İkizler erkeği ile terazi kadınının uyumluluğu iyi olabilir çünkü ikisi de arkadaş canlısıdır ve sosyaldir. Güçlü bir duygusal bağları ve iletişim yetenekleri vardır ancak seks ve yakınlık konusunda ikisinin de puanı ortalamanın altındadır. Bunun ne kadar gerçek olduğuna bir göz atalım.

İki burç da hava burcudur. Yani birlikte uyumlu şekilde akma potansiyelleri var ama birbirlerine alışmaları biraz zaman alabilir. İkizler erkeği ve terazi kadınının uyumluluğu mükemmel değildir ancak aşkta başarısız olsalar bile iyi bir ikili olabilirler.

Ancak uyumluluklarına baktığımızda, saygı ve sevgi göstermek için birbirlerine karşı tavizler vermeleri gerektiğini göreceksiniz. İkizler ve terazi arasındaki aşk güçlü olabilir.

İletişim

Artıları

İletişim konusunda ikizler ve terazinin mükemmel bir başarı şansı var. İkisi de konuşmayı sever, söylemek istedikleri konusunda açıklardır ve birbirlerine bu şekilde kolayca iltifat edebilirler. İkizler erkeği konuşmanın daha fazla kısmını üstlenecektir ancak güçlü terazi de onun söyleyeceklerini duymak isteyecektir.

Benzer şekilde, ikizler de onun ifade edici düşüncelerini ve ruh dolu doğasını dinlemeyi sevecektir. İkisi de akıllıdır ve bilgilerini anlamlı sohbetler ve hikayeler ile paylaşabilirler. İkizler ve terazi uzun süre sohbet sürdürebilir ve saatlerce konuşabilirler.

Tolerans yoksunluğu söz konusu olduğunda güçlü bir bağları vardır. Yani diğer insanlar ve yaşamlarındaki şeylerden bahsederken bu özelliği paylaşabilirler. Bazen iki insan arasında benzerlik olduğunda bu kırılmaz bir bağa yol açar. Ancak iki tarafın da birbirinde bu özelliğe saygı duyması gerekir.

Eksileri

Karşılıklı toleranssızlıkları olumsuz bir işaret de olabilir. İkisinin de işleri kişisel algılama eğilimi vardır ve bu nedenle dikkatli olmazlarsa birbirlerini korkutabilirler. Terazi kadını işleri yanlış anlamaya daha eğilimlidir, ikizler erkeği ise sohbet istediği yönde gitmezse onun yönünü değiştirme olanağına sahiptir.

İkizler erkeği bilgiç olabilir ve bu nedenle bazen sadece kendini dinlemek için konuşur. Sohbetin liderliğini sürdürmeyi severler ve terazi de bir takipçi olduğundan işe yarar.

Ancak iletişim sırasında terazi kadını ikizler erkeğinin ona dair söylediği bazı şeyleri öyle olmasa bile hakaret olarak görebilir. Eleştiriye karşı çok hassastır ve bu nedenle ikizlerin ona söyledikleri konusunda daha dikkatli olması ve daha anlayışlı olması gerekir. Terazinin kötü yorumları aşması zor olur ancak ikisi birlikte çalışırsa bunu aşabilirler.

Kişilik

Artıları

Kişilik kısmında pek çok çatışma mevcut ancak bu özellikler doğru şekilde bakıldıklarında tamamlayıcı özellikler de olabilirler. Örneğin ikizler erkeği sorumluluk ve yapılanma ile sıkıntılar yaşarken, terazi kadını çok organizedir ve birbirlerine bu konuda yardımcı olabilirler. Terazi ikizlere denge sağlayabilir, ikizler de teraziyi rahatlatır.

Terazi kadını çok akıllıdır, dürüsttür ve bazen esnek olabilir. Bu ikizlere uyar. İkisi de macerayı ve sosyal durumları severler. İkizi de derin düşüncelere değer verirler ve bu nedenle akıllarındaki şeye dair saatlerce konuşabilirler. Burada oldukça fazla bir potansiyel var.

Eksileri

Maalesef terazi ve ikizler arasında farklar var. İkizler en sabırlı insan değil ve terazi de çok hassas çünkü özgüven sorunları yaşıyor. İkizler “kendine gel!” diyebilir, terazi ise “gerçekten rahat hissediyorum ve hangisi olursa olsun fark etmez” diyebilir. Terazi çok arkadaş canlısıdır ancak ikizler bazen sinirlenebilir. Bu da sorun olabilir.

