Satürn ve Uranüs arasında devam eden çatışma hissedilir hale gelecek. Satürn, geleceğe odaklı olan Kova burcundayken Boğa burcundaki Uranüs ile kare yapacak ve insanlar ile doğal yaşam alanlarını, gıda kaynaklarını ve göçü etkileyen ani ve acil durumlar ile krizler ortaya çıkacak. Bu durum iklimle ilgili acil durumu ve bunun göklerde bulduğu yansımayı gösteriyor.

Özgürlük dürtüsü gittikçe güçlenirken hükümetler ise daha fazla kural, kısıtlama ve politika meydana getirecek. Eski kutuplaşmalara geri dönmek yerine destek sistemlerinizi güçlendirmeye odaklanın. Kova-Boğa ikilisinin hayatınızın hangi yönlerini kalıcı olarak değiştireceğinin farkında olmanız gerekir.

8 Ağustos Pazar günü Aslan burcundaki yeniay, Kova burcundaki Satürn ve Boğa burcundaki Uranüs karesi ile anlaşmazlık içerisinde olacak ve Yay burcundaki karmik Büyük Çekici ile üçgen yapacak. Aynı zamanda Dünya, Aslan Takımyıldızı’ndaki Sirius Aslan Kapısı ile hizalanacak ve şarj olmanız ve kişisel çevrenizi temizlemeniz için 08.08’de imkan yaratacak. Kendinizi sıkışmış, arafta kalmış ya da motivasyonsuz hissediyorsanız, Uranüs’ün yeniden şarj etmesi ile kendinize ve dünyaya karşı yeni sorumluluklarınıza adım atabilirsiniz.

Numerolojide 8. ayın 8. günü oldukça manevi ve heyecan dolu bir gündür. 8 sayısı sonsuzluğu temsil eder; sahip olduğunuz sonsuz ruh ve yaptığınız sonsuz yolculuk. Güneş fiziksel bedeniniz için yaşam yayarken, özellikle de şu sıralar yöneticisi olduğu Aslan burcundayken Sirius kalbinizin şifası, üçüncü gözün açılması ve psişik yüklemeler yoluyla ruhsal bedeniniz için yaşam yayar. Sirius aynı zamanda ileri teknoloji ile ilgilidir. Teknolojik bir yenilik düşünüyorsanız ya da internet sitesi, blog, mobil uygulama ya da teknolojiyle ilgili başka bir şey planlıyorsanız, planlarınızı uygulamaya yeniaydan sonraki gün başlayın. 

Bu yeniayda şunlara dikkat edin:

  • İşe yaramayan şeylere değil, yarayan şeylere odaklanın
  • Kaybediyor olduklarınızı değil, bulduklarınızı fark edin
  • Çok daha fazlası kapanırken açılan şeyleri anlayın

Koç Burcu Haftalık Tahmin

Yaşam tarzınızda eski bir alışkanlığınız kayboluyor ve ikinci, beşinci ve on birinci evleriniz gelişim ve değişim için çağrılıyor. Yani gelirinize, borçlarınıza da birikimlerinize dikkat etmeniz ve tüketiciliğin izin azalması için uygulanabilir planlar yapmanız ve hayatınızın her alanını yaratıcılıkla beslemeniz gerekiyor. Sorumluluk almak ve  anın tadını çıkarmak arasındaki dengeyi bulmayı hedefleyin.

Farklı bir yaşam biçimine adım atıyorsunuz.

Boğa Burcu Haftalık Tahmin

Evinizle ilgilenmeniz gerekiyor. Bunun anlamı hem yaşadığınız yerle hem de topluluğunuzla ve ailenizle daha güçlü temeller inşa etmek, kendine daha yeterli hale gelmek ve daha az savurgan olmak için geleceği düşünmek anlamına gelir. Güneş haritanızda Satürn ve Uranüs, ev ve iş hayatınızı yeniden dengeliyor ve bu sayede zihinsel, fiziksel ve duygusal sağlığınızı besliyor ve finansal açıdan kendinize daha fazla yetebilmenize yardımcı oluyor. Pazar günü Aslan’da gerçekleşecek olan yeniay yaptığınız her şeyin önemli olduğunu hatırlatıyor.

Eski bir masal olan karınca ile çekirge aklımıza geliyor.

