Yeni yıla kimlerle ve nasıl girersek bütün yılımız öyle geçermiş. Pek çoğumuz bu ritüeli duymuşuz, hatta buna inanır olmuşuz. Belki de bu sebeple yılbaşını en özelimiz olan kişilerle, en sevdiklerimizle bir şölen havasında geçirmek, yeni yıla girişi kutlamak hemen hepimiz için çok önemlidir. Kimimiz sevgilimizle baş başa bir yılbaşı isterken, bazılarımız ailecek ya da kalabalık bir arkadaş grubuyla yeni yılı kutlamayı tercih ediyoruz. Ama sebebi ve kutlama şekli nasıl olursa olsun bir yılı birlikte acı, tatlı anılarla birlikte geçirdiğimiz, yeni yıl, hatta yıllar boyunca birlikte olmak istediğimiz kişilerle doyasıya eğlenmek hepimiz için çok önemli. Bu sebeple de daha yılbaşına haftalar varken en güzel restoranlarda, eğlence mekanlarında yer ayırtılır ya da günler önceden evde hazırlıklar başlar, en leziz tatlar yılbaşı partisi için masada yerini alır.

Madem yeni bir yıla girmek bu kadar önemli, elbette ki bu geceyi daha özel kılacak, ona anlam katacak bir yılbaşı hediyesine de kimse hayır demez. Her özel günde olduğu gibi eminim yılbaşında da en güzel ve en anlamlı hediyeyi sevdiklerimize almak için epeyce kafa yoruyoruz. İşte bu süreçte yılbaşını sevgilisiyle geçirecek kadınlar için erkeklere özel yılbaşı önerilerimizi sıralayalım.

Her ne kadar hediye kişiye özel olsa da, erkekleri genel olarak memnun edebilecek, onların aşkını alevlendirecek hediye fikirlerimizi paylaşmanın tam vakti diye düşünüyorum.

• Yeni yıl kitabı

Herkesin akıllı telefonları, tabletleri elindeyken insanlar artık her anını ve özellikle de sevdikleriyle geçen güzel anları ölümsüzleştirmek için sayısız fotoğraflar çekiyor. Hal böyle olunca da eminim sevgilinizle geçen bir yıla dair çok sayıda fotoğraf mevcuttur. Madem öyle, son bir yıla dair en güzel anıların kanıtı olan bu fotoğraflardan ölümsüz bir kitap yapmak çok iyi bir fikir olabilir. İnternette bu işi birkaç gün içinde yapabilen pek çok site bulunuyor. Özellikle de sevgiliniz sizin gibi romantik bir aşıksa, bu ölümsüz hediyeyi yaşamının sonuna kadar saklamayı tercih edecektir.

• Fotoğraf baskılı fincan

Geçen bir yılda olduğu gibi 2019 yılında da hep gözünün önünde siz olun diye, çay ya da kahve tutkunu olan sevgilinize ona özel bir fincan yaptırabilirsiniz. Özellikle de birlikte gülümsediğiniz bir fotoğrafınızı fincana baskı yaptırdığınızda tüm yıl boyunca günde birkaç kez sizin bu özel hediyenizi kullanacaktır. Hatta aynısından bir tane de kendinize yaptırıp daha özel hale getirebilirsiniz.

• Koskocaman bir yiyecek sepeti

“Erkeğin kalbine giden yol, midesinden geçer” sözüne itimat etmekte fayda var. Aslında kadın, erkek hepimiz çok seviyoruz yemeyi, içmeyi, hele bir de abur cuburlar varsa yemeden duramıyoruz. Madem öyle, yılbaşında sevdiğinize neden onun gönlünü çalacak bir yiyecek sepeti hazırlamıyorsunuz? Peki, bu sepetin içinde neler mi olsun? Orası daha çok sizin istekleriniz ve sevgilinizin neleri yemeyi sevdiğiyle ilgili olsa gerek. Ama bence çikolatalar, mümkünse sizin evde ona özel olarak hazırladığınız minik kurabiyeler, kekler, hadi biraz da şımarsın deyip cipsler ve daha neler neler … Eğer bir de sevgiliniz uzakta ise, yani yılbaşını beraber kutlayamayacaksanız bu yiyecek sepeti onun kalbine giren en önemli anahtarlardan birisi olabilir.

• Mis kokulu parfümler

Sevgilinizin güzel kokması, daha doğrusu tam da sizin istediğiniz gibi kokması şahane olmaz mı? Belki de pek hoşlanmadığını bir parfüm seçimi var. Siz bunu şık bir parfüm hediyesiyle kolayca istediğiniz yönde değiştirebilirsiniz. En sevdiğiniz erkeksi kokuları şöyle bir gözden geçirin, tabi bir de sevgilinizin zevklerini göz ardı etmeyin yılbaşı için şahane koku setlerinden birisini hediye edebilir, hem kendinizi hem de sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz.

