Herkese merhaba! Vedik Astroloji üzerine çok kıymetli öngörüleri olan bir astrolog ve bir yazar, sevgili Can Aydoğmuş ile birlikte Ruh Eşin Nerede? isimli yeni çıkan kitabı ve ruh eşi üzerine bir sohbet gerçekleştirdik ve öğrendiklerimi sizinle de paylaşmak istedim. Hadi başlayalım!

Gerçekten Ruh Eşi Var Mı?

Ruh eşi, aslında çok basit bir konu. Ayınızla ayınız, güneşinizle güneşiniz, yükseleninizle yükseleniniz ya da ayınızla güneşiniz, güneşinizle ayınız, yani gezegenler astrolojik haritanızda karşılıklı olduğu zaman, arada inanılmaz bir çekim olur. Bu arada, bir kişinin bir değil birçok ruh eşi var. Yani, aslında ruh eşi demek, astrolojik olarak sizinle uyumlu olan kişi demek.

O kişiyle karşılaştığınız zaman mıknatıs etkisi oluyor ve çok kısa bir süre içinde, birdenbire kendinizi aynı evde ve evli olarak buluyorsunuz. Mıknatıs etkisinden dolayı ayrılamıyorsunuz ve çok kolay oluyor. Bu nedenle; eğer birisiyle olmuyorsa, ilerlemiyorsa, ilişkinizde mutlu değilseniz, demek ki o kişi astrolojik olarak sizi olumlu etkilemiyor ve siz de onu olumlu etkilemiyorsunuz.

Bir de şöyle bir şey var… Diyelim ki, o karşıdaki kişinin Satürn’ü, sizin ayınızı ya da güneşinizin üzerinde ve sizi olumsuz yönde etkiliyor. Bazı ilişkilerde insanlar, birbirlerini kanser yapabiliyor, maddi olarak tüketebiliyor. İnsanların birbirlerine farklı farklı etkileri var. Ancak, astrolojik haritadaki her şeyi değiştirebileceğimizi de unutmayın.

Astrolojik haritadaki şeyler değişmez kaderimiz değildir

Zaten, dünyaya geliş amacımız da haritayı daha iyi bir noktaya götürür. Peki, ruh eşinizi hayatınıza nasıl çekebilirsiniz? Ruh eşinizle buluşmak için ne yapmanız gerekiyor? Ruh ikizi nedir? Ruh eşi nedir?

Bazı insanlarla da haritalarımız uyumlu değildir. Ancak, o kişiyi bırakamayız. O da, bizim aslında kendi gücümüzü geliştirmemiş olmamızdan kaynaklanır. Bağ kesme çalışması yaptığınız zaman, enerji dengelenir, ona verdiğiniz pozitif etkileri geri alırsınız, ondan aldığınız negatif etkileri geri verirsiniz, aranızdaki bağı kestiğiniz zaman, ilerleyebilirsiniz.

Bir de, görüşmüyor olsanız bile geçmişteki bir sürü insanla aranızda hala bir bağ olabilir. Kalbinizi boşaltmanız lazım ki, geçmişteki kişileri çıkartıp o enerjiyi temizlemeniz lazım ki, yeni kişiler gelebilsin. Bu, çok önemli bir konu.

Peki, bağ kesme çalışması nasıl yapılır?

Bağ kesme çalışmasını; geçmişteki sevgilileriniz, eşleriniz, patronlarınızla, iş arkadaşlarınız, arkadaşlarınızla bile yapabilirsiniz. Yalnızca anneniz, babanız, kardeşleriniz ve çocuğunuzla yapmayın. Anne-baba yaşamın geldiği yer, çocuk zaten sizin çocuğunuz, kardeşler de aileden. Onun dışında, herkes ve her şeyle yapabilirsiniz. Bağ kesme çalışmasını yapmak, inanılmaz etkili.