İkizler Burcu Haftalık Tahmin

Güneş ile gezegeniniz Merkür’ün iletişim bölgesinde olması ve Pazar günkü yeniayla birlikte zihniniz her zamankinden fazla çalışıyor olacak. Psikolojik gerginliğinizin birazını boşaltmak ve uykusuzluğun önüne geçmek için ekstra dikkatli olmanız gerekiyor. Değiştirme gücünüz olmayan şeyleri kontrol etmeye çalışmaktan vazgeçin; bu da neredeyse çoğu şey anlamına gelmektedir. Tamamen bilinmeyen bir bölgeye doğru ilerliyorken kişisel güvenliğinizi sağlamak için uygulanabilir fikirler bulmak için zekanızı kullanın. Dünya nasıl düzenli olarak karmaşa yaşıyorsa umutlarınız, hayalleriniz ve planlarınız için de bu geçerlidir.

Kendinize daha fazla yetebilir hale gelin.

Yengeç Burcu Haftalık Tahmin

Satürn-Uranüs karesi yoğunlaştıkça mali durumunuz ve kaynaklarınız baskı altına giriyor. Yani kazandığınız, biriktirdiğiniz, borçlu olduğunuz şeyler, sahip olduklarınız, yetenekleriniz ve yaşam deneyiminiz baskı altında olabilir. Ayrıca başkalarıyla ortaklık anlamında birlikte sahip olduğunuz şeyler de bu durumda etkilenebilir. Her şey, hızla değişen dünyada en çok sevdiğiniz şeydeki bir değişikliğe bağlı. Tedarik zincirlerine ulaşmak ve güvenli bir şekilde yaşamak için paraya ihtiyacınız giderek daha fazla olacak. Bir Yengeç olarak bunu sezgisel bir şekilde anlıyorsunuz. Yeni gelir yolları bulmak için Pazar günkü Aslan yeniayı ile birlikte çalışın.

Para ile birlikte seçenekler çoğalır.

Aslan Burcu Haftalık Tahmin

Bu yıl sizin vaktiniz geldiği için kalbinizdeki ateş parlak bir şekilde yanıyor olmalı. Eski yaşam tarzınızla ilgili pek çok yön doğal olarak sahip oldukları yararlarını yitirerek kayboluyor. Teşekkür edin ve onları serbest bırakın. Pazar günü gerçekleşecek olan yeniayda Sirius tarafından aydınlatılan Aslan Kapısı ile kimin ve neyin kaybolduğunu ve gelecek için daha güçlü temeller oluşturmak adına sahip olduğunuz yetenekleri nasıl kullanabileceğinizi düşünün. Tanıdığınız ve önem verdiğiniz insanlar, aileniz ve arkadaşlarınız sizin için daha da önemli olacak. Ortaya koyduğunuz düşünceler, kelimeler, eylemler, duygular yani her şey somut bir fark yaratacak.

Kendinizi daha yüce bir şeye açın.

Başak Burcu Haftalık Tahmin

Ağustos daima enerjinizin en düşük seviyede olduğu aydır. Güneş sizi bir yıl daha şarj etmek üzere burcunuza geçmeden önceki son ay Ağustos. Bunun farkında olarak doğal döngünüze göre hareket edin ve kendinizi biraz geri çekin ve kendinize zaman ayırın. Önümüzdeki Pazar Aslan burcunda gerçekleşecek olan yeniay on ikinci, altıncı ve dokuzuncu evlerinizde Satürn ve Uranüs ile çatışacak. İşler umutsuz gibi görünebilir ve öyle olabilir, bu nedenle size ait olmayan şeyleri kontrol etmeye çalışmayı ve o an var olan her şeye tepki vermeyi bırakın. Bunun yerine ortaya çıkan önemli öncelikleri düşünmek için boş zamanınızı kullanın ve yapacaklarınızı buna göre belirleyin.

Evrenin zamanlaması sizin egonuza uymasa dahi mükemmeldir.

Terazi Burcu Haftalık Tahmin

Güneş haritanızda beşinci, on birinci ve sekizinci evleriniz gelişmek ve dönüşmek üzere yoğun baskı altında. Bu durum eski planlarınızın, umutlarınızın ve hayallerinizin çoğunun faydalarını yitirdiğini ve onların yerini alacak şeyleri düşünmenizin zamanı geldiğini kabul etmeniz gerektiği anlamına gelir. Yani değerleriniz ve öncelikleriniz ön planda olmalı. Sizin için gerçekten önemli olan hangi şeyin değiştiğini anlamaya zaman ayırın. Terazi olarak inandığınız şeyin doğru ilişkiler ve nezaket olduğunun farkında olun. Sahip olduğunuz bu bilgi eylemlerinizi ileriye yönelik olarak nasıl değiştirecek?

