Oğlak ve akrep genellikle birbiriyle olan ilişkisinde derin ve samimi bir bağa sahiptir. Oğlağın fiziksel doğası akrebin ayaklarını yere bastırır ve onu sakinleştirir. Bu nedenle bu iki burç birbirini dengeler ve romantik bir ilişkide birbirlerini tamamlamalarını sağlar.

Ancak ikisi arasındaki ilişkinin en temel sorunu Ay’ın varlığıdır. Ay ile olan ilşikileri sorun yaratabilir ve aralarındaki bağı güçleştirebilir ve bu da ilişkilerini zora sokar. Bu durum ilişkilerinde hassasiyet ve duyguların varlığını zorlaştırır, bu da sorunlara sebep olabilir.

Oğlak ve akrep ilişkisinde duygu ve hassasiyetin yoksunluğu, birlikteyken gerçek bir yakınlık ve duygusal bağ kurmalarına engel olabilir ve bu da birbirlerine karşı soğuk ve uzak hissetmelerine sebep olabilir. Ancak fiziksel ilişkilerinde aşkı bulabilirler.

İlişkide Oğlak Erkeği ve Akrep Kadını

Oğlak ve akrep genelde birbirine karşı güçlü ve özel bir bağ geliştirir. Ancak bu bağlantı tamamen sorunsuz da değildir. İki burcun da Ay ile olan bağlantılarından dolayı ilişkileri genelde duygusal yakınlıktan yoksun olur ve bu nedenle soğuk ve uzak hissedebilirler.

Ay, ilişkilerinde en başından beri güçlü bir fiziksel bağlantı geliştirmiş olmalarına karşın gerçek sorunlara yol açabilir. Gerçek bir yakınlık ve duygusal bağın yoksunluğu, buna bir çözüm bulmazlarsa ilişkinin sonlanmasına sebep olabilir. Güçlü fiziksel bağlarından dolayı her şeye sahip olduklarını düşünebilirler ancak durumun böyle olmadığı ortaya çıkacaktır.

İlişkilerinin başlarında güçlü fiziksel bağlarından dolayı akrep ve oğlak birbirlerinde ihtiyaç duydukları her şeye sahip olduklarını düşünebilirler. Ancak kısa zaman sonra gerçekte kalpte pek anlaşamadıklarını ve bir şeylerin eksik olduğunu fark edeceklerdir. Onlara gerçek yakınlığı gösteren başka insanlara denk gelebilirler.

Fiziksel

Bu burçlar genellikle baştan itibaren derin bir fiziksel bağa sahip olurlar. İlişkilerinin fiziksel doğası başlarda her şeye sahip olduklarını ve başka bir şeye ihtiyaçları olmadığını düşünmelerine sebep olabilir. Ancak genelde ilişkiyi garanti altına alan ve başarılı olmasını sağlayan daha derin bir duygusal bir bağ kurmaları zor olur.

Bu burçlar fiziksel olarak en baştan itibaren yakın olmalarına karşın genelde Ay ile bağlantılarından dolayı aşk ilişkilerinde soğuk ve uzak olabilirler. Ay, başkaları ile daha derin bir düzlemde bağ kurmalarına engel olur. Kalpleri bir süre sonra yüzeysel bir bağın yeterli olmadığını fark eder.

Karşılarına gerçek bir yakınlığın ne olduğunu gösterebilecek hayatlar yaşayan insanlar çıkabilir. Bu nedenle bir süre sonra kendilerinin öyle olmadığını fark edebilirler. Yüzeysel bir ilgiden daha derine gitmeyen fiziksel bir bağdan daha fazlasını isterler.

Çekim

Bu burçlar genelde birbirlerine karşı bir çekim hissederler ve bu da ilişkilerinin başında oluşan derin fiziksel bağlantıyı açıklar. Ancak işlerin yürümesi için daha fazlasına ihtiyaçları vardır. İki burç da yüzeysel bir bağdan fazlasına ihtiyaç duyar ve bunu başta fark etmeseler de bir süre sonra kalpleri fark edecektir.

Eğer gerçek bir yakınlık oluşturmak isterlerse, duygusal bir bağ bularak fiziksel bağı derinleştirmeleri gerekli. Yoksa tatmin olmayacaklardır. Birbirlerine karşı hissettikleri çekime karşın iki burç arasındaki ilişkinin yürümesi için bağlarını daha derin hale getirecek her şeyi yapmaları gerekir.

