Koç Burcu:

Ailevi konulara yönelerek başladığınız bu hafta, ev ve aile ilgili konuşmalar önem kazanacak. Pazartesi ve Çarşamba günleri, eskiden gündeme gelen bir iş görüşmesi ya da fırsatı yeniden karşınıza çıkabilir. Ayrıca seyahate çıkabilirsiniz ya da eğitim alanında çok güzel bir şans elde edebilirsiniz. Eski sorunları bu hafta çözebilirsiniz. Özellikle Pazartesi günü, agresif davranmamalı ve konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz.

Cumartesi günü, özel hayatınızla ilgili ikili ilişkilerinize özen göstermelisiniz. Haftanın genelinde gergin olacağınız için, sevdiğiniz kişiyi kırmamak adına anlayışlı davranmalısınız ancak kafanıza göre davranma isteğinden vazgeçemeyebilirsiniz. Cumartesi günü Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle; 6 Aralık’a kadar gerileme sürecek. Ortaklı maddi işlerinizde, 6 Aralık’a kadar önemli kararlar vermekten kaçınmalı ve borç almamalısınız.

Pazar gününden sonra Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle, maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi ortağınızın veya eşinizin maddi durumundaki pozitif gelişmeler, sizin de rahatlamanıza neden olabilir. Vergi, kredi ve banka işlemlerinde güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Boğa Burcu:

Çevrenizle birlikte ailevi konulara odaklanacağınız bu hafta, maddi tartışmalara agresif tepkiler verebilir ve aynı fikirde olmadığınız insanlara anlayışsız davranabilirsiniz. Pazartesi ve Çarşamba günleri, maddi konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Eşinizin maddi durumundaki pozitif gelişmeler sizi de rahatlatacak.

Özellikle Çarşamba günü, sıkıntılarınıza çözüm bulmak için adım atabilirsiniz. Cumartesi günü, iş arkadaşlarınızla olan bağlantılarınıza dikkat edin çünkü anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İş ve sağlık konularında da ilişkilerinizde sorunlar oluşabilir. Cumartesi gününden sonra, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, 6 Aralık’a kadar özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize daha çok özen göstermelisiniz. Ortaklı işleriniz varsa, bu dönemde yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Yine bu dönemde, eski ilişkileriniz gündeme gelebilir.

Pazar gününden sonra, özel ilişkinize yoğunlaşabilir ve sevdiğiniz insanla güzel vakit geçirebilirsiniz. Eğer hayatınızda birisi varsa, ilişkiniz kuvvetlenecektir ancak kıskançlık ve baskı ile kendisini yorabilirsiniz, sakin kalmaya çalışın. Ortaklaşa atılacak adımlarda kuracağınız ilişkilerde, insanlara biraz daha dingin yaklaşın. Eğer inatçı olursanız, işlerinizi zora sokabilirsiniz.

İkizler Burcu:

Maddi konulara özen göstererek başladığınız bu hafta, ev ve aile hayatınız adına yapacağınız harcamalara yoğunlaşabilirsiniz. Hafta boyunca güzel fırsatlarla karşılaşacaksınız. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, özel hayatınızdaki sorunlarınızı çözebilir ve önceden planladıklarınızı yapmak için harekete geçebilirsiniz.

Özel ilişkinizde veya ortaklı konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Hafta başında özellikle sosyal ortamlarda gergin ve sinirli davranmamaya çalışın, konuşmalarınıza dikkat edin. Cumartesi günü, çocuğunuzla ilişkinizde ve aşk hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. İnsanlarla ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Cumartesi gününden sonra, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle; 6 Aralık’a kadar iş ve sağlık konularında gerilemeler yaşanacak. Bu dönemde iş hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve sorunlar yaşayabilir, birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Yeni bir işe başlamayın ve sağlığınızla ilgili önemli kararlar almayın. Daha önce yaptığınız planları uygulamaya koyabilirsiniz.

Pazar gününden sonra, kendinizi iş konularına verecek ve gündelik işlerle uğraşmaktan zevk alacaksınız. İş arkadaşlarınızla bağlantılarınız kuvvetleniyor. Ayrıca bu dönemde sağlığınızı daha fazla önemsemelisiniz.

