İkizler erkeğinin kalbine girmek mi istiyorsunuz?

Belki de bu burcun çekim hissettiği belli davranışlar olup olmadığını merak ediyorsunuzdur.

Eğer öyleyse, doğru yerdesiniz.

Bu makalede konuşkan ve heyecanlı olan bu burcu etkilemek için bilmeniz gerekenlere değindik.

Dikkatini Çekmek İçin Yapılacaklar

Akıllı tarafınızı gösterin

İkizler erkeğini iyi biliyorsanız, bu hava burcunun çok hazırcevap ve zeki olduğunu biliyorsunuzdur. Sanki zamanı donduruyor, mükemmel çözümü bulmak için zaman ayırıyor ve sonrasında tekrar oynat butonuna basarak devam ediyor gibi görünür. Zekası hızlıdır ve söyledikleri heyecan vericidir. Bu nedenle ona zeki tarafınızı göstermeniz gerekli.

İyi bir dinleyici olun

İkizler erkeğinin dikkatini çekmenin en iyi yollarından birisi iyi bir dinleyici olmaktır. Onu konuşturmak için sorular sorun ve cevaplarını iyi dinleyin. Konuştuğu zaman tutkulu olduğu konu hakkında devam eden sorular sorun. Söylediklerini duyduğunuzu gösterin.

Daha önce konuşmayı seven bir ikizlerle çıkmıştım ve ikizlerin konuşmacı olarak doğduklarını söyleyebilirim. Bir defasında telefonda benimle 10 saat konuşmuştu ve beni eğlendirmişti. Evet, şaka değil! Bu süre içerisinde neredeyse nefes almadı ve konuşması hiç durmadı bile.

Sadece kendi sesini sevdiğini düşünüyorum ama o zaman bu hoşuma gitmişti. Ben de konuşmayı severim ancak bana konuşma şansı bile vermemişti. Ancak söyledikleri heyecan vericiydi ve onun kendini ifade eden zeki yapısı hoşuma gitmişti. Çoğu ikizler erkeği böyleyse, onu kazanmak için iyi bir dinleyici olmak gerektiği kesin.

Elde etmesi zor olmayın

İkizler erkeği oyunlardan hoşlanmaz. Kalbiyle oyun oynadığınızı düşünecek olurlarsa evlerine geri döneceklerdir. Bu taktik çoğu erkekte işe yarar ancak ikizlerle oyun olmaz. Akıllı bir adamdır ve yaptığınız şeyi anlayacaktır ve bunu hoş görmeyecektir.

Zekanızı ortaya koyun

İkizler erkeği gerçek konulara dair zengin, uyarıcı sohbetleri sever. Maalesef hayatındaki insanlara devamlı olarak heyecan duyan insanlardan birisidir. Bu nedenle elde tutması biraz zordur ve bu yüzden konuşmalarınızın tekdüze olmaması için çaba göstermelisiniz.

Kendinize güvenin

İkizler erkeğinin ilgisini gerçekten çekmek istiyorsanız, çok seksi olmaktan daha iyisi yoktur. Seksilik yaptığınız her şeyde özgüven sahibi olmakla başlar. Eğer bir güven dalgası yayıyorsanız ikizlerin dikkatini çekerseniz ve bu nedenle dik durun ve iyi bir duruş sahibi olun.

Ona çok soru sorun

İkizler erkeği en konuşkan burçlardan birisi olduğu için, sorularınıza cevap vermeye bayılacaktır.

Espri anlayışınız olsun

Sizi güldüreceği kesindir. Ama sizi güldürmüyorsa, iyi bir eşleşme olmayabilirsiniz. Yaptığı şeylerin onaylanmasını ister ve bu nedenle sizi güldürmeye çalışıyorsa ancak gülmüyorsanız, kızacaktır. Bu nedenle kendinizi akışa bırakın ve iyi bir espri anlayışınız olsun.

Gizemli olun

İkizleri kendinize aşık etmek için her sırrınızı kolayca ortaya koymayın. Bunun yerine kendinize dair şeyleri parça parça açıklayın. Sizi tanıması için vakit verin.

Mevcut olaylardan konuşun

Bazı insanlar zeki ikizler ile başa çıkabilmek için konuşacak gerçek şeylere ihtiyaç duyarlar. İkizler çevresindeki dünyada neler olup bittiğini takip eder ve bu nedenle mevcut olaylara dair konuşarak aklını uyarabilirsiniz. Bu ona zeki ve takipçi olduğunuzu gösterecektir.

Ona görüşlerini sorun

İkizler erkeği meraklı bir varlıktır ve tavsiyesinin alınmasından hoşlanır. Düşünceli bir insan olduğu için, her konuda bir görüşü olmasını bekleyebilirsiniz.

