Koç Burcu:


İşinize ve kariyerinize odaklanacağınız bu hafta, ödemeler, banka işlemleri ve maddi işler ön planda olabilir. Sorun yaşadığınız konuları toparlayacak ve sorumluluk almaktan kaçmayacaksınız. Çarşamba günü sosyal çevrenizde maddi konularla uğraşabilirsiniz. Bu hafta mantığınız ve düşünceleriniz ön planda olacak ama vereceğiniz tepkiler krizlere yol açabilir. Yardım tekliflerini reddetmeyin ve yardım istemekten çekinmeyin. Cuma günü sert cümleler kurmaktan kaçının. Hafta sonu dinlenip enerjinizi toplayabileceksiniz.

Boğa Burcu:

Bu hafta sevdiğiniz insanla sorunlarınızı konuşup düzeltebilirsiniz. Kafanıza takılan bir konuyu konuşarak halledebilirsiniz. Kavga ettiyseniz, karşı taraftan özür dileyebilir veya onun özrünü kabul edebilirsiniz. Bu hafta her konuda, ortaklı işlerinizde ve kariyerinizde düşüncelerinizi ve mantığınızı kullanacaksınız. Kendinize, fikirlerinize ve dostlarınızdan alacağınız desteğe güvenin. Cuma günü toplum içinde sert çıkışlar yapmaktan kaçının. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü duygusal olarak tepkilerinizi iyi kontrol etmelisiniz.

İkizler Burcu:

Haftaya maddi sorumluluklarınıza öncelik vererek başlıyorsunuz. İşle ilgili sorun yaşadığınız ve yüzleşmeniz gereken konular varsa, haftanın başında bunları tatlıya bağlayabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla aranızdaki problemleri gidermek için harekete geçmelisiniz. Hırslı ve harekete geçmeye istekli olan yönlerinizle Çarşamba, Perşembe ve özellikle Cuma günü iş alanında dikkatli olmalısınız. Cuma günü sert çıkışlardan uzak durun. Hafta sonu sosyal ortamlarda rahatlayabilirsiniz.

Yengeç Burcu:

Haftaya özel ilişkinizde üstlendiğiniz sorumluluklarla başlıyorsunuz. Sevdiklerinizin isteklerini ön planda tuttuğunuz için, duygusal olarak moralsiz olabilirsiniz. Ancak aşk hayatında önemli konuşmalar yapabilirsiniz. Sıkıntılarınızı kafanızda büyütmeden dile getirmeli ve karşı tarafın gönlünü almalısınız. Aynı şekilde karşınızdaki kişi de size pozitif yaklaşabilir. Ayrıca yarım kalmış bir aşk yeniden alevlenebilir. Salı günü özel hayatınızdaki krizleri tetiklemeyin. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri tehlikeli durumlardan uzak durun. Maddi konularda aşırı tepki vermekten kaçının. Hafta sonu seyahat planları yapabilirsiniz.

Aslan Burcu:

Hafta başında ailenizde sorun yaşadığınız bir konuyu halledebilirsiniz. Aile büyüklerinizle aranız bozuksa barışmalısınız. Bu hafta maddi konularda yardımlaşma duygusu ön planda olacak. Salı günü işlerinizi düzenlerken, bir yandan da kriz yaşamaya açık olacaksınız. Perşembe ve Cuma günü özel hayatınızda dikkatli olun. Hıncınızı sevdiğiniz insandan çıkarma ihtimaliniz yüksek olacak. Cuma günü ağzınızdan çıkan sözlere dikkat etmelisiniz. Aynı şekilde eşinizin veya sevgilinizin iş yerinden birilerine kızdığına şahit olabilirsiniz. Hafta sonu ailenizle yaptığınız planlar, huzur bulmanıza yardım edebilir.

Başak Burcu:

Bu hafta, aşk hayatınızda aldığınız sorumluluklar artacak. Yakınlarınızdaki insanlarla sorun yaşıyorsanız, barışmak adına güzel başlangıçlar yapabilirsiniz. Yakın dostlarınız veya akrabalarınızla aranızdaki sıkıntıları halledebilirsiniz. Salı günü çocuğunuzla veya sevgilinizle aranızdaki krizleri ateşlemekten kaçının. Duygusal olarak kendinizi güçlü göreceksiniz ama inatlaşmayın. Cuma günü iş yerinde sinirli olabilirsiniz. Günlük işlerinizde de duygusal patlamalarınız Perşembe ve Cuma günü sizi zorlayabilir. Hafta sonu sevdiğiniz insanla vakit geçirmek isteyeceksiniz.

