Bu hafta gerçekten çok karışık astrolojik aktivitelere sahip olduğumuz ve kozmik suların oldukça bulanık olduğu söylenebilir. Bununla birlikte Jüpiter’in Balık burcuna geçişi, hem sabit burçlara hem de değişken burçlara iyimserlik ve umut sağlıyor.

Bu haftaya Güneş ile Plüton arasındaki pozitif bir üçgenle başlıyoruz. Bu üçgen, sizin tarafınızda olan güçleri elde etmek ya da ister kişisel hayatınızda ister iş hayatınızda isterseniz de toplumsal olarak yolsuzluklara, manipülasyonlara ya da üçkağıtçılıklara ışık tutmak için faydalıdır. Ancak Salı günü Ay’ın Uranüs ve Satürn ile T-kare yapmasıyla işler daha da karmaşık hale geliyor. Mevcut durumdan menfaat sağlayan kişiler bu mücadeleden kolay vazgeçecek gibi görünmüyor. Kişisel olarak bakacak olursak ise Salı günü kendinizi çok fazla zorlamanız için uygun bir zaman değil. Emretmek ya da zorlamak yerine ikna ve motive etmeyi deneyin.

Çarşamba günü Venüs-Satürn üçgeni, özellikle ilişkilerin ya da parasal konuların yoğun olduğu yerlerde istikrar sağlayıcı bir etki gösteriyor. Bununla birlikte Boğa giderayak Başak Ayı ve Jüpiter ile hafif bir T-kare yaparak inatçı tavırları tetiklemektedir. Mantıklı davranmayan birine karşı ısrarcı olmanız gerekse de enerji değiştikçe stratejilerinizi buna göre uyarlamanız gerekecek. Önemli olan sizin kendi durumunuzla ilgili işe yarayan şeyleri bulmanızdır.

Güneş, Perşembe günü itibariyle eğlenmekten hoşlanan İkizler’e geçtiğinde ortalık tekrar aydınlanacak. Şimdilerde daha çok düşünce paylaşıldığı ve gelişmekte olduğu için değişim daha kolay gerçekleşecek. Cuma günkü Güneş-Jüpiter karesi ise düşündüğünüz kadar sorunlu olmayacak; İkizler, değişken enerjinin cisimleşmiş halidir ve bu yüzden kare nedeniyle meydana gelecek gerilimin sonucu yapıcı olacak. Spiritüel hedeflerin akıllı bir şekilde ayarlanması ya da Jüpiter’in şifacı potansiyelini açmak için yeni bir şeyler öğrenmemiz gerektiği anlayışı ortaya çıkacak.

Cumartesi günü Merkür-Neptün karesi biraz kafa karışıklığı yaratacak. Mantıklı düşünme bu kare ile biraz bulanık hale gelecek. Şu anda idealizm ile hayal, gerçeklik ile illüzyon arasında çok ince bir çizgi var. Umutlu ve iyimser olmak güzel bir şey olsa da Merkür-Neptün karesi sırasında inanılmaz derecede saf olmamız mümkün.

Derin bir şekilde düşünme ve kendini daha iyi anlama dönemi için Pazar günkü Satürn retrosuna dikkat etmeniz gerekiyor. Satürn, Kova burcunda geri gittiğinde iç isyanlarımıza döneriz, modası geçmiş alışkanlıklarımıza ve kendi kendimize uyguladığımız ve bizi geride tutan sınırlarımıza bakarız. Bu retro sırasında her burcun kendini yeniden keşfetme şansı bulunmaktadır ve her burç, bu çağın değişen enerjileri ile tazelenmiş bir özgüvenle yüzleşmeye hazırdır.

Koç Burcu Haftalık Tahmin

Haftanın ilk kısmı oldukça iddialıdır ve işinize ve gelirinize odaklıdır. Kalabalıklardan sıyrılmaktan ve dikkatleri üzerinize çekmekten korkmayın. Bu sizin için sosyal bir hafta olacağa benziyor. Bu hafta, düzenli olarak gerçekleştirmeniz gereken ve zaman alan işlerle dolu bir hafta olacak. Arkadaşlar ve tanıdıklar aracılığı ile daha öğrenmeniz gereken çok şey olduğunu fark edebilirsiniz. Egonuzu bir kenara bırakarak diğerlerinin size söyledikleri şeyleri dinlemelisiniz. Birisinin söylediği bir şey derindeki hatıralarınızı ya da duygularınızı tetikleyebilir. Ancak bu sayede büyüme fırsatı yakalayabilirsiniz. Satürn retrosu ile etrafınızdaki kişilere ne ölçüde uymak istediğinizi düşünün. Gerçek benliğinizi göstermekten hala biraz korkuyor musunuz? Neden korkuyorsunuz?

