Evet, şu bir gerçek ki; hepimiz her daim en genç, en canlı, en güzel görünmek istiyoruz. Zaten neden istemeyelim ki? Yılların hızla akıp gidiyor olması, yaşam ve çevre şartlarının cildimizi yıpratıyor olması bence sadece bizim suçumuz olamaz. Bunda bizim bir etkimiz varsa da bakım kremleri, maskeler, peelinglerle bu kötüye gidişi durdurmak için de bizler elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz. Ama çoğunlukla bizim bu kendi kendimize yaptıklarımız çoğu zaman basit önlemlerden öteye gidemiyor. Bu soruna daha profesyonel, daha ciddi ellerin dokunması gerekiyor. Madem öyle bizler çaresiz değiliz.

Şunun altını çizmekte fayda var ki, bizlerin bu isteği de ne tıp, ne de estetik dünyasında karşılıksız kalmıyor. Bilim insanları sanki bizi daha genç gösterebilmek, aldığımız yaşları saklayabilmek için çalışıyor. Anti- aging etki gösteren, yılların etkisini azaltan, daha az görünür kılan pek çok farklı uygulama bizlerin hizmetine sunuluyor. Bunlardan birisi olarak da son zamanlarda “Baby Face” uygulamasının adını sıkça duyar olduk. Peki, nedir bu baby face (thulium lazer), nasıl çalışır, kimlere yapılır ve bizlere ne fayda verir.

Baby Face (thulium lazer) nedir?

Baby face (thulium lazer); “hızlı ve etkili lazer destekli cilt bakımı” sloganı ve iddiası ile hayatımıza girmiş durumda, bizlerin de merakını cezbetmektedir. Baby face uygulaması, cildi canlandırıcı bileşikleri cildin en derinlerine dağıtarak yaşlanan ve hasar gören cildin genel görünümünü iyileştirme, yılların verdiği hasarları onarma metodudur, başka bir deyişle cilt gençleştirme sürecidir. Lazer kullanmadan da pek çok cilt bakımı yapılıyor, kozmetik ürünler cilde uygulanıyor elbette. Ancak bu ürünler cilt tarafından tamamen değil, kısmen emildiği için cildi derinlemesine etkileyemiyor, daha çok yüzeysel bir iyileşme sağlıyor. Baby Face (Thulium lazer) cihazı hasarlı cildin kendini onarmak ve yenilemek için ihtiyaç duyduğu güçlendirici hayati besinleri cilt altında dağıtıyor ve cilt altı dokulara gönderiyor. Lazer uygulaması ile bu etki en üst düzeye çıkıyor. Baby face uygulaması, çok gelişmiş bir lazer uygulamasının özel içeriğe sahip dermokozmetik ampullerle desteklendiği çok etkili yeni nesil bir cilt yenileme sistemidir. Bu ampuller hasarlı cildin onarım ve iyileşme için en çok ihtiyaç duyduğu besinleri içerir. Cilt için zengin içerikli Baby face ampullerinin cilt tarafından maksimum düzeyde emilebilmeleri için ideal ortamı sağlayan sistem sayesinde cilt içten dışa doğru hızlıca iyileşir. Cilt onarımı için özel bir formülle hazırlanan Baby face ampulleri cildi yenileyen, gençleştiren, aydınlatan ve özellikle de güneşten, yaşlılıktan ya da herhangi bir sebepten kaynaklanan lekeleri tedavi eden etkilere sahiptir.

Baby Face (thulium lazer) neler için kullanılır?

  • Güneşten kaynaklanan lekelerin silinmesi,
  • Kırışıkları azaltma,
  • Cilt gevşekliğini azaltma,
  • Yaşlanmayı önleme,
  • Yaşlanma etkilerini geciktirme,
  • Yaşlılıktan kaynaklanan lekelerin giderilmesi,
  • Cildi aydınlatma,
  • Dekolte bölgesinin bakımı ve onarımı,
  • Cildin renk tonunu açma,
  • Boyun bölgesini gençleştirme,
  • Epidermal Melazma tedavisi

Baby Face uygulaması yukarıda sıralanan cilt sorunlarından azami ölçüde kurtulabilmeyi garanti eden yüksek teknoloji bir thulium lazer sistemidir. Cilt altına uygulanan yüksek besin değeri olan ampullerle cilt sorunlarının iyileşmesi sağlanır. Thulium lazer sistemi, cildin tam da ihtiyacı olan bu ampullerin ciltte emilmesi için en uygun ortamı sağlar ve cildin içten dışa doğru iyileşmesini destekler.

Baby Face (thulium lazer) kimlere uygulanabilir?

