2018’i geride bırakmaya sayılı günler kala, herkesi bir hediye telaşı sarmış durumda. Elbette ki herkes en güzel ve en özel hediyeyi sevdiğine vermek istiyor. Binlerce hediye çeşidi arasından onun için en doğru olanı bulmak hiç de kolay değil. Ama söz konusu olan kadınlarsa bu seçenekler erkeklere göre çok daha sınırsız diyebiliriz. Malum, kadınları anlamak çok zorken, onların neyi beğeneceğini ya da beğenmeyeceğini de tahmin etmek bir o kadar zor. Yeni yıla girmeye sayılı günler kala bir an önce sevdiğinize alacağınız hediyeyi belirleyin derim. Aslında bir hediye almak onu mutlu etmek için çoğu zaman yeterli olur. Ancak tercih edilen hediyenin ne olduğu, ne ifade ettiği de çok önemlidir. Zira her hediyenin kendi içinde bir mesajı vardır. Sevdiğinize en güzel hediyeyi, en anlamlı mesajı siz verin diye kız sevgiliye hediye seçeneklerinden birkaçını sıraladık.

• Koskocaman bir tatlı sepeti

Kızlar için çikolatalar, kurabiyeler vazgeçilmez değerdedir. Hangi kız, fındıklı, fıstıklı çikolatalarla, kurabiyelerle, keklerle dolu bir aşk sepeti istemez ki? Buna hayır demek, karşı koymak imkansız. Özellikle de yılbaşında il dışında ya da uzakta olacak olan sevgiliye aşk dolu tatlı bir sürpriz için şimdiden sipariş verin. Sepetin içinde bir de pofuduk bir kalp ya da ayıcık olursa çok daha duygusal bir etki yaratır diye düşünüyorum.

• Mücevherler her daim gözde!

Yaşı kaç olursa olsun, hangi zevklere sahip olursa olsun tüm kadınlar mücevher tutkunudur. Erkeklerin genel kanısının tam aksine, takı söz konusu olunca pek çok kadın için hediyenin maddi değeri değil de, estetik görüntüsü ve onu düşünmüş olmak önemlidir. Şöyle ki; yılbaşı hediyesi için ayırabileceğiniz bütçe ne kadar olursa olsun, bütçeye göre ister gümüş, ister altın, isterse pırlanta yüzükler, küpeler, kolyeler ya da takı setleri bir kadının gönlünü çalmakta çok başarılı olur. Sevdiğinize değerini ve önemsendiğini göstermek için ona en çok yakışacak, onu en çok mutlu edecek mücevherler için hiç de geç kalmış sayılmazsınız.

Özellikle de kişiye özel olarak tasarlanan isimli, resimli modeller şahane bir yılbaşı hediyesi olur.

• El yapımı ürünler

Kadınlar, genellikle hediyenin maddi değerinden çok manevi değeri üzerinde dururlar. Bu bakımdan en çok emek verilen hediye aslında en değerli olanıdır. İşte internet bu tür hediyeler alabilmek için sayısız seçenekler sunmaktadır. Sevdiğinize el yapımı takılar, ofis eşyaları, kıyafetler, aksesuarlar ve daha pek çok farklı ve orijinal hediye alabilirsiniz. Özellikle de siparişe özel olarak üretilen seçeneklerle ona dünyada bir eşi benzeri olmayan hediye alabilirsiniz. En özel kişiye, en özel hediye!

• Parfüm her daim gözde!

Herkesin sevgilisi zaten mis gibi kokar. Ama onu sevdiğiniz bir koku ile şımartmak istemez misiniz? Masum bir çiçek kokusu mu, yoksa çok çekici bir meyve kokusu mu daha çok ilginizi çekecek? Parfümerilerde ve internette bulunan yüzbinlerce parfüm setinden birisi mutlaka sizin sevgilinizi mutlu edecektir. Kokunun kişi üzerindeki etkisinin kalıcılığına dair söylenen binlerce söz, tecrübe edilen onca yaşanmışlık yanılıyor olamaz. Siz de bu yılbaşında burnunuzdan asla gitmeyecek bir koku ile sevgilinizi mutlu edin.

