Hayatınızda bir başak erkeğinin olması bazen zorlu olabilir. Bu tip bir erkekle dengede bir ilişki kurabilmek için onu anlamanız gerekir. Çünkü başak erkeği sizi ihmal ederse, bu cehennem gibi bir şeydir.

Başak 23 Ağustos ve 22 Eylül tarihleri arasında doğmuştur. Bu burç nazik ve tatlı insanları ifade eder, bazen kara mizah olmak üzere iyi bir mizah duygusu vardır. Pek çok insan onları mükemmeliyetçi olarak görür ama aslında kendilerini de eleştirirler. Eğer bir başak erkeği sizde bir arkadaş görürse, onun ömür boyu arkadaşı olabilirsiniz. Aile ve arkadaşlarına karşı çok sadıktırlar.

Ancak onun tersine gelmek istemezsiniz. Sizi gözardı etmeye başladığında, duygularını derinlere gömüyordur. Duygusal olarak en dışa açık burçlardan değildir ve daha iyi hissedene kadar durumdan bahsetmez ve çileden çıkarıcı bir partner olabilir.

Eğer başak erkeğini tanıyorsanız, bazen kendinize “neden beni görmezden geliyor” diyebilirsiniz çünkü herhangi bir uyarı işareti vermez.

Başak Erkeği Sizi Görmezden Gelirse Yapabileceğiniz 11 Şey

Ona sorun

Başak erkeği size trip atıyorsa, ilk yapmanız gereken şey ona nazikçe sormaktır. Beni görmezden geliyor diye düşünmeden önce biraz inceleyin. Kötü bir gün geçiriyor da olabilir. Ona sormanız sizinle doğrudan konuşacağı anlamına da gelmez. Sadece onun iletişiminde bir fark gördüğünüzü ve ona değer verdiğinizi söyleyin.

Bazen başak erkeği potansiyel partnerini test etmek için ihmal eder. Size dair bir analiz yapıyordur. Muhtemelen bu durum bizim farkında olmadığımız bir diğer başak sırrıdır. Onunla konuşmaya çalışın ve eğer sizi yine de ihmal ederse, ters tepkiler verirse, yalnız kalmak istiyordur. Bu illa ki ayrılacağınız anlamına gelmiyor.

Sakin olun

Bu tip şeylerde varsayımlarda bulunmamak zordur. Ama sizin yerinizde olsaydı artık ona değer vermediğinizi düşünmezdi ve bu nedenle siz de bunu düşünmeyin. Durum nedeniyle hemen patlamayın ve hislerinize dair uzunca bir yazı yazma isteğinize direnin. Bu ilişkinizi mahvedebilir. Daha önce dediğim gibi, sadece bir test de olabilir. Probleme çok fazla önem vermeyin.

Ona alan bırakın

Başak erkeği ara ara kendi başına vakit geçirmek ister ve hala etrafında olur ve sorun ne deyip durusanız bunu rahatsız edici bulur. Ona biraz alan bırakmak ilişkinizi sağlamlaştırabilir. Unutmayın ki değer verdikleri bir insan tarafından gözardı edilmeyi sevmez. Ona alan verirseniz, ne olduğunu size anlatacaktır.

İşte bir sıkıntı olabilir, bir takvim değişikliği olabilir, bu da sizi takip etmesini zorlaştırabilir. Sadece kötü de hissediyor olabilir. Ona biraz zaman vermeniz ilişkinize iyi gelir.

Bir konuda yardımcı olun

Ona işi konusunda yardımcı olarak veya size ihtiyacı olduğunda yanında olarak buzları kırmayı deneyebilirsiniz. Ona öğle arasında yemek getirmeyi teklif edin veya bir proje üstündeyse yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorun. Ona hala değer verdiğinizi gösterin. Genel olarak ulaşılabilir olun ve onun alanına saygı duyun.

Kimse sizi ne kadar çok severse sevsin hayatının çok kalabalık olmasını istemez. Yardım istemediğini söyledi mi? O zaman yardımcı olmayın, en azından önerdiniz. Bunun ardından ilişkide bir iyileşme olacaktır.

Aşırıya kaçmayın

Hangi ipucunu uygulamayı seçerseniz seçin, aşırıya kaçmayın. Her şeyi ortalama düzeyde tutun. Bu hayatı ikiniz için de daha kolay hale getirecektir. İşleri aşırıya kaçırmak onu sizden uzaklaştırır.

Sosyal medyadan bilgilendirin

Başak erkeğinin sizi ihmal etmesi size değer vermediği anlamına gelmiyor. Hala Instagram veya diğer hesaplarınızı kontrol ediyorsa, sizi hala seviyordur. Durum paylaşımları onun dikkatini çekmek için mükemmel bir yoldur.

Eğer onsuz da iyi gittiğinizi fark ederse, ilişkinizi tekrar canlandırabilir. Ancak onu sosyal medya ile manipüle etmeye çalışmayın çünkü bunu anlar. Sadece kendiniz olun ve kaybolmayın.

