Terazi erkeğini daha iyi tanımak onun mutlu olması ve size aşık olmasına yardımcı olacaktır. Eğer bu erkeği gerçekten seviyorsanız ve onunla bir gelecek planlıyorsanız, onun size aşık olması için yollar arıyor olabilirsiniz. Teraziler doğaları gereği çekici ve güzeldirler ve bu nedenle bunlardan birine aşık olmanız şaşırtıcı değil ama bilmeniz gerekenler var.

Terazi erkeğin neyi sevip neyi sevmediğini bilirseniz, onu ve ayrıca kendinizi mutlu etme ihtimaliniz daha fazla olur. Birbirinizi tanımanın en iyi yolu ise dürüstçe bir sohbet etmektir. Birbirinizi tanımak için vakit ayırın, hayatınıza dair anılar paylaşın ve umutlar ile hayallerinizden bahsedin.

Bu erkekle gerçekten duygusal ve derin bir bağ kurarsanız, uzun süren bir bağa sahip olmayı garantilemiş olursunuz. Bu terazi erkeği ile uzun süren bir sevgi ilişkisini kurmanın ilk adımıdır. Açık şekilde iletişim kurun ve umut ile arzularınızı paylaşın, böylece o da nelerden hoşlandığından bahsedecektir.

Yatakta Terazi Erkeği

Bu makalede terazi erkeğini memnun etmek için bazı fikirler vereceğiz ve böylece o istediğini aldığında size de istediğinizi geri verebilir. Terazi hava burcudur ve astrolojiye göre bu burç çok romantik, şehvetli ve sevecendir. Onun mutluluğu için bu özelliklere uyum sağlamanız çok önemli.

Terazi denge ve uyumdan hoşlanır ve doğal şekilde dengeli ve uyumlu ilişkilerde mutlu olur. İşler çok karmaşık veya duygusal hale geldiğinde yürür gider. Teraziler aşık olabilecekleri ilişkileri severler. Ancak herkese aşık olmazlar ve aşık olursa bu sizi özel birisi olarak gördüğü anlamına gelir.

Bu da ilişkiyi hayatındaki her şeyin önüne koymasını sağlar. Partneri hayatındaki en önemli şeylerden birisidir ve onun mutluluğu için her şeyi yapar. Sizin de onu aynı şekilde görmeniz onun için önemlidir. Onu mutlu etmek için elinizden geleni yaparsanız o da sizi mutlu etmek için çaba gösterecektir.

Onu tanıyın

Terazi erkeğini mutlu etmek istiyorsanız, onu derin duygusal düzeyde tanımanız önemli. Onu bu yakın düzeyde tanımadıkça, ilişkide gerçek mutluluğu ortaya çıkaramazsınız. Onu gerçekten tanımak için vakit ayırın ve yatakta ona dair olabildiğince çok şey öğrenin.

Ona cinsellikten bahsedin

Terazi sevgilinizi mutlu etmek istiyorsanız, onunla yatakta konuşun ve sekste nelerden hoşlandığını veya hoşlanmadığını sorun. Bu terazi partneriniz için en basit ancak etkili mutluluk yoludur. Kendi tercihlerinize dair de açık ve dürüst olun. Bu sayede o da kendi fikirlerinden bahsedecektir. Sabırlı, açık ve dürüst olun.

Astrolojiyi düşünün

Yatakta terazi erkeğini mutlu etmeye çalıştığınızda, astrolojiye danışın. Yıldızlara bakın ve onun burcunu kontrol edin. Hava burcu olduğu için romantiktir ve ilişkilerini sever, cinselliğe ilgi duyar. Bu da onunla ilişkiye giren herkes için iyidir. Ancak onun size sunduğu romantizmi siz de ona sunun.

