Herkese merhaba! Bugün, titreşim ve frekans yükselten, bolluk ve bereket meditasyonumuzun ikinci seviyesine başlıyoruz. 15 Ağustos’ta birinci seviyeye başlamıştık. O günden itibaren, Instagram hesabımdan bunlarla ilgili bilgiler paylaşmaya başladım. Bunlarla ilgili en önemlilerinden bir tanesi; kullandığımız sembol “yaşam çiçeği”, ne işe yaradığı ve nasıl kullanıldığı. İkincisi ise; Chi, evrensel yaşam enerjisi.

Bütün bunları okumanızı öneririm. Çünkü, bunlar eksik kaldığında, iki artı ikinin dört yaptığını bulamazsınız. Sizlere, öncelikle toplama işlemlerini öğretiyorum ki daha büyük işlemlere geçebilelim.

Birinci Seviyede Neler Yaptık?

Birinci seviyeyi bitirdik. Ne yapmıştık? Ağzımızdan derin nefesleri almıştık ve derin nefesleri aralıksız olarak vermiştik. Yeryüzü enerjisine ve gökyüzü enerjisine bağlanmıştık. Yani, dişil ve enerjiye bağlanmıştık. O iki enerjiyi kalp merkezimize çekmiştik. Kalp merkezimizden de, yine aynı nefesi vererek çevremize bir enerji alanı, bir enerji küresi oluşturmuştuk. Daha sonra da, benim sesimi dinlemiştiniz ve birlikte; yaşamak istediğimiz sahneleri gözümüzün önüne getirdiğimiz bir çalışma yapmıştık.

Burada, hepimiz çok farklı şeyler hissettik. Fiziksel bedenimizde rahatsızlıklar hissettik, esneme hissettik, göz yaşları hissettik, ellerde uyuşma, ağırlık hissettik, ellerde şifa kürelerini hissettik, ayaklarımızda karıncalanma hissettik, uykularımız bozuldu, uyku sorunlarımız oldu, çok uyumak istedik, huzursuz olduk, kaçıp gitmek istedik, alt üst olmuş gibi hissettik, rüyalarımız arttı, bazıları kötü ve bazıları iyi rüyalardı. Bunların hepsi, enerji alanınızın değişmesi ile olan, aslında bizim bilmediğimiz, deneyimlemediğimiz bir şey değildi. İyi ki de bunların hepsini yaşadık.

Üç hafta boyunca bunların hepsini düzenli olarak yaptıktan sonra, artık bedenlerimiz başka bir enerji seviyesine geldi, başka bir frekansa doğru yükselttik. İşte şimdi, ikinci seviyeye hazırız.

İkinci Seviyede Bizi Ne Bekliyor? Torus Örüntüsü Nedir?

İkinci seviyede, son kitabım, “Titreşimini Yükselt Hayatın Değişsin” kitabımda paylaştığım “Torus Örüntüsü”ne geçeceğiz. Bu, matematiksel bir geometrik form. Einstein, Stephen Hawking gibi fizikçiler ya da Pisagor gibi matematikçilerin hepsi, Torus Örüntüsü’nü bir şekilde keşfediyorlar.

Söylenen o ki; evrende yaratılmış her şeyin bir sonu var. Güneş sistemlerinin, yıldızların, galaksilerin, yaşamların bir sonu var. Ancak Torus Örüntüsü, belki de bunun tam tersinin; yani, sonsuzluğun mümkün olduğunun işaretlerini veriyor. Bunu ben değil, bilim insanları ve fizikçiler söylüyor. Torus Örüntüsü’nü merak ediyorsanız, Youtube’da bununla ilgili çok fazla video bulabilirsiniz.

Ben de, bu örüntüyü yaklaşık 7 sene önce, bir meditasyon sırasında keşfettim. Gözümün önüne bir şekil geldi. Coğrafya derslerinde gördüğümüze benzer, dünyanın açılımı gibi yarı açılmış bir top şeklinde bir form gördüm.  Bu formu insanlara anlatmaya çalıştım. “Simit gibi bir şey” diyordum.

Ben, bunu gördüm ve çok yüksek bir enerjisi olduğunu hissettim. Bu meditasyonu yaptıktan sonra ellerim ayaklarım titremeye başladı. Daha sonra, başka şeyler araştırırken karşıma tekrar Torus Örüntüsü çıktı.