Bazı insanlar, bunu geçmişten biriyle yapıyor. Bağ kesmeyi yapıyor ve o kişi onu geri arıyor. Çünkü, enerji temizleniyor. Bağ kesme çalışmalarında bu hep olur, geçmişteki kişi geri arar. Sizinle bağlantı kurmaya çalışır. Eğer, görüşmeye devam etmezseniz, enerjiniz temizlenir ve yeni bir şeylerle ilerleyebilirsiniz.

İlişki hayatlarında çok mutlu olan insanlarda gördüğüm en temel özelliklerden bir tanesi; ilerleyebilmeleri. Aslında her ilişki, kendi içinde bize bir şeyler öğreten ve geliştiren şeyler. Her birinden dersten alarak ilerlemek lazım. Ta ki ruh eşiyle birlikte olana kadar! Ruh eşiyle birlikte olmadan başka biriyle birlikte oluyor. Ona takılıyor, yapışıyor, bırakmıyor. Sonra ne oluyor? Hayatında çok mutsuz oluyor. Bu nedenle, bunların farkına varmak gerek. Bazıları da, ailesinden ve eşinden mutludur ama hep arkadaşlarından acı çeker. Bende de durum böyle.

Can’ın kitabında bahsettikleri, aslında bitmeyen bir süreç. Kendinizle sürekli çalışmanız lazım. Eksiklik duyduğunuz, düzeltmeniz gereken ne varsa, o alanlarla ilgili sürekli elinizden gelen çalışmaları yapmalısınız.

Ruh Eşi Nedir?

Ruh eşi; bizim tamamen uyumlu olduğumuz, bizi çok olumlu yönde etkileyen, bizi şifalandıran, hayatımızı genel anlamında yükselişimize, aydınlanmamıza, bereket ve bolluğa, sağlığa olumlu yönde etki eden kişidir. Açıkçası, ruh eşiyle aşk yaşamak, evlenmek, sevgili olmak, beraber olmak insanın hayatını pozitif yönde etkiler.

Bazı noktalarda, ruh eşi illa sevgili değildir. Çok yakın dostlar da ruh eşi oluyor ve birbirlerini olumlu etkiliyor. Bu, çok önemli bir kavram ve bunun farkına varmak lazım. Astroloji haritasında ilişki evi çok kötü olsa da, ilişkilerinde çok olumsuz şeyler yaşamış olsa da, herkes ruh eşiyle birlikte olabilir.

Ruh Eşiyle Birlikte Olmak İçin Ne Yapmalı?

Ruh eşinizi hayatınıza çekmek için oturun ve yazın. Tam olarak nasıl bir insan istiyorsunuz? Nasıl bir insan istemiyorsunuz? Bunu, net bir şekilde yöntemleriyle yazmalısınız. Yani; ilk olarak geçmişte olan şeyler için şükredip, daha sonra olmuş gibi yazmalısınız. Can’ın kitabında bunun örnekleri de var. Bazı arkadaşlarının bunu yazdığını ve aynı yazdıkları gibi kişilerle evlendiklerini belirtiyor. Şimdi de mutlularmış!

Niyet Tablosu Çok Faydalı

Yaşamınızda neyin olmasını istiyorsanız, bunun için bir niyet tablosu hazırlayın. Resimler yapıştırın ve olmuş gibi yazın. Başlangıçta, daha yakın bir şeyler istemek gerekiyor. Ondan sonra, onu yükselterek gitmek gerekiyor. Can’ın kitabında da, yaşanmış gerçek hikayeler var.

İlişki başladıktan sonra ne yapmak gerekiyor? Evlilikte ne yapmak gerekiyor? Farkındalıklar, karşıdaki kişinin ailesi ile olan ilişki, arkadaşlarıyla olan ilişki, evlendikten sonra evde nasıl bir düzen kurmalı, evlenmek ya da ruh eşini hayatına çekmek için nasıl bir düzen kurmak gerekiyor? Can’ın kitabında bunların hepsinin cevabı var. İnanılmaz detaylı bir kitap sizi bekliyor!