Daha derin bir bağlantı ve duygusal düzeyde bir iletişim olmazsa birlikte devam edemezler. Bu, bu burçların romantik bir ilişki yaşayamayacakları anlamına gelmez. Fakat gelecekte uzun süre devam etmesi için iki tarafın da eşit bir çaba göstermesi gerekli.

 

Güven

Akrep oğlakta gerçek bir güven görür. Romantik ilişkileri mükemmel olmasa da paylaştıkları şeylerden birisi birbirlerine karşı güçlü bir güven duymaktır. Bu burçlar en baştan itibaren birbirlerine güvenebileceklerini bilirler ve bu nedenle sır olabilecek şeyleri birbirlerine söylerler ve böylece pozitif, güvenilir bir romantik ilişki oluştururlar.

Oğlak her zaman güvenilir bulunmaz ancak kendini akreple bir romantik ilişkide bulduğu zaman olabildiğince dürüst ve güvenilir olur. Birbirleri ile olan uyumlulukları birbirlerine güvenmelerini sağlar. Oğlak erkeği ve akrep kadını birbirinin güveninden asla şüphe duymaz.

İkisi de başka ilişkilerde bu şekilde davranmayabilir ancak bu burç ikilisinde uyumları o kadar güçlüdür ki, birbirlerine karşı olabildiğince dürüst olabilirler. Oğlak ve akrep ilişkisinde güven yoksunluğu genelde yakın bir bağlantıları olmadığını gösterir.

Derin Anlayış

Bu burçlar ilişkide genelde birbirlerine güvenseler de, yakın bir bağın yoksunluğundan dolayı anlayış kısmında zorluk yaşayabilirler. Yakınlığın olmaması genelde Ay ile olan bağlantılarından kaynaklanır ve bu da bağlarına zarar verir.

Bazen akrep kadını ve oğlak erkeği derin bir duygusal yakınlık kurmakta zorlanır. Birbirlerini tam olarak anlayamazlar. Yani birbirlerini ne kadar sevdiklerini düşünürlerse düşünsünler, derin bir bağ asla oluşamaz. Fakat bu emek ve zaman ile iyileştirilebilir.

İlişkideki bu duygusal yakınlığın yoksunluğu kendi sorunlarını aşmaları halinde kısmen çözülebilir. Eğer iki burç da kendi iç sorunlarını ve güvensizliklerini aşabilirse, birlikte yaşadıkları problemler zamanla iyileşebilirler. Bu hemen olmaz ancak ilişkileri daha güçlü olacaktır.

İletişim

Akrep kadını genelde katı ve hareketsiz olarak görülen sabit bir burçtur. Evrimi ve değişimi genelde aynı sabit doğrultuda olur. Aşkta çok inatçı olarak bilinirler ve bu da oğlak erkeği ile olan ilişkisinde sorunlara sebep olabilir. Fakat oğlak bu burçla nasıl baş edeceğini öğrenebilir.

Oğlak erkeği daha dengeli ve sabırlı olarak bilinir ancak zamanla akrep kadınının karakterini anlamayı öğrenebilir. Oğlağın denge ve huzur arzusu onun itirazlarının sessiz kalmasına sebep olabilir. Bu da duygularını tam olarak ifade etmemelerine sebep olarak gerçek bir duygusal yakınlığı engeller.

Bu bağ basit görülemez. Birbirlerini anlama yeteneği geliştirebilirler ancak birlikte genelde eğlenmezler. Eğlence aramadıklarına inanıyor olabilirler ancak bir süre sonra herkes gibi aşk ilişkilerinde daha fazla eğlence ve mutluluk ihtiyaçları olduğunu fark ederler.

Entelektüel Bağ

Bu burçlar aşkta genelde çok ciddi olarak görülürler. Akrep kadını ve oğlak erkeği aşk ilişkilerinde serbest davranamaz. Karşılarındaki kişinin zihnini derin bir şekilde anlayabilirler ve tek ihtiyaçlarının aşk olduğunu düşünseler de kısa süre sonra daha hafif bir düzeyde uyumluluk istediklerini de fark ederler.

Entelektüel bağ ve bir başkasının zihnini anlayabilmek önemli olsa da, ilişkilerinde eğlence ve daha hafif şeylerin yoksunluğu pek çok soruna sebep olabilir. Bu burçlar nadiren gülerler, dans ederler ve birbirlerini sevseler bile birbirleri ile çok az eğlenirler ve uyumlulukları olsa da bu yeterli gelmez.

