21 Mart 2023 tarihinde saat 20:23 ‘de 0°49’ derece Koç burcunda bir yeniay gerçekleşecek ve günlerden Ekinoks. İki güzel enerji birlikte. Sıfır derecede gerçekleşen bu enerji yeni ve büyük başlangıçları hayatımıza getirecek. Adeta bir bebek enerjisi taşıyor. Koç burcu demek yenilik demektir.Öncülük etmek ,başlangıç yapmak ,aceleci olmak ve rekabet onun ilgi alanıdır.
Yeniay oldukça Merküryen enerjilere sahip. Merkür genelde iletişim, eğitim, seyahat, anlaşmalar ,sözleşmeleri anlatır. Artık bu yeniaydan sonra yeni eğitime başlamak isteyenler,taşınma kararı vermek isteyenler, spora başlamak isteyip hala karar veremeyenler… Kısaca hayatında yenilikler yapmak isteyenler buyrun sahne sizin… Koç burcu fiziksel olarak baş bölgesini temsil eder. Özellikle migren, vertigo, kronik göz alerjileri olanların bu dönem ekstra dikkatli olmasında fayda var.
Tatlış, yenilikçi fikirler ve anlaşmalar bu dönemin ana temaları arasında yer alacak ancak mümkün mertebe aceleci davranmamakta fayda var.

Yaklaşık önümüzdeki bir ay hayatına yenilikler getiren, kafasına koyduğu yolda tek başına ilerlemeye devam eden güzel ruhlar bu tekamül yolculuğunda güzelliklerle buluşacaklar. Dünyada huzur ve barışın olduğu nice güzel ekinoks günlerine…

Sevgiyle kalın.
Astrolog Veronika