Koç burcundaki Dolunay tam olarak 2 Ekim 2020 günü saat 00:05’de gerçekleşiyor.

Dünya üzerinde Güzellik, Zarafet, Kargaşa ve Çatışmanın hem iç hem de dış dünyamızda eşzamanlı olarak ivme kazandığı bir zamanda yaşıyoruz. Bütün bunlar, sizin veya bizim neden burada olduğumuza dair Büyük Tasarıma hizmet etmek için şu anda bulunuyor.

Koç burcundaki Ay ile Terazi burcundaki Güneş, artık her düzeydeki fazla yükü serbest bırakmak ve hayalleriniz ile arzularınızı yaşamak için gereken değişimleri başlatmak için iyi bir fırsattır. Geçen sezonun sunduğu tüm dersler ve hediyeler için minnettarlık duymakla birlikte şimdi coşkulu olan kalbinizin tutkusunun, gücünün, kararlılığının, bağlılığının, hırsının ve ruhunuzun güzelliğinin içsel alevlerini ateşlemenin zamanı geldi.

Şimdilerde illüzyon zincirlerini kırmak, güçsüzleştiren inançları yakıp kül etmek, gerçeğinizi anımsamak ile güven, yaratıcılık, ifade, uyumlu ilişkiler, egemenlik, güçlendirme ve sevginin yeni boyutlarına yükselmek için bir pencere bulunuyor.

Koç burcundaki bu Hasat Ayı ile En Büyük Minnettarlığınızı derinleştirmek ve İçinizdeki Savaşçılığı coşturmak için fırsatınız var. Bu Ay, hem yansıtmak hem de büyütmek için var. Sohbet etmek ve kutlamak için var. Onur ve saygıyı paylaşmak için var. İlham uyandırmak veya hayatınızı (d)evrimleştirmek için var. Şarkı söylemek, dans etmek veya hareketsiz kalmak için çağrılabilirsiniz. Yeni bir şeye başlamak veya hayatınızdaki bir şeyi öldürmek için hazır olabilirsiniz. Bu ayrıca, devam etmekte olan iç gerginlikten ve dış saldırganlıktan kaçınmak için öfke, hiddet, hayal kırıklığı veya korkuyu sağlıklı yollardan serbest bırakma zamanı da olabilir. Ateşin gücünü akıllıca kullandığınızda size çok fazla destek olacaktır.

Ayrıca Koç burcundaki Ay’ın şifası, görmek ve dünyada içinde olmak istediğiniz değişime katılmanız için sesinize, enerjinize, paranıza (edimin her türü) katkıda bulunarak (D)Evrimsel ve Savaşçı olarak dış dünyada eylemde bulunmanız için sizi ateşliyor.

Hem içsel Kutsal Dişilinizi hem de içsel Kutsal Erilinizi somutlaştırmak gerekli olan varlığınız, hepimiz için gerekli olan Uyanışı, Hatırlamayı ve İyileştirmeyi teşvik eder!

  • Hayatınızda neyi tutuşturmak ya da yeniden ateşlemek istersiniz?
  • Hangi hediyeleri geri istiyorsun?
  • Neyi bırakmaya hazırsın?
  • İçinizde çözülen şey nedir?
  • Devrim yaratmak için nasıl çağrılıyorsunuz?

Size ilham veren şey ne olursa olsun, o yönde ilerleyin. Kutsanmış kalın.

Hasat Ayı’nın Özellikleri

Astroloji: Sanatçının Ay’ı, sonbahar ekinoksuna en yakın olan dolunay

Tarot: Güç

Bitkiler: Copal, Rezene, Buğday, Kediotu

Renkler: Kahverengi, Sarı-Yeşil, Sarı

Taşlar: Sitrin, Peridot, Kaplan Gözü, Olivin, Ametist

Hayvanlar: Yılan, Çakal, Serçe

Tanrıçalar: Ceres, İsis, Freya

Şifa: Doğumdan sonra istirahat, Mabon, Sonbahar Ekinoksu, Aydınlık ile Karanlığın Dengesi, Düzenleme, Zihinsel/Fiziksel/Duygusal /Ruhsal Karmaşayı Temizleme

Hasat Ayı Duası

Bereketlere ve hayatın nimetlerine, öğretilerine ve büyüsüne açığım.

Aşkın sonsuz akışının bolluğunda almaya ve paylaşmaya değerim.

Bolluk, güzellik ve Gaia’nın cömertliğinin kutsamasında yaşıyorum. Eğlenme, zevk alma ve uyum hissetmek için ilahi hakikati ateşliyorum.