Onu ciddiye alın

Terazi erkeği ilişkileri çok ciddiye alır ve sizin de öyle olmanızı ister. Terazi kolayca ilişkiye dahil olmaz ve size bağladıysa bu ciddi olduğu, sizinle bir gelecek gördüğü anlamına gelir. Ona cinsel yaşamınızda da aynı bağlılığı ve tutkuyu gösterin.

Sekste kendinizi ifade edin

Teraziler kadınlarının yatakta ifade edici olmalarını severler. Terazi için romantizm ve ilişkiler hem alıcı hem de verici şeylerdir ve cinsel hayatta da bu dengenin olmasını isterler. Onun sizin için arzularını ifade etmesi gibi sizin de ona dair arzularınızı ifade etmenizi ister. Romantik olun ve ona değer verdiğinizi göstermek için bazı jestler yapın.

Yatakta hassas olun

Terazi doğası gereği duygusal ve hassastır. Ona özen gösterecek ve hassas yanlarını dinleyecek bir kadın arar. Kişiliğinin bu tarafını size tamamen açması ve cinsellikten konuşması zaman alabilir ama bunu yaptığında duygusal bağınız yeni ve daha derin bir düzeye ulaşacaktır. Onu yatakta açmak için siz de hislerinize dair açık olmalısınız.

Sakin olun

Terazi uyum ve dengeyi sever ve bu değerleri yansıtan bir ilişkide mutlu olur. Onunla ilişkinizde ve yatakta sakin olun. İlişkisi bu düzeyde bir huzur ve sükunede eriştiğinde, doğası gereği sakin ve tatmin olmuş olacaktır.

Ona karşı dürüst olun

Terazi ilişkisinde dürüstlüğü sever ve yalan söylenmesinden nefret eder. İlişkiniz ve cinsel hayatınız nasıl olursa olsun hislerinize dair dürüst ve açık olun. Ona her şeyi söyleyecek kadar güvendiğinizde mutlu olacaktır. Yatakta da dürüst olmanızı bekler.

Yatakta maceracı olun

Uyum ve dengeyi seven teraziler aynı zamanda spontan ve maceracıdırlar. İlişki yatak odasında da heyecanlı ve maceracı olursa bundan keyif alır. Kadını da bu tip bir ilişki seviyorsa bunu takdir eder. Sıkıcı olmaktan kaçının ve yatakta onunla yeni şeyler deneyin.

Her anı güzelleştirin

Teraziler romantik ilişkilerde yaşadıkları her anın güzel ve hatırlanabilir olmasını ister ve buna yatak da dahil. Seksi ve romantik jestler birlikte geçirdiğiniz zamanı onun için daha özel hale getirir. İşler sıkıcı hale gelirse bundan hoşlanmaz ve bu nedenle ne kadar süredir birlikte olursanız olun efor gösterin.

Rutinlerden kaçının

Terazi erkeğiyle yataktayken sekste rutinlerden kaçının. İşlerin heyecanlı ve spontan kalmasını ister. Farklı şeyler deneyin ve maceracı olmaktan kaçınmayın. Böylece onu mutlu ve tatmin olmuş tutabilirsiniz.

Sohbet edin

Yatakta terazi erkeği ile samimi sohbetler edin. Uyarıcı sohbetleri sever ve bu onun hayal gücünü tatmin eder. İşler yatakta sıkıcı ve monoton hale gelmeye başlarsa bunu düşünün. Böylece herşeyi ilginç ve spontan tutabilirsiniz.

Sabahlarınızdan keyif alın

Erkek bir terazi sabahları sever ve bu nedenle sabah alarmı ertele butonuna basmak yerine onunla vakit geçirin. Onu sevdiği şeylerle uyandırmak ona ne kadar değer verdiğinizi gösterecektir. Güne sarılmalar ve romantizm ile başlarsanız mutlu olacaktır.

