Burçlara göre, terazi erkeği ve kova burcu mükemmel eşleşmedir. İki burç da hava burcudur, yani en baştan itibaren doğal bir bağları vardır ve ortak noktaları vardır. İlişkinin başlarından itibaren doğal bir bağ geliştirmeleri ve güçlü iletişime sahip olmaları mümkün olacaktır.

Bu burçlar çok uyumludurlar ve birbirlerini derin bir şekilde anlayabilirler. İletişimleri muhtemelen ilişkilerinin temeli olacaktır ve uzun, mutlu bir şekilde sürecektir. İkisinin de hava ile bağlantılı olmasından dolayı derin ve sezgisel bir bağları olacaktır.

Birbirleriyle pek çok benzer noktaları olmasına karşın karşıt oldukları pek çok şey de vardır. Ancak bu farklar ve karşıt oldukları noktalar birbirlerini tamamlar ve ilişkiyi daha da iyileştirir. Terazi erkeği çok sevecen olabilir ancak başkalarını memnun etme çabası fazla kaçabilir, kova ise bunu bağımsız doğası ile dengeler.

Terazi Erkeği Kova Kadını

Terazi erkeği doğal bir çekicilik taşır ancak bazen başka insanların mutluluğunu kendininkinin önüne alır. Genelde insanları memnun etmesi ile bilinir ancak bu durum bazen kendi mutluluğunun önündeki engel olur. Fakat kova kadınının bağımsız doğası terazinin memnun etme isteğini dengeleyebilir.

Kova kadını güçlü ve bağımsız olması ile bilinir. Sosyal baskılara karşı terazinin hayal edemeyeceği şekilde karşı koyabilir. Ancak bu özelliği nedeniyle soğuk olarak bilinebilir. Terazi erkeğinin doğal çekiciliği onun bu doğasının dengelenmesini sağlayabilir.

Terazi erkeği ve kova kadını birbirini çok güzel şekilde tamamlar ve farklılıkları bile ilişkiyi iyileştirir. Terazi erkeği sakin bir çekiciliğe sahipken, kova kadını güçlü ve bağımsızdır, bu da onları her durumda mükemmel partnerler haline getirir.

İlişkiler

İki burç da hava burcudur, yani sosyalleşmek ve insanlarla tanışmaktan hoşlanırlar. İkisi de arkadaşları ve aileleri ile vakit geçirmeyi sever, yeni insan tanımaktan hoşlanırlar. Terazi ilişkisine artistik bir yön kazandıracaktır ve kova bunu genelde sunamaz.

Terazi erkeği insanlara karşı iyidir ve artistik doğasını göstermeyi sever. İnsanları etkileyebilir ve onlara nasıl sevilmiş ve önemli hissettireceğini bilir. Terazi erkeği ilişkilerinde de aynı şekilde davranır ve partnerinin her zaman sevilmiş, takdir edilmiş hissetmesini sağlar, yani kova kadını her zaman mutlu olacaktır.

Terazi erkeği ilişkide olmayı sever ve ilişkide olmazsa rahatsız ve kayıp hissedebilir. Ancak sırf bu yüzden herkesle ilişki yaşamaz ve içinde bulunacağı ilişkiye önem verir.

Uyum

Bu burçlar barışçıl ve uyumlu bir ilişkiden keyif alırlar. Terazi erkeği ve kova kadını birlikte çalışarak ilişkilerinin daima dengeli ve mutlu olmasını sağlayacaktır. İki burç da bir diğerinin ilişki ve durumlar içerisinde rahat ve tatmin olmuş hissettiğinden emin olmak isteyecektir.

Terazinin kendi tercihleri ve hayalleri çoğu zaman partnerininkinden daha az önemlidir. Bu nedenle partnerinin hayallerini daima takip eder ve onun mutlu olmasını ister. Genelde tartışmaya davet çıkarmaz çünkü ilişkinin uyumlu doğasının sürmesini ister.

Flört

Terazi erkeği ve kova kadını flört etmeye başladığında, sohbeti genelde terazi erkeği başlatır. Kova kadını genelde sosyaldir ve başlamış olan sohbetlere katılır. Ancak kendine dair her şeyi açık etmeyecektir ve bu da terazinin ilgisini daha fazla çekecektir.

Terazi onun hakkında daha fazla şey öğrenmek isteyecektir ve konuştukça ortak noktalarının çok olduğunu, benzer değerleri ve ilgileri paylaştıklarını, pek çok konuda aynı görüşe sahip olduklarını göreceklerdir. Kova kadını genelde farklı görüşlere sahiptir ancak terazi de öyle olduğundan mükemmel eş olurlar.

Terazi erkeği çok çekicidir ve kovayı bu nedenle hızlıca kendine çekebilir. Hayatı boyunca pek çok farklı insanla sohbet eder ve tüm tipten insanları bilir. Yani her şeye farklı bakış açılarından bakabilir ve açık bir zihne sahiptir.