Sevginin gücüyle, şiddetli nezaketimin gösterişli zarafetiyle bütünleşmesini başlatıyorum.

İçsel kraliçem ile içsel kralımı, kutsal evlilikle sevginin kanalı olarak somutlaştırıyorum. Kutsal olanı koruyor ve zarafet içinde veriyorum.

Yıldız ateşinin nektarını kutsal kaseden içiyorum, kişisel irademi ve ilahi irademi birleştiriyorum.

Kendime doğru egemenim ve bütün iken kaynağın varlığı ile görüş birliği içindeyim.

Armağanlarımı hasat ediyor ve onları Tek olana, kutsal hizmet olarak açıkça sunuyorum.

Her şeyin bir parçasıyım ve her şey benim içimde.

Ve öyle olsun.

Kutlu olsun.

 

Hasat Ayı Ritüel Önerileri

Şükran Hasadı Sunağı ve Serbest Bırakma: Meyve ve sebzeleri bir araya getirin. Çiçekler ve tahılları da. Şükran duyduğunuz her şeyi temsil eden bir bolluk sunağı oluşturun. Hayatınızda, bu yıldan başlayarak şimdiki zamana kadar minnettar olduğunuz her şeyi listeleyin ve minnettarlık duyacağınız daha fazla deneyimi kendinize çekmek için bunu ay ışığına (dışarıya veya pencereye) yerleştirin. Serbest bırakmaya, yenilemeye veya değiştirmeye hazır olduğunuz her şeyi yazın ve bunları gömün, yakın ya da bir su kütlesine adayın.

Hayalleri İletmek: Bu gece ve hafta sonu boyunca hayallerinize çok dikkat edin. Bunları bir günlüğe yazın ve yüksek sesle dile getirin. Onları sadece yazmanız veya dile getirmeniz, bazen ince olan (veya çok ince olmayan) anlam ve mesajı sizin için ortaya çıkaracaktır.

Yer Açın: Mutfak dolaplarınızdan, gardırobunuzdan, garajınızdan vs. fazlalıkları atma zamanınız geldi. Ferahlık çok iyi hissettirir ve kendinizi, daha fazla içsel güce ve yaratıcı yaşam gücüne açarsınız.

Sakin Olun: Şu anda çok fazla frekans değişimi yaşanırken nefesinize dikkatinizi vermek için 5 dakikalığına gözlerinizi kapatmanız, sinir sisteminizde harikalar yaratacaktır (özellikle de bunu mümkünse günde 3 kez ve 5 dakikadan uzun süreler yapın. Elinizden geleni yapın). Uzun ve tam bir uyku uyuduğunuzdan emin olun.

Çay Şifası: Tulsi (Kutsal fesleğen) ve Gotu Kola bitki çayı içmek, sinirlerinizi yatıştırır ve ruhunuzu sakinleştirir. Bu aynı zamanda size sunulan büyülü ve bol olan kutsamalara açık hale gelmenizi sağlar.

Topraklama Yaratıcılığı: Hayallerinizi aydınlatın ve vücudunuzun içine girin! Önümüzdeki sezon boyunca yanınızda getireceğiniz her şey için bir pano yaratın, tablo yapın, dans edin veya günlüğünüze yazın. Bunu ay ışığına yerleştirin/dile getirin/ yüksek sesle söyleyin.

Ay Banyosu: Ay ışığının büyüsüne dalın ve onun ışıltılı, harekete geçirici, ruhu heyecanlandıran ve iyileştirici rayihasını içinize çekin. Aya bakın ve kendiniz ve gezegen için gördüğünüz öngörüleri ve hayalleri dile getirin.

Unutmayın: Değerli taşlarınız ile mücevherlerinizi temizlik, yenilenme ve aktivasyon için bir pencerenin altına veya suya koyun. Ay ışığının altına, bir elma ve bir bardak su koyun ve ertesi sabah bunları, ‘Ay Bilgeliği’ kahvaltınızda kullanın.

Sohbet Edin: Sevdiklerinizle bilinçli bir şekilde bir araya gelin ve yukarıdaki ritüellerden herhangi birini birlikte yaparken kendi ritüelinizi de yaratın. Şimdi kolektifin enerjisiyle birlikte olmak için güçlü bir zaman olabilir.

Dolunay ritüellerini asıl dolunaydan bir gün önce, aynı gün ve sonraki gün yapabilirsiniz. Bunların, 3 günlük etki süresi vardır. Bu harika ve büyülü zamanda nimetler sizinle olsun.