Oğlak erkeği yatakta en egzotik burçlardan birisidir ve derin duygularını partnerine aktarmak için sevişmeyi kullanır. Onlar için bir ilişkide cinsel bağlantı diğer her şey kadar önemlidir. Ancak ilk adımı atmayabilir ve elde etmesi zoru oynayabilir. 

Bununla birlikte bu erkekler çok kariyer odaklı, gelenekseldirler ve genelde kendilerinden genç kadınlara çekilirler. Bu bilgi bile oğlak erkeği ile birlikte olmak için ekstra enerjiye ihtiyacınız olacağı anlamına gelir. Neredeyse her zaman cinselliğe açıktır. Onu istediğinde uygun olan ve ona sürprizler yapan kadınlara ekstra puan verir.

Aşırı romantik olmamak onun özelliklerinden birisidir. Aşkı ciddiye alır ve mükemmel kadın fikrine inanır. Sizin cinsel tatmininiz ile yakından ilgilenen bir erkek olacaktır. Cinselliği çok kesin yaşanması gereken bir ritüel olarak görür.

Oğlak Erkeğinin Cinsellikte Gösterdiği 15 Davranış

Sabırlıdır

Oğlak erkeği yatakta çok sabırlı olmasıyla bilinir. Bitirmek için acele etmez ve her zaman size dikkat eder. Bu burca sahip erkekler tek gecelik ilişki taraftarı değildirler ve bunun yerine yatmadan önce bir bağ geliştirmeyi tercih ederler.

Tüm cinsel aktiviteyi sizi memnun etme sürecine çevirebilecek kadar sabırlıdır. Bununla birlikte onunla ilişki her zaman yavaş, romantik bir tempoda sona erer. 

Dominanttır

Oğlak yatakta dominanttır ve bu nedenle uysal başlı kadınlardan etkilenir. Eğer partneriniz oğlaksa, cinsel anlamda hep kontrol sahibi olmak isteyecektir. 

Partnerini cinsel olarak sınırlara sürükleyerek ne kadar gidebileceğini test eder. Hayatını çok kararlı ve hevesli yaşayan bir insan olarak yatak odasına da canlılık getirirler.

Enerjiktir

Bu enerjiyi nereden aldıkları bilinmez ancak cinsel gücü yüksektir. Kolayca yorulmaz. Gerilimi boşaltmak için cinselliği kullanır ve bunu rahatça yapmayı tercih eder.

Tutkulu bir adam mı arıyorsunuz? Eğer öyleyse oğlak erkeği ideal olur. Enerjisini korur ve her zaman hazırdır.

Maceracıdır

Oğlak hayatta oldukça maceracıdır ve bu sırada mantığını da korur. Ancak yatakta yeni şeyler keşfetme ihtiyacı hisseder. Ayrıca yatakta ne yapılması gerektiğinin söylenmesinden hoşlanmaz.

Oğlak erkeği aynı rutini sürdürüp durmak yerine yatağı biraz renklendirmek ister.

Tedbirlidir

Oğlak erkeği sizinle ilk defa birlikte oluyorsa tedbirlidir ve vahşi yanını sadece partnerine karşı rahat hissettiğinde gösterir. Cinselliği ciddi bir ilişkiye adım olarak görür ve bu nedenle herkesle yatmaz.

Tüm hayatı iyi düşünülmüş kararlar tarafından yönetilir ve bu nedenle ortalamadan ve başarısızlıktan hoşlanmaz. Kadınlar konusunda kötü sürprizleri sevmez ve bu nedenle sizinle yatmadan önce tanımak isteyecektir.

Çok Fantezi İstemez

Oğlak erkeği yatakta maceracı olmasına karşın gerçekçidir ve bu onun geleneksel doğasının bir parçasıdır. Cinsel isteği yüksek olsa da çok çılgın fantezilerin adamı da değildir.

Cinselliği sevse de cinsel isteği tarafından yönetilmez ve bu nedenle çok fazla teferruat onu uzak tutar. Bu nedenle ilk adımı siz atarsanız ne yaptığınıza dikkat edin.

Zariftir

Oğlak erkeği ile yatakta hiç bir şeyde aşırıya kaçmayın. Kadınının zarif olmasını ister. Bu nedenle onu elde etmek için her şeyi yaparsanız, onu elde edemezsiniz. Kendine saygı duyan ve herkesle birlikte olmayan kadınlardan hoşlanır.

Ayrıca çok fazla bağırmak veya yatakta küfürlü konuşmak onu soğutmanın en hızlı yoludur. Çok gürültülü olma ihtiyacı hissetmez. Cinsellik konusunda biraz gelenekseldir.