• Zamanı sizinle geçirsin diye

Söz konusu olan bir erkeğe hediye almaksa, değişmez seçeneklerden birisi her daim saattir. 100 liralardan 1000 liralara kadar farklı fiyat seçeneği bulunan, çeşit çeşit saatlerden birisi de sizin sevgilinizin gönlüne hitap edebilir. Zamanın değerini bilen, saatini hep sizinle geçirdiği zamanlara ayarlayan sevdiğiniz için zamanı ölümsüzleştirin, gün içinde onlarca kez sizin yılbaşı hediyenize baksın. Hem klasik hem spor hem de spor- klasik modelleri bulunan saatler bu yılbaşını sevdiğiniz için ölümsüz kılabilir. Hatta çiftlere özel tasarlanan kadın- erkek saati çiftlerinden alarak zamanı birlikte, aynı saatten takip edebilirsiniz.

• Klasik sevenlere

Hediye, tamamen kişinin zevkine göre değişir, aslında hediyeyi alan kişinin değil, hediye edilen kişinin zevkine göre alınması gerekir. Bu yüzden hediye seçerken sevdiğinizin yaşam tarzını, günlük ve iş halini hesaba katın derin. Klasik giyinmesi gereken bir işte çalışıyor ya da giyim kuşamda tercihini klasikten yana kullanıyorsa bir ömürlük kol düğmeleri ve kravat tam da sizin için olabilir. Bir erkeğe kendini özel hissettiren hediyelerden bir alternatif istiyorsanız hemen kol düğmelerini seçmeye başlayın.

• Oyun konsoluna hiçbir erkek hayır diyemez!

Bir yılbaşı hediyesinden bahsedildiğinde pek çok kişinin aklına oyunlar gelmiyor olabilir. Ancak erkekler söz konusu olduğunda, içindeki çocuğun hiç büyümediği gerçeğini kabul etmekte fayda var. Yaşı kaç olursa olsun erkekler oyunları, rekabeti ve özellikle de bilgisayar oyunlarını çok severler. En sevdiği oyun serisinin bir cdsini ya da çok sahip olmak istediği bir oyun konsolunu ona hediye eden sevgiliyi daha çok sevmemek için hiçbir sebep yok. Sevdiğinizin içindeki çocuğa oyunlarla hitap edin!

• Mini bir tatil molası

Kesinlikle herkes tatilleri sever. Bulunduğu ortamdan, yorucu iş yaşamından, rutin olan her şeyden küçük bir kaçış, mini bir mola herkese iyi gelir. İşte bunun için sevdiğinizi yanınıza alıp uzaklaşabileceğiniz 2 günlük bir tatil planlayın ve bu yılbaşını ölümsüz kılın. İsterseniz yurtdışında ya da il dışında, yakın yerlerde gidip bir gece konaklayabileceğiniz her bütçeye uygun alternatifler bulunuyor. Siz sadece seçenekleri bir gözden geçirin ve onun sizinle olan bağını güçlendirebilmesi için küçük bir mola ile teşvik edin. Baş başa bir ya da birkaç gün kesinlikle hem size hem de ona iyi gelecektir.

• Dekoratif yastıklar

Geçen yılda olduğu gibi, 2019 yılında da sevdiğinizin en güzel rüyalarında siz olmak istemez misiniz? Elbette ki, çok güzel olur. İşte bunun için her gece yumuşacık sarılıp ya da başının altına alıp mışıl mışıl uyuyacağı dekoratif yastıklar çok doğru bir hediye alternatifi olabilir. İsterseniz yastığın üzerinde kıpkırmızı ya da pespembe bir kalp olsun, isterseniz ikinizin en romantik resimlerinden birisi olsun kesinlikle beğenecektir. Hele bir de romantik bir sevgiliniz varsa yastık siparişini şimdiden verin derim.

• Kişiye özel yeni yıl takvimi

Yeni bir yıla girerken tüm yılı sizinle geçirmesi için çok geçerli bir sebep olarak size ve aşkınıza özel bir takvim hazırlatabilirsiniz. En romantik ve sevgi dolu fotoğraflarınızı bir gözden geçirin. Fotoğraf sayınıza göre her güne, her haftaya ya da her aya bir fotoğraf şeklinde takvim baskısı yaptırabilirsiniz. Bu sayede 2019 yılı hem sizin için hem de onun için ölümsüz olur.