16 Ekim saat 22:30 itibariyle Terazi burcundaki Süper Yeni Ay’a tanık olacağız. Süper Yeni Aylardan ilki 17 Ekim’de Başak burcunda gerçekleşmişti. Üçüncüsü ise 15 Kasım’da gerçekleşecek.

Bu ilerlemeler, ortamı hazırlama ve bizi 14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek olan Tam Yeni Ay Güneş Tutulması’na hazırlama işlevine sahip; 2021 boyunca ortaya çıkacak bir dönüşüm ve muazzam değişim kapısı açılıyor.

Süper Aylar, Yeni Aylar veya bize daha yakın olan Dolunaylardır: Dünya’dan baktığımızda daha büyük görünürler. Bu seferki 2020’de yaşadığımız en yakın Süper Yeni Ay olacak ve etkisi, şüphesiz ki normal bir Yeni Ay’dan daha yoğun olacak; çünkü Ay’ın yerçekimi daha güçlü.

Her Yeni Ay, başka bir büyüme döngüsünü başlatır: Bize hayatımızda yeni bir sayfa açma, yeniden başlama fırsatı sunar. Yeni Aylar, Ay döngüsünün ilk aşamasını temsil eder ve bunlar, amaç belirleme ve bilinçli olarak tezahür ettirme için mükemmel bir anlardır: Evren, bizi bir tohum ekmek, gelecek için net bir vizyon tanımlamak ve onun ortaya çıkacağına dair inanca sahip olmak için bizi teşvik ediyor.

Terazi burcundaki Süper Yeni Ay: Sağlıklı anlaşmalar için çabalamak

Terazi burcundaki Süper Yeni Ay, bize barış ve uyumla çevrili olmanın önemini hatırlatıyor: Önümüzdeki haftalarda, hayatımızın her alanında adil koşullar yaratmaya odaklanacağız.

Kendimize karşı diğer insanlar teması, kendi ihtiyaçlarımızı karşılamak ve diğer insanların ihtiyaçlarını karşılamak arasında dinamik bir denge bulma ihtiyacı, Koç Dolunayı gerçekleştiği zamanlarda büyütülmüşlerdi; bu temalar, tüm Terazi sezonunun boyunca büyük temalar oldu.

Yaklaşan Ay döngüsünde, başkalarıyla olan etkileşimlerimizle öğrenmeye ve büyümeye teşvik edildiğimiz sıralarda bu sorunlar hala geçerli olacak. Akrep sezonu; samimiyet, güven ve duygusal kırılganlık gibi konuları vurgulayarak en yakın ilişkilerimize ışık tutacak.

Terazi’deki Süper Yeni Ay, gerçekten sağlıklı olan, dengeyi destekleyen ve özsaygımızı hiçbir şekilde azaltmayan anlaşmalar bulmamız için bizi, uzlaşmaya ve arabuluculuk yapmaya teşvik ediyor.

Terazi burcundaki Süper Yeni Ay, Kuzey Düğümü ile üçgen yapıyor: Yeni yollar açılıyor

23° Terazi’deki Güneş ve Ay, İkizler’deki Kuzey Düğümü ile üçgen oluşturuyor. Üçgenler, 120°’lik açılardır: Kolay bir enerji akışını ve aynı elementin işaretlerini işgal eden gök cisimleri arasında bilgi alışverişini destekleyen destekleyici yönleri temsil ederler.

İkizler’deki Kuzey Düğümü ile olan üçgen açı, bu Süper Yeni Ay’ın karmik ilişki düzeyini arttırmaktadır. Bir gezegen ile Ay Düğümleri arasındaki her bir ilişki, kişisel ve kolektif evrimimizde yer alan gezegenin bilinçli ifadesinin önemini vurgular ve aynı gezegenin, gerçekleşmekte olan küresel bilinç değişimi üzerindeki rolünü vurgular.

Yeni Ay veya Dolunay, Ay Düğümleri Ekseniyle aynı hizada olduğu zaman bu görünümün getirdiği enerji, Ay döngüsünün geri kalanında bizim için kullanılabilir olacaktır.

