Bir kişinin burcunu kullanmak onunla uyumlu olup olmadığınızı tahmin etmek için iyi bir yoldur. Bu makalede kova erkeği ve koç kadınının iyi bir eşleşme olup olmadığına bakacağız. Bu dinamiğin artıları ve eksilerini inceleyeceğiz, böylece birbirlerini sevgi dolu, uzun bir ilişkide mutlu edip edemeyeceklerini göreceğiz.

Genel olarak kova erkeği ve koç kadını iyi bir çift olabilir. İkisinin de bu dinamiğin sevgi dolu olmasını sağlayabilecek fantastik özellikleri var. Ancak ikisinin de kötü özellikleri iyi özelliklerine üstün gelirse, bazı karakter sorunlarından dolayı problemlerin çözülmesi çok zor olabilir.

Bununla birlikte, bu kusurlar çok güçlü değillerse ve çift ortaya çıkan sorunları sağlıklı ve açık bir iletişim ile çözmeyi hedeflerse, kova erkeği ve koç kadınının iyi bir çift olma ihtimali var.

Kova Erkeği Koç Kadınının Avantajları

Nezaket

Kova erkeği ve koç kadını çiftinin en iyi yanlarından birisi kova erkeğinin çok nazik olmasıdır ve koç da bunu partnerinde görmek ister. Nezaket koç için çok önemlidir ve bu nedenle kova erkeğine karşı bir çekim hissedecektir. Kovanın nezaketi koçun yaptığı şeylerde desteklenmiş hissetmesini sağlar ve ayrıca kovaya içten bir şekilde güvenebileceğini bilir.

Bilgelik

Kova erkeğinin genelde sahip olduğu zeka koç kadını için çok seksidir. Koç kendini öğrenmeyi sever ve bu nedenle her konuda bilgi sahibi gibi görünen kova erkeği ile sohbet etmeyi sever. Ayrıca kovanın her konuda bir şeyler öğrenme isteğini de çok çekici bulur. Kova erkeğinin diğer kültürler ve işler konusunda olabildiğince şey öğrenme isteği koç için çok takdir edilir bir özelliktir.

Çekicilik

Kova erkeği en çekici burçlardan bir tanesidir. Bu çekiciliği derin bir bilgi düzeyi ve farklı kültürlere karşı farkındalık ile destekler. İnsanlar ona çekilirler ve niyeti öyle olmasa bile çoğunlukla insanların vakit geçirmeyi sevdikleri birisidir. Koç kadını ise çekici kova erkeği gibi istenen bir insanla birlikte olmaktan hoşlanır.

Optimistik

Kova erkeği koç kadınından yayılan iyimserlikten hoşlanır. Koç her şeye iyi yanından bakar ve herkes ve her şey için en iyisini umar. Hatta insanların da iyi yanlarına bakar ve genelde kötü yanlarından çok iyi özelliklerinin farkında olur. Bu kova ve koç için iyi bir haberdir çünkü koç kadını kova erkeğinin kusurlarının akıp gitmesine izin verir.

Bonkörlük

Kova erkeği bonkör olan koç kadını ile ilişkide olmaktan hoşlanır. Bu, bu burcun karakteristik bir özelliğidir ve eğer o koç kadınının da güçlü yanları arasında olursa, bu ilişki oldukça yol kat edebilir. Koçun bonkör doğası onu çok kibar ve sevecen bir insan haline getirir, böylece kovanın da buna benzer olan doğasına uyar. Ayrıca koç kovanın her zaman takdir edeceği üzere onun bu nezaketinden faydalanmaya çalışmaz.

Kova Erkeği ve Koç Kadını Çiftinin Dezavantajları

Bu dinamiği güçlü bir aşka dönüştürebilecek pek çok güçlü özellik olsa da, ikisinin de mutluluklarına tehlike oluşturabilecek bazı kusurları vardır. Ancak çift bu kusurlar konusunda açık ve dürüstse, sorunları aşabilirler.

