Neden 8 sayısını görüp durduğunuzu merak ediyor musunuz?

Belki de yolda 8888 sayısını gösteren bir trafik işaretini geçtiniz veya mağazada size verilen bozukluk 8,88 tuttu.

Bu sayıların bir mesajı var mı ve bu yüzden mi hayatınızda görünmeye devam ediyorlar?

Evet, size “EVET!” demek için buradayım. Bu sayıların sürekli olarak ortaya çıkmasının kesinlikle iyi bir nedeni var; bu yüzden okumaya devam edin, size bu nedenin ne olduğunu söyleyeceğim!

Numerologlar, sayıların saf titreşimin taşıyıcısı olduklarını bilir

Sayılar ayrıca çok büyük miktarlarda ilahi, arketip bilgelik içerir. Spiritüel alemin (yani meleklerin), insanlarla iletişim kurmak için sayıları kullanmasının nedenlerinden biri de budur. Ayrıca bu kadar çok insanın bu tür tekrar eden sayısal modellerine “Melek sayıları” adını vermesinin nedeni de budur. Çünkü bunlar oldukça açık bir şekilde Tin’den gelen mesajlardır!

Pek çok insan saatlerde, dijital ekranlarda, araç plakalarında ve diğer dijital veya basılı ortamlarda 11:11 gördüğünü söylüyor. 111 ve 1111 sayıları, New Age ile eşanlamlı hale geldi ve şimdilerde genelde bilinçli ve hızlı tezahürün ve hatta ikiz alevinizin yakınlığının bir işareti olarak kabul ediliyor!

Ancak 8 sayısını içeren Melek Sayıları’nın gücü de az değildir! Aslında tekrar eden her sayı modeli belirli bir sembolizm ve anlam taşır, bu yüzden bunun ne olduğunu anlamak önemlidir.

8’in anlamı nedir?

Numerolojide 8 sayısı, güç ve yenilenmenin bir işaretidir. Bu sayı hayatınızda göründüğünde, sıranın size geldiğine dair açık bir mesajdır!

8 sayısı sıkı çalışma, başarı, güç ve etki etmenin sayısıdır. O halde 8 sayısı ve tüm bunlar kapınızı çalıyorsa bu, inanılmaz bir alamettir!

Ama aynı zamanda sizin katılımınızı da gerektiren bir şeydir.

8 sayısı aynı zamanda engeller ve zorluklar etrafındaki sembolizmi taşır; çünkü büyüklüğe erişmek, önünüzde duran her şeyin üstesinden gelmek anlamına gelir. Bu yüzden 8, genellikle sadece kendi hayatınızın gidişatını değil, dokunduğunuz herkesin hayatını da değiştirme gücüne sahip olduğunuzu hatırlatır. Kendinizi geride tutuyor ve gerçekte olduğunuzdan daha az ifade ediyorsanız, 8 sayısı kendinizi yeniden güçlendirmeniz gerektiğine dair bir işaret olabilir.

Gücünüzü başkasına emanet edip etmediğinizi kendinize sorun.

Gücünüzü toplumda halihazırda belirli bir konuma sahip olan, başarılı, zengin veya “otorite” sahibi olan, eğitimi, uzmanlığı veya tecrübesi olan birine mi emanet ettiniz? 8 rakamı size bu kolay yolu bırakmanızı ve enerjinizi yeniden kazanmanızı, kendinizi yeniden etkinleştirmenizi ve yeniden dengelemenizi söylemek için ortaya çıkabilir.

Dizginleri ele alma zamanınız geldi!

8 sayısını görmek, güven ve cesaretin güçlü bir işaretidir. Küçük oynamayı bırakın! Evren size yeterli olduğunuzu, yetenekli olduğunuzu ve dünyanın size ihtiyacı olduğunu söylüyor!

Melek sayısı 88’in anlamı nedir?

Numerolojide 88 sayısı, fırsatların geldiğine dair güçlü bir işarettir!

88 büyük bir zenginlik getirebilir, ancak bu zenginliği almaya hazır mısınız? Bu Melek sayısı genellikle bolluğun yalnızca para ve maddiyatla ilgili olmadığını hatırlatır. 88 sayısı 7’ye indirgenir (8+8=16 ve 1+6=7) ve 7 sayısı, anlam için arzu duyan derin bir spiritüel sayıdır. Yani 88’in altında, içsel çalışmamızı yapmamızı gerektiren bir enerji yatıyor.

Niyetleriniz ve eylemleriniz, değerlerinizle aynı hizada mı?

Hayatınızdaki herkese adil davranıyor musunuz?

Güç, hayatınızın her alanında eşit olarak dağıtılıyor mu?

Bunlar, gerçek bereketin kapınıza gelmesini sağlayacak şeylerdir. Katı ve gerçek bir ahlaki kural, gerçekliğinize zenginlik ve refah getirecek olan şeydir: 88 sayısının mesajı budur.

88 sayısını görmek, güçlü bir fırsata işaret eder; ancak bunun tezahür etmesi için yaşam amacınızda daha derin hizalamalar yapılmalıdır. Vizyonunuza ve gerçeğinize odaklandığınızda aldığınız bolluk, hayatına dokunduğunuz herkes tarafından paylaşılacaktır.

Melek sayısı 888’in anlamı nedir?

888 sayısını görüyorsanız, kendinize gelip dikkatli olmanızın zamanı geldi!

Şu andaki yolunuzda direnç gösteren bir tuzağa mı yakalandınız?