Kuzey Düğümü’nün İkizler’de 2022’ye kadar sürecek olan geçişi, devam etmekte olan öğrenmenin önemini vurguluyor ve bizi zihnimizi açık tutmaya, bizden çok farklı insanlarla konuşmaya, meraklı olmaya, başkalarının bakış açılarını dinlemeye ve dünyayı algılayışımıza meydan okumaya davet ediyor.

Bu kozmik olay, yeni yollar açma potansiyeline sahiptir ve çoğumuza fazlasıyla karmik fırsatlar getirebilir. Terazi burcu işin içine girdiğinden dolayı bu durum muhtemelen tanıştığımız insanlar aracılığıyla gerçekleşecek.

Terazi burcundaki Süper Yeni Ay

Terazi’deki Süper Yeni Ay, beklenmedik sosyal karşılaşmalar, kaçınılmaz etkileşimler ve inanılmaz senkroniziteler getirecek: Çoğumuz, doğru zamanda doğru yerde olma hissini yaşayacağız ve bizi yeni dünyalar, bakış açıları ve yeni yaşam yolları ile tanıştıran ilham verici insanlarla karşılaşacağız.

Güneş ve Ay, Mars ile karşıt: Kendini ve diğerlerini dengelemek

Güneş ve Ay, 23° Terazi’de güçlerini birleştiriyor ve 20° Koç’ta geri giden Mars’a karşıt açı oluşturuyorlar: Güneş ve Mars arasındaki tam karşıtlık 13 Ekim’de gerçekleşmiş olsa da etkisi hala sürüyor.

Süper Yeni Ay’ın karşısındaki Koç burcunda geri hareket eden Mars, ilişkilerimizde sağlam ve güvenli bir yerden ortaya çıkabilmek için aktif olarak bir öz değer ve öz saygı duygusu geliştirmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Sağlıklı ilişkiler kurmak için kendimizi iyi, tatmin olmuş ve kendi içimizde tamamlanmış hissetmemiz gerekir.

Boş bir kaptan bir şey veremeyiz ve kendimizle iyi hissetmiyorsak, diğer insanların bizi mutlu etmesini bekleyemeyiz. Benzer şekilde, birinin sorunlarına çözüm olmayı bekleyemeyiz, diğer insanlardan da sorunlarımızı çözmelerini ve arzularımızı yerine getirmelerini isteyemeyiz: Bunu istemek, bir insanın yüklenebileceğinden çok daha fazla bir yüktür.

Kendimizle ve başkalarıyla dengeli ilişkiler geliştirmek, asla bitmeyen ve devam eden bir çalışmadır: Şu anki gezegen geçişleri, uzun zaman önce çözdüğümüzü düşündüğümüz, geçmişten gelen sorunları gündeme getirebilir. Meydana gelen şeylerin, içsel durumumuzun farkında olmamız ve kendimize yatırdığımız enerji ile ilişkilere harcadığımız enerji arasında iyi bir denge bulmak için her zaman ihtiyaçlarımızı karşılamamız gerektiğini hatırlatma işlevleri vardır.

Güneş ve Ay; Jüpiter, Satürn ve Plüton ile kare oluşturuyor: Anlaşmazlığı keşfetmek

Terazi burcundaki Güneş ve Ay, Oğlak burcundaki Jüpiter, Satürn ve Plüton ile kare oluşturuyor. Oğlak burcundaki kare yapan gezegenler ve Mars ile karşıt olan Güneş ve Ay’ı içeren mevcut gezegen görünümü, genellikle T-kare olarak adlandırılır: Bu hizalanmanın yarattığı gerilim, bizi rahatsız ederek başlangıç yaratmamız için etkileme amacına sahiptir.

Bugünlerde yaratıcılığımızın, ani dürtülerimizin ve duygusal ifademizin dış etkiler tarafından engellendiğini hissedebiliriz. Bu konumlar, adalet kavramı etrafındaki sosyal huzursuzluğu, neyin adil, neyin doğru ve neyin kabul edilebilir olduğu konusundaki anlaşmazlıkları yansıtabilir.

Oğlak; yapı, disiplin, kurallar, yasalar, sorumluluk ve otorite ile ilgili arketiptir. Sosyal yükümlülüklerimiz, başkalarının beklentileri, otoritelerin koyduğu kurallar, kendimize ait bir alana, bağımsızlığa ve özgürlüğe olan doğal ihtiyacımızı tehdit eden kısıtlamalar nedeniyle güçlü bir gerilim yaşayabiliriz.

