Bir hekim olarak öncelikle, hekimliğin her alanının tanı, tedavi, takip, iyileştirme, koruma ve yaşam alışkanlığı edindirme ; gerektiren bir sanat olduğuna inanıyorum. Teşhis konmadan önce kişinin dinamiklerinde, bunlar genetik faktörler, gündelik yaşam alışkanlıkları yani beslenme, hareketlilik, ürün kullanımı, uyku düzeni, duygusal faktörler, gibi kişiye bağlı faktörlerin iyi bilinmesi gerektiğini hastalık yoktur hasta vardır politikasının izlenmesi gerektiğine inanıyorum. Bu bilinçle iyileştirmek, güzelleştirmek, genel sağlık hali kazandırmak için bireyi ele alıp iç ve dış faktörler konusunda tıbbi yeterlilikle kişiye özgü tedavi edici ve koruyucu tedaviler yapmaya, önerilerde bulunmaya, ürün kullandırmaya genel olarak kişiye özel sağlıklı yaşam yönetimi adını vermekteyiz. Uluslararası platformlarda bireysel tıp olarak oluşan bu algı çağımızın tıbbi başarılarını artıran hızla gelişmekte olan hekimlik sanatında rutin hekimlik algısını genişleterek, kişiye özgünlüğü esas alır.

Medikal estetik hekimliğim; ameliyatsız yüz-cilt gençleştirme, cildin ve görünümün problemlerini çözümlemeyi, altın oran uygulamaları yapmayı, anti aging (yaşlanma karşıtı) uygulamaları, sağlıklı zayıflama (medikal detoks), vücut şekillendirme uygulamalarını; çeşitli ilaç ve ürünlerle cilt içi enjeksiyonlar yaparak, çeşitli cihazlardan faydalanarak ve hızla gelişen yeni teknolojileri, ürünleri, uluslararası çalışmaları takip edip kıyaslayarak hastalarıma özgünlük, doğallık, iyilik, güzellik hali katmak için mükemmeliyetçi ve empatik yollarla benimsediğim çok sevdiğim ünvanım aslında yaşam tarzım. Bu işi yaparken kullandığım sloganım gülümseyelim, gülümsetelim.

Hekimliğimde yola çıktığım bütünsel ve bireysel tıp anlayışıyla iki tabir üzerinden hastalarımı bilinçlendiriyorum: Yüz mimarisi ve restorasyonu.. Yüz mimarisi ile bana gelen hastalarımın yüzde bulunan katmanlarımızın her birine ; kas, yağ, kemik yapılarımızı ve altın oranı dikkate alarak ne gibi işlemlerden geçirerek doğal, kalıcı, özgün, fresh bir görünüm katabileceğimi, yüz restorasyonunda iç ve dış faktörlerden bu kadar etkilenebilen derimizin gençleşmesi, rahatsızlıkların çözülmesi ve daha iyi hale gelmesi için gerekli işlemleri sunuyorum. İki konuda da aynı anda tedaviler başlatıldığında tam manada cilt gençleştirme ve iyileştirmesine kavuşturmuş oluyorum. Bir de bu süreçlere giren hastalarımda ağır metal, toksin gibi, vitamin mineral yetmezlikleri gibi yakaladığım konular olursa özel bir kan tahlili yaptırarak arınma, medikal detoks programına tabi tutarak, içten gelebilecek işlemin daha iyi olmasını engelleyecek blokajları çözmeye ve iyileştirmeye ve daha kalıcı sağlık hali katmaya çalışıp mükemmeli hedefliyorum.