Büyük atılımlar yakın olduğunda bu tamamen normaldir; bu, egonun savunma mekanizmasıdır ve sizi küçük tutmaya çalışır. Ancak sizin direnciniz, sizin yolunuzdur ve 888 sayısı tam da bunu söylemek için burada; bu yüzden dayanın ve devam edin. Direnci, çabalarınızı yanlış yere harcadığınızı ve tamamen farklı bir şey üzerinde çalışmanız gerektiğini gösteren bir işaret ile karıştırmanız çok çok kolay olabilir.

Ancak yolculuğunuzu izleyen enerjik rehberler ve Melekler, daha büyük resmi görebilir; bu nedenle 888 Melek sayısını, enerjinizi doğru yere koyduğunuzun ve DOĞRU yolda olduğunuzun bir işareti olarak baktığınız yerlere yerleştiriyorlar!

Başarı, güç ve etki, şu anda karşılaştığınız engelin tam öbür tarafında bulunuyor ve bununla başa çıkmak, sizi doğrudan oraya götürecektir.

Egonun ölümü

Egonun ölümünün ortasında olmak (genellikle 888 melek sayısının varlığıyla belirtilir), bizim zihnimize çok garip şeyler yapabilir. Bir sürü döküntü ortaya çıkabilir, yapmamız gerektiğini bildiğimiz şeyi yapmamak için her türlü bahane bulabiliriz. Bu nedenle 888 sayısının sık görülmesinin sunduğu bir başka anlam, kendinizi ahlaki ve etik ilkelerinize yakın bir şekilde hizalamanız gerektiğidir.

Kestirmeleri kullanmayın.

Kendinizi veya başka birini kandırmayın, aldatmayın veya suçlamayın.

Dürüstlüğün dışında davranmayın.

Gerekirse yavaşlayın, böylece temel değerlerinizi yansıtabilir ve hayatınızın bir sonraki aşamasını onlarla nasıl hizalayabilirsiniz.

888’i görüyorsanız bu, hayatın dalgalı akışına dair güçlü bir hatırlatıcıdır; hepimizin iniş ve çıkışları, zengin ve fakir, karanlık ve aydınlık zamanları vardır. 888 sayısı, bunun planın bir parçası olduğuna dair açık bir işarettir; bu yüzden rahatlayın, çünkü seviliyorsunuz ve tam olarak olmanız gereken yerdesiniz.

8888 melek sayısının anlamı nedir?

Numerolojide 8888 sayısı, ustalığa giden yolu ortaya çıkarır!

Bu Melek sayıları genellikle bir tür inisiyasyondan geçtiğinizin göstergeleridir ve diğer tarafta doğduğunuzda, yaşamınızda tamamen yeni bir varoluş düzeyine ulaşmış olacaksınız. Bu her anlama gelebilir (ama bu, Yaşam

Yolunuzla karmaşık bir şekilde bağlantılı olacaktır), ancak bu düzeye vardığınız zaman, başkaları rehberlik için sizi arayacaktır.

Bunun nedeni, yaklaşmakta olduğunuz şeyin hepimizin öğrenmesi gereken bir dersi içermesidir; 8888 sayısı, çabalarınızın hepimize hizmet ettiğini hatırlatmaktadır.

Amacımız ile saf bir şekilde hizalandığımız zaman her ihtiyaç, Tin tarafından karşılanır. Yani 8888 sayısı aynı zamanda zenginliğin, refahın ve gücün size ait olduğunu gösterir.

Ama güdüleriniz ile niyetinizin saf olduğundan emin olmalısınız; çünkü Evren, sizi bu güç seviyelerine ulaşmanız için sizi yola koyarken onu akıllıca kullanmanız için size güveniyor. O halde şimdi kendiniz için sağlam ve doğru temeller inşa etmek için 8888 sayısını güvenilir bir işaret olarak alın.

8888 Melek sayısını görmek, bir geçitten harika şeylere doğru ilerlediğinize dair inanılmaz derecede güçlü bir işaretidir! Yolunuzda zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak melek rehberleriniz size bu çabalarınızın kutsallığını gösteriyor; sizi daha yüksek bir yola götürüyorlar, o yüzden devam edin. Ve Koruyucu Meleklerinize yakından dikkat edin, onlar sizin için buradalar!

Tekrarlanan 8 sayılarının diğer anlamları: Para ile hizalanmak

8 sayısı, güçlü ifadeler oldukları için para ve finansal zenginlikle yakından bağlantılı bir sayıdır. Öyleyse, 8’lerin tekrarlandığı herhangi bir ifade görüyorsanız (8, 88, 888 veya 8888 Melek Sayıları gibi), enerjinizin ve kişisel gücünüzün çok fazlasını para fikrine vermiş olabilirsiniz.

“Zenginlik” fikriniz, zaten sahip olduğunuz gerçek zenginliği deneyimlemenizi engelliyor olabilir mi?
Belki de zaten sahip olduklarınız için duyduğunuz minnettarlığı yeterince ifade etmiyorsunuz, bu da Evrenin size daha fazlasını sağlamasını imkansız hale getiriyor olabilir.

Veya belki de para yaklaşmaktadır?!

Bu Melek sayılarının görülmesi, size paranın size ulaşmaya ve sizinle hizalanmaya çalıştığını gösteriyor olabilir, ancak paranın yaşamınıza girmek için ihtiyaç duyduğu kapılardan yoksunuz. Para mı istiyorsunuz, yoksa halihazırda yaptığınız iş için daha iyi maaş veya ödeme mi talep ediyorsunuz? 8 sayısı, kendinize yeniden değer vermeniz gerektiğine ve dünyaya verdiğiniz enerjiyi göstermenize dair bir işaret olabilir.

Parayla ilgili olan 8’in öğrettiği dersler genelde kendi kişisel yolunuza özgü olacaktır; bu nedenle, bu sayıların bakışlarını hayatınızda nereye yönlendirdiğini dürüstçe düşünmeniz hayati bir önem taşımaktadır.