Ortama dikkat edin

Terazi erkeği seks için ambiyans ve ortama çaba gösterilmesini takdir eder. Romantik ambiyansa çok önem verir. Bir kaç mum yakın, biraz müzik açın, onu tahrik ederken biraz şarap için. Romantizmi sever ve bu küçük şeyler ona zaman ayırdığınızı göstererek hoşnut eder.

Dengeyi hatırlayın

Terazi hayatının her aşamasında denge ve uyum arar. Birlikte hayatınızın her alanında hem alıp hem verebiliyorsanız bunu sevecektir. Onun aşk ve romantik eylemlerini tekrar edin ve sizinle gerçekten mutlu olabilir. İlişkide tüm eforu o sarf etmesin ve siz de tüm eforu sarf etmeyin.

Terazi erkeği sevişmeyi dengeli ve uyumlu bir ortamda ister. İlişkilerinde huzur ve sükunet ister ve bu nedenle sakin ve dengeli olarak onunla iyi bir eşleşme olabilirsiniz.

Onu yatak odasında şaşırtın

Terazi erkeği sürprizleri sever. Bu onu mutlu tutmanın bir diğer yoludur. Bu sürprizlerin illa ki büyük ve heyecanlı olmaları gerekmiyor, sadece ona değer verdiğinizi göstermeniz yeterli. İşler yatak odasında da heyecanlı olursa hoşuna gidecektir.

Romantik olun

Terazi gibi erkekler kadınlarını romantik isterler. Terazi doğası gereği romantizmi sever. Burcu aşk gezegeni tarafından yönetilir ve bu nedenle romantizmi diğer burçlardan daha fazla sevecektir. Romantik bir akşam yürüyüşü, mum ışığında bir şeyler içmek, birlikte romantik bir haftasonu geçirmek gibi şeyleri düşünün. Bunlar terazi erkeğini daima mutlu tutmanın yoludur.

Sık Sorulan Sorular

Terazinin size aşık olduğunu nasıl anlayabilirsiniz?

Terazi erkeği ilişkide olmayı sever ancak herkese bağlanmaz. Sizi tanımak için çaba gösteriyorsa, size değer veriyordur ve sizi özel birisi olarak görüyordur. Terazi erkeği için ilişkisi hayatındaki en önemli şeydir ve size aşık oluyorsa bunu hissettirecektir.

Terazi erkeği nelerden hoşlanır?

Terazi erkeği dengeli ve sakin insanları sever. Doğaları gereği sakindirler ve dram ile çatışmalardan hoşlanmazlar. Bu nedenle bu değerler ile eşleşecek bir kadın isteyecektir. Uyumlu bir hayat yaşamasını sağlayacak dengeli bir ilişki yaratacak kadının peşindedir. Sakin bir kadınsanız, sizi çekici bulma ihtimali yüksek.

Teraziyi neler çeker?

Terazi zekayla ilgilenir ve derin, felsefi sohbetlerden hoşlanır. Sizin hakkınızda daha fazla şey öğrenmeyi sever ve çeşitli konulardaki fikirlerinizi öğrenmek ister. Görüşlerini ifade etmekten çekinmeyen bir kadınla cinsel hayat ister. İlginç bir yaşamı paylaşabileceği bir kadın ister.

Terazi erkeğinin zayıflıkları nelerdir?

Terazi doğası gereği çatışmalardan hoşlanmaz ve hayatında denge için çaba gösterir, bu nedenle ilişkide biraz kopabilir ve biraz soğuk görünebilir. Bir tartışma veya çatışma sırasında önem vermiyor gibi görünebilir ancak aslında tek yaptığı o sırada algıladığı dengenin bozulmaması için çaba göstermektir. Bu erkek kadını için her şeyi yapabilir.

Terazi erkeği sizi nasıl test eder?

Terazi erkeği geçmiş sorunları tekrar ortaya koyarak sizi test edebilir. Geçmişte olan her şeyi hatırlaması yüksek ihtimaldir ve bunu bir tartışmada ortaya koyabilir.