Koç Burcu:

Bu haftanın başında planlarınız ve kişisel istekleriniz için harekete geçebilirsiniz. Sorumluluklarınızı bilecek ve sevdiğiniz insanla uyum içinde hareket edeceksiniz. Çarşamba günü iş arkadaşlarınız veya patronlarınızla ego çatışmalarına girmeyin. Bir işinizde sorun çıkabilir. Doğru planlama yaparak kafanızdaki düşünceleri uygulamaya koyabilirsiniz. Ayrıca parasal konularda güzel sonuçlar elde edebileceksiniz. Perşembe günü, parasal konularda beklenmedik kişilerden destek görebilirsiniz. Kafanızda bir sürü plan var ve siz farkında olmadan bu planlara göre hareket edeceksiniz. Hafta sonu yardımsever kişiliğiniz devrede olacak, sezgilerinizi dinleyin. Önemli maddi girişimlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle birlikte iletişim ve iş alanında yaşadığınız sıkıntıları geride bırakmaya başlıyorsunuz.

Boğa Burcu:

Bu haftanın başında kafanıza göre davranmak isteyeceksiniz. Günlük işlerinizle uğraşabilirsiniz. İş hayatında ciddi planlar yapacaksınız. Çarşamba günü enerji kaybı sebebiyle bazı seyahat, eğitim ve yabancı sermayeli işlerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Farklı fırsatlar önünüze gelecek, fazla üzülmeyin. Hem iş, hem de özel hayatınızda kadın erkek fark etmeden muhteşem destekler görebilirsiniz. Kalbiniz boşsa biriyle tanışabilirsiniz. Perşembe günü sosyal çevrenizden alacağınız destekle hayatınızı şekillendirebilirsiniz. Aklınıza gelen parlak fikirleri bir kenara not edin ve harekete geçmeniz gereken zamanda bu notlardan yaralanabilirsiniz. Hafta sonu, özel hayatınızla ilgili kararlarınızda destek göreceksiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlardan alacağınız yardım ve destekle gelecek planlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle birlikte hem maddi konularda, hem de özel hayatınızda yaşadığınız iletişim problemlerinin geride kaldığını görebilirsiniz.

İkizler Burcu:

Pazartesi günü, farklı ortamlarda olmak sizi harekete geçirecek. Çevrenizden destek alacaksınız. Arkadaşlarınızla planlar yaparken insanlara enerji veren siz olabilirsiniz. Bu hafta çevreni dikkat edin. Çarşamba günü sosyal ortamlardaki işlerinizde, organizyonlarda bazı parasal desteklerinizde bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Ego sürtüşmelerinden uzak durmalısınız.

Tutkularınızla hareket etmeniz, arkadaşlarınızdan bazılarının hoşuna gitmeyebilir. Birinden çok hoşlanabilirsiniz ve platonik bir aşka merhaba diyebilirsiniz. Sezgilerinize güvenin. Perşembe günü, iş ortamında kendi tarzınızı ortaya koyacaksınız. Hafta sonu parasal alanlarda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle, ev ve aile hayatında veya sosyal çevrenizde yaşadığınız sorunlar geride kalmaya başlayacak.

Yengeç Burcu:

Haftanın başında, kalabalık ortamlarda mutlu olabilirsiniz. Özel hayatınız için sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Yaşayacağınız krizlerden mantığınız ve sakinliğiniz sayesinde kolaylıkla sıyrılacaksınız. Çarşamba günü kalabalık ortamlarda, iş ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Şartları zorlamayın. Ayrıca sosyal çevrenizde gözler üzerinizde olacak. Özel hayatınızda yenilik peşindeyseniz, çevrenizdeki biri ilginizi çekebilir. Sevgiliniz varsa kendisiyle vakit geçireceksiniz. Perşembe günü maddi konulara odaklanmanız gerekirken, sosyal çevrenizle uğraşmayı tercih edeceksiniz. Hafta sonu, partnerinizin akrabalarıyla olan ilişkileriniz sizi mutlu edecek. Aşk hayatında sevdiğiniz kişiyle deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle, hem yakın çevrenizdeki ilişkilerde hem de yurtdışı bağlantılı olaylarda rahatlayacaksınız. Planlarınız için harekete geçebilirsiniz.