Yengeç Burcu:

Kendinize ve hususi işlerinize yönelerek başlayacağınız bu hafta, duygusal anlamda iniş ve çıkış yaşayabilirsiniz. Bu hafta, hayatınızdaki en şanslı haftalarınızdan bir tanesi olabilir. İş konusunda güzel fırsatlar yakalayabilir ve olayları kendi lehinize çevirebilirsiniz. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, daha önceden yaptığınız planları uygulamaya koyabilirsiniz.

İşle ilgili sorunlarınızın üstesinden konuşarak gelebilirsiniz. Cumartesi günü ev ve aile konularında dikkatli olun. İş yerinde yaşadığınız gerginlikler ailevi ilişkilerinize yansıyabilir. Aslında bu hafta, mutlaka ilişkilerinizi kontrol altında tutmalısınız. Cumartesi gününden sonra, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle gerileme devam ediyor.

Aşk hayatınızda veya çocuğunuzla iletişiminizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Eski aşklar gündeme gelebilir ve eskiyi anabilirsiniz. Ancak yeni bir ilişkiye, başlamamalısınız. Pazar gününden sonra, aşk hayatınızda heyecan artabilir. Ayrıca duygusal olarak da yoğunlaşabilirsiniz. Bu dönemde kıskançlık, bencillik ve kibir gibi duygulara dikkat edin. Eğer dikkatli olmazsanız, kıskançlığa kapılabilir ve sorunlara sebep olabilirsiniz. Çocuğunuz varsa ilişkinizin üzerine eğileceksiniz.

Aslan Burcu:

Haftaya geri plandan yürüttüğünüz işler konusunda biraz isteksiz başlayacaksınız. Bu hafta oldukça keyifli olacaksınız. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri bu anlamda çok pozitif olacak. Aşk ve sosyal hayatınızda, çok mutlu olabilir ve keyif alabilirsiniz. Eski aşklarınız gündeme gelebilir veya eski bir mesele ile ilgili olumlu dönüş alabilirsiniz. Hobilerinize yöneleceksiniz, eğitim fırsatlarına veya güzel tekliflere açıksınız. Özellikle sorunlarınızı çözmek için bu günleri seçmelisiniz.

Cumartesi günü yakınlarınızla ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. İniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Fikri konularda çabuk tepkiler vermekten kaçınmalısınız. Cumartesi gününden sonra, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle gerileme devam ediyor. Bu nedenle 6 Aralık’a kadar ailevi konularda iletişim anlamında sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalardan kaçınmalı ve laf sokmamaya çalışmalısınız. Gerginliğinizi cümlelerinize yansıtmayın. Ayrıca emlak alma satma ve taşınma gibi konularda adım atmayın.

Pazar gününden sonra, sevginizi ve ilginizi evinize yönlendireceksiniz. Aile büyüklerinizle olan paylaşımlarınız artacak. Evinizde misafir ağırlayabilirsiniz. Ayrıca tadilat konularında da sorun yaşayabilirsiniz. Rutubet sorunlarına dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu:

Haftaya sosyal anlamda inişli çıkışlı başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla ilgili bir problemi çözmeye odaklanabilirsiniz. Ancak haftanın başında gergin ve sinirli tavrınızla, iletişim anlamında da sıkıntılar yaşayacaksınız. Ailenizle ilgili keyifli vakit geçireceğiniz bu hafta, özellikle Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, aileniz ve evinizle alakalı güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ayrıca daha önceden mevzu olmuş bir sıkıntıyı çözebilirsiniz.

Bu hafta kapınıza önemli bir fırsat gelebilir. Cumartesi günü, maddi konularda fevri olmaktan kaçının. Harcamalarınızla kazancınız arasında denge kurmalı ve planlarınızı bu dengede sürdürmelisiniz. Kolay tepki verebilirsiniz.

Cumartesi gününden sonra, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, gerileme devam ediyor. Bu nedenle 6 Aralık’a kadar, yakınlarınızla iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Akrabalarınızla ve kardeşlerinizle iletişiminizde aksaklıklar çıkabilir. 6 Aralık’a kadar hiçbir önemli girişimde bulunmayın. Yeniliklerden kaçının. Pazar gününden sonra; eğitim, öğretim ve reklam konularında güzel kazançlar elde edebilirsiniz. İletişim alanında yeni gelişmelere açık olacaksınız ama dilinizi tutmaya çalışmalısınız.