Kararsızlık

Kovanın kararsız olması koçu çileden çıkarabilir. Maalesef bu kova için çok yaygın bir özelliktir ve koçun pek hoşuna gitmez. Koç iyimser ve bonkör doğasına rağmen kovanın neden bazen karar veremediğini anlayamaz.

Okuması zor

Kova çok nazik ve çekici bir insan olsa da, onu okuması zor olabilir. Koç kadını sürekli olarak ilişkinin ne noktada olduğunu bilmek istediğinden bunda zorlanabilir. Kontrolsüz hissetmekten nefret eder ve partnerinin zihninde ne olup bittiğini bilemez gibi hissederse bu kontrolsüzlük duygusundan dolayı kötü hisler besleyebilir. Bu nedenle ikisi arasındaki iletişim ilişkilerinde büyük fark yaratır.

Kopukluk

Koç kadınını yabancılaşma noktasına taşıyabilecek şeylerden birisi kova erkeğinin ondan bağımsız olması ve bu nedenle biraz kopuk olmasıdır. Koç kadını bu konuda sıkıntı yaşar ve kovanın ondan kaçtığını ve soğuk davrandığını düşünür. Bu işi kişiselleştirir ve bu, sahip oldukları bağ için zararlıdır. Koç kovanın kendi başına olabilme yeteneğinden hoşlanmaz ve bunun sonucunda güvensiz hissetmeye başlar.

Dürtüsellik

Kovanın kararsız yapısına karşın, koç kadını çok dürtüsel olabilir. Bu bazen ikisi için görünüşte bir denge oluşmasını sağlayabilse de, çatışmaya da sebep olabilir. Bu çatışma çok fazla olursa, kovanın koçun çok umarsız ve düşüncesiz olduğunu düşünmesi nedeniyle tartışmalar olabilir. Koç ise bunu çok kişiselleştirir ve doğal dürtülerine göre hareket etmezse ilişkinin çok kısıtlayıcı olduğunu düşünür.

Sabırsızlık

Koç kadınının sabırsız doğası da kovayı zorlar. Bazen kovanın kolaycı ve etkileyici yollarına uymayacak şekilde çok hızlıdır. Koçun kovanın kararsızlığına karşı sabırsız olması da ilişkide tartışma kaynağı dengesizlikler yaratabilir.

Sık Sorulan Sorular

Kova erkeği koç kadınına aşık olabilir mi?

Kova erkeği koç kadınına kesinlikle aşık olabilir. Güçlü ve mutlu bir ilişkide birlikte olabilme ihtimalleri kişiliklerinin olumsuz özelliklerinden kaynaklanan problemleri konuşarak aşma yeteneklerine bağlıdır.

Koç ve kova uyumlu mudur?

Kova ve koç uyumluluğu ikisi de zayıflıklarından çok iyi özelliklere sahiplerse yüksek olabilir. Ancak ikisi de zayıflıklarından kaynaklanan problemler üzerine konuşmazlarsa sorunlar ortaya çıkabilir.

Kova neden koçu sever?

Kova erkeği koç kadınını pek çok iyi özellikten dolayı sever. Bunlar arasında iyimserlik ve bonkörlük, ayrıca eğlenceli burçlardan birisi olması bulunur. Buna ek olarak, girişken ve cesaretli bir burçtur ve bunlar kovanın hoşuna gider.

Koç kadını hangi burçla evlenmeli?

Tipik olarak koç kadınının evlenmesi gereken burçlar aslan veya yaydır. Ancak kova erkeğiyle de mutlu olabilir ama bunun için ikisinin de iyi özelliklerinin baskın gelmesi gerekir.

Koç cinsel olarak kiminle uyumludur?

Koç kova, aslan veya yay ile cinsel olarak uyumludur ama yatakta ne istediklerini açıkça söylerlerse herkesle tatmin olabilirler. Kova erkeği çok özenli bir sevgili olur, aslan ve yay ise koça benzer ihtiyaçlara sahiptir.