Terazi ikizler için çok esnek olabilir ve bu da ona kaotik görünür. Terazi uzlaşma ister, kavga değil ve bu konuda ikizler de aynı görüşe sahiptir. Bu konudaki çatışmalar aşık olduklarında son bulabilirler. Aşkla birlikte tavizler de kolay gelir!

Cinsellik

Artıları

Burada pek çok artı var. İkizi de cinselliğe yatkın, maceracı varlıklardır. İkizler erkeği yeni şeyleri denemeyi sever ve sevecendir. Hem ikizler hem de terazi cinsel hayatlarında merağı paylaşırlar. Terazi erkeğine dair her şeyi bilmek isteyecektir. İkizlerin sevecen cinsel merakı yatak odasında onları canlı tutacaktır.

Eksileri

Terazi romantizm ve tutkuyu sevdiği için daha baştan çıkarıcı ve olgun olacaktır. Çok tutkulu bir aşıktır. İkizler erkeği o kadar tutkulu değildir. O daha oyuncu ve baştan çıkarıcıdır ancak ikisi anlaştığı zaman neler olacağının sınırı yok. Fakat birbirlerinin tarzını değiştirmeyi biraz öğrenmeleri gerekli.

Aşk

Artıları

İkizler ve terazi aşık olduğunda, birbirleri için yapabilecekleri şeylerin bir sınırı yok. Çünkü ikizler ilişkinin lideri olma eğilimindedir, terazinin takip etmesi gerekir çünkü bu da ona doğal gelir. Terazi ilişki problemlerine dair daha açık konuşma eğilimindedir, ikizler ise duygulardan konuşmayı sever. Bu işe yarayabilir.

Eksileri

Terazinin ilişkiye dair şüphelerinin olma eğilimi vardır, daha duygusaldır ve işleri konuşarak çözmek ister. İkizler konuşmayı sever ancak ilişkiden konuşmayı sevmez çünkü ikizler sevecendir, terazi ise hoş gönüllüdür ve burada bir denge bulabilirler. İkizler erkeğinin terazi kadınının ilişkinin durumuna dair tartışmalarına daha fazla saygı duyması gerekir.

Değerler

Artıları

Hem ikizler hem de terazi hayatı sever. Bu değerleri ortaktır. Ayrıca yaratıcıdırlar ve birlikte bunun keyfini çıkarabilirler. İkizler takip edilmeyi vie terazi de takip etmeyi sevdiği için, mükemmel bir çift olurlar. Ayrıca entelektüel sohbetlere ikisi de değer verir ve bu nedenle değerlerini eşleştirme konusunda pek çok artı var.

İletişim konusunda her zaman en iyi uyumluluğa sahip olmayabilirler ve bu nedenle terazi kadınının bir konuda üzüldüğünde bunu açıkça anlatması gerekir. İkizler erkeği söylediği şeylerin olumsuz etkilerini pek düşünmeden konuşabilir ancak ikisi de sağlıklı iletişim kurarsa ilişki yürüyebilir.

Eksileri

İkizlerin güç ve uyarımı (zihinsel, duygusal ve cinsel) değerli görme eğilimi varken, terazi dengeyi, sorumluluğu ve güvenilirliği ister. Bu konuda çatışırlar. İkizler erkeği biraz daha kaotik davranır. Bu ikisinin de üzerinde çalışması gereken bir konudur. Yine de umut var!

Sosyal Hayat

Artıları

Hem ikizler hem de terazi sosyal varlıklardır ve diğer insanların çevresinde olmayı severler. Bu birlikte paylaştıkları ve yaptıkları bir şeydir. İkizler çekici ve doğal bir lider olduğundan, terazi ikizler ile dışarı çıktığında konfor alanını değerlendirmek zorunda kalabilir. Terazi liderliği ikizlerin almasını isteyebilir veya farklı bir sohbete dalabilir.

Eksileri

İkizler ve terazi sosyal durumlarda ikizlerin diğer insanların etrafında olmayı teraziden daha fazla sevmesi nedeniyle sorunlar olabilir. İkizler uyarım ve çeşitlilik peşindedir, her zaman yüksek enerjilidir ve dışarı çıkıp sosyalleşmek ister. Terazi ise onu takip edip durursa ve ikizler onun sınırlarına önem göstermezse bitkinleşebilir.

Bu durumda terazinin endişelerinden ve limitlerinden erkeğine bahsetmesi gerekir. İkizler de zihin okuyamaz ve bu nedenle terazinin ihtiyaçlarından bahsetmesi gerekir. Terazi her sosyal etkinliğe katılmazsa ikizlerin bunu anlaması gerekir. Böylece enerjisi o kadar çok bitmez ve ikizler ise diğer insanlarla sesli uyarımı elde ettikten sonra eve gelip rahatlayabilir.