Ayrıca her durumun artı ve eksilerini görebilir, fikirlerinizi değerlendirebilecek bir insandır. Onun tavsiyesini alarak onun ne söyleyeceğine değer verdiğinizi gösterebilirsiniz.

Sosyal bir kelebek olun

İkizler çok sosyal bir varlıktır. Nereye giderse gitsin dışa dönüktür ve çeşitli insanlar ile tanışmaktan, kolayca arkadaş edinmekten hoşlanır. Onun sosyal tarafına uyarak ikizlere yetişebilirsiniz.

Kendiniz olun

Kiminle olursanız olun, lütfen kendiniz olun. Belli konularda daha iyi olduğunuzu göstermek isteyebilirsiniz ancak yalan bir görüntü sunuyorsanız, bu çok fazla sürmeyecektir. Kendinize dair bir şeyi değiştirmek isterseniz, bu size bağlı ancak olmadığınız bir kişi gibi görünmeyin. Kişiliğinize dair gerçekler ortaya çıkacaklardır.

Onun İlgisini Devam Ettirmek İçin

Sadık olun

İkizler çok kıskanç olabilir ve onunla oynadığınızı fark ederse arkasına bakmadan çeker gider. Sevdikleri kıza karşı inançlı olurlar ancak sadakatsizliği tolere etmezler ve bu nedenle ikizlerle birlikte olacaksanız sadece onunla olmalısınız.

Onunla konuşun

Bu oldukça açık ancak ikizler konuşkan varlıklardır. Bu nedenle onunla kendinize, tutkularınıza, umutlarınıza ve hayallerinize dair konuşun. Sizi tanımak istiyor ve sağlam bir ilişki oluşturmak için onunla her konuda konuşabilmelisiniz. Söyleyecek ilginç şeyleri olan birisi olun.

İyi bir arkadaş olun

İkizler erkeğiyle olan bağınızı güçlendirmek için, güveneceği birisi olmalısınız. Böylece problemlerinde size gelebilir. Bu onun size açılmasını ve kendine dair daha fazla şeyi açık etmesini sağlar ve bu da onu size yaklaştırır.

Sıkıcılaşmayın

Bu muhtemelen ikizlerin kalbini kazanmak için yapabileceğiniz en iyi şey. Dikkat süresi kısadır ve devamlı uyarılması gerekir. Eğer sıkılmasını önleyebilecek bir insansanız, kalbini kazanabilirsiniz.

Unutmayın ki onu yakında tutmak için bol bol enerji, tutku ve yaratıcılık gerekiyor. Bu nedenle buna değip değmeyeceğini kendinize sorun.

Eğlenceli buluşmalar ayarlayın

İkizler erkeğiyle birlikteyken çok ileri planlar yapmamalısınız çünkü o zaman öngörülebilir hale gelirsiniz ve ikizlerin spontan kadınlara ihtiyacı vardır. Buluşma planladığınız zaman iyi vakit geçirmenizi sağlayacak şeyler planlayın.

Açık fikirli olun

İkizler erkeğiyle birlikte olmanın dezavantajlarından bir tanesi ruh halinin biraz düşük olabilmesidir. Bundan dolayı onun duygu ve düşüncelerine saldırmayın. Söylediklerine açık olun. Yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz.

Konuşacak konuları aklınızda tutun

Eğer telefonda veya birebir konuşmakta geriliyorsanız, konuşacağınız şeyleri bir kağıda yazın veya ezberleyin.

Hobilerini öğrenin

İkizler erkeğiyle ilişki oluşturma ve yakınlaşma için onun tutkulu olduğu konuları benimsemeniz gerekli.

Ona yumuşak tarafınızı gösterin

İkizler erkeği her şeyi analiz etmeyi ve duygularından bahsetmeyi sever. Onu yargılamadan dinlemelisiniz. Tutkulu bir birey olabileceğinizi, yaşam zorlaştığında onu rahatlatabilecek birisi olduğunuzu gösterin.

Onu Çok Aşık Etmek İçin

Onu düşündürün

İkizler akıllıdırlar ve onun sürekli ihtiyaç duyduğu zihinsel uyarımı sağlamakta bazen zorlanabilirsiniz. Ona bir sudoku kitabı veya puzzle alın, kelime bulmacaları gönderin. Beynini uyarmayı sever ve bu nedenle onu düşündürecek yöntemler bulun. Bu sizi hayatının önemli bir noktası haline getirecektir.