Aslan Burcu:

Pazartesi, özel hayatınıza yöneleceksiniz ve gününüzü diğer insanlara göre ayarlamak zorunda kalacaksınız. Sevgilinizin sizin işinize karışmaması, önemli planlarınızı uygulamaya geçirmenize olanak tanıyacak. Şansınız yüksek olacak. Çarşamba günü iş hayatınızdaki ikili ilişkilerde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir seyahatiniz ertelenebilir ya da sağlığınız yüzünden tatilinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İşle ilgili güzel ilişkiler oluşabilir. Perşembe günü iş konusunda başkalarından yardım alacaksınız.

Kendinizi göstereceğiniz bir gün olabilir. Hafta sonunda parasal olarak güzel sonuçlar elde edebilir, diğer insanlara yardım etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Aile hayatında sevdiklerinize yol göstereceksiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle parasal konularda ve sosyal çevrenizde yaşadığınız iletişim sıkıntıları geride kalacak.

Başak Burcu:

Haftanın başında, sevdiğiniz insanın kendi hayatına vakit ayıramamasıyla onun yerine de sorumluluk alacaksınız. Gün boyunca mantığınız ön planda olacak. Çarşamba günü maddi konularda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Fazla para harcamaktan kaçının ve aşk hayatınızda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İnatçı tavrınız sevdiğinizle aranızı açabilir veya çocuğunuzla sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kalbiniz boşsa biriyle tanışabilirsiniz. Değişik ortamlarda aşkı bulacaksınız. Perşembe günü iş alanında yaratıcılığınız ön planda olacak. Sevdiğinizle yapacağınız seyahat planlarınız sizi mutlu edebilir. Hafta sonu, yaratıcılıkla ilgili konularda çevrenizdekilere yol gösterebilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle hem kişisel konularda hem de kariyerinizde rahatlayacağınız bir dönem başlıyor.

Terazi Burcu:

Haftanın başında, yaratıcılıkla ilgili konularda daha iyi hissedeceksiniz. Partnerinizle beraber hareket etmek sizi mutlu edecek. Çarşamba günü aile ilişkilerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. İş hayatında parasal konularda çözüm arayışına gireceksiniz.

Aile yaşantınızda ortak parasal işlerinizde işler istediğiniz gibi ilerleyebilir. Perşembe günü, parasal konularda destek alacaksınız. Beraber çalıştığınız insanlara yardım etmekten mutlu olacaksınız. Hafta sonu aile ilişkilerinizde fedakar tavırlar sergileyeceksiniz. Çevrenize deneyimlerinizi aktaracağınız bir dönem olabilir. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle, fazla tanımadığınız insanlarla yaşadığınız iletişimsel aksilikler ve sıkıntılar geride kalmaya başlayacak. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Akrep Burcu:

Hafta başında aile hayatında yapmanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. İş hayatında daha verimli olduğunuzu çevrenizdekiler de fark edecek. Çarşamba günü yakın çevrenizle iletişiminizde, bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı sağlık sorunları yaşanabilir.

Ayrıca özel hayatınızda güzel şeyler yaşayabilirsiniz. Kalbiniz boşsa yakın çevrenizden biriyle ilişki kurabilirsiniz. Perşembe günü, romantizm doruklarda olacak. Özel hayatınızda bulutların üstünde olabilirsiniz. Hafta sonu çevrenizle olan iletişiminizde yol gösteren olacaksınız. Çevrenizdeki insanlara yardım edeceksiniz ve bundan mutluluk duyacaksınız. Sevdiğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle, sosyal ortamlarda ve maddi konularda sıkıntı yaşadığınız konuların geride kaldığını görmeye başlayacaksınız.