Sohbeti zorlamayın

Sizi gözardı ederken başağı sohbete zorlamak kötüdür. Bu ilişkinizi kötüleştirebilir. İlk üç seferde onu strese sokuyorsunuz gibi oluyorsa biraz uzak durun.

Başka bir şeye odaklanın

Kendinizi oyalayacak bir şeyler bulun, işinize odaklanın, arkadaşlarınızla takılın. Genel olarak ilişkiye de biraz ara verin. Başka bir şeye odaklandığınızda, kavga etme ihtimaliniz de azalır.

Başak erkeği dramayı sevmez ve problemli kadınlardan uzak durur. Böyle bir erkekle olan ilişkinizi sürdürebilmek için bağımsız bir kadın olmalısınız. Kendini ve hayatını sürdürebilen kadınları sever.

Onu kontrol ederken basit olun

Sizi ihmal etmesi onu kontrol etmemeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Muhtemelen sizi ihmal etmiyordur. Bu işle alakalı olabilir veya kötü hissedebilir. Belki de son zamanlardaki yakınlaşmanız ona biraz fazla gelmiştir. Bu nedenle tekrar değerlendirme için bir geri adım atmıştır.

Onu kontrol ederken, açık olun. Ne yaptığını sorun ve iyiyse daha fazlasını kurcalamayın. Çok fazla konuşmayın veya çok heyecanlanmayın.

Onun enerjisine uyun

Onun bölgesine saygı duyun. Ona bir gün izin verip sonra sizinle konuşmadığı için şikayet etmek üzere diğer gün gelmeyin. Hayatlarında dramları sevmezler. Enerjisi sakinse, siz de sakince tepki verin.

Onun enerjisine uymak onun size davrandığı gibi davrandığınız için iyidir. Onun tüm zamanını almayın çünkü yalnız vakit geçirmeyi de severler. Bu adamla sohbetlerinizi basit ve kısa tutun.

Kararlarına saygı duyun

Pek çok kadın bu tuzağa düşmüştür. Muhtemelen sizinle konuşmadığı için başak partnerinizi rahatsız etme ihtiyacı hissediyorsunuzdur. Ne olduğunu öğrenmek istiyorsunuzdur. Ancak işleri zorlamanın işe yaramadığını öğreneceksiniz.

Konuşmaya hazır olduğunda, size bunu bildirecektir. Belki sadece biraz zaman istiyordur. Bu zordur ancak kendi kendine olma kararına saygı duyun çünkü fazla zorlamak işleri daha kötü hale getirebilir.

Sık Sorulan Sorular

Başak erkeği sizi gözardı ederse nasıl tepki vermeli?

Ona ne olduğunu sorun ve varsayımlarda bulunmayın. Ona üç defa sorduysanız ve hala cevap vermiyorsa, ona biraz zaman verme zamanı gelmiştir. Sizi neden ihmal ettiğini kendiniz de bulabilirsiniz ancak durum üzerine aşırı düşünmekten kaçının.

Başak erkeğini ihmal ederseniz ne olur?

İhmal edilmekten nefret etmesi sizi şaşırtabilir. Eğer başak sizin partnerinizse, onu artık sevmediğiniz sonucuna varabilir. Başak erkeği onu gözardı etmenize ve uzakta durmanıza dair aşırı endişe duyabilir. Eğer sizi gerçekten seviyorsa, size alan bırakması biraz zor olacaktır. Ancak size zaman tanırsa, geri gelmeyebilir.

Başak erkeğinin mesajları görmezden gelmesi ne anlama gelir?

Sizinle konuşmak istemiyor olabilir. Başak erkeği eğlenceli, canlı bir insandır. Ancak sizinle bağı koptuğunda, bunu söylemesi zor olur. Sizinle arasına yavaş yavaş mesafe koyabilir ve hayatından çıkana kadar sizi ittirebilir. Bunu birisine yapmak üzücüdür ancak bu onların temel çıkış yoludur. Bu nedenle onu ihmal ederseniz onu artık sevmediğiniz sonucuna varması hızlı olur.

Başak erkeği uzak olduğunda ne yapmalı?

Yapılacak en iyi şey ona biraz alan bırakmaktır. Bununla birlikte gözardı edilmeyi sevmezler ve size yakınlamaya çalışabilir. Ona karşı kabullenici olun ve geri döndüğünde ne olduğunu sorun. Bazen hiç bir şey olmamış gibi bir sohbet başlatabilir.

Başak erkeğinin ilgisini kaybettiğini nasıl bilebilirsiniz?

Sizi gözardı ettiği zaman ve dikkatini çekmek için yaptığınız hiç bir şey işe yaramadığında bunu bilirsiniz. Ona zaman verirseniz, tek ihtiyacı oymuş gibi olur. Sizsiz kolayca idare ediyordur. Bu başak erkeği ayrılmak istiyordur ve onu bırakabilirsiniz.