Sonrasında, onunla ilgili araştırmalarımı derinleştirmeye başladım. Daha çok bilgi sahibi oldukça, hayranlık edindim. Çünkü, aslında birinci seviyede size bir sistem olarak paylaştığım her şey; Torus Örüntüsü’ne gelebilmemiz içindi.

Torus örüntüsünün, Torus şeklinin, enerjisinin varlığı, aslında en başta Yaşam Çiçeği’nden başlıyor. Star Tetrahedron dediğimiz; yani, üçgen prizmaların birleşmesinin üç boyutlu geometrik şekil kutsal geometrik Tetrahedron’un iki boyutlu versiyonu.

Kadım bütün uygarlıklarda, Mısır’dan Türkiye’ye, Asurlular’dan Meksika’ya kadar izlerini gördüğümüz Yaşam Çiçeği’nin başka bir formuydu. Yaşam Çiçeği, bizi Torus’a getiriyor. Yaşam Çiçeği’nin ne olduğunu zaten daha önce anlatmıştım. Bu nedenle, o bilgileri mutlaka öğrenmeniz, iyice sindirmeniz ve anlamanız çok önemli, ki bir sonraki seviyedeki bu Torus şifa enerjisini de daha derin anlayabilin.

Torus Şifa Enerjisi Nedir?

Aslında, bir önceki şifa meditasyonumuzdan daha farklı bir şey yapmayacağız. Biraz daha ileri bir seviye yapacağız. Nefesimiz biraz daha değişecek, bağlantı noktalarımız aynı kalacak ama bu kez Torus Enerjisi’ne bağlanacağız. Torus Enerjisi’ni; yeryüzü ve gökyüzü enerjileri arasında ikiye ayırıyor olacağız.

Burada neler yaşanabilir? Bu çalışmayı beraberce ayakta yapıyor olacağız. Bu kez, burnumuzdan nefes alacağız ve ağzımızdan “tıs” sesiyle verebiliriz. Derin nefesleri burnumuzdan alacağız. Nefesleri ağzınızdan ya da istiyorsanız burnunuzdan da verebilirsiniz. Çok fazla belirleyiciliği yok ancak ben ağzımdan verdiğimde daha çok hissediyorum. Çünkü, yine aşağı doğru bir enerji akışı oluyor.

Onun dışında, meditasyonda benim sesim ve frekans yüklenmiş müzikler olacak. Solfejo frekanslarının ne olduğunu merak ediyorsanız, kitabımı okumanızı öneriyorum. Frekanslar, her yerde var. Müzikte var, ses çıkaran her şeyde var. Bunu, 1970-1980’li yıllarda yeniden keşfediyorlar ve frekansı yükselmiş müzikleri şifa için kullanıyorlar.

Bu meditasyonda, 696 Hz bir müzik kullanacağız, frekansı bir üste daha çıkartacağız. Bu; üst bilincimizi açmak, DNA kodlarımızı aktive etmek ve üst bilince ulaşarak daha yüksek bilgilere ulaşma frekansı. Bu üst bilgilere ulaştıkça;

  • Rüyalarınız biraz daha farklı olabilir,
  • Telepatik yetenekleriniz biraz daha farklı olabilir.

Bunları söylüyorum, olacak diye bir şart yok. “Bende olmuyor” diye lütfen kaygılanmayın. Zaten, 21 gün boyunca bu enerjiyi yaptıktan sonra, bu ikinci seviyede, çok da fazla kaygı hissetmeyeceksiniz. Bedeniniz, zaten ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Daha önce uyuyan bir Chi enerjisini aktive ettik. Burada, lütfen bedeninize izin verin. Nefesi tekrar almaya, benim sesime konsantre olmaya kanalize olun. Zaten, beraberce bu meditasyonu yaptıkça; gözünüzün önüne getirmek istediğiniz herhangi bir şeyi getiriyor olacaksınız. Ben de, sizi sesimle yönlendiriyor olacağım.

Sorularınız varsa, yorum kısmına yazarsanız, cevaplamaktan memnuniyet duyarım. Bana, Instagram’dan da ulaşabilirsiniz. DM’den soru soran bütün katılımcıların sorularını cevaplamaya, yardımcı olmaya çalışıyorum. Çünkü, birlikte bir alan tutuyoruz ve bu alanı yaparken hepiniz benim sorumluluğumdasınız. Bu nedenle, hepinizin ellerimi üzerinizde hissetmenizi istiyorum. Hiçbirinizin soruları cevapsız kalmayacaktır.

Hadi, beraberce Torus Şifa Meditasyonu’nu, yani ikinci seviye meditasyonu yapmaya başlayalım…