Terazi Burcu:

Haftaya ev ve aile hayatınız için zaman harcayarak başlıyorsunuz. Bu hafta maddi konulara yönelebilir ve maddi sorunlarınızı çözmek için fikir üretebilirsiniz. Salı günü aile hayatında kriz yaratabilirsiniz, bu nedenle sakin kalmaya çalışın. Çarşamba,

Perşembe ve Cuma günü risk almaktan hoşlanacaksınız. Ama Cuma günü eğlence ve aşk hayatınız için yapacağınız harcamalar sinirlenmenize neden olacak. Perşembe ve Cuma günü maddi anlamda risk almayın. Hafta sonu eğer işleriniz varsa vazgeçebilir ve tembellik yapabilirsiniz.

Akrep Burcu:

Bu hafta sorumluluklarınız ağır basabilir. Kısa vadeli planlarınız için kolaylıkla harekete geçebilirsiniz. Bu hafta bir konuyu çözüme kavuşturmak isteyeceksiniz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü aile hayatınızda hırslı ve düşünmeden hareket eden yapınızla kolay sinirlenebilir ve aşırı tepki verebilirsiniz. Özellikle Cuma günü bu konuya aşırı dikkat edin. Hafta sonu eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız.

Yay Burcu:

Haftaya maddi konularda alacağınız sorumluluklarla başlıyorsunuz. Ekonomik davranmanız gereken bir dönemdesiniz ama diğer taraftan hiç beklemediğiniz yerlerden yardım göreceksiniz. Eski meseleleri çözmeye odaklanabilirsiniz. Kafanıza taktığınız olaylar bu hafta gündeme oturacak. Salı günü maddi krizlere açık olacaksınız. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü yakınlarınızla iletişiminiz hızlanırken, duygularınız değişken olabilir. Cuma günü aşırı tepki vermekten kaçınmalısınız. Sinirinizi yakınlarınızdan çıkarmayın. Hafta sonu ailenizle birlikte evinizde dinlenmek size iyi gelebilir. Yoğun program yapmayın.

Oğlak Burcu:

Haftaya sorumluluk alarak başlayacaksınız. Sevdiğiniz insanla plan yapabilirsiniz. Sorun yaşadığınız arkadaşlarınızla bir araya gelip, sorunlarınızı konuşarak halledebilirsiniz. Daha önceden planlanmış bir işe başlayabilirsiniz. Salı günü alacağınız haberlerin sonucunda kriz yaratmaktan kaçının. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü maddi konular öne çıkarken, işle ilgili konularda maddi yönden anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Cuma günü bu açıdan özellikle dikkatli olun. Hafta sonu yakınlarınızla yapacağınız planlar sizi mutlu edebilir.

Kova Burcu:

Haftaya kariyeriniz için adım atarak başlayacaksınız. Salı günü kafanızda yarattığınız engellerden ötürü, kendi krizinizi kendiniz yaratacaksınız. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü hayat hızlanıyor. Duygusal anlamda iniş çıkış yaşayabilirsiniz. Hayattan aldığınız keyfi sorgulayabilir, yakın çevrenize karşı sabırsız olabilirsiniz. Cuma günü iş yerinde ve göz önünde olacağınız ortamlarda sinirli yapınızı kontrol etmeye çalışmalısınız. Ağzınızdan çıkanlara dikkat edin. Başkalarına gösterdiğiniz anlayışı kendinize de göstermeyi unutmayın.

Balık Burcu:

Sosyal anlamda sorumluluk alarak başlayacağınız bu hafta, sizi daha az tanıyan insanlarla yapacağınız görüşmeler artacak. Sıkıntı ve sorun yaşadığınız konulara çözüm bulabilirsiniz. Salı günü arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kendinizi çok zorlamayın.

Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü biraz geri planda durmanız gerekiyor. Önemli konulara yönelmeyecek ve gündelik işlerinizin üzerinde duracaksınız. Önceden verdiğiniz sözler, sizi zorlayabilir. Cuma günü yaptığınız konuşmalara dikkat edin. İşle ilgili konularda ya da günlük hayatınızda anlık öfke nöbetlerine kapılabilirsiniz. Bu sebeple düşünmeden hareket etmeyin. Hafta sonu aktif olacaksınız ve kendi isteklerinize yöneleceksiniz.