Koç Burcu:

Öğle saatlerinde günlük işlerinize yoğunlaşacaksınız. Salı günü Neptün’ün geri gitmeye başlamasıyla; sezgilerinizi kullanacağınız bir döneme gireceksiniz. Yaratıcılığınız artabilir. Aile meselelerinde ve emlak konularında şanslı bir gün geçireceksiniz. Bu dönemde özel yaşantınıza yatırım yapabilirsiniz. Perşembe günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca ev ve aile hayatınızla ilgili konular gündemde olacak. Perşembe arkadaşlarınız ve sevgiliniz arasında sorunlar oluşabilir. Dengeyi sağlamalısınız. Cumartesi günü, partnerinizin ailesi ile kendi aileniz arasında oluşabilecek sorunlara dikkat edin.

Boğa Burcu:

Bu hafta, özel hayatınızda şanslı olacaksınız. Salı gününden sonra, arkadaşlarınızla bağlantılarınızı gözden geçirebilirsiniz. Geçmişteki yanılgılarınızı bu dönemde fark edeceksiniz. Salı günü, her konuda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aile ilişkilerinize önem vermeniz gereken bir dönemdesiniz. Perşembe günü, Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle; 1 ay boyunca  satış, iletişim, reklam ve eğitim alanında yoğunluk yaşayabilirsiniz. Perşembe günü ailevi ilişkilerinize dikkat edin, çekişmeler yaşayabilirsiniz. Sorunları çok fazla büyütmeyin. Cumartesi günü, güç çekişmelerine dikkat etmeniz gerekiyor. Fikirlerinizi başkalarına kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Hayatınızdaki değişimlerin yakınınızda bulunan insanlarla olan bağlarınızı farklı şekilde etkilediğini görebilirsiniz.

İkizler Burcu:

Maddi konularda istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Salı gününden sonra, iş hayatınızı gözden geçirebilir ve yanılgılarınızı fark edebilirsiniz. İşle ilgili gerçekçilikten uzaklaşmayın. İş hayatınızda maddi anlamda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu aralar ilginizi yakın çevrenize yoğunlaştırmalısınız. Perşembe günü, Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle birlikte, maddi konulara yoğunlaşacaksınız. Yaklaşık bir ay boyunca maddi konularda yükselişe geçebilirsiniz. Perşembe günü, insanlarla olan bağlantılarınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü maddi konularda dengeyi sağlamalı ve gereken önlemleri almalısınız. Sevgilinizle maddi anlaşmazlıklar yaşamaktan kaçınmalısınız.

Yengeç Burcu:

Sevdiklerinize vakit ayırırken, aklınızı maddi kazancınıza yönlendirmelisiniz. Salı gününden sonra; seyahat ve eğitim konularında bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız şeyleri fark edeceksiniz. Özel hayatınızda çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kariyerinizde ortaklarınızın maddi durumuna yönelmek yerine kendinize odaklanmalısınız. Perşembe günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle, önünüzdeki bir ay boyunca kendinize güveniniz yüksek olacak. Ön planda olmak hoşunuza giderken, planladıklarınızı hayata geçirmek için uğraşacaksınız. Sizi strese sokan konulardan uzak durmaya çalışmalısınız. Eviniz, aileniz ve sevdikleriniz sizin için fazla önem kazanmaya başlayacak. Perşembe günü maddi konularda çekişmeler yaşayabilirsiniz. Aile arasında çıkan bir sürtüşme canınızı sıkabilir. Cumartesi günü özel ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir ama bir yandan da arkadaşlarınızdan göreceğiniz destek sizi rahatlatacak.

Aslan Burcu:

Salı gününden sonra, maddi konularda bazı engeller oluşabilir. Bu dönem içinde neyin yanlış olduğunu belirlemeniz ve taviz verdiğiniz noktaları gözden geçirmeniz gerekiyor. Bu dönemde sevgilinizin işleriyle uğraşmak yerine, kendi kariyerinize öncelik vermelisiniz. Perşembe günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle; bir ay boyunca elinizde olmayan bir takım olaylara maruz kalacaksınız, kader sizi yönlendirecek. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Sakin olmalı ve gelecek planlarınızı gözden geçirmelisiniz. Perşembe günü ilişkinize dikkat edin, karşı cinsle yaptığınız konuşmalar, sürtüşmeye yol açabilir. Cumartesi günü kariyerinizdeki değişimleri algılayacaksınız ve ona göre davranacaksınız. Takıntılarınızdan kurtulmanız gerekirken, etrafınızdaki insanlara da güvenmeyeceksiniz.

