Bose Gürültü Engellemeli Headphone 700

Bu kablosuz cihaz çok iyi bir ses performansı sunuyor ve ayrıca sesli komut desteği sunuyor ve en iyi aktif gürültü engelleme sistemine sahip. Gürültü engelleme ve ortam dinleme modu sınıfının en iyisi durumunda ve mikrofon netliği de çok güzel, baslar derin ve rahatça takılabiliyor. Fakat pahalı, sesi şekillendirdiği için saf ses sevenlere uygun değil ve henüz ekolayzırı yok.

Satın almak için tıklayın > Headphone 700

Jabra Elite 45h

Mükemmel kablosuz ses ve özellik sunuyor. Baslar öne çıkıyor, güçlü vuruyorlar. Ayrıca ekolayzır uygulaması var. Kulağa iyi oturuyor, Amazon Alexa ve Google Asistan ile çalışıyor. Fakat kombine kontrol tuşuna sahip olması bazen yanlışlıkla parça atlamanıza sebep olabilir.

Satın almak için tıklayın > Jabra Elite 45h Kablosuz Kulak Üstü Kulaklıklar – 50 Saat Batarya Ömrüne Sahip Kompakt, Katlanabilir Kulaklık – 2 Mikrofonlu Arama Teknolojisi – Titanyum-Siyah

Sennheizer HD 450BT

Çok iyi bluetooth ses sunuyor ve uygun fiyata gürültü engelleme imkanı sağlıyor. Ses kalitesi güzel, kablo ile pasif modda kullanılabildiği gibi aktif gürültü engellemeyle de kullanılabiliyor. Kullanıcının düzenleyebildiği bir ekolayzıra sahip. Gürültü engellemesi iyi ama sınıfının lideri değil.

Satın almak için tıklayın > Sennheiser HD 450BT Kablosuz Bluetooth ANC Kulaklık, Siyah

Sony WH-1000XM4

Ses hastalarının tatmin edebilecek kadar üst düzeyde gürültü engelleme özelliğine sahip. Basları zengin ve tizler detaylı. Ekolayzır uygulaması var. Kulak kontrollerine tepki veriyor ve basit. Rahat bir kulaklık ama pahalı ve kablosunda kontrol kısmı yok.

Satın almak için tıklayın > Sony WH-1000XM4

Anker Soundcore Liberty Air

İyi bir ses kalitesine uygun fiyata sahip kablosuz bir kulaklık. Suya dirençli tasarıma sahip ama pil ömrü süper sayılmaz.

Satın almak için tıklayın > Anker Soundcore Liberty Air

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro

Mükemmel değil ancak basın önde olduğu şekillenmiş bir ses sağlıyor ve fiyatına göre gürültü engelleme sistemi oldukça iyi. Farklı gürültü engelleme modları var ve ekolayzır uygulaması mevcut. Farklı kulak ucu seçenekleri var. Suya dirençli. Ancak gürültü önleme sesi biraz değiştiriyor.

Satın almak için tıklayın > Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro

Apple AirPods Pro

Gürültü önleyici özelliği güzel, ses kalitesi iyi ve standart modele göre daha iyi. Ses kalitesi güzel, kulağa iyi oturuyor, Siri’yi kontrol etme imkanı sağlıyor. Kablosuz şarjı var ve suya dirençli. Ama pahalı ve ekolayzır ile gürültü önleyicilerin ayarlarını değiştirmek mümkün değil.

Satın almak için tıklayın > Apple AirPods Pro 

Bose QuietComfort

Güçlü bir ses performansı sunuyor ve bu kategorideki en iyi gürültü önleme sistemine sahip. Sesi dengeli ve zengin. Kulağa iyi oturuyor. Suya dirençli. Fakat pahalı, kutusu büyük ve kulak kontrolleri yetersiz gelebilir.

Satın almak için tıklayın > Bose QuietComfort

 

JBL UA True Wireless Flash X

Su geçirmez, sporcu dostu bir kulaklık ve basın önde olduğu bir ses deneyimine sahip. Ayrıca pil ömrü güzel. Şarj aleti büyük ve ekolayzır ayarları ise yok.

Satın almak için tıklayın > JBL UA True Wireless Flash X

 

Apple AirPods Max

Mükemmel ses kalitesine, mükemmel gürültü engelleyiciye sahip ama biraz fazla pahalı. Ekolayzırı ve çevresel sesi adaptif. Siri erişimi sağlıyor ve tasarımı da çok güzel. Ama ekolayzırı elle düzenlemek mümkün değil ve püristler için ses fazla yapay kalıyor. Tuşların pozisyonları tartışılır.

Satın almak için tıklayın > Apple AirPods Max

 

Wyze Kulaklık

Bas öncelikli bir sesi var, Alexa desteğine sahip ve ekolayzırı ayarlanabilir durumda. Çok ucuza ortalama bir gürültü engelleme sunuyor. Kablolu pasif modda da kullanılabilir. Çok ucuz durmuyor. Ama sesi fazla yapay.

 

Kulak İçi mi Üstü mü?

Kulak içi olmayan kulaklıklar kulak kanalını kapatmazlar ve bu nedenle genelde en kötü ses performansına sahip olurlar. Kulak içi kulaklıklar ise kanalı kapattıkları için bas tepkileri daha iyidir, stereo karışımı daha doğrudur ve kulağa daha iyi otururlar.

Kulak üstü kulaklıklar ise genelde kulak üstünde duran daha küçük kısımlara sahiptirler. Kulağı doğrudan kapatan kulaklıkların kulaklık kısımları ise büyüktür.

Genelde kulağı komple kapatanlar daha bütünsel bir deneyim sağlarlar ancak bu bir yasa değil. Kulağın üstüne gelen pek çok kulaklık da iyi sonuç verebiliyor ve biraz pasif ses izolasyonu ile güzel sonuçlar alınabiliyor. Genelde tercih kulak konforuna bağlı olarak kişiden kişiye değişiyor. Küçük olanların daha kolay taşınabildiklerini de unutmamak gerekli.