Boğa Burcu Haftalık Tahmin

Kanatlarınızı açıp germek için harika bir hafta olacak. Mümkün olduğunca çok dışarı çıkın, çünkü tek bir alan ile sınırlı olmak sizi çılgına döndürecektir. Yönetici gezegeniniz Venüs, Satürn ile Salı günü oldukça olumlu bir üçgen oluşturacak. Bu sayede mantıklı ve uzun dönemli ekonomik kararlar alabileceksiniz. Ancak değerlerinizi unutmayın ve kendinizi çok maddiyatçı bir görüş benimsemeye zorlamayın. Özellikle Güneş-Jüpiter karesi ile kendiniz için en iyi olan ve çevrenizdekiler için en iyi olan şeyleri kıyaslayacaksınız. Satürn retrosu ile birlikte kariyer hedeflerinizin sevdiğiniz insanları ne ölçüde etkilediğiyle uğraşmanız gerekecek.

Yengeç Burcu Haftalık Tahmin

Bu hafta odağınız içe yönelecek ve kendinize ayıracak bolca zamanınız olduğundan emin olmak isteyeceksiniz. Salı günkü Venüs-Satürn üçgeni, aşk ya da para ile ilgili konuları konuşmanız için iyi bir zamandır. Özellikle de bir süredir içinizde tuttuğunuz şeyleri konuşabilirsiniz. Bununla birlikte Güneş’in spiritüel bölgenize girmesiyle günlük olaylara karşı daha felsefi bir yaklaşım sergileyecek ve olayların doğru, yanlış, adil ya da adaletli olup olmadığından çok nasıl hissettirdiğiyle ilgileneceksiniz. Güneş-Jüpiter karesi, sahip olduğunuzun farkında olmadığınız bazı çok katı fikirleri ortaya çıkaracaktır. Görüşlerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Satürn geri hareketine başladığında ise bir birey olarak değişiklik yaratabileceğinizi anlamaya başlayacaksınız. Üstelik bunu yaparken kimlerin sizinle aynı fikirde olduğuna ya da olmadığına bakmayacaksınız.

Aslan Burcu Haftalık Tahmin

Son zamanlarda iş arkadaşlarınızla sorunlar yaşadıysanız bu haftaya kendinize güvenerek başlayacaksınız. Yöneticiniz olan Güneş, Plüton ile Pazartesi günü oldukça pozitif bir üçgen oluşturacak ve reformlar, değişiklikler ya da düzenlemeler yaratmanız için size güç verecek. Kimseden izin almayı beklemeyin, yalnızca yapın. İnsani dürtüleriniz, Güneş’in burçları değiştirmesiyle ön plana çıkacak olsa da haftanın ikinci yarısında kendi bencil arzularınız ve daha büyük bir iyilik arasında çelişki yaşayabilirsiniz. Yol gösterici olmak kolay bir iş değil. Satürn’ün aşk bölgenize gerilemesiyle birlikte partnerinizle yakın iletişime odaklanın. Sizi birbirinize çeken şeyleri tekrar keşfetmek için gereksiz ayrıntıların ve kaygıların üstesinden gelin.

Başak Burcu Haftalık Tahmin

Bu hafta hırslarınız artacak ve bu gerçekleştiğinde iş yerinde sorumluluk üstlenme ve kararları verme yetkisine sahip olacaksınız. Sıra dışı kararlar almaktan ya da öngördüğünüz risklerden korkmayın, çünkü hem şans hem de zeka sizin tarafınızda olacak. Güneş’in kariyer bölgenize girmesiyle insanlar duracak ve ne sunacağınıza dikkat etmeye başlayacak. Ancak işe odaklanmanın, kişisel yaşamınızda bir karşılığı olacağını unutmayın. Bu durumu, Güneş-Jüpiter karesiyle keskin bir şekilde fark edeceksiniz. Bunların üstesinden ancak partnerinizi gerçekten dinleyerek ve iş hayatınız ve kişisel hayatınızdan en iyi şekilde yararlanabilmek için uzlaşıp birlikte çalışırsanız gelebilirsiniz. İş hayatınızı dengelemekle ilgili olarak evle ilgili gerçekleri ortaya çıkarması için Satürn retrosunu bekleyin.

Terazi Burcu Haftalık Tahmin

Bu hafta sizin için odak noktası bilgi ve kavrayış olacak. Bir iş görüşmesinde, sunumda ya da bilginizin test edildiği başka bir durumda bilmediğiniz şeyleri biliyormuşsunuz gibi göstermek cazip gelebilir. Şansınız düşünüldüğünde bu durumdan kurtulabilirsiniz. Ancak derinlerde öğrenmeniz gereken şeyler olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle özellikle Güneş’in bir diğer Hava burcu İkizler’e geçmesiyle yeni nitelikler kazanma ya da eğitim alma fırsatlarına bakın. Haftanın sonlarına doğru bilmediğiniz şeyleri biliyormuşsunuz gibi göstermeye devam ederseniz, Güneş-Jüpiter karesiyle utanç verici bir duruma düşebilirsiniz. Bu hafta sonu Satürn retrosu ile gelecekte kendi kendinize sansür uygulamaktan nasıl korunacağınız öğrenecek ve yaratıcılığınızı daha iyi anlayacaksınız.