Eski bir alışkanlık karanlığa karışıyor.

Akrep Burcu Haftalık Tahmin

Akrep burcu olarak iki yönetici gezegeniniz var: Plüton ve Mars. Her iki gezegen sürekli sınavlar, zorluklar ve başlangıçlarla dolu bir hayat yaşamanıza neden olur. Bu da o zamanlardan bir tanesi. Ev, aile ve kariyer ile ilgili inşa ettiğiniz yapılar artık başka bir şeye dönüşmek üzere çözülüyor. Tamamen bilinmeyen bir bölgeye doğru ilerlerken kişisel güvenliğinizi inşa etmek için uygulanabilir fikirler bulmak ve hayatta kalma içgüdünüzü kullanmanın zamanı geldi. Dünya nasıl düzenli olarak karmaşa yaşıyorsa umutlarınız, hayalleriniz ve planlarınız için de bu geçerlidir.

Direnmeyin.

Yay Burcu Haftalık Tahmin

Dünyanız yeniden açılıyor ve yalnızca pandemi önlemlerinin hafifletilmiş olmasıyla değil, uzun süredir derin bir uykuda olduğunuzu fark etmenizle birlikte içsel olarak da açılıyor. Satürn, Uranüs ve Pazar günkü yeniayın bu uyandırma çağrısı umutlarınızı, hayallerinizi ve planlarınızı güncel hale getirmek için büyük bir dürtü duymanıza neden oluyor. Eski planlarınızın çoğu canlılığını kaybetti ve şimdi hayatı gerçekten neyin ve kimin yaşanabilir kıldığına karar vermenizin ve çabanızın, sevginizin ve bağlılığınızın bunları daha da iyi hale getirmeye harcamanızın zamanı geldi.

Yalnızca konuşmakla kalmayın, yapın.

Oğlak Burcu Haftalık Tahmin

Satürn’ün kış çocuğu olarak Ağustos ayı Sirius’un ve Aslan’ın sıcaklığının, sizi ayakta tutanın sevgi olduğunu anlamak üzere kalbinizi açmanızı sağlıyor. Duyduğunuz sevgi yakınınızdakiler dahil olmak üzere tüm insanlık için sevgi duymanıza neden oluyor. Değişimin kesinlikle bir seçenek olmadığı bu hafta içinde yaşadığınız topluluk ya da aileniz için hoş bir şey yaparak işe başlayın. Neyin ve kimin yardımınıza ve desteğinize ihtiyacı var? Nezaket, harcandıkça tükenmeyen bir para birimidir; harcandıkça artar.

Sevgiyi kendinizden başlayarak yayın.

Kova Burcu Haftalık Tahmin

Güneş Kovası olarak Mart 2023’e kadar burcunuzda Satürn bulunacak. Ve bu hafta Satürn, Uranüs’ün yanı sıra karşıt burcunuzda bulunan yeniayın baskısı altında olacak. Daha fazla etkileşim ve sosyal etkinliğe katıldıkça mesafeli ve içe dönük olmak yerine nazik, kibar, destekleyici ve besleyici olmak daha önemli olacak. Bunun karşılığını olduğu gibi alacaksınız. Bu da moralinizi yükseltecek ve olmayı seçtiğiniz kadar yalnız olmadığınızı hatırlatacak.

Yalnızlıktan çıkma zamanı geldi.

Balık Burcu Haftalık Tahmin

Balık burcu olarak değişim gezegenleri olan Satürn ve Uranüs eski destek kaynaklarını ortadan kaldırıyor ve çökmekte olan temelleri yıkarak daha iyi ve daha güçlülerini inşa etmenize yardımcı oluyor. Sağlığınıza, iyilik halinize, egzersiz ile çalışma rutinlerinize daha fazla dikkat edin. İyilik hali fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal bedenlerinize uyum getirmekle ilgilidir. Bu sayede hepsi aynı hizada olur. Oldukça hassas ve sezgisel bir burç olarak kaos ile uyum sağlamıyorsanız stres nedeniyle dengeniz bozulabilir.

Kaosun içerisinden yeni öncelikler ortaya çıkıyor.