Yay Burcu:

Bu haftanın başında, yakın çevrenizle iletişiminiz yoğun olacak. Birlikte yapacağınız planlarda, detaylara takılmazsanız keyif alabileceksiniz. Çarşamba günü maddi konularda sorun yaşayabilirsiniz. Risk almaktan uzak durun. Diğer yandan karşı cinsin ilgisini çekebilirsiniz. Perşembe günü sevdiklerinize karşı anlayışlı olacaksınız. Hafta sonu, parasal konularda ailenize yardım edebilirsiniz, harcama veya alışveriş yapabilirsiniz. Hayatı daha derinden algılamanız kişisel zenginliğinizi çoğaltabilir. Çevrenize ilham verebilir, bilgeliğinizi onlarla paylaşabilirsiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle, özel ilişkilerinizde, ortak adımlarınızda, kariyerinizde yaşadığınız ilişki sorunlarının, aksiliklerin geride kaldığını görebilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Hafta başında, parasal konularda istikrarlı adımlar atacaksınız. Ailevi meselelerde rahat hareket edebileceksiniz. Çarşamba günü aile hayatınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir aile büyüğüyle aranızda sorun çıkabilir. Yakın çevrenizdeki insanların araya girmesiyle sorun çözülebilir. Çarşamba, daha önce fark etmediğiniz birisi ilginizi çekebilir. Her halükarda hayata aşkla ve keyifle yaklaşabilirsiniz. Perşembe günü yeni giriştiğiniz aşk hayatınızda romantik ve fedakar davranışlarda bulunacaksınız, şanslı etkiler altındasınız. Hafta sonu yakın çevrenizle beraber güzel planlar yapacaksınız. Sosyal çevrenizdeki insanlar sizin söylediklerinizi yapacaklar ve insanları düşüncelerinizle ve tecrübenizle etkileyeceksiniz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle, sağlık ve iş alanlarında daha rahat ilerlemeye başlayabilirsiniz. İletişim sıkıntılarınız geride kalacak.

Kova Burcu:

Haftanın başında kişisel planlarınıza öncelik veriyorsunuz. Geleceğinize yönelik, istikrarlı adımlar atabilirsiniz. Arkadaşınız, eşiniz ve dostunuzla keyifli bir gün geçireceksiniz. Çarşamba günü yakın çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizde zorluklar yaşayabilirsiniz, bazı işleriniz iptal olabilir. Karşı cinsle aradığınız huzuru bulacaksınız. Perşembe günü, ailenizle olan ilişkilerinizde yardımsever olacaksınız. Sevdiklerinizle beraber olmak isteyeceksiniz. Hafta sonu daha rahat hareket edecek, enerjinizi çok fazla zorlamayacaksınız. Kariyer ve iş alanlarında insanlara yol gösterebilirsiniz ve deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle, hem maddi konular, hem de özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntılarınız geride kalmaya başlayacak.

Balık Burcu:

Pazartesi, kafanızdaki bazı projeleri hayata geçirebilirsiniz. Mantığı elden bırakmayın. Çarşamba günü, parasal konular canınızı sıkabilir. Ego sürtüşmeleri, arkadaşlık ilişkilerinizi zorlayabilir. Çarşamba yakın çevrenizden bir insanla aşk yaşayabilirsiniz.

Sosyal ortamlarda karşı cinsle rahat anlaşacaksınız. Perşembe günü iletişim halinde olacağınız insanlara karşı anlayışlı olabilirsiniz. Hafta sonu sosyal çevrenizle beraber güzel planlar yapabilirsiniz. Arkadaşlarınızı düşünerek adımlar atacaksınız.

Kendinizi geliştiriyorsunuz ve etrafınıza öğütler veriyorsunuz. Pazar günü Merkür’ün düzelmesiyle, parasal konularda rahatlıyorsunuz. Hem ailevi ilişkilerinizde hem de ikili ilişkilerinizde sorun yaşadığınız günler geride kalmaya başlayacak.