aktiviteler de var. Ayrıca, çocuklar, otelin aquapark’ına da götürülüyor ve burada, birbirinden keyifli kaydıraklardan kayarken, eğlenceli vakit geçiriyorlar. Aquapark’ta, çocukları olası tehlikelerden koruyan cankurtaranlar da var.

Gözleme ve Türk Kahvesi Alanı

Yaz tatilinin vazgeçilmezidir gözleme. Kemer Country Club’da çalışan gözlemeci teyzelerin elinden lezzetli gözlemelerin tadına bakmayı ihmal etmeyin. Yanında sıcak bir çay ya da buz gibi ayran çok iyi gidiyor. Gözleme, kumpir ve pişi servisi, 15:00-16:00 saatleri arasında yapılıyor. Otelin bu alanında, kahvaltıdan sonra, keyifle Türk kahvenizi yudumlayabileceğiniz masalar da var. Kahvaltıdan sonra kahve içmeyi sevmiyorsanız ya da günün ikinci kahvesini içmek istediğinizde, akşam üzeri 17:00-18:00 saatleri arasında yapılan canlı müzik saatini de bekleyebilirsiniz.

Sportif Aktiviteler

Gün boyu deniz ya da havuz kenarında geçen günü kapatırken, odanıza geçmeden önce, biraz da birbirinden keyifli spor aktivitelerine katılabilirsiniz. Otelin diğer misafirleri ile kaynaşabileceğiniz plaj voleybolu, basketbol, mini futbol, tenis gibi aktivitelerin yanında; masa tenisi ve dart turnuvaları yapabilir, biraz da eğlenmek isterseniz, birbirinden keyifli ve ücretsiz olarak katılabileceğiniz dans derslerini de tercih edebilirsiniz. Otelin, macera sever misafirleri için parasailing ve rüzgar sörfü olanakları da var. Ayrıca, yorucu bir günün ardından masaj keyfi, denizin içindeyken de eğlenmeyi sürdürmek isteyenler için de muz, su kayağı, sürat teknesi ya da jet ski gibi ücretli aktivitelerinden de yararlanabilirsiniz.

Kemer Country Club’ın Meşhur Pideleri

Sıcak bir yaz gününde, karbonhidratın en lezzetli hallerinden birine, pidelere doymaya ne dersiniz? Kemer Country Club’ın ana restoranında, öğle yemeği saatinde, lezzetli ve sıcacık pidelerinin tadına bakabilirsiniz. Açık büfesinde; deniz mahsulleri, ızgara et ve lezzetli makarna seçenekleri de var ama açıkçası, pideler varken gözünüz pek o tarafa kaymıyor 🙂

Kemer Country Club Odaları

Tesis, misafirlerinin rahatı düşünülerek tasarlanmış. Bu nedenle; havuzdan, denizden, aktivite alanlarından ya da restoranlardan odalara ulaşım, 5 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde. Yemekten sonra odanıza çekildiğinizde, klimanızı da açtıktan sonra, serin ve konforlu bir odada dinlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Odalar, doğa ile iç içe ve modern bir şekilde dizayn edilmiş. Özellikle aile odaları, çocuklu aileler için büyük rahatlık sağlıyor. Otelin odalarında; internet olanağı, şifreli kasa, balkon ve mini buzdolabı da bulunuyor.

Gün Biterken

Otelin ana restoranında yiyeceğiniz lezzetli akşam yemeklerinden sonra, çocuklu aileler için keyifli bir çocuk diskosu ve ondan sonra da birbirinden keyifli gösteriler sizler bekliyor. Burada bir gününüz; denizde bol bol aktivite, lezzetli bir öğle yemeği, bolca sportif aktivite, sonrasında keyifli bir akşam yemeği ve eğlencenin ardından, konforlu ve rahat odalarında sona eriyor.