Entelektüel bağları genelde çok iyidir ancak birlikte eğlenmedikleri için genelde beraber kalmazlar. Aşklarındaki bu ciddiyetten dolayı partnerlikleri üzüntü ve mutluluk ile sonuçlanır. Mutluluk yoksa bir anlamı olmadığını kısa süre sonra fark ederler. Bundan kaçınmak için iki tarafın da rahatlama ve özgür olma konusunda çalışması gerekli.

Duygular

Oğlak erkeği ve akrep kadını arasındaki ilişkinin en büyük sorunlarından birisi birbirlerine duygularını verimli şekilde aktaramamalarıdır. Gerçek bir duygusal bağın yoksunluğu, kendi duygusal sorunlarından ve Ay ile olan bağlantılarından kaynaklanır. Bu da romantik ilişkileri süresince büyük problemlere yol açabilir.

Oğlak erkeği ve akrep kadını Ay ile olan bağlantılarından ve duygularını verimli şekilde aktarma yeteneklerinden dolayı zorlanır. Bu nedenle birbirlerine iç duygularını aktaramazlar ve bunun sonucunda diğer konularda anlaşmalarına karşın uzak ve bağlantısı kopuk hissederler.

Romantik ilişkilerine başladıklarında birbirlerinin güçlü ve bağımsız olduklarını ve kendi zihinlerini kontrol altında tuttuklarına inanırlar. Ancak kısa süre sonra ikisi de kendini ifade edemediğini fark eder ve bu nedenle çözülmesi gereken derin duygusal sorunlara sahip olduklarını anlarlar.

Değerler

Bu burçlar çok geç olana kadar kendilerini ifade etme yeteneklerinin olmadığını fark etmezler. Oğlak erkeği ve akrep kadını gelecekte ilişkilerinin gelişmesini isterse daha derin bir duygusal düzlemde iletişim kurmanın yolunu bulmalıdır. Bu fazla miktarda duygusal emek ve çaba gerektirir.

Bu burçların benzer değerlere sahip olmaları bu konuda yardımcı olabilir. Bu değerler genelde onları ilişkilerinin zorlu dönemlerinde birlikte tutar. Duygusal sorunlarını çözme konusunda zorlanırken, kendilerine paylaştıkları değerleri hatırlatmaları gerekir.

İkisinin de benzer değerleri paylaşmaları ilginç. Akrep Venüs burcudur, yani genelde suçluluk ve değersizlik duyguları ile uğraşır. Ancak uyumlulukları ona bu konuda yardımcı olur. Sorunlarını birlikte aşarlarsa, derin bir sevgi, sağlık ve mutluluk ile dolu bir ilişkileri olabilir.

Sık Sorulan Sorular

Oğlak erkeği akrep kadınında neyi sever?

Oğlak ve akrep birbirine karşı çekim hisseder çünkü paylaştıkları güçlü bir fiziksel bağ vardır. Ancak bu ilişkilerinin genel olarak güçlü olduğu anlamına gelmez. Genelde Ay ile olan bağlantılarından dolayı gerçek bir duygusal ve yakın bağ geliştiremezler ve bu da onların soğuk ve uzak olmalarına sebep olur.

Oğlak ve akrep iyi bir çift midir?

Oğlak ve akrep duygusal ve yakın bir bağ geliştirmeyi başarırsa iyi bir çift olabilir ama bu olmazsa çok uzun sürmez. Ay ile olan bağlantılarından dolayı genelde derin ve gerçek bir duygusal bir bağ kuramazlar.

Oğlak erkeği akrep kadınını sevebilir mi?

Oğlak akrebi sevebilir ve bu sevgi genelde yüzeysel bağlamda çok hızlı gelişir. Oğlak akrepten gerçekten hoşlanır. Ancak bu çekim genelde fiziksel çekimin ötesine geçmez ve bu ilk çekimin ötesinde bir bağ geliştirmekte zorlanırlar. Duygusal yakınlığın olmaması ilişkiyi sona erdirebilir.

Oğlak neden akrepten bu kadar hoşlanır?

Oğlak akrebin fiziksel görünümüne çekilir. İki burç genelde birbirini çeker. Bu nedenle çok tutkulu bir bağ sahibi olsalar da ilişkilerinde duygusal bağ yoksunluğu olabilir ve bu nedenle ilişki sürmeyebilir. 

Oğlak erkeği akrep kadınının ilgisini nasıl çekebilir?

Oğlak erkeği akrep kadınının ilgisini kolayca çekebilir çünkü fiziksel uyumlulukları ve çekimleri yüksektir. Fakat oğlağın akrebin kalmasını sağlamak için ikna etmesi biraz efor gerektirebilir. Ancak birbirleriyle daha derin bir bağ kurmakta zorlanabilirler.