Terazi Burcu:

Göz önünde olacağınız işlerle başlayacağınız bu hafta, anne tarafından akrabalarınızla ilgili konulara odaklanacaksınız. Haftanın başında iş arkadaşlarınızla iletişiminize dikkat edin ve gergin tavırlardan uzak durun. İçinizde biriktirdiklerinizi daha fazla saklayamayıp, dışa vurabilirsiniz. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, iletişim açısından çok şanslı olacaksınız. Önceden başladığınız ve yarım bıraktığınız bir iş teklifi yeniden gündeme gelebilir. Yeniliklerden kaçınmalısınız ancak yarım bıraktığınız işleri tamamlayabilirsiniz.

Salı günü verdiğiniz yanlış tepki yüzünden oluşacak bir sorunu çözeceksiniz. Cumartesi günü ise, ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz kişinin başına buyruk tavırları canınızı sıkabilir. Bu hafta içe dönük olabilirsiniz ve kırılgan tavrınız ilişkinizi sekteye uğratabilir. Cumartesi gününden sonra, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle gerileme devam edecek. Bu nedenle 6 Aralık’a kadar maddi konularda önemli adımlar atmayın. Özellikle yeniliklerden uzak durun, yeni bir işe başlamayın ancak eski işlerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz. Pazar gününden sonra, maddi kazancınız artabilir. Ayrıca maddi anlamda kendinizi daha çok güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Maddi kazancınız artarken, harcamalarınız da artabilir.

Akrep Burcu:

Önemli koşuşturmalarla başlayacağınız bu hafta, gelecekle ilgili konulara yoğunlaşacaksınız. Özellikle bu hafta, maddi anlamda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ancak haftanın başında para konularındaki gerginliklere dikkat etmelisiniz ve risk almamalısınız. Bazı cümlelere kolay tepki vermeye açık olacaksınız.

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, işle ilgili güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz. Güzel anlaşmalar yapabilirsiniz ancak önceden planmış ve konuşulmuş olmasına dikkat edin. İlk defa karşılaşacağınız iş tekliflerinde veya anlaşmalarda sorun yaşayacaksınız. Salı günü sıkıntılarınıza çözüm bulabilirsiniz.

Cumartesi günü, kariyer alanında karşılaşacağınız beklenmedik olaylar, fevri tavırlar sergilemenize neden olacak. Özel ilişkilerinizde de gergin olacaksınız. Cumartesi gününden sonra, Merkür’ün sizin burcunuza geçmesiyle, gerileme devam edecek. Bu nedenle 6 Aralık’a kadar yanlış anlaşılmalar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Önemli girişimlerde bulunmayın. Pazar gününden sonra, kendinize ve dış görünüşünüze önem vereceksiniz. Sosyalleşecek ve eğlenceye yöneleceksiniz. Israrcı ve meraklı yönlerinizi bastırabilirseniz, özel hayatınızda ve sosyal çevrenizde dikkatleri üzerinize çekebilir ve parıldayabilirsiniz.

Yay Burcu:

En şanslı olduğunuz haftalardan birine başlarken, maddi konularda agresifleşmeye ve fevri tepkiler vermeye açık olacaksınız. Kafanızdaki fikirlerinizle ilgili, sevdiklerinizden onay görmeyeceksiniz. Ağzınızdan çıkanlara dikkat etmelisiniz, aksi halde olaylar geri dönülmez bir noktaya gelebilir. Salı günü, ilişkiniz gündeme gelebilir ve eski bir olayla yeniden karşılaşabilirsiniz.

Pazartesi ve Çarşamba günleri, şans sizden yana olacak ve hem kariyer hem de iş anlamında büyük bir fırsat karşınıza gelecek. Şanslısınız. Cumartesi günü, arkadaşlarınızla ve sevdiğiniz kişiyle aranızdaki dengeyi korumalısınız. Bazı arkadaşlarınızla sorun yaşayabilirsiniz.