Tutkulu olun

Onun tutkulu olduğu pek çok şey var ve siz de kendi tutkunu olduğunuz şeyleri onunla paylaşın. Bu onun ilgisini çekecektir. Size dair daha fazla şeyi merak edecektir.

Uyumlu olun

İkizlerin ruh hali biraz düşük olabilir. Bir anlığına morali çok iyidir, sonraki dakikada çok kötüdür. Onun bu ruh hallerine karşı açık ve uyumlu olun. Çünkü çok değişken olacaktır. 

Yaratıcı tarafınızı gösterin

Onu paten kaymaya veya su kayağına götürün. Çeşitli buluşmalar planlayın ve çeşitli konularda konuşun. Bu erkekleyken her şeyin ilginç olması gerekiyor. Onu maceracı şeyler ile uyarabilecek birisine ihtiyacı var.

Ortak ilgiler gösterin

Ortak ilgilendiğiniz konular bulun. Bu, bu ilişki için mecburidir. Ortak olduğunuz şeyleri öne çıkarmak, anlaşamadığınız konuları unutmak isteyeceksiniz.

Onu eğlendirin

Onu güldürmenin ve ilginç olmanın bir yolunu bulmanız gerekir.

Açık olun

İkizler hayatını hep heyecanlı tutmak ister ve bu nedenle topu arada bir size atabilir. Size açıkça attığı şeyleri alın. Yeni bir şey denemekten çekinmeyin.

Sizin Olduktan Sonra

Merhamet gösterin

İkizleri elde ettikten ve gerçek bir ilişki kurduktan sonra, ona yumuşak tarafınızı göstermelisiniz. Kalbinizin olduğunu ve birisini tamamen sevebileceğinizi ona göstermeniz gerekli.

Ona sürpriz yapın

İkizler burcuyla birlikteyseniz ve ilişkiyi güçlü tutmak istiyorsanız, onu uyarmanız gerekli. Sürpriz bir parti veya bir haftasonu planlayın.

Ona bağımsız olduğunuzu gösterin

Hiç bir erkek çok muhtaç bir kadınla birlikte olmak istemez. Bunun yerine yalnızken de rahat olan bir insan olduğunuzu gösterin. Böylece sizi eğlendirmek için devamlı olarak uğraşması gerekmediğini bilecektir. Erkek arkadaşlarıyla çıkmasına izin verin. Siz güçlü, bağımsız bir kadınsınız ve kendinizi eğlendirebilirsiniz.

Dürüst olun

Bu kendiniz olmakla el ele giden bir konu. İkizler ona yalan söylediğinizde anlar. İlişkide olduğunuzda muhtemelen sizi daha iyi okuyacaktır ve bu nedenle yalan söylemeyin veya aldatmayın, bu çok hızlı kaçmasına sebep olacaktır.

Erotik olun

Yatak odasında açık fikirli olun. İkizler yaratıcı, erotik kızlardan hoşlanırlar.

Sık Sorulan Sorular

İkizler erkeğinin kalbi nasıl kazanılır?

İlk önce kendiniz olun. Kendinize dair dürüst değilseniz, bunu anlayacaktır. Bu büyük bir sorun olur. Ayrıca zeki tarafınızı gösterin çünkü ikizler pozitif bir insandır. Son olarak, iyi bir dinleyici olun çünkü konuşmayı sever ve söylediklerini tüm kalbinizle dinleyin.

İkizler aşkını nasıl ifade eder?

Aşık olduğunda daha fazla açılmaya başlar. Derin, karanlık duygularını bile paylaşacaktır. Duygularından bahsetmeyi ve aklında olanlardan konuşmayı sever ve bu nedenle onun hayatının bir parçası olmanız için size söyleyecektir.

İkizler erkeğinin size aşık olduğunu nasıl anlarsınız?

İkizler erkeğinin size aşık olması için onun söyleyip yaptıklarına dikkat edin. İkizler erkeği sizinle normalde paylaşmadığı şeyleri paylaşmaktan keyif alacaktır. Zengin, derin sohbetler edecektir.

İkizler erkeğinin zayıflığı nedir?

İkizler erkeği çok hazırcevap olduğundan, zayıflığı ona yetişebilecek bir kız bulamamaktır. İkizler erkeği aşık olduğunda, hayallerindeki kıza aşık olduğunu gösterecektir. 

İkizler nelerden hoşlanır?

İkizler erkeğinin sizinle kalmasını sağlamak için onun ilgisini çekmeli ve iyi bir dinleyici olmalısınız çünkü konuşmayı sever. Onun sıkılmasına müsaade etmemelisiniz. İkiniz için de yeterince konuşacaktır ve bu nedenle çok iyi bir dinleyici olmanız gerekli.