• Kişiye özel fincanlar, kupalar

Sevgiliniz ister bir öğrenci olsun, ister ev hanımı, isterse bir ofis çalışanı inanın hiç fark etmez. Hemen herkes gün içinde birkaç fincan çay ya da kahve içiyor. Hatta bazıları biraz daha fazla içiyor. Hal böyle olunca da gün içinde pek çok kez fincanlar, kupalar ellerde dolaşıyor. İşte sevgilinizin sizi her gün defalarca hatırlamasını, sıcacık kahvesini sizin hediyenizle yudumlamasını isterseniz romantik bir hediye alternatifimiz var. İsterseniz kendi resminizi ya da sevgilinizle birlikte romantik bir anınızın ölümsüz hatırası olan bir fotoğrafı kupanın ya da fincanın üzerine baskı yaptırın. Sevdiğiniz kahvesini sizinle birlikte yudumlasın.

Kızlar bayılır böyle romantik hediyelere!

• Kişisel bakım ürünleri çantası

Kızlar için en önemli hususların başında kesinlikle bakım, güzellik ve estetik konuları geliyor. Her daim bakımlı ve güzel görünmek yaşı kaç olursa olsun her kadının hayalidir. Bu amaçla bakım ürünlerine her ay yüzlerce lira verilir, her zaman da daha iyisi olsaydı diye düşünülür. Madem öyle, siz de sevgilinize onun kullandığı ve memnun kaldığı bakım ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti hazırlayabilirsiniz. Bu hediye onu çok düşündüğünüzü ve onun hislerini önemsediğinizi gösterecektir. Zaten ünlü kozmetik firmalarının hazırlamış olduğu yılbaşı hediye paketlerinden birisi mutlaka sizin sevgilinize hitap edecektir.

• Bir tek taş yüzük

Mücevherlerin kadınlar için ne kadar önemli olduğunun altını çizdik ve yılbaşı hediyesi olarak bir mücevher almanın anlamından bahsettik. Ancak söz konusu olan bir kıza hediye almaksa yüzüğün ekstra olarak altını çizmekte fayda var. Çünkü kızlar için yüzük ve hele bir de tek taş ise paha biçilemez bir hediyedir. Sevgilinize “sen her şeyin en iyisine layıksın” demenin en kolay yolu olan tek taş yüzükleri özellikle düşünün derim. Zira yılbaşı gecesi alınacak bir tek taşın değeri paha biçilemez, hiçbir sevgili de buna kayıtsız kalamaz.

• Küçük bir kaçış iyi gelir!

Tüm gün, hatta geçtiğimiz tüm yıl aynı evde, aynı işyerinde, aynı okulda olmaktan sıkılmış olan herkese küçük bir kaçış, biraz olsun uzaklaşma hissi kesinlikle iyi gelecektir. Zaten günümüzün modern ve rutin yaşamında herkesin bir yerlere kaçıp gidesi var. Sevgilinizin de ihtiyacı olan bu molayı alabilmek ve yılbaşı gecesini daha ölümsüz kılabilmek için onunla kısa bir tatil planlayın.

Sevgiliniz ne tür yerlerden hoşlanıyorsa ona uygun ya da yakın bir yerlerde ona kendini özel hissettirecek bir kaçamak şansı oluşturun. İki tane uçak biletiniz olsun ve çantanızı alıp vakit kaybetmeden çıkın. Kadınlar her ne kadar garantici ve planlı görünseler de her kadının aklında ve gönlünde kesinlikle bir “kaçıp gitme” arzusu yatmaktadır. Siz sürprizinizi yapın bana hak vereceksiniz.

• Bir gece elbisesi neden olmasın!

Kadınlar, giyim kuşama bayılır ve bunu da herkes bilir. Yılbaşı gecesi için şık bir restorandan ya da eğlence mekanından rezervasyon mu yaptırdınız? O zaman sevgilinizi “ne giysem” derdinden siz kurtarabilirsiniz. Şöyle ki, eğer uzun yıllardır sevgili iseniz; onun giyim zevkini, hoşlandığı modelleri ve özellikle de ölçülerini biliyorsunuzdur. O zaman işiniz çok kolay, hemen bir alışveriş merkezine gidin ya da elinizin altında internete girin ve sevdiğinize en çok yakışacak ve onu çok mutlu edecek bir gece elbisesi seçin. Unutulmaz bir yılbaşı gecesi için sizin zevkiniz çok yardımcı olacak.

• Sevgili saati

Onun yanında zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız sevgilinize yılbaşında ona ya da ikinize özel bir saat hediye edebilirsiniz. Çok çeşitli internet sitelerinde saat tasarımları yapılmakta, isterseniz sizin resminiz olan ya da isimlerinizin yazdığı veya sizin ona söyleyeceğiniz en güzel sözün baskısının olduğu bir saat bu yılbaşını ölümsüz kılabilir.