Başak Burcu:

Salı gününden sonra, özel ilişkilerinizde olayları gözden geçirmeden hareket etmeyin. Yaşayacağınız hayal kırıklıklarını gözden geçirmelisiniz. İş konusunda önemli bir fırsat yakalayabilirsiniz. Perşembe günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca arkadaşlarınız ve sosyal çevrenize yöneleceksiniz. Organizasyonlara katılabilir ve arkadaşlarınızla aktivitelere katılabilirsiniz. Geleceğinizi yönlendirecek insanlarla tanışabilirsiniz. Sosyal olacağınız bu dönemi iyi değerlendirin. Perşembe günü, maddi konularda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü arkadaşlarınızla vakit geçireceksiniz ancak, bazı çekişmeler de canınızı sıkabilir. Kolay ikna olmayacak ve olayların ardındaki sebepleri merak edeceksiniz.

Terazi Burcu:

Salı gününden sonra, kariyerinizde yavaşlamalar yaşayabilirsiniz. Olayları gözden geçirmeli ve yapılması gerekenlere odaklanmalısınız. Kariyerinizde bir fırsatla karşılaşabilir ve maddi kazançlarınızı artırabilirsiniz. Perşembe günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle; bir ay boyunca iş hayatında kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Göz önünde olacak ve insanlara yardım edeceksiniz. Arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat edin. Kalabalık yerlerde sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamayabilirsiniz. Cumartesi günü fikirlerinizi hayata geçirebilirsiniz. Ancak aile içinde yaşanan olaylar sizi zorlayabilir. Anne ve babanızla yaşayacağınız çekişmelere dikkat etmelisiniz.

Akrep Burcu:

Salı gününden sonra, aşk hayatında bazı konuları içselleştireceksiniz. Yaratıcılığınız artacak. Salı günü iş konusunda önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Kariyerinize daha fazla önem vermelisiniz. Perşembe günü güneş yengeç burcuna geçecek. Seyahat, eğitim, ticaret ve medya alanlarında kendinizi geliştireceksiniz. Bir ay boyunca kimliğinizi bu alanlarda ortaya koyacaksınız. Gideceğiniz bir kurs, yapacağınız bir seyahat veya göreceğiniz bir eğitim hayata farklı gözlerle bakmanıza yardımcı olabilir. Perşembe günü, aile üyeleri arasında yaşanacak anlaşmazlıklar sizi yoracak. Cumartesi günü yakın çevrenizdeki insanların sizi bazı konularda engellediğini düşünebilirsiniz.

Yay Burcu:

Salı gününden sonra; aile ile ilgili bazı olayları gözden geçirmeniz gerekebilir. Yaşadığınız sıkıntı ve tavizleri gözden geçirmelisiniz. Sevgilinizin yakalayacağı maddi bir fırsat sizi de mutlu edecek. Bu aralar sizi daha az tanıyan insanlarla ilişkilerinizi güçlendirmelisiniz. Perşembe günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle; bir ay boyunca banka ve maddi konularda şanslı olacaksınız. Hayatınızı değiştirecek tecrübeli bir insanın deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Sevgilinizle gerginlikler yaşayabilirsiniz. Arada kalmamaya çalışın. Cumartesi günü maddi konularda denge sağlayın zira fazlasıyla zorlanabilirsiniz. Parasal konulara şüpheyle yaklaşabilirsiniz.

Oğlak Burcu:

Salı gününden sonra, iletişim konularında yaptığınız hataları görmelisiniz. Özel ilişkinizde fırsat yakalayabilirsiniz. Bu dönem sadece kendinizi düşünmek yerine işinize odaklanın. Perşembe günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle; bir ay boyunca evlilik ve yer değiştirme konuları gündemde olacak. Karşınızdaki insanların beklentilerine kulak vermelisiniz. Maddi konularda sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Birbirinizi çok fazla zorlamamalısınız. Cumartesi günü özel hayatınızda bazı gelişmeler yaşanırken eşinizden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Olaylara soğukkanlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

Kova Burcu:

Salı gününden sonra, maddi konularda yavaşlamalar oluşabilir. İş alanında alacağınız güzel haberlerle kendinizi çok mutlu hissedebilirsiniz. Önemli bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Kendinizle mücadele ederken, ilişkilerinizi sağlam tutmalısınız. Perşembe günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca iş alanında kendinizi göstereceksiniz. Evcil hayvan besleyebilirsiniz. Sevgilinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Kendi haklılığınıza odaklanmayın ve karşı tarafa da bir şans verin. Cumartesi günü insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Konulara çok takılmamalı ve sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

Balık Burcu:

Salı gününden sonra, içe dönüş yaşayacaksınız. Olayları gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca özel hayatınızda güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Bu dönemde maddi konularda geçmişte yaptığınız hatalara düşmemelisiniz. Perşembe günü Güneş’in Yengeç burcuna geçmesiyle; bir ay boyunca aşk ve eğlence hayatında kendinizi göstermeye başlayacaksınız. Yaratıcılığınızı geliştirecek konulara eğiliminiz artabilir. Çocuk yapmak isteyenler için harika bir dönem olabilir. Çalıştığınız yerdeki ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Cumartesi günü sosyal çevrenizle ve arkadaşlarınızla olan ilişkinize de dikkat etmelisiniz. Güç çekişmeleri ve problemler yaşanabilir.