Barbara Palvin, pek çok kişinin hayranlık duyduğu Victoria Secret meleklerinden bir tanesi. Küçük yaşlardan beri modellik yapan Barbara, modellik kariyerine adım attığından beri ünlü modaevleri ve markalar tarafından sıkça tercih ediliyor. Güzel model, bugüne kadar birçok ünlü derginin kapağında yer aldı. 19 yaşındayken L’Oreal Paris’in en genç güzellik elçisi olurken L’Oreal ailesine Gwen Stefani ve Claudia Schiffer ile birlikte katıldı. Herkes tarafından sevilen kişiliği ile birlikte geleceğin en çok ümit vaadeden genç modelleri arasında yer aldı. 2012 yılında Victoria Secret meleklerinden biri olması, kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu ve bu sayede moda dünyasında herkesin ilgisini çeken bir isim haline geldi.

Barbara Palvin, 8 Ekim 1993 tarihinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de doğdu. İki kızkardeşten küçüğü olan Barbara, lise eğitimini Budapeşte’de bir lisede tamamladı. Lisede olduğu dönem boyunca futbol oynamaktan ve jimnastikten hoşlanırken 2006 yılında annesi ile birlikte sokakta yürürken keşfedildi. Manken ajansından bir yetkili Barbara’yı sokakta keşfettikten sonra onu modellik için ikna etti. Ardından ise Barbara’nın modellik kariyeri başlamış oldu. Barbara, sektöre atılmadan önce kendisini keşfeden mankenlikk ajansı deneme çekimleri gerçekleştirdi. Sonrasında ise Barbara henüz o zamanlar 13 yaşında olduğundan ebeveynlerinin izniyle modellik yapmaya başladı. Moda sektörüne ilk adım attığında Barbara’nın en çok hayran olduğu ve etkilendiği isim ise Kate Moss’tu ve modelliği kabul etmesinde Kate Moss’un kariyerinin epeyce etkisi oldu.

Barbara’nın ilk işi bir dergi için moda çekimlerine katılmaktı. Bu işten sonra Barbara Asya’ya gitti ve orada kariyerine katkı sağlayacak pek çok iş aldı. Japonya’dan sonra Avrupa’ya gidip orda da şansını denemek istedi. Sırbistan, Paris, Rusya, İngiltere, İtalya, Türkiye ve Brezilya gibi pek çok ülkede yayınlanan dergilerde yer alan Barbara, kendi ülkesi olan Macaristan’da da pek çok marka için çalıştı.

Defilere ilk çıktığı tarih ise 2010 yılına rastlıyor. Milan Moda Haftası’nda Prada adına defileye çıkan Barbara, bu defile sayesinde ilerde başka ünlü markalarla çalışma fırsatı da yakaladı. 2011 yılında Chanel’in bir defilesinde yer alan Barbara 2012 yılında ise Victoria Secret ile çalışma şansı yakaladı.

Güzel model şimdilerde Amerikan aktör Dylan Sprouse ile birlikte. Dylan, çocukken meşhur olan oyunculardan bir tanesi. The Suite Life of Zack and Cody dizisinde Zack karakterini canlandırmış ve dizide ikiz kardeşiyle birlikte rol almıştı.

Barbara’nın bilinen tek ilişkisi Dylan ile olmadı. Daha önce Leonardo DiCaprio ile ilişki yaşayan modelin ünlü şarkıcı Ed Sheeran ile ilişki yaşadığı dedikodular arasında yer alıyor. Barbara’nın adı bir dönem Selena Gomez’le ayrılan Justin Bieber ile de anılmıştı.

Gelin şimdi Barbara Palvin’le ilgili gerçeklere göz atalım.

  • Barbara Palvin’in bir model olarak ince bir vücuda sahip. Boyu 175 olan ünlü modelin kilosu ise 54 kilogram civarında.
  • Gözleri mavi ve saçları kahverengi olan ünlü güzelin vücut ölçüleri de pek çok model gibi ideal ölçülerde.
  • Barbara’nın net servetinin 6 milyon dolar olduğu düşünülüyor. Yıllık kazancı 135.000 dolar civarı olan Barbara çeşitli kuruluşlar tarafından yapılan listelerde en zengin modeller arasında da ara sıra yer aldı.
  • Maxim dergisinin yaptığı bir listede 100 kişi arasından en seksi 4. güzel seçildi.
  • Barbara modelliğin yanında oyunculuk için de hevesli görünüyor. 2014 yılında ilk defa bir sinema filminde yer alarak Herkül filminde mitolojik bir karakteri canlandırdı.
  • Güzel model Jeremy Scott, Armani Exchange, H&M, Louis Vuitton, Chanel, Emanuel Ungaro, Julien MacDonald, Miu Miu, Vivienne Westwood, Pull and Bear ve Christopher Kane gibi pek çok ünlü moda eviyle çalıştı.
  • Barbara üç dil konuşabiliyor. Ana dili Macarca olan ünlü model, akıcı olarak İngilizce ve Fransızca konuşabiliyor. Bu dillerin yanı sıra Japonca ve Almanca da biliyor.
  • Barbara Palvin sık sık benzediği kişilerle de kendinden söz ettiriyor. Bu isimlerden ilki Rus model Natalia Vodianova iken diğeri ise hepimizin beğendiği Amerikan aktris Brooke Shields.
  • Takma adı Barbie olan Barbara’ya bu isim genç yaşından ve minyon görünmesinden dolayı ona moda fotoğrafçıları tarafından verildi.
  • Barbara’nın da pek çok insan gibi böceklerden korkma fobisi var.
  • En sevdiği televoziyon dizisi ise pek çoğumuzun severek izlediği How I Met Your Mother dizisi.
  • Barbara anime izleyi de seviyor.
  • Ayrıca Shameless dizisinin İngiliz versiyonuna da bayılıyor.
  • Johnny Depp’e hayranlığını dile getiren güzel model, Depp’in kendi ruh eşi olduğunu düşünüyor.