Uyumluluk

Bu burçlar birbirleriyle çok uyumludurlar. Terazi erkeği çok çekici olduğundan kova kadınının ilgisini çeker. Terazi dıştan çekici olsa da, bu her zaman insanlara kolayca açılabileceği anlamına gelmez ve bu nedenle hayatına dair samimi detayları paylaşması ve insanları hayatına alması biraz zaman alabilir.

Ancak terazi kova kadınının derin hislerini, korkularını ve duygularını paylaşabileceği birisi olduğunu anlayacaktır ve kova da onun konuşulabilecek birisi olduğunu anlayacaktır. Bu burçların ikisi de hava burcudur ve bu nedenle pek çok konuda kendilerini benzer göreceklerdir.

İki burç da entelektüel düzeyde bir bağı paylaşmaktan hoşlanır ve bu nedenle önemsiz sohbetleri arkalarında bırakacaklardır. Bu burçlar partnerinin zekasını test etmek için felsefi konulardan konuşmayı severler. İkisi de sıkıcı sohbetleri sevmez ve tartışmalı konularda da görüşlerini paylaşmaktan çekinmeyeceklerdir.

Aile

Kova genelde bağımsızlığını sever ancak bu doğru insan ile birlikte yerleşmeye karşı olduğu anlamına da gelmez. Kovanın asla evlenmeyeceği, çocuk yapmayacağı gibi iddialar asılsızdır. Genelde evlenme hayali kurar ve doğru kişiyi bulursa evlilik hayatını sever.

Kova genelde değişimi sevmez ve hayatının geri kalanını geçirmeyi düşüneceği doğru insanı bulması uzun sürebilir ancak onu bulduğu zaman bu durum uzun vadeli olur. Kova terazi evliliği genelde mutlu olur ve geleceğe değin sürer. İki burcun uyumluluğu yüksektir.

Terazi kova için iyi bir partnerdir. Terazi liderliği ve ona bakmayı sever, ancak onun tarafından bakılmaktan da hoşlanır. İkisi de birbirlerine hislerini söylerken rahat hissedecektir ve mutlu olmadıklarında da duygularını açık edeceklerdir. İkisi de çatışmadan hoşlanmaz ve birbirleri ile pek tartışmazlar.

Birlikte Çalışma

Kova ve terazinin uyumluluğu yüksektir ve bu nedenle birlikte de iyi çalışabilirler. Kova kadını işleri kendi istediği gibi yapmayı sever ancak terazi erkeği de o mutlu olduğu sürece böyle olmasından mutlu olur. Kova her zaman işleri yeni yöntemler ile yapmayı sevmez ancak terazi ile birlikteyken bunu yapması daha kolay olur.

Bu iki burç birbirini çok iyi dengeler ve hiç bir burç bu ikisi kadar iyi eşleşmez.

Sık Sorulan Sorular

Kova ve terazi iyi bir eşleşme midir?

Kova ve terazi genelde mükemmel eşleşme olarak bilinir. İkisi de hava burcudur ve bu nedenle pek çok benzer özelliği paylaşır. Farklılıkları bile ilişkiyi tamamlar. Kova burcunun gücü ve sıkılığı, terazinin çekiciliğini ve insanları memnun etmeye çalışan doğasını dengeler. Kova terazi ilişkisi sağlıklıdır.

Terazi neden kovadan hoşlanır?

Terazi kovadan hoşlanır çünkü ikisi de hava burcudur. Bu burçlar birbirleri ile uyumludurlar ve bu nedenle çekici gelirler. Terazi insanları memnun etmeye çalışan bir doğası olduğunun farkındadır ve kovanın sosyal baskılara karşı gelen, zorluklar ile mücadele eden yapısı ile dengelenmekten hoşlşanır.

Kova erkeği terazi kadınının neyini sevebilir?

Kova erkeği terazi kadınını sever çünkü kişilikleri hava burcu olmalarından dolayı çok benzerdir. Terazi kadını ve kova erkeği ilişkisi çok ilginç ve sevgi dolu olabilir. Terazi venüs tarafından yönetildiği için bu onları çok sevecen ve sempatik hale getirir, kova erkeği de bu nedenle mutlu ve sevilmiş hisseder.

Kova ve terazi evlenebilir mi?

Kova ve terazi evlenebilir ve uyumluluktan dolayı başarılı bir evlilik olur. İkisinin de hava burcu olması nedeniyle çok benzerliği vardır ve farklılıkları olsa bile bunlar birbirlerini tamamlarlar. Terazi venüs tarafından yönetilir ve bu da güçlü ve aşk dolu partnerler olmalarını sağlar.

Terazi ve kova ruh eşi midir?

Kova ve terazi ruh eşi olabilir ve uyumluluklarından dolayı uzun, sevgi dolu bir ilişkiden keyif alırlar. İki burç da tutkuludur ve değer verir, bu nedenle birbirleri ile derin ve anlamlı bir ruh bağlantısı kurabilirler. İki burç da iletişimi sever ve takdir eder.