Herkese merhaba! “Sen neden yazar olmaya karar verdin?” sorusunu çok sormuştunuz. Ben de, sizlerle yazarlık serüvenimi paylaşmaya karar verdim…

Edebiyatçı ya da şair değilseniz; yazmak demek, aslında bilgiyi aktarmak demektir. Ben de 25 yıla yakın zamandır kendi kişisel gelişimimle, bu yolda aldığım eğitimlerle, gittiğim seminerle, kendi kişisel yaşamımda çok faydalandığım bütünsel şifa bilgilerimin sonucunda, 2005 yılında Klinik Aromaterapist olmaya karar verdim. Sonrasında da sürekli üzerine bilgiler eklemeye devam ettim.

Bütünsel beslenme sistemleri, doğal terapiler, bedensel arınma sistemleri, ses şifası derken, dünyada trend olan hem kadim hem de yeni teknoloji pek çok şifa metoduyla ilgili bilgi sahibi olmaya devam ettim. 2014 yılında, internet sitemi kurdum. Sosyal medya hesaplarımdan da yoğun bir şekilde insanlara kendilerini iyi hissedecekleri ruhsal, bedensel ve zihinsel şifa reçetelerimi paylaşarak, aslında bir nevi kendi yaşam misyonum olan “İnsanlara kendini iyi hissettirme”ye devam ettim.

Bu süreçte, çok fazla yayınevinden kitap yazmam konusunda teklifler gelmeye başladı. Bunları değerlendirmeye karar verdim ama bana göre kitap yazmak gerçekten ustalık isteyen bir şey, uzmanlaşmak gerek.

Ben de yaptığım her şeyi layıkıyla yapmak isteyen biriyim. Bu nedenle, bu teklifleri birkaç yıl erteledim. Daha sonra, bilgiler çok birikmeye başladı. “Bilip de paylaşmamak olmaz” prensibimden yola çıkarak, kitaplarımı sizlerle paylaşmaya karar verdim. İlk kitabımın adı ise İyilik Sende oldu.

Neler Üzerine Yazıyorum?

Genel olarak, aslında insanlara kendilerini iyi hissedecekleri bilgileri paylaşmaya çalışıyorum. Bunların içerisinde; kadim öğretiler, Uzak Doğu öğretileri, şifayla ilgili atalarımızdan kalan bilgileri, araştırmalarımla birlikte kendi bilimsel süzgecimden geçirip onları paylaşıyorum. Biraz kuantum fiziği var, biraz titreşim tıbbı var, fizik var, matematik var, astronomi var, astroloji var. Yani, sonsuz evrenlere açılıyorum…

Hep söylediğim gibi “Ben ebedi bir öğrenciyim”.  Öğrencilik sürecimde, öğrendiğim şeyleri kendi akıl, bilim ve deneyim süzgecimden geçirdikten ve paylaşmaya hazır hissettikten sonra sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.

Yazarlık serüvenim de böyle. Bu yüzden de, insanlara kendilerini iyi hissedecekleri bütünsel bir yaklaşım var. Bütünsel yaklaşımım; ruhun, bedenin ve zihnin bir bütün olduğu ve bütün bilgi paylaşımlarının da öyle olması gerektiği yönünde. İlk kitabım İyilik Sende’yi de bütünsel bir şifa kitabı olarak yazdım.

Daha sonra, 8 Haftada Değişim isimli bir kitap yazdım. Titreşimini Yükselt Hayatın Değişsin isimli kitabımı da 2019 Mayıs ayında çıkarttım. Baya bir ara girdi, benden kitap beklediğinizi biliyorum.

Yeni Kitabım Ne Zaman Çıkacak?

2020 yılı, her anlamda bizim için çok dönüştürücü oldu. Bu dönüşümün içerisinde kaldığımda; hem bir birey olarak hem bir eğitmen hem de bir yazar olarak, kendi süzgecime daha farklı şeyler gelmeye başladı. Bunları organize ettim, kategorilere ayırdım.

Ve, 2021’de sadece bir değil, birden fazla kitap çıkacak gibi görünüyor. Buna da çoğunuzun çok sevineceğini biliyorum…

Kendi alanım olan bütünsel şifayla ilgili daha derin, yeni nesil teknolojileri (özellikle titreşim ve frekans teknolojileri) içine aldığım ve İyilik Sende’de olan kadim şifa sistemleriyle birleştirdiğim bir kitabım var.

Bana çok sorduğunuz sorulardan biri, “Nasıl böyle motivesin?”, “Nasıl böyle yaşam enerjisi dolusun?”. Bunun sebebinin hep coşku olduğunu söylüyorum. Coşkuyla ilgili de bir kitap yazıyorum. “Neden coşku gerekiyor?” ve “Coşkulu bir yaşamın sırrı” üzerine…

Titreşimini Yükselt Hayatın Değişsin kitabım, benim için de çok güzel bir eşik oldu. Enerjinin bütünsel şifa için nasıl yönlendirilebilir ve kullanılabilir, olmazsa olmaz, bütünsel şifanın tek şartı olduğu alanında derinleştikçe, farklı alanlara da girdim. O yüzden de, yine kitabımdaki bilgileri ve bu çalışmaları yaparak hayatları değişen insanların da kitabım için yazdığı yorumlarla bir kitap daha yazıyorum. Yani, üç tane kitap birden yazıyorum.

Yazarlık sevdam, aslında bütün bu bilgilerle sizlere ışık tutabilmek. Kitapları yazdıktan sonra, açıkçası ne çok satanlar arasına girmesiyle çok da ilgilenmiyorum. Okuyan insanların yaşamında küçük de olsa bir faydam, değişime vesile olabiliyorsam kendimi mutlu hissediyorum. Bu nedenle, genel olarak kitaplarımla ilgili “yazma” gayem sizlere faydalı olabilmek.

Bugünlük benden bu kadar. Hoşça kalın…