Baby Face (thulium lazer) ileri düzey bir cilt bakım ve onarım uygulamasıdır ve cildin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilmektedir. Bu bağlamda klasik cilt bakımı programlarından istediği sonucu alamamış herkes için baby face uygulaması mümkün olabilir. Bununla birlikte geleneksel lazer tedavileriyle cildi gençleştirme uygulamalarının gerektirdiği gibi beklemek istemeyenler de baby face uygulamasında yararlanabilirler. Ayrıca;

  • Kısa süre içinde daha parlak bir cilt tonuna kavuşmak isteyenler,
  • Beklemeden cilt dokularını iyileştirmek isteyenler,
  • Cilt hasarlarını gideren ve yenilerin oluşumunu önleyebilen uzun vadeli bir cilt bakımı programı arayanlar,
  • Daha önceden yaptırdığı başka bir lazer ya da alternatif enerji tedavisini destekleyecek tamamlayıcı bir tedavi isteyenler için baby face (thulium lazer) uygundur.

Baby Face (thulium lazer) avantajları nelerdir?

  • Ağrı, acı olmaz,
  • Anestezi gerekmez,
  • Uygulama için beklemek gerekmez,
  • Çok hızlı etki gösteren bir tedavidir,
  • Uygulama bittikten sonra evde de bakım ve iyileşme devam eder.

Baby Face (thulium lazer) cilde saflık ve doğallık verir!

Baby Face (thulium lazer) işleminde kullanılan ampuller bu sistem için özel olarak tasarlanmıştır ve maksimum etki gösterir. Çünkü her ampulde cilde yıllar önce sahip olduğu doğal, saf ve genç görünümü kazandıracak bileşen vardır. Bu sebeple de uygulama sonucunda hastalar tedaviden en uygun, en başarılı sonuçları elde edebilir. Baby Face (thulium lazer) gençleştirme, güzelleştirme garantilidir.

Baby Face (thulium lazer) yüksek teknoloji ürünü bir uygulamadır!

Baby Face (thulium lazer) günümüzde cilt gençleştirme ve cilt onarımı için uygulanan en yüksek teknoloji ürünüdür. Bu uygulama ile dakikada 6.000 mikro kanal açılır ve hasta bu sırada hiç acı, acı hissi yaşamaz.

Baby Face (thulium lazer) pratik bir uygulamadır!

Cilt gençleştirmeden, cildin içten onarımından bahsedildiğinde genellikle uzun sürede alınacak sonuçlardan bahsedilir, sabırlı olmak gerektiği söylenir. Özellikle de seansların çok uzun olması hastaların endişe duydukları hususların başında gelir. Oysaki baby face uygulaması seansları sadece 6 dakika sürer ve bu sayede hasta günlük hayattan kopmadan aktivitelerine devam edebilir. Uygulama sonunda ciltte herhangi bir yara, iz ya da kızarıklık olmadığından baby face uygulamasının ardından kişi işine gidebilir.

Baby Face (thulium lazer) çok yönlü etki gösterir!

Baby Face (thulium lazer) uygulaması bir değil, birçok etkiyi aynı andan yaratabilmekte, cilde çok yönlü fayda sağlamaktadır. Bu uygulama ile lazer destekli cilt bakımı, patentli nano-particuler ürünleriyle desteklenmektedir.

Baby Face (thulium lazer) uygulaması ne kadar konforludur?

Baby Face (thulium lazer) sistemi hastalar için konforu en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlanmıştır. Günümüzde hemen herkesin mustarip olduğu zamansızlık sorunu baby face uygulamasında sorun olmaktan çıkar. Çünkü hızlı bir işlemle lazer enerjisi son derece küçük mikro ışınlar aracılığıyla dağıtılarak tedavi kolayca yapılabilir. Kısa sürede, acısız, ağrısız, en etkili sonuçlar alınabilir.

Baby Face (thulium lazer) uygulamasının bekleme süresi var mıdır?

Baby Face uygulamasında sonra neredeyse hiç beklemek gerekmez. Cilt altına verilen mikro ısınlar ve uygun düzeydeki enerji sayesinde cilt sorunları hızla iyileşir. Bundan dolayı da hastalar beklemeden günlük faaliyetlerine dönebilir.

Baby Face (thulium lazer) kaç seans yapılır?

Bu tedaviden en iyi sonuçları alabilmek için 5 seans uygulanması önerilir. 5 seans tamamlandıktan sonra beklenen sonuçlar alınabilir. Ancak her cildin ihtiyacı farklı olduğundan bu konuda en doğru kararı uygulamayı yapan doktor verecektir.

Baby Face (thulium lazer) uygulamasının sonuçları ne kadar sürede alınır?

Bu uygulamanın ciltteki etkisini çoğu hasta birkaç gün gibi çok kısa sürede alır. İlk 2 seanstan sonra ciltteki değişim rahatlıkla fark edilir. Ancak tıpkı diğer tedavilerde olduğu gibi bu süre kişinin cildine göre değişir.