Çözülmemiş duygusal kalıplar, yaklaşan Ay döngüsü boyunca ortaya çıkabilir: Olanlara akıllıca tepki verirsek, çocukluğumuz ve toplumsal şartlanma nedeniyle aldığımız ve bilinçsizce kendimize koyduğumuz tüm bu sınırlamalardan kurtulma fırsatına sahip oluruz.

Gezegenler arasındaki bu karelerin yarattığı uzlaşmazlık, kendimizi kaybolmuş hissetmemize neden olabilir; Rotamızın dışına itiliyoruz. Yine de bunlar karakterimizi, irademizi ve gücümüzü geliştirmek gibi temel bir işleve sahiptir. Bu konumlar, pozitif değişimi uygulama, gerçekliğimizi geliştirme, ilişkilerde yer almanın yeni yollar bulma, toplumda yer almanın yeni yollarını bulma ve nihayetinde yeni bir paradigma ve Yeni Dünya kurma konusunda bize ilham verme potansiyeline sahiptir.

Neptün, Venüs ile karşıt: Ayırt etme ve saflaştırma

Başak’taki Venüs, Terazi’deki Süper Yeni Ay’ın gezegensel yöneticisidir: Venüs’ün konumuna ve geçiş yaptığı burca bakmak bize, Yeni Ay’ın enerjisinin nasıl ifade edildiğini daha iyi anlamamızı sağlayan ek bilgiler verir.

Başak’taki Venüs, Neptün ile karşıt açı oluşturuyor: Gezegenlerin 18 Ekim’deki konumları, ayırt etmenin önemini vurguluyor. Bu hizalanma bize kendimizin, hayatımıza girmesine izin verdiğimiz insanlar olduğumuzu, enerjimizi paylaştığımız kişiler olduğumuzu ve kime güvendiğimize dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatıyor.

Terazi burcundaki Süper Yeni Ay

Venüs ve Neptün arasındaki zorlayıcı konumlar, bazı hayal kırıklıklarına yol açabilir; çünkü onların etkisi altındayken insanların, durumların ve anlaşmaların yalnızca iyi taraflarını görme eğiliminde oluruz. Yine de hayal kırıklıkları, kendimizi özgürleştirmemizi sağlar: Bizi, gerçek ve dürüst olmayan şeylerden arındırır ve gerçek ve hakiki ilişkilere yer açmamıza izin verir.

Terazi burcundaki Süper Yeni Ay: İlişkiler ve karma

Terazi’deki Süper Yeni Ay, diğer insanlarla etkileşimlerimiz aracılığıyla çok sayıda karmik ders deneyimleyeceğimiz bir Ay döngüsünü başlatıyor.

Kendimizi, tarihin son derece hassas bir anında bulacağız; birçok arkadaşlık, ortaklık, bağlantı sona eriyor ve yenileri başlıyor.

Kimlerin benzer frekansta olduğunu, kimlerin aynı evrim aşamasında olduğunu, kimlerin benzer önceliklere, ihtiyaçlara, arzulara ve değerlere sahip olduğunu anlamak giderek daha kolay hale geliyor. Bunun tam tersi olarak bizlerle aynı hizada olmayanlarla etkileşimde bulunmak gittikçe zorlaşıyor, daha da zorlu ve sinir bozucu hale geliyor.

Kendinizi yalnız, izole ve etrafınızdaki insanlardan yabancılaşmış hissediyorsanız, yalnız değilsiniz! Büyük bir değişim gerçekleşiyor; bunun olması, sürecin doğal bir parçası olsa da sonsuza dek sürmeyecek. Aynı nedenden dolayı, gittikçe daha çok sayıda insan ruh ailelerini, ruh eşlerini, ilahi partnerlerini buluyor; pek çok insan, bu özel zamanda bilinçli beraberlikler oluşturuyor.

Sonuç olarak Terazi burcundaki Süper Yeni Ay ilişkilerin, kişisel ve kolektif gelişim için en güçlü katalizör olduğunu bize hatırlatmak için burada. Başkalarıyla olan tüm etkileşimlerimizi öz farkındalıkla yönlendirirsek, iyileşme sürecimizin ve evrimsel yolculuğumuzun hızını katlanarak arttırma potansiyeline sahibiz.