Cumartesi gününden sonra, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle gerileme devam edecek. Bu nedenle, 6 Aralık’a kadar, içinize attığınız sorunlara çözüm bulmak için çaba sarf etmelisiniz. Eskiden uğraştığınız sorunlarla yeniden karşılaşabilirsiniz. Yeni adımlar atmayın ve girişimde bulunmayın. Pazar gününden sonra, çok uğraştığınız bir konu ile ilgili geride durabilirsiniz. Biraz geri çekilecek ve hayatınızı gözden geçirmeye başlayacaksınız. Manevi konulara yönelebilir ve sosyallikten biraz olsun uzaklaşabilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Özel hayatınıza odaklanarak başlayacağınız bu haftanın en başında, yakınlarınızla ilişkilerinize dikkat etmeli ve çevrenizde gelişen olaylara sinirli yaklaşmamalısınız. Sorunları gözünüzde fazla büyütmemelisiniz. Genel anlamda şanslı olacağınız bu hafta, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerinde kendinizi her açıdan mutlu hissedeceksiniz. Hem maddi hem manevi olarak huzur duyacaksınız. Ayrıca bazı konularda geri planda durmak da bu etkiyi yaratacak. Salı günü, yurt dışı ile ilgili konularda ilerleme kaydedecek ve çözüm odaklı çalışacaksınız.

Cumartesi günü, sosyal ortamda sıkılganlaşabilir ve fevri tavırlarla durumu çıkmaza sokabilirsiniz. Kariyerinize ve ailevi ilişkinize özen gösterin. Cumartesi gününden sonra, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle gerileme devam edecek. Bu nedenle 6 Aralık’a kadar eski arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla aranızda sorun çıkabilir veya eskiden yaşadığınız bir problem yeniden gündeme gelir. Yeni adım atmaktan kaçınmanız gereken bu hafta, özellikle organizasyon konularında sağlam adım atın veya tamamen geride durun. Eğer illa yapmanız gerekiyorsa, eskiden planladığınız bir işin peşine düşmelisiniz. Pazar gününden sonra, seyahat, medya, ticaret, hukuk ve eğitim alanlarındaki fikirlerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz.

Kova Burcu:

Rutin işlerle başladığınız bu hafta, ailevi konulara yönelecek ve ertelediğiniz işlerinizi tamamlamaya odaklanacaksınız. Bu hafta genel anlamda çok şanslısınız. Ancak haftanın en başında, maddi konularda verdiğiniz tepkilerde aşırıya kaçmamalısınız. Agresif olmamaya çalışın.

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günler, çok büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz. Sosyalleşmeye başlayacaksınız ve son derece aktif olacaksınız. Bu nedenle, yeni insanlarla tanışabilirsiniz ve hem aşk hem de kariyer anlamında yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çarşamba günü, önceden konuştuğunuz bir sorunla uğraşabilirsiniz.

Cumartesi günü, tanımadığınız insanlarla olduğunuz ortamlarda ilişkilerinize dikkat edin. Sıkılgan ve fevri davranmayın. Cumartesi gününden sonra, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle gerileme devam edecek. Bu nedenle 6 Aralık’a kadar kariyer ve iş konusunda, yanlış anlaşılabilir ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Yarım kalan işlere odaklanırken, yeni bir işe başlamaktan kaçının. Pazar gününden sonra, kendinizi göstereceğiniz bir döneme gireceksiniz.

Balık Burcu:

Yaratıcılığınız artacağı hafta başından itibaren, size keyif veren şeylere yöneleceksiniz. Bu hafta çok şanslısınız. İş yerinde güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Haftanın başında, sinirli olacaksınız, bu nedenle ağzınızdan çıkanlara dikkat etmelisiniz.

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri, daha önceden gündeme gelmiş olan bir iş fırsatı yakalayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda, göz dolduracaksınız. Özel hayatınızda, pozitif olaylar yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü, maddi konularda gergin olacaksınız. Sevdiğiniz kişinin veya eşinizin yaşadığı maddi sıkıntılar sizin de sinirinizi bozabilir. Harcamalarınızla kazançlarınızı iyi dengeleyin. Fevri davranmaktan kaçının.

Cumartesi gününden sonra, Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle gerileme devam edecek. Bu nedenle 6 Aralık’a kadar gelecekle ilgili konularda, bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Eski iş arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Pazar gününden sonra, seyahate çıkabilirsiniz. Yeni şeyler keşfetmek mutlu olacaksınız ve seyahate çıkmak size keyif verecek. Yeni tanıştığınız veya az tanıdınız kişilerle, kolay iletişim kuracaksınız.