Biraz Cesaretlendirilmekten Hoşlanır

Cinsel performansına dair olumlu bir yorum yaparsanız hoşuna gider. Kulağına hoşuna gidecek bir şeyler fısıldarsanız özgüveni artar.

Ancak bir hatasına güler veya performansını yererseniz kabuğuna çekilebilir. Basit ve zarif olduğu sürece cinsellik sırasında konuşmayı sever.

Masumu Oynamak

Oğlak masum rolünü kadınlarda çok çekici bulur. Böylece kontrol sahibi olduğunu hisseder. Geleneksel doğasının bir parçası olarak kendinden daha genç kadınlardan hoşlanır.

Bakire olmak oğlak erkeği için ideal olurdu ancak temel olarak cinsel deneyimi daha düşük olan bir partneri daha deneyimli birisine tercih eder.

Doğallık

Bu burca sahip bir erkeği etkilemek için çok bir şey yapmanıza gerek yok. Gerçek sizi tanımak için zaman ayırır. Yatak odasına da aynı enerjiyi getirir.

Kendine Güvenir

Cinsel güven oğlak erkeğinin en öne çıkan özelliklerinden birisidir ve bu güveni yatakta görebilirsiniz. Sizi neyin tahrik ettiğini bilir ve ihtiyaçlarınıza göre davranır.

Yatakta ışıkların açık veya kapalı olmasının fark etmediğini düşünür. Size karşı rahat hissetmeden önce bile yataktan çıplak çıkmak sorun değildir.

Fazla Analitiktir

Sizinle yatmadan önce bu fikri tekrar tekrar planlamıştır. Hayatındaki her şey gibi cinselliği de planlamak bir alışkanlığıdır.

Tempoyu Belirler

Partneri tarafından aceleye getirilmeden ilişkiye rahat bir tempoda başlar. Aynısı yatakta da vardır ve işleri yavaş başlatır.

Oyuncudur

Yüzeyde öyle görünmeyebilir ancak cinsellik sırasında çok oyuncu bir insandır.

Verir ve Alır

Oğlak erkeği ile uyumak onun sizi tatmin etmek için çaba gösterdiğini görmektir ve kendi de tatmin edilmekten hoşlanır. Çok yüzeysel olmayın veya yatakta ne istediğinizi ona söylemekten çekinmeyin. Onu nasıl uyaracağını bilen kadınlardan hoşlanır. Ayrıca bazen sizin kontrolü almanıza da takılmaz.

Sık Sorulan Sorular

Oğlak yatakta iyi midir?

Evet, oğlak neredeyse her zaman yatakta iyidir çünkü çok dikkat gösterir, efor sarfeder. Onun için cinsellik rastgele ve acele yapılacak bir iş değildir ve bu nedenle tek gecelik ilişkilerde pek göremezsiniz. Bunun yerine bir gelecek gördüğü kadınlar ile birlikte olmayı tercih eder.

Oğlak erkeği nelerden hoşlanır?

Oğlak erkeği genç kadınlardan hoşlanır ama ilişkiye başlamak için acele edenleri sevmese de tek gecelik ilişkilere de alerjisi vardır. Ayrıca bir amaca bağlı ve tutkulu kadınları sever. Kendine güvenen kadınlardan hoşlanır. Tarzı olan, akıllı, kariyeri seven bir kadını sevecektir.

Oğlak erkeğinin size aşık olduğunu nasıl anlarsınız?

Oğlak erkeği kariyer konusunda çok tutkuludur ve neredeyse her zaman meşguldur. Bu nedenle size zaman ayırmaya başlarsa bu iyi haberdir. Bu erkekler aynı zamanda maddecidirler ve bu nedenle size bir şeyler almayı severler veya genel olarak sizin için para harcarlar. Zoru oynamayı sevseler de bağlandıklarında sizin yaptığınız şeylere de ilgi gösterecektir.

Oğlak erkeği yatağa nasıl atılır?

Kendiniz olun ve onun zihnini nasıl aktifleştirebileceğinizi unutmayın. Onun belirlediği tempoyu takip edin ve seksi değil, zarif olun. Onu sekse zorlamayın. Yatakta masumu oynayan kadınları sever çünkü dominanttır.

Oğlak erkeği neresine dokunulmasından hoşlanır?

Cinsel olarak hassas bir insandır ve bu nedenle vücudunun her kısmı cinsel bir dokunuştan hoşlanır. Ancak bacak bölgesine daha fazla dikkat ederler.