Akrep Burcu Haftalık Tahmin

Bu hafta etrafınızdaki insanlarla aranızdaki karmik bağlantıları düşünmeye zaman ayırın. Oldukça derin bazı duygusal ve psikolojik sorunlar ön plana çıkabilir ve bu duygular nedeniyle bunalmış hissetmeniz mümkün olabilir. Ancak bunları pozitif bir şekilde kanalize etmeyi seçebilirsiniz. Venüs-Satürn üçgeni, iyileşme ve insanlara, mekanlara ve eşyalara karşı negatif bağlılıkları bırakmanız için önemlidir. Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte kendiniz üzerindeki kontrolünüzü daha fazla hissedecek ve ruhunuzun derinlerine inebileceksiniz. Ancak Güneş-Satürn karesiyle birlikte suçluluk duyguları, duygusal bir borç ya da kontrolden çıkan bir umursamazlık yaşayabilirsiniz. Yalnız değilsiniz. Yardım ve destek için sevdiklerinize ulaşın. Satürn retrosu aile bölgenizde olacak ve bu, kökleriniz ve geçmişiniz hakkında canlandıran, iyileştiren ve ilham veren bir anlayış sağlayacak.

Yay Burcu Haftalık Tahmin

Ekonomik sorunlarınız son zamanlarda ciddi hale gelmiş olsa da Pazartesi günkü Güneş-Plüton üçgeni, bu meseleleri ele almanız için sizi güçlendirecek. Bu sorunları hallettikten sonra bu haftanın ana konusu olan sevgiye odaklanmanız daha iyi olacaktır. Romantik sevgiden evcil hayvanınız için hissettiğiniz sevgiye ve hatta en sevdiğiniz hobinize kadar her şey iyi hissetmekle ve diğer insanların iyi hissetmesini sağlamakla ilgili olacak. Güneş’in karşıt burcunuza geçişi aşk bölgenizi aydınlatacak. Ancak Güneş-Jüpiter karesi ile aile üyelerinizin aşk hayatınıza karışmalarına dikkat etmeniz gerekiyor. Kimsenin, kimi sevdiğinize ya da nasıl sevdiğinize karışmasına izin vermeyin. Satürn retrosu ile kendinizi ifade etme hakkınız için mücadele etmeniz gerekebilir. Mücadele etmekten vazgeçmeyin.

Oğlak Burcu Haftalık Tahmin

Üzerinizdeki baskıların bir şekilde kalktığı haftanın ilk bölümünde eğlence, kahkaha ve yaratıcılığın önem kazanmasıyla zihinsel sağlığınız için iyi bir hafta olacak. Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle sağlığınıza genel olarak dikkat etmeniz gerekiyor. Güneş-Jüpiter karesi söz konusu olduğunda sağlıkla ilgili konulardan vazgeçmek çok kolaydır. Yoğun olacağınız bu hafta egzersiz yapmak ya da rahatlamak gibi bencilce görünen bir şeye zaman ayırmak zor gelebilir. Bununla birlikte alışkanlıklarınıza bağlı olduğunuz için bunu birkaç seans yapmazsanız genel sağlığınız zarar görecektir. Kendinizi önceliğiniz haline getirin. Satürn, önem verdiğiniz şeylerin bölgesinde gerilemeye başlayacağı için önemli olduğunuzu anlamanız için iyi bir zamandır.

Kova Burcu Haftalık Tahmin

Bu hafta sizin için oldukça fazla mutluluk var. Hatta Venüs’ün sizin burcunuzda Satürn ile üçgen yapmasıyla birlikte hobinizi kazançlı bir işe dönüştürebilirsiniz. Güneş’in yaratıcı bölgenize girmesiyle birlikte kendinize olan güveniniz ve kendinizi ifade etme seviyeniz artacak. Güneş-Jüpiter karesiyle birlikte kendinizden şüphe edebilirsiniz. Özellikle de yaratıcı bir projeye devam etmenizle ilgili finansal bir riskten endişe ediyorsanız, bu bir sorun olabilir. Bununla birlikte Satürn’ün burcunuzda gerilemeye başlamasıyla birlikte önemli hedefleriniz ile önceliklerinizi anlayabileceksiniz. Bazen nihai sonuç düşünüldüğünde risk almaya değer.

Balık Burcu Haftalık Tahmin

Bu hafta sizin için nostaljik duygular görünüyor. Soy ağacınızda derinlere inebilir ya da çocukluk arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz. Geçmişi pembe gözlüklerle görmek istiyorsunuz ve bazen de geçmişin içinde kaybolmakla suçlanıyorsunuz. Ancak bu enerji sizi canlandırıyor ve geleceğe güvenle ilerlemenizi sağlıyor. Güneş’in hafta ortasında aile bölgenize girmesiyle birlikte ailece tatil yapmak ya da en sevdiğiniz insanlarla evde daha fazla zaman geçirmek için harika bir zaman olacak. Çocukluğunuz, hayatınızın en iyi zamanları olmadıysa Güneş-Jüpiter enerjisini çocuklarınız ya da etrafınızdaki çocuklar için kullanın ve daha sevgi dolu bir ortam yaratın. Satürn’ün spiritüel bölgenizde gerilemesiyle birlikte bunu nasıl yapmanız gerektiğine dair daha çok içgörü kazanacaksınız.