İncelmek, daha fit bir görünüme kavuşmak her yaştan herkesin hayali ve aslında hakkıdır. Fiziksel görünümünden memnun olmayan ya da her ne yaparsa yapsın bölgesel bazı deformasyonlardan, yağ birikintilerinden kurtulamayan kişiler için bu şekilde yaşamak bir kader olmamalıdır. İşte tıp ve estetik dünyası da böyle düşünmekte ki, her geçen gün kişilerin dış görünüşünü daha onların istediği gibi yapacak, özgüvenlerini artıracak yöntemler, teknikler geliştirmekte ve uygulamaktalar. Bunlardan birisi de isteyen herkesin istediği bölgedeki yağ birikintisinden kurtulmasına olanak sağlayan Endermolab Sistemdir (LPG). Endermolab Sistem (LPG) sayesinde artık herkes istediği bölgeleri tam olarak inceltebilme olanağına kavuşmuş durumdadır.

Endermolab Sistem (LPG) nedir, ne işe yarar?

Endermolab Sistem (LPG); vücutta incelme, sıkılaştırma, şekillendirme, selülit giderme, anti aging, yenileme ve pürüzsüzleştirme işlemlerini sağlıyor. Endermolab Sistem (LPG) ile vücut bakımı bölgesel yağlanmayı, selülit yüzünden oluşan portakal kabuğu görünümünü azaltarak, basen ve kalça hatlarını şekillendirip, incelmeye, pürüzsüz bir cilt ile cildin elastikiyetini geri kazandırmaya vücudun genel olarak şekillenmesine yardımcı olabilir. Endermolab Sistem (LPG) bölgesel olarak yağlanmış bölgelerde yağ yakımını aktive ederek istendiği gibi bir görünüme kavuşmaya yardım ederken, vücudu yeniden şekillendirmeyi destekleyerek 1, hatta kimi zaman 2 bedene kadar incelmeyi sağlayabilir.

Endermolab Sistem (LPG) ne sıklıkta ve kaç seans uygulanır?

Endermolab Sistem (LPG) haftada 2 seans şeklinde, ihtiyaca göre 8 – 10 seans uygulanmaktadır. Bu bakımdan 1 – 1 buçuk ay içinde kişi istediği görünüme kavuşabilir. Endermolab Sistem (LPG) seansları ihtiyaca göre 45 – 60 dakika sürer ve kısa süre içinde hızlıca bir beden incelme sağlanır.

Endermolab Sistem (LPG) faydaları nelerdir?

• Vücutta bölgesel olarak birikmiş inatçı yağların giderilmesi,
• Vücut hatlarının şekillendirilmesi,
• Vücudun dengeli bir şekilde form kazanması,
• Cildin sıkılaşması ve pürüzsüz bir görünüm kazanması,
• Selülitlerin yok edilmesi
• Deri yüzeyinde oluşan biyokimyasal reaksiyonların desteklenmesi,
• Yağ hücrelerini uyararak bölgesel yağların ve dirençli selülit dokusunun yok edilmesi,
• Uygulanan diyet ve düzenli egzersize rağmen yok edilemeyen inatçı yağ bölgelerinin erimesi,
• Hücrelerine yenilenme fonksiyonunun yeniden öğretilmesi ve vücudu eğiterek hücrelerde yavaşlayan biyolojik süreçlerin canlandırılması

Endermolab Sistemle (LPG) bölgesel kazanımlar

• Mide, sırt ve kollarda; 35 dakika gibi bir süre içinde, üst vücuttaki yağ depoları giderilir ve incelme sağlanır. Sonuç olarak incelmiş bel ve  karın, sıkılaşmış kollar elde edilir.
• Popo, basen, kalça ve bacaklarda; 35 dakika gibi bir süre içinde, basen ve kalçaları inceltir ve selülitli bölgeler pürüzsüzleştirir. Sonuç olarak yeniden şekillenmiş popo ve üst bacaklar elde edilir.
• Tüm selülitli bölgelerde; 35 dakika gibi bir süre içinde, yağ depoları kırılır, selülitli bölgeler pürüzsüzleşir ve cilde yeniden yoğunluk kazandırılır. Sonuç olarak daha incelmiş, portakal görünümü giderilmiş, yeniden şekillenmiş ve sıkılaşmış bir cilt elde edilir.
• Popo ve bacaklarda; 35 dakika gibi bir süre içinde, LPG direnaj bakımı; su tutumu ve selülit tedavisinde; aktif olarak direnaj yapılır ve selülit görünümü pürüzsüzleşir. Sonuç olarak portakal kabuğu görünüm kaybolur ve bacaklar yeniden şekillenir.
• Tüm vücutta; 35 dakika gibi bir süre içinde, sıkılaştırma ve şekillenme bakımı, kolajen ve elastin üretimini sağlayarak cilt derinlemesine dolgunlaştırılır. Sonuç olarak daha sıkılaşmış bir cilt ve şekillenmiş bir vücut elde ediliyor.
• Bacaklarda direnaj bakımı; 35 dakika gibi bir süre içinde, bacaklarda kan dolaşımı artırılır ve kısa süre içinde bir hafifleme ve rahatlama hissi olur. Sonuç olarak daha incelmiş ve yeniden şekillenmiş bacaklar elde edilir.